Трима са кандидатите за главен прокурор

Председателят на Апелативната специализирана прокуратура Борислав Сарафов и настоящият заместник-главен прокурор Галина Тонева бяха предложени за поста главен прокурор на заседанието на Висшия съдебен съвет. Така кандидатите станаха трима.

Обратно в новината

Коментари - Трима са кандидатите за главен прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да минава първо заседание без резултат и да изберат Бойко Найденов! Само той става!

Въпрос за юристи: Защо Калпакчиев го повишиха за оправдателната присъда по Сапард, а прокурорът, който отказва да протестира го критикуват- те и двамата твърдят едно и също!

КРИЯТ МЕ МАМО,ТРИЯТ МЕ, кожата ми ЧАК протриха, сомо щото сам рекла ,"Стига бе Бойко"!! Е, и още нещо рекох, ама некой да ме е чул мене, да кажем нещо такова, за Нейна милост, Съдия Тодорова, или за Нейна милост Нели Куцкова ?? Е нема как, ще се оплача на Арменския поп и на семА ,но не е там работата, Я!!

ГАЛИНА Е ЧОВЕК НА ТИКВАТА, НО ЦВ.ЦВ. ЩЕ ГО ПРЕЦАКА

Много тлъсти лица в тая съдебна система! Те яли, яли, та се забравили, затуй държавата опоскана. Тоя Цацаров е бил в съда в Асеновград, когато бат Петьо е подал за развод с Антонинката, и за да го спасят за големите бъдещи дела, му забраняват да се разведа, а дневникът с описите, където е регистрирана подадеата молба се маха и два дена служител на съда преписва всичко в нов дневник. Това по заповед на Цац. Затова му е платено с поста в Пловдив и сега за гл. прокурор. Вай-Вай-Вай!!!

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА, ТИЯ ДВАМАТА ЗАЩО СЕ НАПЪВАТ ? ВОЖДА КАЗА, КОЙ ЩЕ БЪДЕ И ПОВЕЧЕ НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО !

Що ли се кандидатират тези,то всичко е ясно.Днес дори БТВ организира пи ар акция на Цацаров който се изкара най-честния на света.Водещите забравиха да му покажат документа от службата по вписванията в който ясно е написано-материален интерес 1000 лева и такса 11 лева.Тази такса при 160000лева е няколкостотин пъти по-голяма.Така,че имаме нова венетка/калинка/.Да ни е честита.

При суматохата в 12 без 5 минава всеки номивиран от своите. После системата била калпава.

НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ЗА ПОСТА ГЛАВЕН ПРОКУРОР!АМИ СЛЕД 7-8месеца КАТО ГИ ИЗПРАВЯТ НА ПОДСЪДИ- МАТА СКАМЕЙКА ДА ИМА КОЙ ДА ГИ ОПРАВДАЙ КАКТО Е ДО ДНЕШЕН В БЪЛГАРИЯ.

Стига с тези прокурори! На всички ни е ясно, че всяко упрлавление се стреми главния прокурор да е политическа личност, вярна нему, но това е вредно за държавата. Вижте колко обезщетения се плащат за оправдани подсъдими, чиито обвинения са поддържани от прокуратурата и в крайна сметка се плащат само от нас. Ако обезщетенията се плащат от бюджета на прокуратурата, то тогава сигурно яловите обвинения /политическите/ ще бъдат мероятно значително по-малко. Главен прокурор би могъл да бъде, както прокурор, така и съдия, адвокат, юрисконсулт, както и всукакъв друг юрист. Важното е да промени посоката на движение на прокуратурата към конституционните и задлъжения. От посочените трима кандидати няма да излезе главния прокурор, който очаква обществото - независим и осъществяващ върховен надзор за законност.

Какви кандидатури събират, да вземат някой престъпник от затвора и готово! Който и да е той, ще е по-почтена кандидатура от останалите!

Копи Нов извънреден мониторингов доклад на Брюксел след избора на Венета Марковска за конституционен съдия нямаше да има и Еврокомисията щеше да приеме тази кандидатура, но мониторингът е необходим на самата България, която има проблеми със съдебната система. Това коментира пред "Нова телевизия" в интервю по телефона премиерът Бойко Борисов. Внимавайте в играта, другари!

И ти му вярваш?!?

Какъ е смисълът от толкова кандидатури - ще бъде избран онзи, който е посочен от борисов, фидосова и цветанов - те са кадровиците на България ! И затова положението е трагично - няма как пожарникар, крадлив нотариус и физкултурник да направят правилен избор - критериите са им простички, като самите тях - да е послушен, да няма мнение и да изпълнява сляпо заповедите отгоре ! Не са желани хора с опит, идеи и желание за промени - това са негативи според герб, водят до усложнения ...

И е много по-добре, отколкото комунист без трудов стаж, но изкъсо управляван от ЦК на БКП от богатите квартали на Виена. Уверявам ви, че е по-добре! То си и личи кога има спад икономиката и кога ръст. Ако това не ви говори нищо, спрете да говорите, че ще са глупости.