Атентаторът от Централна гара в Брюксел е мъртъв

Мъжът, който се опита да извърши терористичен акт на централната гара в Брюксел снощи, е мъртъв, съобщи белгийската федерална прокуратура, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Атентаторът от Централна гара в Брюксел е мъртъв | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мюсюльманския тероризъм ПОБЕДИ демокрацията.

Трябва да им плащат вредни по евроинституциите за работа при военни условия.

Боже, тези новини са вече ежедневни.

Белгийският Хелзинкски Комитет е силно обезпокоен от последните събития в Белгия и настоява да се проведе задълбочено независимо разследване! Убийството на един човек, без съд и присъда, базирано само на подозрения и на факта, че този човек е мюсюлманин, е тежко престъпление и трябва да бъде наказано най-строго! Последвалата антимюсюлманска кампания, подета от медиите, е в грубо нарушение на европейските ценности и закони!

Къде е върпросът: това атентат от омраза към християните ли е? Мне, не можели да потвърдят, че викал там за алаха, не казват името му /можем да се досетим какво е долу горе/, не казат националността му, ще го изкарат с психически проблеми, неинтегриран и подобни оправдания.

Я бързо дираджийските корифеи да ни зададат въпроса"От омраза към емигрантите ли застреляха добрият мюсулманин"?!Най-после нещо смислено да се извърши в старата, със закостенели разбирания Европа, на всички пишман демократи, в ЕС и у нас, които стават и лягат с блябосването за евроценности и правата на човека и демократичните свободи, трябва да им стане ясно, че това е война, ордите мързеливи, смрадливи и без никакви морални и човешки ценности мюсулмански изроди, искат да ни унищожат, затова, с тях, само с куршуми, ел. ток по оградите и смазване с полицейски акции, никакво приемане повече на долни отрепки от арабелници!!!

Ех Адолф,Адолф!Ех Коба,Коба!Къде сте,за да биете по манерките на съвременните лъжедемократи?Мъж за мъж се жени,жена за жена се омъжва,педали управляват и човечеството се разлага.

Една добра новина! Поздравления за военните!!!

демократите от Брюксел,че тепане му е майката!Фашизъм нв фашизъм, комунизъм не комунизъм,тепане му е майката.Среден път нямя!

Кой е атентатора, как се казва, защо няма негова снимка. Защо ученика ритнал учител е незнаен.Защо само жертвите се споменават, нали са унизени и няма да имат претенции.

Споко! В Аржентина вече има сформиран антитерористичен екип. Командва се от Адолфо Хутларес Секундо.

Както казват у Варнянско : идно мюсли по малко"

тези така наречени "бежанци"са с различен цивилизационен код от нашия.Не може да живеем с тях.500 години с кръвожадна религия.И защо не бягат "бежанците" при подобните на тях .В СА,Катар,Египет,Йордания,Израел,Турция по анадола,ОАЕ,Индия,Пакистан,Индонезия,САЩ,Канада,Австралия.Защо точно в България,като не ги искаме.Е никой от нас не ги иска

Защо веднага си мислите, че това има нещо общо с бежанците? Нямаме право да ги маргинализираме като терористи, защото те не са! Те бягат от войната в Сирия и нямаме право да им откажем убежище само, защото са мюсюлмани и са различни от нас!

ти колко бежанеца подслони у вас?

И като станат повечко, една сутрин ще се събудиш с прерязано гърло и замръзнала толерантна усмивка на уста.

и к'во? да ги подслоним, да "усвоят" едни хора едни пари за интеграция и после да чакаме да започнат да ни избиват, обрязват (който не даде долната глава, вземат горната), а жените ни да обличат в бурки. Ти така ли го разбираш?...

е мъртвото мюсли-джихадист.И където го срещнеш ,теглиш му куршума с вик "Аллах акбар".

Оптва се Късия да мъсти за самальота, който му свалиха в Сирия.

малоумни еврогейове....дали стоплят каква беля си докараха на главите.....????

ликвидиран браво!

деер

Смях....

този път, инвеститорите се изложиха с тази нискобюджетна бомба... добре, че този тип е победен и европейците вече са сигурни по улиците. съответно, инвеститорите няма как се реваншират при следваща, "потресаваща изненада" за обичайните опечалени лешояди