”Лестър” шокира света и разби букмейкърите

Футболният отбор "Лестър", който миналата годна едва се спаси от изпадане, е новият шампион в Англия. "Лисиците" шокираха света и разбиха букмейкърите.

Обратно в новината

Коментари - ”Лестър” шокира света и разби букмейкърите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Лестър.Наистина е подвиг.Най-голямото постижение в английския футбол,обаче не съм съгласен.Лийдс Юнайтед е отбора сътворил чудото през 90те години.

Лестър стана шампион, защото беше отбор без изявени звезди или иначе казано всички бяха звезди ама още не знаеха.Моя треньор казваше, че не може да се направи отбор само от звезди, трябва и някой да тича.Направи ли Ви впечатление, че всеки можеше да се кара и да се сърди когато някой направеше грешка или се излакомеше за гол.

Отбор от малко английско градче с висок дух се подигра на руските и арабски милиарди.

Браво на момчетата от Лестър. Въпреки бруталните съдийски тесли успяха да натрият носовете на измислените с арабски пари грандове. Вижте на снощния мач с Челси как се подпираха Тотнъм Спомнете си за какво изгониха преди два мача Варди.А снощи касапските изпълнение на Тотнъм бяха оставени ей така Браво.....

Снощи Лестър стана световен шампион по нещо . По какво ли ?

Тъпите "спецове" пак намериха конспирация между букмейкъри и черно тото ?! Абе овчи коне, знаете ли колко беше коеф. Гърция да стане Евро-шампион?! 800:1

Прякорът който английските медии сложиха на Раниери преди години не е Мислителя(Thinkerman),kakто пишат бг медиитеа подигравателното Tinkerman,koeто се използва в смисъл че поправя нещо от което няма нужда,прави безсмислени работи.Намек за това че постоянно правеше някакви смени по състава на Челси по това време.Но сега вече никой не споменава за този прякор. Радвам се за него че успя да се докаже и натри носовете на тъпите английски медии

Значи е бил (без)мислителя.

споделяш ли мнението в статията, че тогава челси е играл скучно? Мисля, че играеха красиво, но Арсенал и Ман Ю бяха много силни. Мисля, че с идването си Абрамов веднага го смени с Моуриньо и макс да е изкарал до края на сезона

Защо новина от света на спорта е сложена в раздела на основни новини, незасягащи спорта ?

Ами защото отбор като Лестър да стане шампион на Англия е горе-долу като това, извънземни да кацнат пред сградата на ООН.

Така е, но трябва да бъдем честни, че 'кораба' на Лестър се приближаваше към централата на ООН цял сезон.

Лестър е един посредствен тим, а хората по принцип подкрепят такива. И като са станали шампион голям праз, не е това емблемата на английския футбол и когато излязат на европейска сцена ще станат за посмешище, защото нито равностойни смени и дълга скамейка имат, нито пари за да я запълнят.

парите съсипаха футбола като спортна игра.

ЗАЩО ДА СА ЗА ПОСМЕСИЩЕ,ТРУГИТЕ ДЕТО СА ПО ИЗВЕСТНИ ДО КЪДЕ СТИГНАХА

Последните ще бъдат първи, а първите последни. Английския футбол е бил красив до 1899г.

Заслужават респект и уважение Лестър за това, което направиха пък кой каквито иска конспирации да вижда с "черно тото" и т.н. Като сте толкова убедени в "черното тото", защо не сложихте 100 паунда, като Том Ханкс преди началото на сезона? Като се има предвид, че най-известните играчи преди началото на сезона за Лестър бяха изгонените от къде ли не - Шмайхел и Хут! Някой да беше чувал за Варди, Марез или Дринкуотър?! Целият отбор не струваше колко половината на прехвалени звезди, като Руни например, а какво сътвориха! Както е казал покойният Кройф - още не се е видяло торба пари да играе футбол и Лестър до доказаха в пълна сила!

Има висша сила , която помогна на Лестър. През март 2015 под един паркинг в Лестър са разкрити останките на Ричард 3 и погребани в лестърската катедрала. Тогава Лестър е на последно място 9 кръга преди края. И печели 7 мача и едно реми и се спасява. Баскетболния тим на Лестър става шампион а ръгби тима отива на полуфинали. И сега са шампиони в най-невероятното футболно първенство, а снощи Марк Селби ( веселякът от Лестър ) стана световен шампин по снукър. АБСОЛЮТНО СВРЪХЕСТЕСТВЕНО !!!!.

А на фанелките им има надпис кралска сила ( king power ). Забележително

Играха достойно и заслужено победиха.От заглавието само това е вярно-Лестър шокира света!Не са разбили никакви букмейкъри.Respect!

ЧЕСТИТО НА ЛЕСТЪР !!!!! НАЙ МНОГО СПЕЧЕЛИХА БУКМЕЙКАРИТЕ - КОЛКО МНОГО ЗАЛОЗИ ИЗГОРЯХА И КОЛКО СПЕЧЕЛИХА , А ?!?!

Честито !!!! Страшно се изкефих !!! Също и на румънския шампион !!!!

ИНТЕРЕСНО КАКЪВ ЩЕ Е КОЕФИЦИЕНТА БЪЛГАРИЯ ДАСПЕЧЕЛИ ПОНЕ ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО И КОГА ?

Браво! Направо се изкефих. Браво! Значи ЦСКА мое стане догодина щото тая е Лудогорец .Оле!

