Коментари - Гълъб Донев: Коалиционната формула за създаване на правителство е неизбежна | Днес.dir.bg

Гълъб Донев: Коалиционната формула за създаване на правителство е неизбежна

Като не подкрепят никого или не гласуват, избирателите задължават българските политици да предложат своя по-добра версия, заяви служебният премиер

Обратно в новината

Коментари - Гълъб Донев: Коалиционната формула за създаване на правителство е неизбежна | Днес.dir.bg

Коментари

За да коменттираш бащата и името на служебния премиер се изисква голям хоризонт на мисълта.

Милиционери евроатлантици + либерални турци + кремълски възрожденци под наем.

Браво, великан си гълъбе, каква мисъл само... Никой досега не се досети, че трябва коалиционна формула. Титан си ти голем :-)

Гълъб Донев "отлита" като служебен премиер най-рано следващата есен !!!

Евала гълъб, в едно изречение ти откри топлата вода, нарязания хляб и мъжката епилация. Колко трябва да е неостър баща ти да те кръсти "Гълъб", не е истина...

"Елитът" да се само позиционира там, от където му дърпат най-яко конците.

Какво? Трябва да се прави коалиция за да има правителство? Но аз смятах че партия като "български възход" с цели четирима души ще може да състави самостоятелно кабинет!?! Брей гледай ти! Май в Америка назоваха това с думите: благодаря капитан Очевидно! За какво се дава думата на този? Нищо изречено от него не е новост да хората издигнали партиите! Пък и как го казва все едно е имало шанс за правителство от самостоятелна партия!?

Тоя продажник не е никакъв гълъб, а колониална миризливка

Шилo

Колкото по-бързо отлети този гълъб, в едно с господарите си, толкова по-добре за България!

Ми те новата версия я измислиха! Ето, герб правят екип за преговори, начело с Паси и Плевнелиев. Сега остава БСП да направят такъв с Първанов и Пирински. И готово! Отвсякъде евро атлантически! Сергейчо може и да си плямпа за интересите на хората (предполагаемо има предвид българските граждани, ама знае ли човек...), ама кой го слуша?!?

Изборите минаха спокойно, но Христо Иванов не ги признава. Вчера при Ризова каза, че ако ГЕРБ и ДПС напрзвят правителство, хората щели да излязат на площадите. Е, за чий хуй ги правим тези избори, без извинение.

Шилo

Да бе, Христо виновен за идиотизма на ГЕРБ/ДПС/Вгъзраждани. Тези трите, в едно с тъпака Трифонов, като свалиха работещо правителство в условия на война и криза, не мислиха ли, че на България ѝ трябва стабилност, правителство и работещ Парламент? Щото гледам сега точно за това са ревнали...

