"Галъп" за последните 30 г.: Как оценяват българите Виденов, Първанов, Стоянов и Сакскобургготски*

След първоначалното доверие в парламент, правителство и президент винаги следва ерозия, само един държавен глава прави изключение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

. Трайно слаб период тук е мандатът на Росен Плевнелиев.

Виденов за честност.Ако е имало и други честни като него държавата няма да е разграбена.

Точно Виденов е ЕДИНСТВЕНИЯТ бг политик,който не се над.пи на на-големите колонизатори-сащ,в частност сорос. Изкара неговата антибългарска организация "отворено общество" от прякото им въздействие върху политическият живот на БГ и естествената реакция от страна на засегнатите не закъсня- брутално обезценяване на бг лева чрез финансовите инструменти ала сорос(за съжаление сме нито първата нито последната държава в такова насила обезценяване на паричната единица)

Всичките са педерасти.

За мен от всички оценявани тук честен и достоен е Виденов. Другите са играчи. А хиперинфлацията, масовите фалити на банки, свеждането на пенсии и заплати до няколко долара не бяха нищо друго освен инструменти, чрез които бяха изсмукани спестяванията и доходите на населението, за да се създадат клептокрацията и нейният мутроелит. И срещу Виденов играше и синята, и червнената върхушка.

Дори само да ги слушаме като говорят има разлика! А и не всички са президенти! Разбирам, че повечето от нас са червени, но президента Стоянов е истински президент, а можехме да сме доста по добре при негов втори мандат! Изработиха вота на хората ,червените другари върнаха така наречения цар и спечели другаря Първанов! Благодаря за минусите!

Преди да пишеш коментари за политиката на БГ, вземи прочети малко Конституцията или правилата на управление. Какво щеше да стане ако Стоянов беше спечелил 2-ри мандат- едно голямо нищо,ЗАЩОТО ПРЕЗИДЕНТА НА БГ Е ФИГУРАНТ И ДАВА САМО ПРЕПОРЪКИ БЕЗ ДА ИМА ПРАВА КАК ДА СЕ ВОДИ ПОЛИТИКАТА НА СТРАНАТА. Минаха 30 г. и като сте захапали комунисти комунисти,забравяте да обръщате главата си наляво,надясно. Като коне с капаци сте. Точно Стоянов също е бил агент,То "сините" имат повече агенти от "червените". Справка сегашният "червен" президент няма агентурно минало

"най-великите" от прехода !

Най много работа за България свърши Костов

Голема работа беше, зората на IT технологиите във фабриките. продадеш няколко PC-та, 2-3 програми, инсталираш ги, прехврълиш книгите на КОМП, обучиш персонала ... и си викаш, ей сега ша седна да почина и да получавам малко абонамент ... ама, ня, идват едни угрюми индивиди въ управителният съвет на съответната фабрика ... и след няколко месеца ... тя престава да съществува. Е ТВА БЕШЕ КОСТОВ. И ФАБРИКИТЕ В КОИТО СЪМ СЕ СБЛЪСКВАЛ С ТОВА СА НЕ РО-малко от 20(въ провинцията)

Хвани единия, удари другия. Полезна работа за пет стотинки не са свършили, какво даговорим повече. Всички до един допринесоха България да е на този хал.

Манипулациите на някои са за тъпи деца. Ето елементарен пример: "Президентът традиционно е институцията с най-висок обществен авторитет и през 2019 г. - доверието в края на годината е 56 на сто, а недоверието - 30 процента." Президеентът не може да участва в никакви класации за популярност, защото не притежава властнически функции, а само представителни. Не е случайно, че нито един президент не можа да направи успешна политическа партия и да вземе власт. Посочването на президента в каквото и да е сравнение с изпълнителнаа власт е крайно лъжливо, защото президентът говори хубавите приказки, води хубавия живот и не ходи да се занимава с мъи и тревоги на народа. В същото време непопулярната работа се върши от народното събрание и министерския съвет. Е, извинете , но е повече от ясно, че Галъп лъжат обществото, а балъците им плащат за това... Мисля, че е обидно да публикуваш подобни манипулации за самия теб, освен ако не си потомствен безсрамник и не те интересува какво означават подобни изследвания.

И къде е Плевньолиев?Не посмяхте да питате за него!Нали?Та тук нали сравнявате президенти?Що сте турили Мадридския мошеник и Жан?

Не ги оценяваме - така ги оценяваме.

