Гълъбин Боевски получи 9 години и 4 месеца затвор

Федералният съд в Бразилия осъди българския щангист Гълъбин Боевски на 9 години и 4 месеца затвор за наркотрафик.

Обратно в новината

Коментари - Гълъбин Боевски получи 9 години и 4 месеца затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми много малко, на втора инстанция поне 20

Съдът отсъди,че е долен олимпийски наркотрафикант !

Това ражда българския професионален спорт ,плюс общонародна БЕДНОСТ!

За 9 кг кокаин 9 години разширяване на отворите в бразилски затвор са си малко

Нерде България, нерде Бразилия! За 6 месеца там свършиха това, което тук за 6 години не могат! Да не говорим, че тук убийците получават смешно малки присъди!

Vibudhi

О малоумний Юроди! Толкова ли сте слепи та не видите истината! Защо не бяха допуснати доказателствата от записващите камери на летището и мястото на ареста на Боевски? Защото офицерът изпълняващ поръчката да накисне известния българин е обучавани в службите на САЩ и Англия и е подменил куфарите без да допуска Боевски до тях. Пред Гълъбин куфарите не са отваряни! Той е повикан след 2-3ч. чакане за да му кажат че бил намерен наркотик в тях! Гълъбин е НЕВИНЕН и всички глупави верващи на "чуждите медии" у нас, разнасящи слухове е време да се събудят! Бразилия трябва да спре порочната практика да обучава своите кадри в САЩ и Англия! Те си идват в къщи вече вербувани да служат на чужди разузнавания! Тези които все още могат да мислят да преценят фактите: Кои държави нямат сметка от директните плащания и сделки между Бразилия и България, без посредници? Наскоро бяха закупени нови Бразилски самолети от България Еър а 10 - тина Боинга на лизинг ще бъдат върнати обратно! И Още Боевски е единствения дръзнал да се противопостави на Международната Спортна Мафия, която изкарва болшинството наши водещи спортисти употребили забранени вещества! А този "офицер" от ГДБОБ от българската Флора и Фауна без да е запознат с фактите бърза да плюе срещу човека, но това не означава, че има доказателства.За него всички са виновни по презумция, а това вече е професионално заболяване.

Каква е тая логорея бе Неразумнии ЮродЕ! Това всичко е "Заговор на световният империализъм" срещу България, нали? Иди да се оплачеш на Президентката им-тя е българка! Също така и в МАсква-там вече вЕрват на сълзи!

ПРЕДЛАГАМ БОЕВСКИ ДА СЕ СЪДИ И ЗА УМИШЛЕНО УБИЙСТВО, ЗАЩОТО ТОЙ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО Е ЩЯЛ ДА ВНЕСЕ ДРОГАТА В БЪЛГАРИЯ. ИСКАМ ДА ВИ КАЖА, ЧЕ В НЕГОВИЯ ФИТНЕС МНОГО ПРЕДИ ТОЗИ СЛУЧАЙ МУ КАЗВАХА КОКАИН БОЕВСКИ. ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО. ЧУДЯ СЕ И НА ЖЕНА МУ КАК НЕ Я Е СРАМ ДА ХОДИ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯ В ТЕЛЕВИЗИЯ И ДА КАЗВА, ЧЕ ГЪЛЪБИН Е НЕВИНЕН, А ХАРЧЕШЕ НА ВОЛЯ ЧЕРНИТЕ ПАРИ. 20 ГОДИНИ ЗА ТОЗИ УБИЕЦ.

браво на съдийката.да я пратят тук в бг,че наше съдии са по - корумпирани и от дявола

БРАВО! Ето така трябва да се практикува и дори е малка тази присъда, трябвало е максималната 20 години. Какво като е Боевски, в случая е нарушител-престъпник и закона важи за всички! А ние какво направихме със Ставииски ,айде нема нищо ти си шампион и няма значение че си пил и си убил. Е да видят българските идиоти съдиите какво заслужават и те и престъпниците дето оправдават!

Малко са му на мръсника. Заслужава смърт за това че пренася наркотик за да трови нашите деца.

Наказан беше не някой си Боевски. Наказана беше българската частна инициатива - алчна, тъпа,. Наказани бяха индиректно и българските митничари - най-пропадналите типове на страната , сложени на нейните граници и на границите на Европейския съюз. България отново се изяви чрез тази присъда като ненадежден член на Европейския съюз, в нея върлуват аресивни, опасни за мира , антисоциални фашжизирани типове, което имат една цел - своя джоб. Това ли е вашата демокрация, десни крескачи?

Със сигурност ... :)

това носи рискат на тази професия глабчето вав кафеза , но несе одчаиваи млад си ще излезеш запазен

1priatel

Умрем някой да ми пише по този начин! Или го правиш на майтап, бе Уйли?

нали там президента беше жена от български произход? и нашите мафиоти-управници тук дори я каниха, като се надяваха на далавери ама не мина - нула внимание:))) Бразилия е 100 пъти по-напред от нас ние можем да се сравняваме само с най-изостаналите и корумпирани страни в Африка и Азия

Ако наистина това количество дрога е било за България/в което почити не се съмнявам/ тези години са му малко ,нека да гние в затвора,защото с това количество колко деца биха се затрили.. и въобще малко е съмнително ,че е невинен..ако искаха да го натопят и 2кг. са достатъчни,защо им е било нужно да слагат толкова много ,и да рискуват тои да усети ,че куфара му тежи ..

