17-11-2017 20-11-2018

Коментари

американците също коментират, че е възможно и Белият дом да е с хакнати телефони, посредством зетя на Тръмп, Джаред Кушнър, който е приятел с бин Салман е често си говорят по телефона.

Безос е живото доказателство, че дори да е милиадер и номер едно в бизнеса, човек може да е емоционално незрял и тотален смешник като тръгне да си отмъщава. Тръгнал да тръби от всички световни медии какъв мошеник е саудитския принц, който го е хакнал. Ако Безос нямаше мръсни тайни и СМСси до любовницата, нямаше да има какво да бъде хакнато. Дори при това положение, жена му (бивша) тихомълком се разведе с него. Мъчно му е, че му отмъкна половината милиарди. И колко живота трябва да живее, за да ги похарчи? Нали после пак децата му ще ги наследят от майка си. Що не вземе да ходи на някаква терапия, или на курс при Дийпак Чопра, да се усмири малко и да престане със смешните сръдни на напикан момчурляк.

ама Безос е модел на "селфмейд мен".... не са много такива.

"селфмейд мен" - такова животно нема, ... в наше време има само, човек избран да олицетворява интереси на могъщи организации, ... сигурно си некаква писарушка щом още вярваш детски приказки за наивници от всички възрасти

всъщност хакнатата е Хилари, ... така хакната че отиде направо в пенсия !

Само като ти видя псевдонима, става ясно що за жалко подобие на човек си....

Путин е халнал телефона на Безос, като го е залял с боярищник.

биографията на Безос и я сравни с тази на други милиардери (напр. Гейтс). Ясно е, че успехът му е нито от наследство, нито от прецакване на съмишленици (Гейтс), нито "дар" от филантропи-олигарси. (Мъск, Зукенбергер).

с последен модел новичок, който предизвиква само диария.

приказката за Пинокио ми е по интересна от твойте обществено приети лъжи, басни и анекдоти за гологъзници изведнъж станали милиардери, ... провери прво защо Никола Тесла е умрял в мизерия, провери също какво е Рисков капитал, и после плямпай глупости за "селфмейд мен"

А какъв е шансът едни тайни служби на една трибуквена държавица да са направили така, че все едно арабина го е хакнал??? Последното нещо, което арабинът би направил е да хакне телефонът на тоя шаран.... Все пал - вацап е собственост на фацебук, а фацебук - е собственост на цру и мосад....

Може и да е нагодена работа от някого... Но заради едното хакване на телефон дай сега война да има,я стига,по добре да се разберат по мирен начин...

нали казват, израелците са направили устройството за хакване (има го в американските медии на снимка), а Безос май е от малкото милиардери без семитско потекло.

"Кьорав карти не играе!"

Играха със САЩ и Израел срещу другите в региона, но накрая ще бъдат жертвената овчица и ще им източат петрола както Мечо Пух гърнето с меда.

Не случайно "Washington Post" американците го наричат съкратено "WaPo", което пък на жаргон означава "красиво момче/младеж", досетете се за какви цели е красиво.

бин Салман не може да промени международния имидж на Саудитска Арабия. Това е религиозна реакционна монархия, спонсор на ислямския тероризъм... Но това, че бомбардират невинни в Йемен, убиват Кашоги и режат глави на площада - не пречи да са първи приятели на САЩ. Това е то демокрацията!

Много се усложни далаверата с подслушване в САЩ. До сега само ФБР, ЦРУ, АНС и Путин бяха основните играчи, а ето и че се появи нов - някъ'в брат'чет на Осамата Бин Ладен, известен под псевдонима Бин /свинското/ Салами....

Това ми звучи като платено от Сорос - пълно с гнусни намеци и алогични "заключения" - почва с думата "ако" - и продължава все едно това след "ако" е факт, а от това, че набедените са отхвърлили обвиненията "следвало", че "ако" тия обвинения се окажат верни, щели да нарисуват ужасна картина. Тия от "Гардиън" вече слизат под летвата на дир-а - поне от половин година, но тая статия направо се е събрал "интелектуалния "елит" на редацкията им да я напише.

facebook нямат никаква изгода да нападат Амазон, най-малкото защото ако номера с Либра мине ще им трябват сериозни партньори, които да допуснат плащания в тази валута. От големите Алибаба е почти сигурно, че няма да разреши, PayPal - също е на кантар, щото Елон Мъск имаше някакви противоречия с Фейсбук и остава Амазон. А ЦРУ и подобните му може да са много "силни", но всичко е въпрос кой ще ги финансира - а финансирането идва от данъците на големите корпорации.

тея дето могат да мислят направиха подобни асоциации още преди два дена. Статията на Дир-а идва малко късно.

тази държава е утвърдена демокрация от западен евроатлантически тип! Така че немой с лошо! Това в случая ми подсказва, че имаш свое мнение, следователно си "кумунист"!