Гари Каспаров: Успехът на Путин в Украйна ще е начало на нова агресия, а целта - страна от НАТО

Войната може да завърши само по два начина: или с военно поражение на Украйна и унищожение, към което се стреми Путин, или с разгром на Путин,

Обратно в новината

Коментари - Гари Каспаров: Успехът на Путин в Украйна ще е начало на нова агресия, а целта - страна от НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям кърлеж се оказа Каспаров.

странно! Случайност или правило!? Всички звезди от СОЦа, отглеждани в изкуствена среда на благоденствие, като руски олигарси, музиканти, певци, че и шахматисти, най-прост пример всенародно популяризираната Алла Пугачова, от млада живееща в благоденствие в СССР, всички, всички до един храненици захапаха вимето на майка си ! Странно, но факт!

На шахматиста не му се отдава геополитиката, но дотам му стига акъла или Дира пак ни залива със западна пропаганда от изроден вид. Западните ценности и пукнат цент не струват. А Навални него го отровиха британците и после го пратиха на руска територия да умре.

Е ПАРЧЕ ПЛАТ МЕТЪР НА МЕТЪР И ЕДНА УСТА ДВА НА ДВА

Арменецът от Азербайджан защо не каже за колко Пашинян продаде арменския народ в Арцах/Нагорни Карабах ? Защо не реве за Армения, на която азерите и турците точат ножа за пълно ликвидиране ?

да си много добър шахматист в повечето случаи означава ,че нещо ти куца в главата !

същото такива разбирачи са кзвали и за Айнщайн.

Този говори гл.пости на квадрат. Задайте си въпроса: Какво ще търси в България? България е унищожена държава. Тук няма нищо. Ще дойде и пак Русия ще трябва да строи АЕЦ,ВЕЦ, населението е тотално деградирало и трябва наново да се възпитава и образова... За какво му е да се занимава?

Леле колко ли са му платили да прави това изявление. Ще го застигне рано или късно. Такъв мат ще види свят ще му се вие.

Ужас,чета и не мога да повярвам колко много русофилистици има в тази държава,колко промити комунистически мозъци! Сега разбирам защо България е на последно място в Европа! Както дядо ми казваше: ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА!

Щом дядо ти го е казвал, то това се отнася преди всичко за тебе! Само не ми казвай, че някой политик след 10-ти Ноември е свестен, че да гласуваш за него! Ти, обаче, със сигурност си от недобитите седесари, пребоядисалите се комундета или недоразвил се пагонаджия! А кумир ти е вмирисаният шопар Буци, барабар с другата сланина, яла бой в Дубай!

Тоя дришльо що си ние гледа партията ами си пъха гагата където не разбира нито един ход.

Мислех, че шахмата е игра за умни хора. Явно този е някакво изключение, което разбира само от шах, но и там недостатъчно. Прави конкуренция на нашия - Плевнята.

Како може едни провалил се всетовен шахматист да дава мнения за това където не го интересува

Тоя лайномет го включват като им стане много напечено на наглосаксите

На всеки му се намира майстора един ден, та ако ще и метеорит да ти се друсне на главата.

Тоя,.освен да играе шах, е по-добре да не си вре носа в неща, които не разбира.

Този е от същата секта като отвратителните Тагарев ,Паси , Поптодорова,И всички сглобени мишки на САЩ и техните съучастници надолу по веригата. Бъдещи затворници.

Такива псевдо-герои, като тоя шахматист, безкрайно толерирани по онова време, сега обръщат лопатата. Тоя миндил, Каспаров, вместо да си признае какво е получил като пари и отношение, сега мята л@йна по бившите си благодетели. На това му се вика - фурнаджийска лопата. Точно както нашите политици от прехода, пост-прехода и настоящето. За справка - настоящият кмет на София - ДС-отроче, което се е самозабравило. Да не споменавам всички останали, които са се пръкнали от онова врме, че някой може да се обиди, че съм го пропуснал .