Жалко бате, там няма български съд. Моли се да те прехвърлят в БГ за излежаване на присъдата. После е лесно. Имаме НЕЗАВИСИМ СЪД!!!!

Пич, ти за страните BRIC(S) чувал ли си?

Уау ... "Гълъбчето" си мисли, като бивш спортист ще му се размине! Да..да ама Не! България - Бразилия разликата е космическа Гълъбинчо:-) ... не мина номера с "куфарчетата"

малко са му дали.

В България: 1-ва инстанция - 3 години условно 2-ра инстанция - оневинен поради липса на доказателства 3-та инстанция - Гълъба съди държавата за несправедлив процес в Бразилия: 1-ва инст-я - 9 год и 4 мес. 2-ра инстанция - 15 години 3-та (ако има) - обвиняемият отказва и не иска да се стига до трета инстанция, припада и започва да плаче само като си помисли какво може да се случи.

да командироват съдята веднага в българия да покаже на наще съдии как се работи и как трябва да работят за в бъдеще

1priatel

Браво! Независимо кой е, така му се пада!!! Наркопласьорите за мен са убийци и то с умисъл!!! 20 години за убийство на повече от един човек, без право на изпращане в България, защото ще го пуснат...

Провери къде се намира Бразилия бе профан.Явно пишеш само за душевна че-ия.

какав щангист е този боевски щом не е могал веднага да разбере че тези куфари неса празни.....

Пред собственото си дете- за параван.

три грешки в едно маааааалко изречение...срамота

Боби

Не се заяждам, но без да съм филолог мога да кажа, че грешките са не по-малко от 4 :)

Седем са.

А у нази сигурно щяха да го оправдаят....добре де, щеше да мине с условна.... Искам бразилски съд за всички наши вагабонтии.....

У нас нямаше да го хванат.

"Лошо, Седларов" - като се казваше в един български филм. "Нема лабаво" в бразилската съдебна система, като би казал бай Тошо. И веданга ми се натрапва сравнението с Максим Стависки и родните "магистрати". Пиян като свиня прави катастрофа, убива един и осакатява за цял живот друг. И какво? Условна присъда. Смехория отвсякъде. Гълъбинчо сега реве с кървави сълзи защо не са го хванали в България. Пък и ако Марин беше още вицепрезидент със сигурност щеше да отърве панделата. А сега ще ги лежи. Със сигурност.

А Марин, той е ваше момче, от ГЕРп, пастирката щеще да го пусне.

извинявай , а защо се сещаш само за Мaксим Ставински? А къде ще наредим Кирил Маричков? Той също мина метъра, като много знайни и незнайни българи, избегнаха справедливи присъди. Ако правосъдие - то едно за всички. Нещо греша?

Маричков поне не беше пиян като казак и не даваше интервюта по вестниците с какви скорости обича да кара.... И остави доста песни които ще се пеят, като никой няма да си спомня за Ставийски, дори и с лошо!

това е! така трябва! това е съд! това е държава! когато си решил да печелиш по този начин никой не те пита какъв шампион си! за всички беше ясно, че боевски си е виновен. защо трябваше разни "юнаци" да се дерат по медиите в негова защита?

Съдиите много се дразнят от обжалвания и винаги вдигат присъдата на втора и трета инстанция. Което значи, докато не му треснат 15 г. няма да миряса, а адвокатите си пълнят гушите.

Ха дано обжалва, че да му лепнат максимума!!!!!

Това е добра новина - мутрата си полуи заслуженото, защото тия наркотици щаха да се "изконсумират" в България. Браво на бразилския съд!

Сещам се, че в някои страни за трафик на наркотици, получаваш смъртна присъда - в това отношение се е отървал.

Аз пък се сещам, че в най-демократичната дължава в света - САЩ, има щати със смъртна присъда (не знам дали за наркотици, но има)

Тоя етикет за най демократичната страна на света ти ли го измисли? Те са с една от най-остарелите демокрации - това не значи че са най-демоктатични. Две партии си прехвърлят кокала и това е.

Sic transit gloria mudi

Sic transit gloria mundi преписвайте правилно де

Бразилците показаха как трябва да се действа с хора като тоя. Надявам се че четеш Цецо!

хаха - намерил си на кой да кажеш тука той коли и той беси и не му пука кой какво казва - ама вие си ги избрирате, те не дойдоха с преврат

Абе тая сутрин Цецо тресна белезниците на няколко от твойте хора. Братовчедите на Капитан Андреево, сещаш се ..... След някоя друга годинка нашия човек ще ви хване чалъма и ... Направо купувай билетите за Москва от сега, че тука няма да ти е приятно.

Да не би той да ги съди! Айде пак празни приказки....

Тая реплика, како, ще я насочиш към Лазар Груев и Пенгезов, щото ако беше в България, тия срещу има-няма 100х. евро щяха да го осъдят на пробация. И той напред с 200х.€ и те гушнали 100х.€...Така става в България, но не и в цивилизования свят. А Бразилия НЕ Е НАЙ-ЦИВИЛИЗОВАНАТА държава...

Ако зависеше от Цецо всички бандюги щяха да са в затвора. Обаче корумпираните съдии комуняги дават най-много условна. Пак ще си го изберем Цецо, защото той не отговаря за съда.

Виждате ли колко бързо ги осъждат там а на други места и по бързо :))) - за сравнение с тука, казвам