”Галъп”: Доверието към правителството е само 30%

Едва 20% от българите смятат, че страната върви към по-добро, 63% - са на мнение, че нещата отиват към по-лошо. Доверието към кабинета е 30%, недоверието - 58%.

Обратно в новината

Коментари - ”Галъп”: Доверието към правителството е само 30% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Галъп никога няма да познаят нищо, защото са просто едни червени агитатори, които си заработват хонорара.

Аферим Ефенфи.

Хайде Господин Бойко, хайде кажи кой окраде КТБ! Още ли не знаеш? Ами какво дремете там? Не разбрахте ли вече кой окраде парите?

Борисов 2 е за боклука.

Галъп? Кънчо Стойчев и Андрей Райчев. Мога да ви кажа какво казват и без да съм го чел: "Доверието в ГЕРБ и правителството пада, а доверието в БСП значително се е повишило. 65% от българите одобряват президента Първанов, 57% са за незабавно падане на санкциите срещу Русия, не можем да живеем без Русия" :)))

ГЕРБ първия мандат правеха реформи но сега втория нищо не правят! Държат ги със КОМПРОМАТИ затова не смеят да правят нищо което няма да се хареса на БСП и ДПС. това е истината

БСПто всички банки да фалира, до просешка тояга да докара всички, пак ще си има 14-16% подкрепа.

А ГЕРБ - 30% !?

Хората едвам свързват двата края, а тиквата взима 16 милиарда доларес, за да плати стар заем. На кого да вярват хората и поради каква причина да подкрепят правилетството. То впрочем нормалните и свестни хора не са гласували за този на снимката и за това правителство. Електоратът е с друг цвят и те обикновенно не са ходили на училище.

И за кого са гласували "нормалните и свестните хора" да разбера аз нормален и свестен ли съм или..?

Народе, освести се! Няма време! Мутрите източват последните капки от страната ти.

Няма ли кой да каже на американците, че по добре за тях да си намерят по-умни протежета. Време е седянката да се разтуря.

Единствената ми утеха - който с нас се е наешил, добро не е видял. От сърце им го желая!

На Америка и е добре с такъв ортак- на нея население не и е потребно, тя иска територия. За сега нещата вървят по план- график- топиме се дори по- бързо от очакваното.

Честна българска социлогическаагнеция - това е като тъмната страна на Луната. Всички за чували за нея, ама никой не я виждал..

МИЛИОНЕРИТЕ АНДРО И КЪНЧО ПРОГНОЗИРАХА ПРЕЗ 2009-ТА ГОДИНА РАВНИ РЕЗУЛТАТИ ЗА ГЕРБ И БСП. РЕАЛНО СЕ ПОЛУЧИХА 46% КЪМ 18%... СТОТИЦИТЕ МИЛИОНИ ТЕЗИ ДВАМЦАТА НАДИПЛИХА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛЮБИМИТЕ СИ БКП, БСП, ДС И КГБ. КАКВО ОЧАКВАТЕ ДА ГОВОРЯТ И ПИШАТ?

И какво правим сега? Правителството на Орешарски имаше 40% доверие!

"Кабинетът се ползва с подкрепата на едва 17,5 на сто от респондентите, твърдят социолозите от "Галъп"." 30,05 ,2014г. ОБИЧАТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ, НАЛИ? ЗА ТОВА ВИ ПЛАЩАТ. ЗАТОВА НАРОДЪТ ВИ МРАЗИ.

Тази поръчкова агенция не знае ли, че предизвиква само снизходителни усмивки? Аз съм й сложил 12,03% доверие. И съм я надценил.

Поредното лъжливо поръчково комунистическо "проучване"! Доверието в кабинета на д-р Борисов и ГЕРБ е над 80% и продължава да се покачва! Против нас са само националните предатели и враговете на България!

Поредният наивник!!!!

Ще си говорим пак след местните избори! Бъдещето на България принадлежи на ГЕРБ!

щом 14 прицента смятат че ше се подобри значи - за тях ше се подобри, за останалите приценти ше се влоши за да може за 14-те прицента да се подобри...

