17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво толкова че щели да бъдат манипулирани. 17 български депутати от ... Само си получават парите и не ги е еня за България, да са допринесли с нещо за страната си? Разни еврокомисари на бронирана техника за показ и нищо след това. Като се отвори сладко местенце и хоп на топло. За пострадалите да е помогнала с 1 евро? Други решават и това е лошо. По - добре хич да ги няма тия евродепутати.

Червен Кольо и Пелтека пак заработват милиони докато електората им тъне в нищета и чете лъжите им.

Продължават да си вярват че някой друг им вярва на писанията:(((((( Избори честни не е имало от бая време така че тия 30% дето смятат че ще са ''честни'' са просто изпълнителите на цецковата ''дейност'',, Тия които не одобряват напускането на БСП на парламата са същите дето си подкрепят гербопатриотарите защото и те самите виждат че няма да ги бъде ама много им се иска както сидерчо рече боко да ''изкара един пълен мандат'' е след това и с подлоги няма да има шанс

Гарантирано от Герб!

"59% се съгласяват с обвинението, чe като цяло, с промените в изборните правила, управляващите се стремят към "служебна победа" Само 59%?! ... Всяка партия, която е ПРОТИВ машинно гласуване, видео наблюдение и изчистване на мъртвите души, залага на фалшификации.

Ще има атаки на руската пропагнда

Чета постовете и си мисля за какво ми е да слушам социологически агенции. Нямам познат, който да гласува за герб. Вслушвам се какво говорят хората, когато имат достъп до медиите. И ако при това недоволство герб спечели, за какви честни избори говорим!

Да ви откреха на нещо реално... Сигурно имате някакъв познат от общинска или държавна администрация коийто на 100% е пуснал за герб но се срамува от самия себе си и не смее да признае, защото непрестанното увеличаване на тази администрация от гербавите преследва една единствена цел - да имат някакви ''избирате'' извн рекетираните купените и мутрите като тях..

От тези съм, които категорично не одобряват политиката на герб! Подкрепям БСП за напускането на НС, защото това е приета форма на протест. За какво да губят ценно време? За да удовлетворяват капризите на герб и егото на лидера им? Не одобрявам пълното отхвърляне на възнаграждение, защото депутатите ще провеждат срещи, което също е работа. В НС има хора, които от години висят безполезно в зала и не ги виждаме. Те заслужават ли заплати?

А другите 48% смятаме, че точно Галъп едва ли е пример за честност...

Само толкова ли са вярващите в това?

Изборите, че не са честни - не са. Но тази агенция е фалшива и ползва името на световна марка, за да заблуждава.

Тази анкета, по всичко личи, явно е правена в някой пенсионерски клуб на БСП. Не беше ли оня, Райчев, дето говори по десетопръстната система, собственик на тази "агенция"? :)

©Bivol Цитирането на материали от сайта е свободно, но със задължително позоваване на Биволъ и линк към оригиналната статия в онлайн изданията. “Галъп” или “Кънчо”? | В момента това се явява единствената редовна и законна регистрация на марката “Галъп” в България. По жалба на оригиналния Gallup Inc българското Патентно ведомство е отнело регистрацията на Райчев и Стойчев на 13 октомври 2010 г. Този факт е вписан и в базата на WIPO, Международната организация за интелектуална собственост, на 14 януари 2011.

Най - много се лъже по време на лов, по време на война и по време на избори.А за тези, както и всички преди тях първо се водят преговори с циганските "барони" , съставят се списъци с " мъртви души", и в буквалният смисъл.А ако и т' ва не хване дикиш се отива на откровено фалшифициране.Освен това се печатат и недействителни бюлетини.И те нелегално.За лъготенето по ТВ - тата пък да не говорим.Практика доказала се през годините.Е, трябва ли да гласуваме въобще? Ако изборите променяха нещо щяха да бъдат забранени.С гласуването е същото.Абсолютно.

Щом тази пропагандна агенция пише 52%, значи са 25%.

92

По-скоро много повече.

Най - много се лъже по време на лов, по време на война и по време на избори.А за тези, както и всички преди тях първо се водят преговори с циганските "барони" , съставят се списъци с " мъртви души", и в буквалният смисъл.А ако и т' ва не хване дикиш се отива на откровено фалшифициране.Освен това се печатат и недействителни бюлетини.И те нелегално.За лъготенето по ТВ - тата пък да не говорим.Практика доказала се през годините.Е, трябва ли да гласуваме въобще? Ако изборите променяха нещо щяха да бъдат забранени.С гласуването е същото.Абсолютно.

Докато КАУНЯ прави избори ......ТАКИВА ЩЕ СА !!!

Със свое решение Върховният административен съд е отнел правото на агенцията която се представя като "ГАЛЪП" да използва това име. Това е първата им лъжа. Оттук нататък всичко е такова- лъжи, измами и най-вече пари. Социолози на повикване.

След костинбродската афера,учасрват ли турци и комунисти в едни избори,значи вероятноста да са честни клони към нул!

Комунисти има във всички партии. Тогава? Излиза, че изборите винаги са нечестни.

Относително честни са.За да са честни трябва да има електронно гласуване,а не да гласуват под 5% от живеещите извън страната поради разни трудности.Още по-малко честни в този смисъл са парламентарните,при които имат право да гласуват и живеещите в САЩ за разлика от тези.За Венецуела пък нашето мнение е без значение дори и за нас,но се чудя как този Мадуро,който го обвиняваме,че е диктатор е допуснал при президентска република,каквато са те,да бъде избран опозиционен парламент?Президентът е на позицията на ООН,правителството на тази на САЩ и на болшинството страни в ЕС без Италия.

Че кога избори правени от ГРОБ са били честни????

ТРОЛ!

Калъп Комунистически е агенция за Демагогия и Манипулации на Общественото Мнение, за прикритие и заблуда е сложено англоезично име. Трябва да се закрие от държавата, защото подкопава националната сигурност.

Балък Интернейшънъл е комунистическа агенция за манипулиране на общественото мнение у нас, с тартор ДС агента Андрей Райчев, син на ДС агента Венцел Райчев и руска КГБ агентка. По уместно би било тази демагогска руско-коминистическа агенция да се казва "Болван международнии" или "международнии дурак"

За комуниста ББ и агент от ДС с кодово име Буда нещо да кажеш? А за гордата комунистка ЦЦ? Защо ги премълчаваш???

Позитанската агенция Калъп! Червени дебили!

Фалшив ГАЛЪП. Обслужващ комунягите.

Кои комуняги, пребоядисаните (сега герб)?

Говориш за БСП,нали!

преференциалното гласуване се подкрепя от 70%, тоест 2/3 от хората са против нагласените партийни листи. 52% смятат че изборите няма да са честни, ... тоест болшинството знаят как ЦЦ печели избори. 53% смятат, че ДПС е скрит партньор на Герб.... тоест болшинството знаят че ББ и ДПС са един дол дренки...

Интересно е какво ще кажат Галъп по-късно?

Пропагандна статия, целяща да се откажат хората да гласуват. Всички партии имат изгода от това.

От шмекери и разбойници каква честност да очакваме?