Пуснаха ексдепутата Димитър Аврамов срещу 15 000 лв. гаранция

Софийският градски съд (СГС) е отменил мярката за неотклонение на бившия депутат от ГЕРБ Димитър Аврамов. Съдът му е наложил парична гаранция от 15 000 лв., съобщи "Капитал".

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха ексдепутата Димитър Аврамов срещу 15 000 лв. гаранция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еи , къде сте асфалтовите фенове на герб- да ни обясните сега ,как и защо цецо-кюнецо лови престъпниците - а съда и прокуратурата ги пуща ... затраяхте се като насрани - то вие се посрахте вече тотално и с отмяната на закона за бившите служители на държ. сигурност... сегашната власт все повече си показва мафиотското лице - и това колко близко до бсп-бкп стои.... язък само за извърлянията на тиквата , че за престъпниците няма ваши , няма наши...- оказва се че всички около герб са еднакви- и са престъпници... що млъкна тъпия му рапон- да се провикне пак , че прукуратурата и съда му са виновни сега ... хора - разберете , че герб е наи-престъпната структура начело с наи-големия престъпник боико борисов.. които иска да се увери- да скача в саита на bivol...- да се поразрови- и ще се увери.. само да пробва

Съжаляваме, момчето е пообъркало нещата малко, не е попаднало на точния човек, явно му липсва правилния подход.Ще трябва да му дадем втори шанс и нека не убиваме бъдещето му.Ще го оправим и ще го научим как стават безнаказано тези работи.

хора, мили хора - толкова ми е мъчно за вас които все още се намирате в бг...благодаря на съдбата, че като свободен човек направих избора да бъда далеч от тази територия...дано направет нещо тези, които ходите из БГ с краката си, защото...просто е страшно като чета, слушам от страни и...жалко за пропилените години, наистина жалко....но ако сте истински люде, които наистина искат да живеят в БГ - помогнете си най-накрая....

Сега го върнете и в парламента и си му дайте дупетатския имунитет на момчето.

Тоя цветнокожия боклук трябваше до сега да е в панделата, а не да е пуснат под някаква мижава гаранция. Да ама не, зад него стои дамата с "перфектните мерки", Искра Фидосова. Ето такива хора ни управляват за жалост.

Ясна е работата, нали Фидосова реди новия ВСС и ето сега вижте дали прокурора който е внесъл искането за освобождаване няма да се издигне някакси!?!? Просто нещата се подреждат идеално!

Някой да ми обясни. Защо за едни гаранцията е 1 000 000, за други 500 000, за трети 300 000, а за някои 15 000 лв. И защо тези последните не ги арестуваха с барети, калашници и прокурори обявяващи ги по телевизията за доказани престъпници? Аз бях останал с впечатлението, че за корупция, търговия с влияние и конфликт на интереси така арестуват. А и фактът, че прокуратурата не протестира освобождаването е странен. Като при кораба с трите тона пудра захар. Като при братя Галеви. То отдавна се носят слухове, че доходите на Б.Б. не са само от заплата. Ама ние сме сериозни хора и на слухове не вярваме.

не не са слуховете това за източниците на доходи на тиквата... ако не вярваш - влез сам в " bivol "- там в саита за независима журналистика има всичко за борисов- само отдели малко време и се порови повечко... ще ти се прииска да не си имал такъв премиер никога ... и ще те хване срам от него....

Опасно стана когато гласувахте за този измислен генерал ,футболист,каратист,а всъщност истинска мутра.Сега вече само улицата и камъните ще управат нещата.

Аз какво ви казах,ГЕРБ хвърлят само прах в пространството на ни пълнат очите.Те сега ще го опеспечът за създадените му неудобства.ГЕРБ е мафия.Долу ГЕРБ.

Ей затова няма да гласувам за тази измет.Нали се правят на много принципни.........начел ос главатаря им. Принципни за делата на другите, а когато е за техни хора може.Сега да му пратят правителствения самолет, който да го вози на почивка !