Не само че Путин е военнопрестъпник но тези които го защитават и убиват украинци също са престъпници. Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите. Слава на Украйна и украинския героичен народ.

Никой не обича нацисти , бандеровци и т.н. !

така е и путлерофашистите.. Какъв поврат. Германия се борят с руския путлерофашизъм..

Това, че си с Украйна си е твой проблем, като бавноразвиващ. Нямаш право да говориш от името на българите. Всеоще голям процент от българите имат историческа памет, за разлика от теб!

Предател

2024-02-25 14:32:23 Куче касичка (нерегистриран) ... и не е роден в Азърбейджан, по простата причина, че като се е раждал, такава държава е нямало :) Справка - Уикпедия. --------- ама тва не и пречи най-нагло да присвоява чуждата история до 1547 г ! . пак казвам - се-де-то не просия , а доброволен съюз на 15 страни ! . голямата матроьшка се строши, защото бе съставена от твърде "разнородни части" ! . в момента се троши средната матьошка, която пък е плод на 400 годишно насилие и грабеж на чужди земи! т.е. също е плод на насилствена сглобка на разнородни части ! . ще остане най-малката матрьошка, която вече ще бъде устойчива !

Като гледам според руската пропаганда че 99 % подкрепяли Путлер който праща децата му да мрат в безсмислената война заради комплексите на едно джудже Стигам до извода: Животновъдството в руския колхоз се развива с хиперзвучни и аналогови темпове..ха.ха Фактът, че медузите са оцелели 650 милиона години без мозък, дава надежда на много руснаци и русофили ..ха ха хаха ха .

На милион захисники дето са при Бандера. И на хилядите "наемници" на непобедимият ОТАН. ХАХАХАХАХАХ

2024-02-25 14:03:03 Куче касичка (нерегистриран) Много добре питаш, "коя му е родината". Не е роден в Азърбейджан, а в СССР, евреин, руски политик и шахматист, по това, което говори - няма родина. ------------ се-се-ре беше абстрактен доброволен съюз на 15 държави ! . да се каже "роден в се-се-ре" е е абстракция ! все едно сега едно токущо-що родено дете, да каже, че е родено в ес ! . а се-се-ре - не е просия ...не е московията ...това беше просто една сглобка , и нищо повече ! . това което прави се-се-ре не е "извършено от просия" ...а общо от тези 15 страни !

ЕгС не е държава, надявам се да не стане, а СССР беше реална, не абстрактна държава, дори постоянен член на Съвета за сигурност в ООН. Почети малко.

а доброволен съюз на 15 страни ...също както сега е ес, но фунцкиониращ на друг принцип и с друга идеология ! . постигнатото от се-се-ре не е "постигнато от просия" , а от всички тези 15 страни ! . се-се-ре не е просия ...както и просия не е московията ! . голямата матрьошка се счупи ! . в момента се чупи средната матрьошка ...и тя ще бъде строшена ...защото е плод на 400 годищшно насилие и грабеж ! . а там къдато е играла "силата" остава вътрешно напрежение, която рано или късно - избива ! крайно вр еме е да го проумеете това блядавете !

Заучените опорки са си заучени опорки, емоциите са си емоции, но и фактите са си факти. Държавите се наричат "държави", но ти си ги наричай както си искаш, няма проблем.

... и не е роден в Азърбейджан, по простата причина, че като се е раждал, такава държава е нямало :) Справка - Уикпедия.

хубаво е другаря Каспаров да поговори колко държави са нападнати от държави членки на НАТО. може да разкаже за Ирак, Сирия, Либия, Афганистан...... а и нека не забравяме че всичко започна с военния преврат и подготовката на Украйна за вона с Русия. и САЩ и Англия и Германия го казаха. Меркел го каза публично. Англия се хвали колко десетки хиляди войници е подготвила за война с Русия...... представяте ли си. те се хвалят че се готвят за война, а после е виновен Путин че започнал война. а защо не се готвихте за мир, защо не търсихте мир....

