"Галъп": Всеки втори българин е имал успешна година, но се е насадил страх за страната

Процентът на песимистите за бъдещето на България за година е намалял, макар и с не много

Обратно в новината

Коментари - "Галъп": Всеки втори българин е имал успешна година, но се е насадил страх за страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

75% са казали че Бъ;гария върви към по - лошо. Калпава партийна работа. Поздрави за всички политици и цялата държавна администрация, партийни крадци.

Попитахме три жени стрижени...?!

ЗА ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ МЕ Е СТРАХ...ГНУСНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ Я РАЗДАВАТ НА КУЦО И САКАТО ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ.. НО ИДЕ ВИДОВ ДЕН!!!

810 пълнолетни българи (не повече)! и....48% от тях казали нещо ..... тоест около 400 не повече. Те направили извод за всички българи! Или това е нещо като изботите и управляващите.... бих казал....от 8 милиона попитали 810 и 400 им казали каквото те изкали да напечатат тук!

Ако изследването е напрвено като хората тия 810 човека са достатъчно. Ако не е направено... Тогава и 8 000 000 да питат, пак ще получат каквото искат. :)) Яко е обаче, как си нямаш идея как стават тия нещо, но имаш твърдо мнение, че няма как да е така... :)))))

социолозите ни са абсолютно същите манипулативни боклуци на хранилка, като медиите ни. конкретно истерчиката райчев и мазньоча първан симеонов са същото като лора крумова и светльо ромчето от 120 минути. или като николаев и ризова или политУ златарева и цънцарова и т.н. говорещи чрез лозунги глави..... изберете си сами на кои "журналисти" ви приличат тези "социолози". с една дума-когато галъпите ви казват, че е ден, (същото като с медийките)-тичайте към прозореца да проверите да не е черна нощ.

Браво за успешните българи!!! Че и изминалата година е била успешна и Новата ще бъде такава има доста признаци!!! Най-важният от тях беше, че сглобка в навечерието и секунди преди настъпването на 2024 година ви поздрави от ефира на БНТ с реклама на 2 фирми за бързи кредити, това е сигурен признак, че се движите в правилната посока. Банките отчитат рекордни приходи, но шарлатаните не смеят да ги обложат с данъци, но за сметка на това търгашите измамници плащат най-скъпите реклами за годината. Браво така се прави!!! Вторият признак за успешност е чалгаризацията на нацията от 3 национални телевизии 2 от тях бяха насочили цялата си евромощ в ЧАЛГАТА, едната родна, а другата привнесена от Сърбия.... Никога повече няма да се съмнявам в успеха на Държавата и Нацията като цяло. Започвам да се замислям да се върна обратно в България!!! Бъдете здрави и се молете войната да ви подмине!!!

Как една лъжа може да стане истина? Като се повтори много пъти. Д-р Гьобелс

Русия е най-силната на света и печели!!!! :)))))))))))))))))

Българите се спукаха да ходят по почивки и кръчми през 2023-та година. И да купуват апартаменти в София за стотици хиляди евро, но все още мрънкат и се оплакват. На хората в Украйна или русия или Турция по-добре ли им е? А на германците? Работя с германци и знам какво им е положението. И там има страхове, и там се притесняваха за отоплението. И? Оттук нататък на българина ще му става по-зле, не може само да лежиш и да харчиш пари, справка - съседна Гърция 2000 година - какво беше и как си платиха кризата с лихвите. За толкова дора година като 2023та с безплатни далаверки за кръчмите и намалено ДДС може да се мечтае само. 2024та ил ище опъват каиша или ще седят гладни. Зор ще е, защото като се научи поп на пържен боб, трудно после. Ама това е положението.

Глупости на търкалета, предвид факта, че Българан не признава по дифолт да е зле или да не знае или не може нещо. Нещо в чипа е, да се признесат специалистите!

През 2023 ми откриха рак, операции, химиотерапия, лъчетерапия. Които продължават и до сега. Но все още успешно посрещнах 2024. Та въпросът е: Успешна ли е била годината или неуспешна за мен? Кой от Галъп ще ми отговори?

БОЖЕ, ПРЕДИ 33 години не бутахте толкоз масло! А СЯ, всеки ВТОРИ по 10 литра като ТАНКОВЕТЕ на 100 км.