Голям прочит правят както Боку Тиквата, така и Г. Донев и други политици на факта, че 60% от народа не гласуваха. Искали сме били коалиция. Глупости на търкалета. НАРОДА НЕ ГЛАСУВА ЗАЩОТО НЕ ИСКА СЪЩИТЕ МУТРИ И МУЦУНИ ВЪВ ВЛАСТТА. ЗАЩО НЕ СХВАЩАТ ТОВА, А СИ ИЗМИСЛЯТ КОЕТО НА ТЯХ ИМ Е УДОБНО. НАРОДА НЕ ВИЖДА АЛТЕРНАТИВА, НЕ ВИЖДА НИЩО НОВО ДА МУ СЕ ПРЕДЛАГА. ЗАТОВА НЕ ИЗЛИЗА ДА ГЛАСУВА. И как пък знаят и тълкуват какво мислел народа? Тиквата взе 25% от 35% гласуващи и вече се напери, че народа го искал. НЕ, НЕ ТЕ ИСКАТ, НЕ ВЯРВАТ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЛЪЖИ, НЕ ИСКАМЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ "ЦЕННОСТИ" И ВСЯКАКВИ СОРОСКИ ОПОРКИ, С КОИТО НИ ЗАЛИВАТ ПРОДАЖНИЦИТЕ ОТ ПРОДАЖНИТЕ МЕДИИ. ИСТИНАТА Е, ЧЕ АМЕРИКАНСКИТЕ ВИ ГОСПОДАРИ ИСКАТ ПРАВИТЕЛСТВО , ЗА ДА НИ ВКАРАТ ВЪВ ВОЙНАТА И ВИЕ ПОКОРНО ИЗПЪЛНЯВАТЕ И СЕ ЧУДИТЕ КАК ДА УБЕДИТЕ БЪЛГАРИТЕ, ЧЕ ТАКА ТРЯБВАЛО И ЗАПОМНЕТЕ ЕДНО. БЪЛГАРИТЕ НЕ ПОВЯРВАХА ЗА КОВИД ИСТЕРИЯТА, НЕ СЕ ВАКСИНИРАХА, ЗАЩОТО ИМАТ КРИТИЧНО МИСЛЕНЕ И ЧУВСТВО ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ БОКУ МОЖЕ ДА КАЗВА "АЗ СЪМ ПРОСТ И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ" , АМА ТОВА Е САМО ЗА ДА ОПРАВДАЕ СВОЯТА ПРОСТОТИЯ НАРОДА НИ Е МЪДЪР И АКО СЕ НАПРАВИ КОАЛИЦИЯ С ПОВЕЧЕТО ПАРТИИ, ДЕТО СЕ КЪЛНАТ В ТИЯ ЕВРОЦЕННОСТИ, НАРОДА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТНОВО НА УЛИЦАТА И ТОЯ ПЪТ НИТО ТИКВАТА ЩЕ СЕ СКРИЕ, НИТО ПЪК НЯКОЙ ДРУГ ОТ НАРОДНИЯ ГНЯВ. АМАН ОТ НЕКАДЪРНИЦИ С ВЛАСТ!!!!!

Само една забележка - българите не възприеха ковид вируса и не искаха ваксини, защото паднаха жертва на руската пропаганда. Смъртността от ковид в България е рекордна в световен мащаб, а държавите, които се ваксинираха първи и масово, излязоха най-леко от пандемията.

Ще си позволя да не се съглася с теб. Ковидът няма нищо общо с руската пропаганда. Мен ако питаш (лично мое мнение, може да не съм прав), КОВИД беше създаден в същите лаборатории, в които руснаците създадоха Новичок! Може да звучи като конспиративна теория, но аз също съм противник на конспиративните теории. И да ти кажа, ще отида още по-далеч като смятам, че Путин в известна степен (може би не на 100%) създаде Ал Кайда и ислямския тероризъм. Не говоря празни приказки, защото се базирам на факти. А фактите не са от някое произведение на "Ноам Чомски", а проверени чрез няколко независими канала. Ако добавим и мистериозните инциденти в някои американски посолства по света (нищо не беше доказано), картинката става пълна. Путин може евентуално (така мисля) да си е правил сметки да отслаби западните демокрации преди да започне завоевателните си войни (както неговият идол Петър Първи), обаче си е направил сметките сам, без кръчмаря. Западът претърпя много поражения, но пак е достатъчно силен да победи Русия съвместно с Украйна. Сега кръчмаря го чака да си плати: Бецален, бите!

кой ви промива толкова мозъците за руска пропаганда? Не виждате ли, че от всички медии сме заляти с американска пропаганда, ама все Русия и Путин са ви виновни. Тия лаборатории в Украйна да не би Путин да ги е направил, че да застрашава собствената си страна? Там е замесен синът на Байдън, и цял свят го знае. Аман от козяшка пропаганда и манипулации!!!

Как е създаден вируса е друг въпрос, но руската пропаганда обяви, че вируса е опасен колкото грипа и няма нужда от мерки срещу него. Същата обяви, че идеята на вируса е да чипира хората, да им отнеме свободата и да ги накара да си стоят вкъщи и да носят опасни маски. След това руската пропаганда продължи с опасностите от вируса и желанието на фармацевтичните компании да постигнат огромни печалби независимо от риска. Проблема беше, че в един момент и в Русия и Китай масово се ваксинираха и тогава нещата станаха малко по-нормални - коя ваксина е по-добра и по-безопасна. При нас хора като Мангъров, които цял живот са работили в тази сфера бяха привлечени в тази мръсна интрига и влязоха в политиката, в партии като 'АБВ'. Няма да коментирам повече за ковид, но манипулациите по тази тема бяха отвратителни и много хора можеха да бъдат спасени без тях.