с цялата тази измислена помия кажи Русия с кой съсед не е в конфликт.. като почнеш от Япония и подминеш Урал?

проблем с Япония.....ти сериозно ли. на колко години си, чел ли си книги, чувал ли си за втората световна война, знаеш ли какво е станало, кой какъв е бил във войната...... знаеш ли, прочети..... жестокостите на японците по време на втората световна война са "уникални". пред японските войници, башибозуците които са ни клали тук в България са като момиченца моторетки. прочети колко хора са изклани, жестокости, унижения, изнасилвания. корейците още не могат да простят на японците за зверства. Япония е била на страната на Хитлер и нацистите. Япония е изгубила войната. Япония е изгубила тези острови във война. не ги е нападнал някой да ги анексира. прочети и помисли. не коментирай просто така...

ами тогава що на благодариш на САЩ че са пуснали ядрени бомби на Япония и са спасили Москва от японска окупация. Трябва да направите паметник в Москва на САЩ че ви е спасил.

Разгром на Путин от колко години е мечта бе? Не е ли време да прибирате разбитите сорати и да мислите за големият проблем с бай Китаец? А?

ти бай Китиай не намесвай в руските лайна дето ги забърка путлер.. той ще си ги яде.. и Кадафи и Садам бяха вирнали задници и накрая в бункер..ха.ха х ах путлер има бункер... нали? ха ха ха

Българите никога няма да са с Украйна. Набий си го в чутурата. Като опре ножа до кокала желаещите да убиват Руснаци няма може да ви съберем на стадиона в Герена. Толкова ще сте много. Останалото е платен вой на безказармени безродници.

затова ли събаряме руски паметници и гоним руски шриони от България? За това ли пращаме оръжие на Украйна.ха ха ха Да припомним 3.3 1918г се сключен Брест-Литовският мирен договор - триумф на българското оръжие и българския национален дух. До него се стига благодарение на победите на армията ни в края на Първата световна война, с които към родината ни са присъединени население от 3 203 500 души и 77 293 квадратни километра стари български земи - раздавани от Русия на съседите ни в предходните десетилетия. Част от този грабеж е извършен включително със Санстефанския мирен договор, с който Северна Добруджа е подарена на Румъния като компенсация, че Русия си присвоява Бесарабия - преди това румънска територия.Благодарение на това развитие Полша, Литва, Латвия, Естония, Украйна, Финландия излизат от Руската империя и възстановяват своята държавност. Турция получава територии в района на Батуми и Източен Анадол. Русия води преговорите в Брест-Литовск едностранно, без съгласието на своите съюзници от Съглашението.

Си изсар. Никакъв аргумент не си дал. Що дращиш тука а не трепеш ватниците в Украйна. Там приемат боклука на планетата. Никой няма да ти откаже честта да умреш за Бандера. Ставай и тръгвай. 95 процента от Българите сме с Русия. Бегъл поглед върху ФАКТИТЕ доказва кой на кого е агресор. Може да си пуснеш и Съдята Неполитано да чуеш какво мислят по темата истинските Американци, не промитите ЛГБТКЮ+ малоумници и троцкистки кретени от университетите им.

като му плащат в $ защо се чудите на изказването му

Факт, путю заявява претенции към Молдова, в България действа мощна дезинформационна кампания, дирижирана от кремля. Предвид лакеите му в България, израждане и биесипето какъв зор им е да провалят България и да заприлича на руззка республика нищо чудно да сме в списъка за завладяване на путю. Абе дирници що сте такива дирници? Вече не се и криете, че сте проводник на кацапската пропагандна машина..... Вий знайте ли колко айпита има?

В момента, в който кажеш "путю" освен, че ставаш за резил, даваш ясна индикация, че си тъп трол.

Що мърсите имената на Хора които са национални герои, като се подписвате с тях докато пропагандирате кацапщина? Да прав си това долно същество, убиец криещ се в бункер, дори и путю не заслужава да бъде наричано....

