Съдът пусна Строс-Кан срещу гаранция от $1 млн.

Съдът в Ню Йорк пусна под гаранция бившия изпълнителен директор на Международния валутен фонд Доминик Строс-Кан, който е обвиняем по дело за сексуално насилие над камериерка в нюйоркски хотел.

Обратно в новината

Коментари - Съдът пусна Строс-Кан срещу гаранция от $1 млн. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ме интересува друго, а това, че ако го признаят за виновен, го грозят 25 г. затвор. Е това е наказателен кодекс!!! Ама хората го и прилагат а не се лигавят като нашите жалки подкупни съдии!

Американската съдебна система е доста сложна, но и пополистка ! Тя изправя в съда и президенти, НО позволява също, при наличие на голям адвокат, да бъдат свалени от теб всички обвинения, дори да съществуват сериозни доказателства за тях. За адвоката на Строс-Кан казват, че е спасил доста американски звезди от самоубийство, попаднали в безизходна ситуация.

Айдее, и тоя вече го е подкарала старческата деменция! Няма нищо по-противно от пощръклял на тема секс старец или бабишкер, който не може да се погледне отстрани.

Негова работа, но той, като умен човек, би трябвало да е предполагал, че един ден ще се случи и това, след като продължава упорито да слугува на порока си.

Господа Европейци, дупе да ни е яко ако МВФ се оглави от американец или китаец. А на Саркоси ако е скроил номера трябва да му откъснат главата (най-добре и двете).

Гледах спектакъла, пардон, холивудското филмче, директно от Ню Йорк. Пред съда се бяха струпали рояк журналисти от цял свят, също като за световното по футбол. В залата един от адвокатите на ДСК говореше спокойно, със самочувствие и с ръцете в джоба, изправен пред прокурора- типична американска гледка. Не липсваше и як полицай с окачени на колана белезници, разкрачена стойка и отговорен поглед, пазещ набедения за виновен. Цялата тази картинка струва много пари и е за много пари. За щастие, адвокатите на мосю ДСК са едни от най-силните в Америка, които никога не са губили съдебен процес.

гнусна американска постановка! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

този съд е независим за разлика от нашия...

Правилно,независим е,но от кого?

според мен на този човек много жестоко му подляха вода