Stanko

Хм.На 20 ходих до Испания и граничния контрол едно момче ми вика:Как е в България?Ами викам бива ама според мен Испания е по добре уредена държава.А той:Ужас!Гледам по телевизията един японец го питат коя държава най му харесва и той бил казал ,че Испания заради храната и хората.И прави една отвратена физиономия.Та той смяташе ,че Испания е отврат и му се ходеше другаде.Повечето от хората мислят,че родината им не върви на добре и ,че другите държави са по добре. Да пазим България и да работим за да заживеем по добре.А основния страх е да не ни нападне Русия.Вторичния е че няма парички.

"Повечето от хората мислят,че родината им не върви на добре и ,че другите държави са по добре" Точно в този случай не е уместен пример, тъй като България официално е дъното на Европа, не само от нашата гледна точка, а чисти факти.

Stanko

Поживей в друга държава и пак ще говорим.В Испания чаках 3 месеца да ми пуснат ток.Също толкова за вода.Много бавно работят и т.н.Викат Ами ние латиносите сме така....

Следователно за 50% от населението годината е НЕуспешна ... :-(

Нема по-безмислен въпрос. Какво значи "успешна"??????????? Аз съм стар човек, какво ли не ме боли вече, но не умрях 2023 и за мен беше успешна. Но това не е благодарение на държавата, а по-скоро въпреки.

Те затова така са задали въпроса си, за да получат екзистенциални отговори, а не дали са се гърчели хората по време на успешното оцеляване.

Бе, щом казват, няма да лъжат я, "социологическите агенции". Или па "медиите".

Снощи щях да пиша и по тази тема, ама трябваше да излизам. Със сигурност и по-лоши години сме имали, но миналата за мен и почти всичките ми близки си беше доста кофти. На проучванията на Калъп по принцип не вярвам, защото са си мошеници, но и някакви други преди тях пееха същата мантра. Да не би извадката ви да се състои само от новите калинки, които най-накрая са се докопали до хранилката и затова са щастливи, а годината им е успешна? Не знам откъде ги изкарахте тея 50% с успешната година, но със сигурност от моите познати процентът е пъти по-нисък - освен ако не броиш за успех, че просто си оживял и тази година?

Квото сте си надробили за 33 години безхаберие, егоизъм, нарцисизъм, завист, злоба, неграмотност, малоумие и олигофрения ще ви бъде сервирано със сметката. Банани. Кока-кола. Русофобия. Евроджендеризъм. Синтетични храни, Храни от насекоми, Уърлд АйДи, Следене с ИИ, Карбонови данъци, Социален рейтинг, Зелена религия. Военна зона. После: Шербет-шекер. Фесове. Потури. Баклавъ. Все любими за вас неща.

При положение, че сме на пряко управление - от САЩ по линия на НАТО и от Щатите по линия на ЕС ... Какво бъдеще като държава ... Суверенна ... Например заглавия на филми, книги и други започнаха системно да се пишат само на английски в статии на български. А ако филмът е китайски ... "Бавно и полека" ...

Денков от една плюнка на Цончо ке падне

Страх, че това управление подлога унищожи държавата, а ако остане още малко ще унищожи територията . Политици трета ръка

се вижда, че 60-80% от българите виждат, че нещата вървят към по-зле. Това ли ви е успеха?

Галъп са идиоти !!!

Точно като графиката се чувстват...

Тия от тая агенция ви смятат за големи смотаняци

Тая работа я свършиха Радев и Нинова и руските служби се възползваха!

Вие оцеляването за успех ли го имате?

Прав си!,но ако продължават да ни управляват тези изроди оцеляване ще е успех!!!

При положение, че планът е до 2030г. да няма България и българи...

А защо не казвате, че проучването е правено в наркокомуни, и в отделението в което лекуват Киро Кретена.

Честита 2024! За много години!

Колко успешна е била за всеки втори толко и да сте живи и здрави.

стига вече платената пропаганда елате питаите народа как живее стига простотии

Народа не са няколко изкуфели комунистически бабички и техните отрочета. Бегай у лево

За бабите на Васко Некмета и на Бойкикев Мравояда ли иде реч?