Военнолюбците на САЩ ще срещнат стената. Вижда се вече ясно. Нито армиите им са в час. Нито военното им производство е реално. Тръгнали война срещу Русия да правят ма не помислили за снаряди. Типичните стартъп гумени тикви. Да де. Ма на фронта Реалността командва, не Уолстрийт спекулрата. И те така. Са ще ги чакаме да потопят Европа и да ни направят директни роби на фараонските си мега корпорации. Щото сме най-големите балъци във вселената.:)

За последните 24 часа 810 са се срещнали с Бандера. Лично.

да избиваш деца и цивилни... това отвращава всеки нормален от Русия.

Демократично убийство на цивилни с Хаймарс в Донбасс може. Геноцид над Палестинците е логичен. Ходи се гръмни, тъпанар.

Този човек изпитва рядко силна омраза към родината си и това му е пътеводната светлина в живота.

му е "родината" ? . роден е в азербайджан и няма нищо общо с просия ...хеле пък с фашиста путкин !

Много добре питаш, "коя му е родината". Не е роден в Азърбейджан, а в СССР, евреин, руски политик и шахматист, по това, което говори - няма родина.

Конкретни натовски агресори явно ще си получат заслуженото.

каспаров - шаранов (демокрация - диктатура), (хетеро - гей) . 235 партии . каспаров - 33 победи . шаранов - 23 победи . 179 - хикс

кво ся и ние ли трябва да се запишем като него в КПСС?

Тоя голям разбирач ще излезе. Ама да каже за чий уй ѝ е на Русия са напада страна от нато. А на Америка не е ли целта Русия и ресурсите ѝ?!?

Каспи,получавай си голямата пенсия,гледай си живота,защото светът не е шахматна игра.

Мдаа...Задунайските ибрици на бункерния ботоксен шебек пак са се разпищолили да плюят, че и чак да дават оценки за интелекта на Каспаров, само защото им е казал истината, което както винаги ги води до бяс. И си въртят латерните за соросоиди, козак и т.н., с което само ни забавляват, понеже друго ниищичко не умеят, пък и не им остава да правят...да я карат като тейковците си, на клекалото да чакат как проклетия запад ще загние, умрее и т.н..:-))))))

А ти на кой беше фен , а да, на децата на БКП-ДС номенклатурата!

2024-02-25 12:58:39 Някой (нерегистриран) А беше най-добрия шахматист...... --------- шахматиста на куките - шаранов - педала !

За такива у наше село казват "Гладна кокошка - просо сънува." И му сложете актуална снимка.

Ще "нападне" БИВША страна от НОТО! За да продължи третата световна война без САЩ да се подлага на опастост, а същевременно да да прибира милиардите на Европа, трябва НАТО за се разпусне. Европа влиза във войната, без член 5, съответно купува оръщчжия от САЩ, щото нейните заводи горят! И така "колкото е необходимо"!

Не приляга на чифут комунист като този така да се говори. А беше добре когато ползваше благинките на компартията. Вашата мама продажна соросоидна. От една хранилка на друга. Измет

Гледай си шахмата бре!

ей гей, шибал съм те под път и над път ...и пак ше те шибам, тънкогласен педал , станал "щапмион" с помоща на куките от кгб!

А беше най-добрия шахматист......

В Русия се сбъдва това, което изглеждаше невъзможно от времето на Елцин. Думите за преразглеждане на резултатите от приватизацията мигрираха от плакати към резолюции на Генералната прокуратура и репортажи на информационните агенции. И ето, няколко големи предприятия веднага преминаха под държавен контрол. поглед. инфо

Комунизъм в действие е това. Всички знаем последствията от него. Божу, упази ...

Боравиш термини, с които дори отдалеч не си запознат. Прочети какво означава „комунизъм" и после претендирай че си живял в тази утопия!