Единствено него. Най антипатичен първанов. Жан поне не крадеше и затова го разкараха!

Харесваш агент на ДС?! Бравус! А Антонинка Стоянова харесваш ли я, а?!

Най-благородни черти има Виденов.

първия и последния са премиери! другите двама президенти! как може да бъдат сравнени и отценени с общи критерии??

До не лъжи: Знам дори кой е бил един от неговите партийни поръчители. Кажи един факт който съм посочил и не е верен. Иван Костов разнебити СДС! Ако в момента си на яслата на ГЕРБ и те тресе страха, че скоро можеш да бъдеш заменен от хора които могат и знаят какво правят, направи си една равносметка какви си го вършил под егидата на мутренското управление. Иван Костов много умело се заигра с БКП (БСП). Използвайки елементарни обиди няма да ти промени нито мисленето, нито поведението! Погледнато от хумористична гледна точка за някои хора идиот означава човек пълен с идеи!

Старици с дименция и пъпчиви тийнове не трябва да пишат по форуми по закон!

старци като теб също

само Виденов е свестен и затова го прекараха жестоко с цената на прекарването на всички ни.

При Виденов започнаха огромните кражби, фалити и всякакви други безобразия...

Поправи си ника на Зъл тъп дух.

Така е - той като неопитен идеалист се озъби на Рем Вяхирев, на Луканов, Лилов и прочее мръсници, защото видя, че това което правят няма нищо общо с "идеите" и ще бъде пагубно. Поради това те решиха да форсират разграбването на банките и му го стовариха на главата, та той да опере пешкира. Егати долните боклуци...

HA HA HA - КЪДЕ Е ОНАЗИ ПЛЮМКА ПЛЕВНЕЛИЕВ ??????? ДА НЕ БИ ПРЕЮ ТОЗОИ ПЕРИОД НА НЕ СМЕ ИМА ЛИ ПРЕЗИДЕНТ ???? еДИНСТВЕНИА ЧЕСТЕН ОТ ФОРГРАФИРАНИТЕ Е ЖАН ВИДЕНОВ, ПЪРВАНОВ Е ПРОДАЖНИК, КУБОРГА СИ Е КУБОРГ А НЕ БЪЛГАРИН , А АКО ЩЕ И ВНУЦИТЕ СИ ЧАНГ ЦАХНГ ИЛИ ХУЙО ХУЙОГАТА ДА ДА ГИ КРЪСТИ- ГЕРМАНЕЦА Е ПРАТЕН НА БАЛКАНИТЕ ДА ЗАВЛАДЯВА ОТ ВЪТРЕ . АААА БАТ ПЕТЙО ЗАБРАВИХ БЕ ТА ТОЙ СИ БЕ КАТО ПЛЕВНЕЛИЕВ - скатавка , само и само да прикрива далаверите НА ВОЖДА КОСТОВ- ДС Е КОСТОВ СТАРО ИЗМАЧЕНО ЧЕНГЕ

Вас в руското посолство не ви ли учат да пишете на български? Имаш повече грешки отколкото думи.

Казано на кратко-пълен леж! Всички са предатели!

И нищо добро за бедният българин,цига ите се повече възползваха.А тия от противен по противен

тоя сайт комунистически ли е? За мен всички са червени бандити!

Я напиши името на един читав антикомунист! Ама небоядисан и почтен!

Е как .. вожда де.. тиквата.. зеленчука..той е демократ как..

Илия Минев,Янко Янков,П.Гогов,Н.Галев,Г.Ифандиев

Илия Минев.

Аз лично Залагам на Първанов . Заради Големия Шлем . Да Припомня Историята - Първанов договори на Високо Равнище ТРИ Проекта . 1. АЕЦ БЕЛЕНЕ 2.Южен Поток 3.Бургас – Александруполис След Идването на Власт на ГЕРБ тези Проекти бяха СПРЯНИ . Вижте как изглеждат трите Проекта Днес , но Реализирани в Съседни Държави и ние сме Потребители , а не Собственици . Първанов за мен е Най-успешния Президент на България до Момента - Само да Допълня - Първанов беше Мотора за Приемане на България в НАТО и ЕС , това беше реализирано в неговия Мандат .

Подписа ги да взема лапачката, и после когато да тръгнат се наака.