Не се прави. И ти си вече с един крак при бабичките. Ако не и с двата.

Годината беше безкрайно успешна, най вече, че приключи дългогодишната борба за бутане на мочата, сега остават и другите мочи, на първо място в Пловдив. Ритнахме путлеристите по гъза като им спряхме нефта и ги принудихме да си плащат газа(трябваше направо да гръмнем тръбата ама и за това има време). По успешна година от това няма и сне може да има, Денков наш премиер завинаги!!!!

Ами щом бутане, ритане и гърмене ти е представата за успех, така да бъде...

Че по какъв друг начин да се действа когато насреща си имаш путлеристи?

Ние ви вярваме

българите чуствитително по добре живеят откогато и да е . Има само едни бедни и дрипави и това са путинофилите ,които не взимат вече нищо за своята пропаганда по бг сайтовете откак рублата се срина

Клиентите ми са фирми. Никога преди не са се държали толкова дребнаво, стиснато и унизително, а също и завеяно, безотговорно и нелоялно, както последната година. Даже и през пандемията не бяха толкова зле. Изтормозиха ни, лудостта и нищетата са заразни.

Еха, ако слушаме американските статистически нагаждачи ние сме най-щастливите и най-успешните в света. Затова ни го съобщават че от еуфорията на щастливият и усшешен живот не го забелязваме Записвайте се за канала ми в телеграм "https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

Нека си направим тук едно преброяване. И да видим какъв е процента. Нека с плюс да гласува мнозинството - тези хора, които прекараха годината със зор и мъки и не могат да я нарекат успешна. С минус - тези които са имали удовлетворителна година в личен план. Който се колебае, може да коментира.

предател,изрожденец ,путкинофил . Преброихте ли се ?

Ха ха ха, ДА, представи си. Резултатът е доста показателен.

48% от пълнолетните българи са имали успешна в личен план година, а 26,5% - неуспешна. Останалите не могат да отговорят. Останалите са умрели през миналата година , за това не отговарят .

Някой мобе ли да обясни що е то успех? Как точно се измерва тази величина? Благодаря

Ми, например, някой да го сърби гъза и на гей парада няколко пъти да му го начешат и да го черпят с кока-кола. Да намери евтина соя и безглутенови буболечки. Да спести сума ти пари от подаръци на умрели и емигрирали приятели. Да реже паметници и да се празни седем дни в гащите си отпред и отзад. Да си прати социалните помощи за Укропия, да излети за Шенген.

Днес е 01.01.2024, приятели! Честита нова година! А към агенцията - не е 01.04! Не се излагайте!

Всеки втори българин е имал Неуспешна година и го тресе страх от Нео либерал фашистката хунта педофили и трансджендъри окупирала западния свят ! Заглавието може да се чете и така нали!?

Къв Галъп ,тия се гаврят с народонаселението ..Всеки втори имал успехи на какво на правене на чикии може би !?

Страхът е от опитите за реванш на нео-фашизма в Европа. Но ще ги наритаме пак. Няма страшно.

Галъп": Всеки втори българин е имал успешна година, но се е насадил на евроценностите отуъм заднио двор.. ББААХАХА

Ако позволите малка корекция: Имах щастлива година, трудно е да повярвам, че Шило и Паникьорчетата са били истински, човешки щастливи. Това означава едно - само 33,33333 сме били щастливи. Статистика!

Лъжи лъжи

Българите са били богати но са дошли комунистите и 45 години са промивали мозъци че по доброто е било

Време е за пропагандата, дано поне ви плащат за нея. Това като грандиозният успех за Шенген.

Изчакайте да влезне еврото сега всичко е по скъпо в България от колкото навън а след това.... Още повече Да ни е честита Европа и Америка

Благодаря!

Е баси заглавието...

Най-голямата лъжа на новата година изплюха дирниците.

Дори само инфлацията която предизвикаха, доведе до това спестяванията ми да не струват колкото преди. Реално ме ограбиха. Същото важи и за спестявано за пенсии. А предателите на власт, какво да се коментират? И във война биха ни вкарали, ако им кажат от посолството на "йес меновете", както им казваха. Разни и зависими и не смеят да си кажат реалното мнение, че да не им покажат корупцията.