Пускат срещу 25 000 лв. гаранция задържаните държавни служители

Парична гаранция от 25 000 лева е определена за трима от задържаните държавни служители на Агенция „Пътна инфраструктура”, които останаха в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Пускат срещу 25 000 лв. гаранция задържаните държавни служители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изключително ми е забавно да чета неграмотните писания тук на разни кресльовци. Защо не се лекувате бе, хора? Дишайте дълбоко, взимайте си хапчетата редовно и не пропускайте прегледи при доктора :) А, да, и не забравяйте да изплющите тук по някоя тъпотия :)

глупак

Бай Ставри

Глупак, ама гледай какво става: - гражданка - боноси - Дървосекачът - нищо не разбрах за какво крещи - Шменто Капелски - престапниците, а какво е кривосадна система, нямам идея

в устата на Цветанов всеки е престъпник. Ами ако са ги разпределили по закон или по вътрешни правила почиващи на закона? А какво бяха боносите на държанвните чиновници. Законни, но не особено морални. Не бяха ли съвсем законно раздадени пари от дейността им. Да такива бяха. Просто Цв отново търси евтин ефект. Накрия в съда току виж се окаже че всички е било по закон. МВР- опасно е да се използва за демагогия.

Ало ! Ало-ооооу ! Ууууу !!! ...Шайката махленски шмекери ли е ?! Абе Викам да си Сбирате бохчуляците и да Се Разкарвате. Че да не стане Hallo .

поредната буря в чаша вода на кривосадната система, защитаваща нагло престапниците.

Браво, бе! Браво! Е, аз ще крада на ден по 20 - 25 хил.лв, а БГ съд ще ме пусне срещу 25 хил. лв. Супер яко! Еба ти тъпата и корумпирана система и държава!