Възхищавам им се и се гордя като българин от тези политически светила на българите!Ето днес София е най богатият и благоденстващ град на територията на България!Народно събрание,партийни централи и техните обръчи от фирми и бизнеси хранят цяла София и малко огризки за обезлюдяващи и умиращи провинции!Странно обаче колко години борим корупцията,кражбите и измамите и все още не можем,това да не би вече да навежда на мисълта,че българите са бандити,крадци,лъжци и мошенници ,които обитават плодородни земи и климат,както са ни описвали древните гърци!

Всички управлявали България през последните 30г са за Народен съд, а ако зависи от мен и съд няма да получат тези престъпници.

По един и същ начин го получиха и Желев и Плевнята... Пред бога всички са равни, но страдат и близките.

КАКАВ СЪД БЕ ДРУЖЕ- СТАЛИНСКИ ЗАКОН - ИЗПРАВЯШ ГО ДО СТЕНАТА И БУМ - НО ОТ ЛЯВО 5 ПОКОЛЕНИА /АКО ИМА ЖИВИ/ И ОТ ДЯСНО ВСИЧКИ ПОКОЛЕНИА ДО 8 КОЛЯНО НА СТЕНАТА И КАРАШ НАРЕД С КАЛАШНИКА

Добре че не включен Плевнелиев - щяхте да Източите Мненията , като Язовир Студена от ГЕРБ .

Моята оценка за тях е: Виденов - Страхливец, Първанов - Парвеню, Стоянов - Селски тарикат, Сакскобурготски - Наивен идеалист ...

Сакскобургготски е всичко друго , но не и наивен . За идеализъм и дума не може става . Нищожеството е пресметлив , алчен , продажен , крадлив , вече и сенилен .... шлом .

малии тоя крадец наивен.. бе ти си много прост човек..

Сакскобурготски е лисица като дядо си Фердинанд. Да се определя като наивен идеалист е просто смешно. И каква борба за имоти, платени основно от държавата!.

Не искам да защитавам никой.Ама Жанката е единствен който се опълчи и му ебаха п...та м...нина.Гол влезе и гол излезе.Тия идиоти сега окрадаха милиарди а ние лапаме мухите.

Ах гол! С частен университет, който лапа държавни пари.

Ако да си милионер значи да си гол....

Тройно да ги стигне " Доброто " , което спретнаха на прекрасната ни и древна Родина . И до девето коляно . Към пожеланията присъединявам желев и натовския запъртък плюнка банова . Виденов е изключение , да речем , че е най-малко зловредният от прокълнатата шайка . Със здраве :)

Амин.............

тотални кенефни плъхове.аут оф дъ геим .плява...

Никога,ама никога до сега не съм казал и една добра дума за комунистите,но единственият читав от тези на снимката и тези които ги няма е Виденов!!!Всички други осребриха случайното или не властване с облаги до края на живота си от това вече подобие на държава!Защо подобие?Защото никой не търси средствата изплатени на лица осъдили държавата за претъпления на длъжностни лица!Средствата са вече огромни,но никой не си ги търси!Никой!Който и да дойде на власт,все тая ще е!

Лъжеш комуне! Вижда се веднага червения ти задник. Явно много бързо забравяте фалита на 14 банки и 1 долар за 3000 лева. Ама така са комунистите - все някой друг им е виновен. Виденов, завалията не бил знаял, бил подведен. Аре нема нужда!

мен най голема слабост ми е Пешо коня бракоразводния адвокат който ще запомня с дебата за успоредното въвеждане на латиницата . Май той най най продажен бе от всички.

Американците предупредиха Виденов-България нарушава ембаргото срещу бивша Югославия. Това бе и причината Виденов да закрепи долара за около 1.7-1.8 лева. В момента в който ембаргото падна, нещата в България излязоха извън контрол, долара се търгуваше някъде около 3000 лева, цените литнаха неуправляемо нагоре, кмета на Дупница занесе бюрото си на жп линията София-Кулата, хората излязоха на улиците и това постави началото на края на Виденов. По времето когато Виденов бе избран за премиер мандата на Желю Желев като президент изтичаше и тогава Виденов заяви-няма какво да дискутирам с отиващ си президент. Отговора на Желев бе-в политиката нещата не са предвидими- внимавай дс не си заминеш преди мен- и точно така стана!

Жан Лебеда, Гоце Архара, Пешо Коня и Мадридския Мошеник, едните крадливи, другите некадърни, какво видя добро народа от тях или напредък?

чучела , и сегашните са същите

Отново манипулациите на Калъп...