Българите какво са искали и не са искали няма да се разбере, защото при великата демокрация референдуми не се провеждат, даже когато правителството е буквално неизбрано от народа! Аз говоря за факта, че точно демократичното ни правителство наруши закона като премахна ПСА въпреки решението на съда, а ти врещиш нещо за хапане на ръката, която нарушавала закона, ама така и не захапахте евроатлантическото ни правителство като направи точно това, а? Защо такива двойни стандарти, ха ха ха!

Всички соросоидни лайномети ще серат в ДИРа? Подкарали сте ги на смени, значи? Чакаме сега нашият Грозев да понаплюнчи джуки тук!

Аз няма как да вярвам в "истината" на някой, който сам, тук - в този форум, се е определял като ТЕЛК-аджия измамник. Как да му вярвам, като по втория начин точи пари от нашите данъци? Как да знам, че и истината му не е осребрена в посоствоТО? Кой е той - сам ще се познае.

дира от де ви копат вадите всякакви л айй нари за да се мазните на посолствата...а те даже не ви плащат измекяри такива Путин е Дързак Умен И Велик!

Не, че света вода ненапита, но не е по различен от американските президенти. А тука врекалниците на Сорос са лицемери и представят всичко черно - бяло.

"Ако Путин постигне успех в Украйна...ако говорим за потенциални цели, то това ще е със сигурност някоя страна от НАТО..." Разбира се, ще нападне Щатите. Няма да си играе на шикалки и да се бъзика с някаква си Литва примерно. Нали така, Гари? Човек трудно може да си представи, че този даже е виждал как се играе шах. Но то си е така - когато Бог дава нещо с пълна шепа, с другата ръка отнема. Така е и с много гениални учени и изобретатели. В ежедневния живот се държат като малки капризни деца, или като отмъстителни на дребно кибритлии старчета. Този извън шаха сигурно е гола вода във всяко друго отношение, не може да свързва двата края освен със соросидиотизъм и нещо си подхвърлено му по тази линия.

Всички соросоиди като че са си плюли в устата...все едни и същи опорки... все едни и същи грантове...все едно и също отровено общество

Всички, които простичко говорят за Путин като диктатор, са "соросоиди" и с "опорки", т.е. всички нормални граждани, вкл. и руснаци, както и Гари Каспаров. Така е - Путин е по-добър "шахматист-многоходчик" от истинския Световен шампион. Това го прочетох не във в. "Работническо дело", а в "Детската история на Света", съчинена от Путин.

вкл. и руснаци, Хех...соросоидите нямат националност...не са руснаци..нито българи или в частност като Гари...Арменец ли е ...азер ли...кавказец... Соросоидите са безродни майкопродавци...тях ги вълнуват грантовете детио им ги плащат...за тях и марсианци ще станат дори

И световни шампиони по шах руснаците имат един вагон... не е кат сащисаните хамбургероядци - само един Фишер... И то го изгониха из Югославия и тормозиха...докато тая измет-Каспаров сам се разкара

Не ви видях да говорите за Макрон като за диктатор, когато наложи нежелания от французите закон за пенсиите? Въпреки масови метежи и като умишлено не го подложи на гласуване в парламента чрез процедурни хватки? Или когато тук премахваха ПСА в пряко нарушение на закона? Тогава не ви ли беше диктаторско? Ами когато Блинкен при последните пари, пратени на Украйна, точно като Макрон чрез вратички не гласува законопроекта в Конгреса и Биден еднолично взе решението, тогава не ви ли беше диктаторско, а?!