Алтернативата беше "Продължаваме Промяната" и "Демократична България"! Народът обаче е сляп и не я видя, така че си заслужава пачите яйца на които сам се насади! "БОКУ МОЖЕ ДА КАЗВА "АЗ СЪМ ПРОСТ И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ" , АМА ТОВА Е САМО ЗА ДА ОПРАВДАЕ СВОЯТА ПРОСТОТИЯ" Като отделна тема е принципът, че писането с главни букви тук е неприлично и се смята за крещене (мисля че всеки го знае?), "Боку" може да говори милион глупости, но това което е казал е вярно! Кой е по-умен според тебе? Завършилите в Харвард или завършилите милиционерската школа в Симеоново? А? Как мислиш? Кого избра народът? Милиционерите! Значи - прав е "Боку"! И народът е прост като него!

ПП и ДБ управляваха до сега и за 7 месеца докараха страната до колапс. С техните евроценности ни скараха с Русия и направиха врагове. И със стремежа да ни вкарат във войната, с искането да даваме оръжия на Украйна, за да се избиват взаимно се провалиха. Със налоените санкции и гонене на руски дипломати, след като 85% от населението крещя че искаме НЕУТРАЛИТЕТ, защото не сме врагове на Русия. Но тъпия Киро ни направи. Ей затова и падна. А Хр. Иванов говори само за Украйна, но не и за бъларски интерес. Алернативата беше само Възраждане, но много промити и зависими мозъци са се пръкнали.

По-добре се скрий бе Гълъбе. Де ви копа Мунчо от тъпи по-тъпи? Да, водата е мокра.

Политическия театър в България е елементарен, но върши работа. Ръководителите му със сигурност са интелигентни хора и имат сериозни ресурси в структурата на държавата. Ето няколко сюжета: - задължително ни трябва 'редовно' правителство; - Възраждане са руски проксита и има риск да провалят страната; - Бойко иска широка коалиция; - Радев и Трифонов искат президентска република; - Радев може да промени евроатлантическата ориентация на страната; - ПП не искат коалиция с ГЕРБ. След няколко дни или седмици всички ще се молите ГЕРБ, ПП и ДБ да направят коалиция. Това ще влезе в съзнанието на повечето хора, като единствения възможен вариант, който ще 'спаси' България.

Напротив Гълъбе, има и друга формула, правителство на малцинството, който иска да го подкрепя, ако не, да идва втория, ако пак не стане, да идва избрания от Радев. При пълен провал, следва какво? Нови предсрочни избори! И сериозно почвам да се замислям, дали не е по-добре да станем президентска република. Парламентарната република се провали, който твърди друго, значи е пристрастен или платен.

Гълъбе, отлитай на топло,че в студената зима с протести която се задава ,ще стане страшно!Не притискай за съставяне на каквато и да била коалиция-болумач! Може би НАТО иска редовен кабинет за да минават законово мръсните им номера,като например разполагането на специално/ядрено/ оръжие с насочващи ракети срещу Путин! И в същност Путин е без значение,има Медведев,Песков......и целият руски народ,който каквото и да манипулират политици и медии, познаваме исторически, душата на руснака! А тя няма да си даде държавата просто така без бой! С Путини или без него е ве едно,ще има задълбочаване на войната,и там е разковничето,дали ще позволят умните политици ,които у нас са кът да ни въвлекат във военен комфликт.Ако зависи от С.Паси и Плевналиев веднага ще обявят война на Русия,да не забравяме репликата на Паси :"МАЙНАТА НА ПРАВОСЛАВИЕТО В БЪЛГАРИЯ"!

"Гълъб Донев: "Коалиционната формула за създаване на правителство е неизбежна" Избежна е Голубчик дорогой, избежна е!!!

Кой създаде Г€РБ? Ако Г€РБ и ДПС са евроатлантизъм, то наистина ли искаме евроатлантизъм? Или не искаме този евроатлантизъм, а искаме друг евроатлантизъм. Колко евроатлантизма има?