Ако тези к...ци върнат милионите заграбено българите ще имат нов и друг нормален живот ,ГОСПОД ще им го върне и народа също.

Лека поправка - иде реч за милиарди .

Ако тези к...ци върнат милионите заграбено българите ще имат нов и друг нормален живот ,ГОСПОД ще им го върне и народа също.

Костенурка, Нерез, Гризач, Лешояд.

не даде да се раздава без пари. Спряха му парите и........... Аз не го познавам , но съм бил у тях два пъти. Живееше в панелка на гара " Филипово " Пловдив. Скромно Българско семейство, скромно обзавеждане.

Да живее Виденов. Живееше скромно. А аз лакомията си купувах цяло кило сирене с месечната си заплата.

триете каквото не ви харесва. къде ви е Демо крацията. малки белтъчета сте ,какво знаете изобщо,сложени сте там да триете без ДИР а сте нищо. какво се дразните от думата белтък ,вие даже не знаете от какво е изграден човекът ,основното са белтъците е изграден . Колкото до този нарекъл се "богаташ" ,той и сега си е бедняк. "За Бога ,братя...! Работете. За да сте богати.

Десните ни президенти и политици са номер 1! Долу комунягите! САМО ГЕРБ!!!!!

Холандецът Стив Ханке със валутният борд спасява България и има по големи заслуги от всичките тези български политици участвали във властта от саморазпада на БКП !

Как мръсно ни подхлъзнаха за Жан Виденов, колко подло ни изиграха, за да заграбят властта и то с "любезното" съдействие на отвъд океанските гадове! Продажници!!!

Ами сАвеЦките ти другари що не помогнаха? Да ни спасяват...

Халал да са ти тия, дето им лижеш... Вземи си ги у вас!

Без Стоянов, на другите бих се изпикал с кеф върху кратуните!!

"Калъп"-ът" пак ментарджийства, за да се докара на президента. Въобще не са верни тези данни, изсмукани от .... . Доверието в президента е спаднало рязко в последната година. А колкото до правителството - от избори на избори се доказва колко му е рейтингът.

Ако и статистиката трие като вас НЕЩАСТНИ ГЪЗОЛИЗЦИ, можем да вярваме на резултатите на 100%.

Мъка им е за виденовата зима на полу-комундрелите:))))))))))))

на мен лично ми е мъка, че скачахме по площадите за да заменим "комунизъма" на партийните другари, с "комунизъма" на брюкселските джеднъри... ужасно е да преживееш едно и също, но с друго име...

5G_ме_утрепа

Объркал си се малко, но като те знам кви ги дрънкаш из форумите-простено ти е...

а аз като ви знам как "толерантно" и за нищо триете мнения по същите тези форуми... не знам как ще ви простя някога!!!

Да,това е България!Корупция,рекет,измами,силови застраховки,узаконяване,замитане на злоупотребата със власт! Всички тези политици са продукт от саморазпада на БКП единствено поради фалита на СССР и Варшавският договор! Снишиха се ниско в тревата като кърлежи,хвърлиха БКП книжките и завзеха отново България! Най големи заслуги за обуздаване на престъпността и хиперинфлацията има холандецът Стив Ханке,със валутният борд ,късмета ,че ни приеха последни във ЕУ и НАТО!Но ако лъжем някого със успехи и реформи то лъжем само себе си! Защо толкова 30 мирен преход без войни и природни бедствия България не може да е като Швейцария,Австрия,Дания!

Невероятно, но факт !!! От всичките негодници, които управляваха и окрадоха България ,най-честен и най- почтен излезе бившия ортодоксален комунист Жан Виденов !!!А бях готов да дам живота си за тези мошеници от СДС, които ни излъгаха и ограбиха нашата младост !!Каква ирония !!!!!!

тез неща ако не се знаят с такава прецизна точност, то поне се подозират от мнозинството от независимо мислещите. факт е, че такива проучвания сме гледали до втръсване. не сме виждали проучвания как се движат същите криви и как се въртят парчетата от тортата относно доверието и оценките към медиите и журналистите. или това е тема табу в условията на "толерантен" "новоговор"...

С радост виждам как все повече хора разбират, че Виденов е единствения истински български политик.Но много са вълците.....

Нарежете, хвърлете, а каквото можете - крадете- ето това са 30- тях години ,,преход,,, а народът бягя , самоубива се или тихичко си отива от този свят.