2024-02-25 12:35:00 Джоко (нерегистриран) Кой те убива бе, льольо? Да не си някоя от жертвите на зверските убийства по време на демокрацията? И що не врещяхте да закона, докато премахваха ПСА въпреки решението на съда? ------------- че българите искат да продължат да гледат - моча, альошата и чуждият имперски кон -самоунищожителна политика на една "без аналог" без аналог в световната история !? . колко народ дойде да ви "пази" моча ? имаше ли 100 човека , които да не са платени ? . толкова ще пазят и коня, когато бъде съборен на земята ! и ти много добре го знаеш ! . чмакаме с нетърпение партийката на мунчо "3 март" за да стане видно и на слепите, че българите отричат тази дата и отричан имперската политика на москалите ! . как ще стане видно ли ? ами азо 3 март се признава от българите, би трябвало поне 65% да гласуват зца тази партийка при поне 80% участие в "изборите" ! . понеже това няма да се слбучи, и при 25% участие, партийката ще събере 6-7% макс, ще стане ясно, че - блядовете нямат място в българия ! . на масоните много си обичате москалите - но българите ги ненавиждат и би трябвало да си го разбрал за 34 години псевдо-демокрация, по методичка на лубянка !

Не задавай въпроси а носи ибрика на премиера Магнитскии...и по бърже че и Сокола е на зор... После обслужи и кмета - ДС отрочето...и се радвай че си умнокрасив...

Българите какво са искали и не са искали няма да се разбере, защото при великата демокрация референдуми не се провеждат, даже когато правителството е буквално неизбрано от народа! Аз говоря за факта, че точно демократичното ни правителство наруши закона като премахна ПСА въпреки решението на съда, а ти врещиш нещо за хапане на ръката, която нарушавала закона, ама така и не захапахте евроатлантическото ни правителство като направи точно това, а? Защо такива двойни стандарти, ха ха ха!

Тъй като нашите "източни партньори" търсят "факти" за сатрапията, в която Путин превърна Русия (те никога няма да намерят такива, тъй като в разпространяваната от тях путинистка пропаганда Путин не е фюрер, а "многоходчик-шахматист", по-голям от истинския световен шампион), да им припомня някои известни и вече изричани истини: "Още преди две години задавах на нашите "източни партньори" следния въпрос: "За какво се борите, каква искате да бъде България?". Няма отговор. Тогава да Ви помогна - искате България да прилича на сатрапията, в която превърна Русия вашият фюрер. Да преследва политическите противници, да налага обществена цензура върху всяко социално отношение, което е извън доктрината. Това е Сталинизъм, наши "източни партньори", което като идеология е близко до фашизма. И двете идеологии - комунизъм и фашизъм са тоталитарни, една държавна власт да налага на гражданите кое е "Добро" и кое е "Зло", да моделира неговото поведение, възгледи, стремления. Зная - няма как да предизвика в един тоталитарен мозък някакъв разум това, което ви написах. Платените и зомбирани тролове ще използват езика на омразата, за да оправдаят своята духовна нищета. Но това е истината - истинските българи, тези, които искаме благоденствие за Родината, активно се противопоставяме и ще се противопоставяме на путинизма. Това трябва да е ясно за всички ви". Сега очаква новият "паникьор" - "Джако" отново да търси тези факти! Настина, трудно ще е - в неговата пропаганда няма такива.

Това на копи-пействане ли ти го плащат? И защо толкова се притесняваш от търсенето на факти, ха ха!

"За какво се борите, каква искате да бъде България?" Хехе..закъснял си с въпросите...тя вече е....балканска Сомалия...че дори и по зле... щото след още 30 г...2050 истинската Сомалия ще я има...а тая - не

Живял съм в САЩ и ако твърдите, че САЩ са демократична страна значи сте невероятно промит мозък, даже Китай в доста отношения е направо демократичен, няма да го разберете, защото са ви измили мозъка с пропагандни клишета и лъжи, освен това вероятно имате НУЛА личен опит. Що не отидете малко да поживеете извън България, аме не за един месец, а поне за година или две, да се срещате с хора и проблемите им, после да ми се правите на демократ. Вие си нямате идея какво е истинска демокация, а вашите ментори от ПП-ДБ като чуят за референдум и се насират. В момента на планетата няма НИТО една страна където да има истинска демокрация, има опити. Путин не е виновен за това!

Тук си много прав, в съвременния свят не останаха демокрации, в известна степен скандинавието и до там...