Песемизмът се дължи на зловредната пропаганда провеждана от руската пета колона, бясна на ББ, че недопусна изпълнението на руските енергийни проекти и по тази начин защити ЕС от енергийна зависимост. Това естествено ни донеси и известни икономически проблеми, но те са само временни. Екипът от изключителни професионалистии, предан на евроатлантическите ценности е обречен да доведе България до успех.

прекрасно, но ... ако научиш Български, ако съзнаваш каква е темата ... Песимизмът, ще започне да "изстива" в съзнанието ти ...

Как 30 %?? Няма да съберат и 10% ако се направи обективно изследване!

Дека е червен Кольо?

по-добре е бсп да е на власт, заедно с доган, разбира се:-))

ГалъБчетата проучват трима пияници, от какво се напиват: 1. Първият пие уиски с кока кола 2. Вторият пие мастика с кока кола 3. Третият пие ракия с кока кола Заключението: 100% се напиват с кока кола, 33,3% -с уиски, 33,3% - с мастика, 33.3% - с ракия и 0,1% не са посочили.

Бесепарската Галъп на заекващия милионер в действие

Недоверие 1000%. Оставка на мръсната герберо-реформаторска сган и комсомолско бекапейска паплач Борисов2, съд и затвор.

40% харесвали ГЕРБ + БСП+ДПС.... и тъй от веки веков... при ни един осъден за кражби при мизерия и къс живот.. а корабчета в очите ми виждате ли?

не подценявам галъп - просто хората лъжат. страх ги е. на последните избори имаше секции в които гласували за БСП бяха по малко от членовете на БСП, гласували....

20%- най-заблудените....

само за 20 години спряхме 4 ядрени реактора защото сме прости, над 25% от хората избягаха в чужбина поради супер хубави неща, които им се случиха тук, а основните опори на обществото ни като сигурност, правосъдие, култура, образование и здравеопазване вървят стремително надолу. Та какво светло бъдеще да очакваме на този фон?! Да не говорим за растящите орди от неграмотни крадливи цигани, за които държавата била длъжна да плаща! Очаквам до 5 години българският език да стане срамен за използване, което ще ускори процесите, за да може и най-тъпите да вдянат какво се случва всъщност в остатъците от България през 21 век.

Много бе. Чак пък 20% при това некадърно управление. Това сигурно са част от циганора и приближените до правителството администратори.

Тези данни ми се виждат малко преувеличени. То вярно, че сме простовати хора, според нашите управници, но чак пък 20% да вярват в "светлото бъдеще"? Едва ли.

А бе, вярно ли е , че видната собственичка на друга гадателска агенция - Мира Радева, станала ресторантьорка?

Мисля,че резултатите са доста щадящи за управляващите.Българина може да се събуди,да проумее колко пагубни са проамериканските правителства от 25 години,но ще е твърде късно,загубен български народе...

Пак лъжете бе 'ора :) Нали КТБ фалира? От де пари за нови лъжи? 'бати цоциологията :)

колко от вас вярват, че ще има нов изборен закон боко се надупи на местан----пак етнически рекет-----докога!?!?!?

Искаме си Орешарски!

-видеорегистар на всеки автомобил....промяна на закона.....видеото доказателство в съда -автомонтьори и строители на светло ..... там се крият огормни пари в сивата мъгла -нап и кат в обща система....актовете от кат не фиксирани суми а % от обявените приходи -създаване на производтвени общински фабрики за подръжка на улична инфраструктура -строителство на нови затвори.......работа за затворниците

държавата е толкова затлачена че ако седне някой да я управлява с идеята да отпуши сифона ще се усети на втория ден ------ сегашните явно нямат такова намерение те са продължение на рушенето замаскирано с пупулизъм

МНОГО невярващи и затова сме на това дередже!

първо да обясни в ефир каква е тази фирма Галъп интернешънъл и защо да й вярваме. Като се поразровиш в интернет, се виждат страшни шмекерии на собствениците и на българския съд. И да, не им вярвам, защото те не сканират общественото мнение, а го манипулират.

Някой може ли да каже КОГА така наречения "галъп" на Кънчо пу.....деров е познала едни избори до сега???Единият е като щипано дупе в лицето а другият пелтечещ и плюващ навсякде около себе си с маниакалното си изражение......пълна картинка на мухлясващият труп на комунизма.....наздраве др. миков:))))))))

Е най-после достоверна що годе информация /20% е множко/

"КАЛЪП МЕНТЕЙШЕНЪЛ"-сами се лъжат и сами си вярват!