Лицата фигуриращи в списъка "Магнитски" евроатлантици ли са? А Делян Пеевски евроатлантик ли е? А ДПС евроатлантическа партия ли е?

не е ли очевидно? Делян пеевски е 100% евроатлантик. Дали е само той, или има и ортаци не зная, но зная че много добре използва евроатлантическите принципи срещу евроатлантиците и това е причината да му наложат магнитски. Та в този ред на мисли, да, смятам определено, че делян пеевски е евроатлантик. И не, не харесвам евроатлантизма, не само заради пеевски.

За едно е прав Коцето копейкина , заплашена е държавността но ще го перефразирам , заплашени са политическите субекти. И е ясно вече че никой от тях не става , това е ясно от години активността спада защото хората не виждат смисъл да губят един ден от живота си за да става едно и също нещо .

Коалиция "€вроценности" € - коалиционното лепило на промяната.

Герб е партия вампир,който иска да иде на политическото бунище, да влиза в коалиция с тях!

Ще стане естествено. ПП+ДБ и отзад ГЕРБ и ДПС или обратното. Американският посланик така нареди. После следва шистов газ , ядрени отпадъци, още бази, още самолетни чертежи срещу заеми и т н... Знаете си как се стига до Хаити

Е няма как, явно ВЪЛКА ще се коалира с АГНЕТО за да управляват ОВЦЕТЕ в кошарата.

Май, май ще се окаже, че ПП е отрочето на БСП.

БСП умря. Сегашното БСП е ДСБ

Докато едни и същи мутри се борят за властта избирателната активноснт ще пада и ще клони към нула!

НА 1300 БЪЛГАРИЯ, НАБЛИЖАВА.

правителство. Това си е коалиция макар и в малцинство ,Нали са най кадърните, най знаещите , най авторитетните в ЕС????? Който е кадърен управлява и в малцинство, а не размива отговорността.

“Гълъб Донев: Коалиционната формула за създаване на правителство е неизбежна” Това не е ли характерно за всяка една многопартийна демокрация и или се случва само там, където “хората не гласуват”?

Коментари - Гълъб Донев: Коалиционната формула за създаване на правителство е неизбежна | Днес.dir.bg

Гълъб Донев: Коалиционната формула за създаване на правителство е неизбежна

Като не подкрепят никого или не гласуват, избирателите задължават българските политици да предложат своя по-добра версия, заяви служебният премиер

Обратно в новината

Коментари - Гълъб Донев: Коалиционната формула за създаване на правителство е неизбежна | Днес.dir.bg

Коментари

За да коменттираш бащата и името на служебния премиер се изисква голям хоризонт на мисълта.

Милиционери евроатлантици + либерални турци + кремълски възрожденци под наем.

Браво, великан си гълъбе, каква мисъл само... Никой досега не се досети, че трябва коалиционна формула. Титан си ти голем :-)

Гълъб Донев "отлита" като служебен премиер най-рано следващата есен !!!

Евала гълъб, в едно изречение ти откри топлата вода, нарязания хляб и мъжката епилация. Колко трябва да е неостър баща ти да те кръсти "Гълъб", не е истина...

"Елитът" да се само позиционира там, от където му дърпат най-яко конците.

Какво? Трябва да се прави коалиция за да има правителство? Но аз смятах че партия като "български възход" с цели четирима души ще може да състави самостоятелно кабинет!?! Брей гледай ти! Май в Америка назоваха това с думите: благодаря капитан Очевидно! За какво се дава думата на този? Нищо изречено от него не е новост да хората издигнали партиите! Пък и как го казва все едно е имало шанс за правителство от самостоятелна партия!?

Тоя продажник не е никакъв гълъб, а колониална миризливка

Шилo

Колкото по-бързо отлети този гълъб, в едно с господарите си, толкова по-добре за България!

Ми те новата версия я измислиха! Ето, герб правят екип за преговори, начело с Паси и Плевнелиев. Сега остава БСП да направят такъв с Първанов и Пирински. И готово! Отвсякъде евро атлантически! Сергейчо може и да си плямпа за интересите на хората (предполагаемо има предвид българските граждани, ама знае ли човек...), ама кой го слуша?!?

