Коментари - "Габриел" отвя Нова Зеландия със 140 км/ч - обявиха извънредно положение (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за земетресението от 6та степен - нищо.

Ма туй наш'то момиче ли бре Мария Габриел, евродУпетатката ли ?

да отвее педерасите и джендърите в океана, и без това там са в изобилие

Отвя в смисъл вече я няма Нова Зеландия ли Ало джурналистите??????

Като в Карловските села. Ние вече имаме опит с тези явления.

Отдавна се ядосва планетата, но никой не го разбира. Не мислете, че в Б я сме миропомазани. Струва ни се елементарно, че се връщаме на въглища, но никой не се замисля какво дишаме и как всеки втори човек е сериозно болен. Земетресения, наводнения, урагани….. Хора, събудете се!

Изобретението на гениалният балканец Никола Тесла (със свидетелство за раждане на български език!) за подобряване и издигане живота битието на човеците се използва от алчни егоистични хора. Нарича се ХААРП - която действа. ХААРП е реално съществувала научноизследователска програма за високочестотни активни изследвания на полярното сияние – HAARP- High Frequency Active Auroral Research Program. Програмата започва през 1990 г. като инициатива на Американския конгрес за разширяване на познанията за горните слоеве на земната атмосфера и техния ефект върху разпространението на радиовълните. Целта й е да изследва физическите и електрическите свойства на йоносферата на Земята, които могат да повлияят на военните и гражданските комуникационни и навигационни системи. Програмата е прекратена през 2014 г." ??

Долу-горе от началото на 90-те години започнаха и по-сериозните климатичните промени. Може и съвпадение да е, де, кой знае?!

Не се тревожи, тук без природно бедствие сме отвяти - около три милиона, останалите мрат със световна скорост, богатствата ги крадат отвсякъде, скоро ще ни загасят и лампите, след като ни анулираха армията, догодина ще ни анулират и лева, готви се и нулиране на младото мъжко население малко по на североизток. Няма нужда от бури и тайфуни - тук има достатъчно идиоти да ги правят.