той работи със подкупи от 100хиляди, а те му поискали 15 за гаранция? Странна работа

Неам думи. Мутрите на Боко на свобода, ние- в затвора.

Дааа... за другарите от ГЕРБ трябва да се помага - те са невенни винаги и във всичко

Човека взех 100 000 и гаранцийката за 15 000 и си щъка по улиците. Няма ли един да изгние в затвора за нарицание бе един не е влезнал САМО 1

За всички беше ясно , че този гад пълни касата на ГЕРБ и много бързо ще бъде спасен. За тоя тъп народ само такъв, ама по- дебел. Татяня Дончева го каза най-точно - ГРАБВАЙТЕ КАМЪНИТЕ !

За всички беше ясно, че този гад пълни касата на ГЕРБ и ще бъде спасен. За тоя тъп народ само такъв, ама по - дебел. Татяня Дончева го каза най-тояно - ГРАБВАЙТЕ КАМЪНИТЕ !

Решението на съда е влязло в сила, тъй като прокуратурата е взела решение да не го протестира. Фидоска ко каза..Ако се намеся и е свободен..Сега дали Цвъки ще протестира и обижда съдиите..

Така е, като се изтърсихте всички да гласувате за ГЕРБ, от догодина към ДДСто и бой ще ядете...Не ви се опече акъла най-накрая!

Тъжно е да си депутат от ГЕРБ. До година повечето ще са клиенти на прокуратурата, а някои министри са направо за затвора. Тъжно е и за Б.Б., Ц.Ц. и С.Д., известни като тримата глупаци, голяма мъка ще е до година.

Онези цигани, на които се водят фирмите пренасяли тонове кокаин в Испания, сега като ги вкарат в затвора за 20- 30 години и всички цигани ще се научат повече да не искат да им прехвърлят фирми. Защото те може да не знаят и че кражбите и убийствата са забранени, но пак ги съдят и пращат в затворите.

Мутренска държава, в която чалгата и мутрите са на почит. Съвсем логично. Това са новите "ценности".

Замря бизнеса с гнусните пилета на ГАЛА М та за това май го пуснаха На партията пари трябват,ей

После иди разправяй, че изпълнителната власт не се месила в правосъдието! Глупости! Къде е Цветанов сега да обвини съда - ще го обвини на куково лято, нали е наш човек, пък и прокурорът послушно мълчи и не протестира! Пълни циркаджии! Но това вече става опасно!

Този и слепият ще го разбере какъв престъпник е...

Онези цигани, на които се водят фирмите пренасяли тонове кокаин в Испания, сега като ги вкарат в затвора за 20- 30 години и всички цигани ще се научат повече да не искат да им прехвърлят фирми. Защото те може да не знаят и че кражбите и убийствата са забранени, но пак ги съдят и пращат в затворите.

Покрай ваканцията си забравиха човека.ЦЦ трябва да е доволен -съдът вече го слуша.Браво цц.

Ами ще го пуснат я. Той човека данеби да е взимал тези пари само за себе си? Тя Федосова нали му е ментор, гладна ли да седи

dap7@

Е това ли е "независимата" съдебна система? На едната инстанция го вкарват в затвора, а на другата го оправдават.Прокуратурата на първа инстанция иска задържане под стража а на последна иска да го пуснат?!Излиза,че правят каквото им кажат,а не каквото предвижда закона или пък ,че апелативният съд е "некомпетентен" и съдиите там трябва да се пратят на училище пак.Може ли някой по компетентен да обясни!

Решението на съда е влязло в сила, тъй като прокуратурата е взела решение да не го протестира, потвърди говорителят на Софийска градска прокуратура... АЛООУУ? КАКВО РИВЕТЕ, ВАШАТА МАМКА ГЕРБЕРАСТКА СРЕЩУ ПРАВОСЪДИЕТО? Е, сега ще се окаже, че прокурът се заспал и забравил да протестира или??? Или МУ КАЗАХТЕ ДА ЗАБРАВИ???