Изборите минаха спокойно, но Христо Иванов не ги признава. Вчера при Ризова каза, че ако ГЕРБ и ДПС напрзвят правителство, хората щели да излязат на площадите. Е, за чий хуй ги правим тези избори, без извинение.

Шилo

Да бе, Христо виновен за идиотизма на ГЕРБ/ДПС/Вгъзраждани. Тези трите, в едно с тъпака Трифонов, като свалиха работещо правителство в условия на война и криза, не мислиха ли, че на България ѝ трябва стабилност, правителство и работещ Парламент? Щото гледам сега точно за това са ревнали...

Голям прочит правят както Боку Тиквата, така и Г. Донев и други политици на факта, че 60% от народа не гласуваха. Искали сме били коалиция. Глупости на търкалета. НАРОДА НЕ ГЛАСУВА ЗАЩОТО НЕ ИСКА СЪЩИТЕ МУТРИ И МУЦУНИ ВЪВ ВЛАСТТА. ЗАЩО НЕ СХВАЩАТ ТОВА, А СИ ИЗМИСЛЯТ КОЕТО НА ТЯХ ИМ Е УДОБНО. НАРОДА НЕ ВИЖДА АЛТЕРНАТИВА, НЕ ВИЖДА НИЩО НОВО ДА МУ СЕ ПРЕДЛАГА. ЗАТОВА НЕ ИЗЛИЗА ДА ГЛАСУВА. И как пък знаят и тълкуват какво мислел народа? Тиквата взе 25% от 35% гласуващи и вече се напери, че народа го искал. НЕ, НЕ ТЕ ИСКАТ, НЕ ВЯРВАТ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЛЪЖИ, НЕ ИСКАМЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ "ЦЕННОСТИ" И ВСЯКАКВИ СОРОСКИ ОПОРКИ, С КОИТО НИ ЗАЛИВАТ ПРОДАЖНИЦИТЕ ОТ ПРОДАЖНИТЕ МЕДИИ. ИСТИНАТА Е, ЧЕ АМЕРИКАНСКИТЕ ВИ ГОСПОДАРИ ИСКАТ ПРАВИТЕЛСТВО , ЗА ДА НИ ВКАРАТ ВЪВ ВОЙНАТА И ВИЕ ПОКОРНО ИЗПЪЛНЯВАТЕ И СЕ ЧУДИТЕ КАК ДА УБЕДИТЕ БЪЛГАРИТЕ, ЧЕ ТАКА ТРЯБВАЛО И ЗАПОМНЕТЕ ЕДНО. БЪЛГАРИТЕ НЕ ПОВЯРВАХА ЗА КОВИД ИСТЕРИЯТА, НЕ СЕ ВАКСИНИРАХА, ЗАЩОТО ИМАТ КРИТИЧНО МИСЛЕНЕ И ЧУВСТВО ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ БОКУ МОЖЕ ДА КАЗВА "АЗ СЪМ ПРОСТ И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ" , АМА ТОВА Е САМО ЗА ДА ОПРАВДАЕ СВОЯТА ПРОСТОТИЯ НАРОДА НИ Е МЪДЪР И АКО СЕ НАПРАВИ КОАЛИЦИЯ С ПОВЕЧЕТО ПАРТИИ, ДЕТО СЕ КЪЛНАТ В ТИЯ ЕВРОЦЕННОСТИ, НАРОДА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТНОВО НА УЛИЦАТА И ТОЯ ПЪТ НИТО ТИКВАТА ЩЕ СЕ СКРИЕ, НИТО ПЪК НЯКОЙ ДРУГ ОТ НАРОДНИЯ ГНЯВ. АМАН ОТ НЕКАДЪРНИЦИ С ВЛАСТ!!!!!

Само една забележка - българите не възприеха ковид вируса и не искаха ваксини, защото паднаха жертва на руската пропаганда. Смъртността от ковид в България е рекордна в световен мащаб, а държавите, които се ваксинираха първи и масово, излязоха най-леко от пандемията.