20 % оптимисти в България ??? Може пък да е вярно ? Ако се вземе предвид, че милионерите са около 3 % , държавните служители - около 12 % и малцинствата на социални помощи - около 5 % то сметката излиза.

Милионерите са по-малко, ти ни изкара Швеицария на Балканите. Но си прав в анализа и той показва едно - всички трябва да гласуват! Аз не помня, кога за последно някой политик ми е харесал , вероятно е така с огромната част от населението на страната, но помнете: ОНЕЗИ, КОИТО СА НА ДЪРЖАВНА СОФРА ЩЕ ГЛАСУВАТ! ОНЕЗИ, КОИТО ПЕЧЕЛЯТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ ЩЕ ГЛАСУВАТ! ЦИГАНИТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ! И ще си гарантират оставането на вимето на България, ако вие не гласувате.

И да гласуваш и да не гласуваш все са КОМУНИСТИ с различни разцветки

Тези 20 % са с такива доходи, че не им пука накъде върви България !!!

напротив, пука им....

Само заради факта, че близо 60% от българите нямат доверие в правителството, трябва да си подадат оставките...ако имат съвест, морал и доблест...

маидан му е маиката.

Не случайно нашата армия заедно с брадърите си по оръжие днес тренираше бирба с бунтовници.

Хайде бе селски зомбита,ставайте протестъри да ви преброим колко сте и....да не забравите да повикате и оново чучело,малкия вожд криещ се под масата,че без него няма и един файтон хора да съберете:)))

Ха,ха,ха !! Те , ако имаха тези три неща които си изброил нямаше да са в политиката.

А според едно наше проучване, тези 20% са на транквиланти. Не гледайте "сламката", а "гредата" на останалите 80%! Те са определящи все пак, нали така? Е, тогава нещо не ви ли поразтревожи така, а?

Тези 20% са сигурно от малцинствата.

Въобще не сравнявай ситуациите. Тогава Мойсей е вървял заедно със всички, гладувал е заедно с всички, треперел е заедно с всички. Сегашните водачи през прехода живеят по-добре от фараона, защото грабят народа повече от фараона.

Това беше реплика към поста на 387 от 15:15, но в дир-а понякога се получава така.

Естествено, Колега ! - Ние. -- Всички. --- Заедно. ...колкото до 'наште' 'управляващи'/'елит' дет 'създадоха' 'прехода' - .... Нейсе !, както Ни учи Щастливеца.

И са измрели всички, видели робство. И са останали само тези, които , за да оцелеят, са готови да изпият водата в пустинята на другия, да му вземат хляба от устата , мястото , на което живее, огнището , живота и семейството му. Защото само така са можели да преживеят. Така се е родил един нов народ. А какво е правил Мойше - не си бил , не знаеш.

Щом Мойсей е оцеял, са оцелели още много, които са били по-млади от него. А и не се е налагало да си отнемат храната, манна небесна е имало колкото искаш.

И кои са тези ---20%? --Роми ,ДПС ,И ПОЛИТИЦИТЕ ... ИЗБРОЕНИТЕ ,САМО ЛАПАТ , НИЩО НЕ РАБОТЯТ. Тези 20% са се качили на главите ,на 80% .Същите 80% са прекалено търпеливи ---СЛУГИ.

Те и болшинството евреи докато вървяха в пустинята роптаха и реваха че им било по-добре в робството! Така че нищо ново не се случва под слънцето, много по-лесно е да си робче с ясно зададени почивки, апартамент, вила и заплатка отколкото човек който е взел живота си в ръце! Но както стана с тях най-вероятно така ще стане и с нашите! Човек който е спрял и не иска да се променя няма как да върви напред и да се развива!!!

Намирам че Днес Всеки Воистине-Българин/ка - Е поне-Мойсей.

То онова е роман бе, недейте да вярвате на всичко, което прочетете.

Грешно тълкуваш нещата. Продължавали са да вървят, за да може болните, слабите, тези, които не могат да вземат хляба от устата на другия и да му изпият водата, да измрат. Да останат само хищните, наглите, безцеремонните, които прегазват човек, за да оцелеят те. И да поробват вече те самите други.