Ще стане, когато Г. Атанасов Лудото се върне на работа във в. ''Работническо дело''..

Браво на Лестър. Но не е вярно, че "никой не е вярвал, че ще се случи. защото коефициентът за това бе 5000:1 Фактически, на 5000 души 1 е вярвал, а това не е никой.

5000:1 не отразява кой в какво вярва! Всеки вярва, че ще стане богат... Това е вероятност - вероятност да се случи събитие. Прави разлика между вероятност и вярване (надежда, желание) и ще имаш доста успех...

Лестър има няколко скоростни играчи, които след като надбягат с топка останалите те им гледат само габаритите и мигачите - и гоооооооооооо. Блаво на лестър. А барцелонският селянин само може да мучи и за де хили като тиква.

Липсва ми мъдрия коментар на нашия "селянин с колелото" - какво ли ще измъдри! Сигурно много е зает обаче да лъска позавяхналия имидж на неговата Барцилона?

Това е магията футбола. Не големите селекции, а спортния дух и колектив победиха. Браво на Лестър. Между другото момчетата показаха красива отборна игра. Да го духат "корифеите" Абрамович и сие !

Футбол, дух...хахаха! Всичко е пари бе, всичко е нагласено, а малоумниците се впрягат, залагат, реват, мучат...

Дядо ми казваше, че винаги можеш да станеш за резил, а той беше умен човек.

Авторката да се информира първо, преди да пуска дезинформации от сорта, че въпреки парите на Абрамович, Раниери не е успял да направи нещо с отбора в продължение на 4 години...Раниери бе единствено няколко месеца по времето на Абрамович и всъщност стигна до 2 място преди да се изтърси руснака с многото пари и преждевременно да отстрани Раниери...тъпи журналисти!!!

Браво на отбора! Истинска радост сред всички! Готино и наистина невероятно представяне през този сезон!

Футболната и букмейкърска мафия си заработи милиони. Честито на балъците!

Да бе тя мафията беше на тереса цял сезон - хахахаха !

Ще стане като с нашия Лудогорец. Ще се понафукат малко и ще започне голямото осиране ;)

Никой не очаква от тях да спечелят пес поредни титли например, за да запушат устата на типове като теб. Само че в момента броим току що насраните, а те не са никак малко.

лестърец, който да е заложил поне 10 паунда за шампионска титла на Лестър, петдесет хиляди паунда си е все пак не лоша сума ?

За мен това е висша форма на корупция. Първо залозите по света и особено в Азия са интересните. Намирате един богат спонсор, който купува една трагична сбирщина играчи и ги изгонвате. После купувате скъпи играчи и те постигат онова, от което имате нужда. Накрая прибирате залозите си и няколко сезона по- късно разпродавате отбора, футболистите само изпълзяват и Лестър си отива на мястото, защото това е бизнес и то в Англия. Там дори и въодушевлението е целенасочено към печалби. Цялата тази еуфория е отвратително гнусен бизнес, който намира вярващи идиоти, които дори се бият по улиците.

Тълпата трябва да се развлича, инак почва да прави глупости.

Прав си, но приматите тук няма как да те разберат.

Идея нямаш колко си жалък пич...

Точно така,купуваш отбор през 2010 и чакаш години,за да може някой разбирач да пише глупости и да заблуждава незапознатите. Иначе браво на лисиците!

Даже и да заложиш на Лестър колко да заложиш макс 10 паунда обаче ако решиш да залагаш на фаворитите тогава ще се бръкнеш повече така че букмейкърите не са се минали а друг е въпроса че те няма и как да се минат така че успех на вярващите от това не се печели а само може да се загуби не само време но и пари и то не малко:(

Браво на хората!

Сега всички лефсари ще станат лестари

"Разбил букмейкърите" Тъкмо обратното: именно изненадите в спортните събития правят букмейкърите богати! Не трябва да се допуска толкова голяма некомепетеност при писане на статии!

Двойна радост като прибавим и шампионската титла на Марк Селби на световното първенство по снукър.

не знам дали Лестър са шокирали света, но Раниери определено го направи. този дядка е водил в кариерата си куп големи отбори и за сефте става шампион. според мен това е истинската изненада. иначе това умряло първенство изобщо не го поглеждам. даже не знам и кои отбори играят в техния елит.

Това е единственото първенство, където футболът все още е футбол и парите макар и да помагат не са.всичко. Няма първенство с по-интересни двубои, където няма значение моментното класиране на отборите. Всеки мач е интересен. Гледай си там каквото гледаш, само не го наричай футбол.

Значи не го поглеждаш, не знаеш кои играят, но му издаде присъда на първенството:)))

Тези от клипа не приличат на лисици,а на фолк талибани от студентски град...

pompai

Не са разбили букмейкърите а даже те спечелиха милиарди. Колко са заложили за Лестър в началото на сезона при 5000/1 и колко са заложили за : 1-Челси 2-Ман Сити 3-Тотнъм 4-Арсенал Така ,че не ми говорете глупости.

Двоен кеф-браво Лестър, всъщност оказа се,че триумфираха точно на Олд Трафорд,ванмангал пак опозорен и пак нищо не разбрал

Интересно дали някой фен на Лестър е заложил десетина паунда за шампиони? Иначе, едно голямо браво за пичовете!

3аложили са и не само един.

Браво на Лестър! СВЕЖАРИ!