Ще си позволя да не се съглася с теб. Ковидът няма нищо общо с руската пропаганда. Мен ако питаш (лично мое мнение, може да не съм прав), КОВИД беше създаден в същите лаборатории, в които руснаците създадоха Новичок! Може да звучи като конспиративна теория, но аз също съм противник на конспиративните теории. И да ти кажа, ще отида още по-далеч като смятам, че Путин в известна степен (може би не на 100%) създаде Ал Кайда и ислямския тероризъм. Не говоря празни приказки, защото се базирам на факти. А фактите не са от някое произведение на "Ноам Чомски", а проверени чрез няколко независими канала. Ако добавим и мистериозните инциденти в някои американски посолства по света (нищо не беше доказано), картинката става пълна. Путин може евентуално (така мисля) да си е правил сметки да отслаби западните демокрации преди да започне завоевателните си войни (както неговият идол Петър Първи), обаче си е направил сметките сам, без кръчмаря. Западът претърпя много поражения, но пак е достатъчно силен да победи Русия съвместно с Украйна. Сега кръчмаря го чака да си плати: Бецален, бите!

кой ви промива толкова мозъците за руска пропаганда? Не виждате ли, че от всички медии сме заляти с американска пропаганда, ама все Русия и Путин са ви виновни. Тия лаборатории в Украйна да не би Путин да ги е направил, че да застрашава собствената си страна? Там е замесен синът на Байдън, и цял свят го знае. Аман от козяшка пропаганда и манипулации!!!

Как е създаден вируса е друг въпрос, но руската пропаганда обяви, че вируса е опасен колкото грипа и няма нужда от мерки срещу него. Същата обяви, че идеята на вируса е да чипира хората, да им отнеме свободата и да ги накара да си стоят вкъщи и да носят опасни маски. След това руската пропаганда продължи с опасностите от вируса и желанието на фармацевтичните компании да постигнат огромни печалби независимо от риска. Проблема беше, че в един момент и в Русия и Китай масово се ваксинираха и тогава нещата станаха малко по-нормални - коя ваксина е по-добра и по-безопасна. При нас хора като Мангъров, които цял живот са работили в тази сфера бяха привлечени в тази мръсна интрига и влязоха в политиката, в партии като 'АБВ'. Няма да коментирам повече за ковид, но манипулациите по тази тема бяха отвратителни и много хора можеха да бъдат спасени без тях.

Алтернативата беше "Продължаваме Промяната" и "Демократична България"! Народът обаче е сляп и не я видя, така че си заслужава пачите яйца на които сам се насади! "БОКУ МОЖЕ ДА КАЗВА "АЗ СЪМ ПРОСТ И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ" , АМА ТОВА Е САМО ЗА ДА ОПРАВДАЕ СВОЯТА ПРОСТОТИЯ" Като отделна тема е принципът, че писането с главни букви тук е неприлично и се смята за крещене (мисля че всеки го знае?), "Боку" може да говори милион глупости, но това което е казал е вярно! Кой е по-умен според тебе? Завършилите в Харвард или завършилите милиционерската школа в Симеоново? А? Как мислиш? Кого избра народът? Милиционерите! Значи - прав е "Боку"! И народът е прост като него!

ПП и ДБ управляваха до сега и за 7 месеца докараха страната до колапс. С техните евроценности ни скараха с Русия и направиха врагове. И със стремежа да ни вкарат във войната, с искането да даваме оръжия на Украйна, за да се избиват взаимно се провалиха. Със налоените санкции и гонене на руски дипломати, след като 85% от населението крещя че искаме НЕУТРАЛИТЕТ, защото не сме врагове на Русия. Но тъпия Киро ни направи. Ей затова и падна. А Хр. Иванов говори само за Украйна, но не и за бъларски интерес. Алернативата беше само Възраждане, но много промити и зависими мозъци са се пръкнали.

По-добре се скрий бе Гълъбе. Де ви копа Мунчо от тъпи по-тъпи? Да, водата е мокра.

Политическия театър в България е елементарен, но върши работа. Ръководителите му със сигурност са интелигентни хора и имат сериозни ресурси в структурата на държавата. Ето няколко сюжета: - задължително ни трябва 'редовно' правителство; - Възраждане са руски проксита и има риск да провалят страната; - Бойко иска широка коалиция; - Радев и Трифонов искат президентска република; - Радев може да промени евроатлантическата ориентация на страната; - ПП не искат коалиция с ГЕРБ. След няколко дни или седмици всички ще се молите ГЕРБ, ПП и ДБ да направят коалиция. Това ще влезе в съзнанието на повечето хора, като единствения възможен вариант, който ще 'спаси' България.

Напротив Гълъбе, има и друга формула, правителство на малцинството, който иска да го подкрепя, ако не, да идва втория, ако пак не стане, да идва избрания от Радев. При пълен провал, следва какво? Нови предсрочни избори! И сериозно почвам да се замислям, дали не е по-добре да станем президентска република. Парламентарната република се провали, който твърди друго, значи е пристрастен или платен.

Гълъбе, отлитай на топло,че в студената зима с протести която се задава ,ще стане страшно!Не притискай за съставяне на каквато и да била коалиция-болумач! Може би НАТО иска редовен кабинет за да минават законово мръсните им номера,като например разполагането на специално/ядрено/ оръжие с насочващи ракети срещу Путин! И в същност Путин е без значение,има Медведев,Песков......и целият руски народ,който каквото и да манипулират политици и медии, познаваме исторически, душата на руснака! А тя няма да си даде държавата просто така без бой! С Путини или без него е ве едно,ще има задълбочаване на войната,и там е разковничето,дали ще позволят умните политици ,които у нас са кът да ни въвлекат във военен комфликт.Ако зависи от С.Паси и Плевналиев веднага ще обявят война на Русия,да не забравяме репликата на Паси :"МАЙНАТА НА ПРАВОСЛАВИЕТО В БЪЛГАРИЯ"!

"Гълъб Донев: "Коалиционната формула за създаване на правителство е неизбежна" Избежна е Голубчик дорогой, избежна е!!!

Кой създаде Г€РБ? Ако Г€РБ и ДПС са евроатлантизъм, то наистина ли искаме евроатлантизъм? Или не искаме този евроатлантизъм, а искаме друг евроатлантизъм. Колко евроатлантизма има?

Лицата фигуриращи в списъка "Магнитски" евроатлантици ли са? А Делян Пеевски евроатлантик ли е? А ДПС евроатлантическа партия ли е?

не е ли очевидно? Делян пеевски е 100% евроатлантик. Дали е само той, или има и ортаци не зная, но зная че много добре използва евроатлантическите принципи срещу евроатлантиците и това е причината да му наложат магнитски. Та в този ред на мисли, да, смятам определено, че делян пеевски е евроатлантик. И не, не харесвам евроатлантизма, не само заради пеевски.

За едно е прав Коцето копейкина , заплашена е държавността но ще го перефразирам , заплашени са политическите субекти. И е ясно вече че никой от тях не става , това е ясно от години активността спада защото хората не виждат смисъл да губят един ден от живота си за да става едно и също нещо .

Коалиция "€вроценности" € - коалиционното лепило на промяната.

Герб е партия вампир,който иска да иде на политическото бунище, да влиза в коалиция с тях!

Ще стане естествено. ПП+ДБ и отзад ГЕРБ и ДПС или обратното. Американският посланик така нареди. После следва шистов газ , ядрени отпадъци, още бази, още самолетни чертежи срещу заеми и т н... Знаете си как се стига до Хаити

Е няма как, явно ВЪЛКА ще се коалира с АГНЕТО за да управляват ОВЦЕТЕ в кошарата.

Май, май ще се окаже, че ПП е отрочето на БСП.

БСП умря. Сегашното БСП е ДСБ

Докато едни и същи мутри се борят за властта избирателната активноснт ще пада и ще клони към нула!

НА 1300 БЪЛГАРИЯ, НАБЛИЖАВА.

правителство. Това си е коалиция макар и в малцинство ,Нали са най кадърните, най знаещите , най авторитетните в ЕС????? Който е кадърен управлява и в малцинство, а не размива отговорността.

“Гълъб Донев: Коалиционната формула за създаване на правителство е неизбежна” Това не е ли характерно за всяка една многопартийна демокрация и или се случва само там, където “хората не гласуват”?