Борисов готов да даде 100 млн. лв. за футбол догодина

Премиерът е готов догодина да задели от бюджета 100 млн. лв. само за футбол, при условие, че дойдат хора да направят с тях стадиони и високо спортно майсторство

Обратно в новината

Коментари - Борисов готов да даде 100 млн. лв. за футбол догодина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С чужда пита майчин помен ще прави. И като вземат парите ще купят някои мангали от Африка и Южна Америка.

От къде на къде, ще раздава парите, които плащаме ние за данъци на тези празноглави ,кухи, некадърни, мързеливи търтеи ?Толкова, ли се свършиха креативните хора, които трябва да се подпомогнат в тази държава? СТИГА МУТРЕНСКИ ИЗПЪЛНЕНИЯ!

Прекалено много са тези пари за българските футболисти.

Грешка е, че се меси във всичко. Искаше да се хареса на привържениците на ЦСКА, за да престанат скандиранията по негов адрес, а всъщност ги раздели и настрои и сините привърженици срещу себе си.

грешка е че стана премиер.Селски кмет те затова става!

Да не са му бащиния, че ще раздава на ляво и дясно пари на данъкопладците и то 100 млн. лв.?!?

и сто лева не би следвало да се дават за футбол в България, там са се настанили едни мутри и от както се помня нищичко не правят, само лапат, освен това нали държавата не можело да се меси във футбола

100 млн. за нещо стойностно? Или е на вълна "евро 2016"? Те деца молят за скъпо лечение, хората даряват левчета по сметки на болни хора или за ремонт на детската хирургия в "Пирогов", той стадиони иска да прави.

С 100 мил лева я построиш 1 читав стадион, я не.

вдига винетките, иска данък върху храните, няма необлагаем минимум, но ще даде 100 млн за малоумни ритнитопковци?! мръсно, малоумно тодорживковско копеле, от по-долния ешелон!

Уж за децата, ама ще ги ползват тъпите и некадърни ПРОФЕСИОНАЛИСТИ. Точно на тях ли държавни помощи от бюджета?! Дай ги от партийната каса. Дадохте толкова пари за да превърнете селските мери в стадиони, на които никой не стъпва. Даже и магарета не пускат да пасат там.

Интересно кога българите ше проумеят с тъпите си кратуни че явлението борисов е обидно, унизяващо,покваряващо,тровещо за всеки интелигентен човек.Разбира се той е избран от кръга около живков и неприятно прилича на него.Така кръга около живков се плюе в лицето на БГ народ. Интересно тези които се имат за "ЕнтелектуалцЕ" как се чувстват. Защото един интелигентен човек няма как да се чувства спокоен в кожата си при това положение.Но всички мълчат.Катото малки ... в гащички.А иначе джуките,фасоните, чупките са на лице.И как иначе като интелектуалците в БГ са такива екземпляри като откровения простак калоянчев,чудовището мутафСКА,"любовника" валери петров,който с дълбока нежност оправдаваше престъниците комунисти,или "критичката" васа ганчева,която като разбра кво и причиниха онеа двамата келеши се спомина,заради своя "висок морал".Или "ненаобичалата" се бабичка лили иванова,или киро щуреца на който не му изгореха пръстите като взе орден от ръцете на "президента" първанов. И не влевзе в затвора като уби човек...Май нема смисъл да продължавам.Всъщност единствения интелетуалец БУДИТЕЛ в БГ е МОМЧЕТО от варна дето се запали за да събуди мършите в БГ. Но уви.Помните ли как всиииички беха "възмутени" "разтърсени", "потресени","покрусени"...тогава.И след това кво...Ми кво НИЩО. ВСИЧКО СИ ПРОДЪЛЖИ КАКТО СИ "ТРЕБВА"... Айде сега некой да ми обясни колко кофти ми е правописа ,колко съм неграмотен...квото иска

Ама и аз какъв съм.Да забрава за "блестящия" опит на центъра за промиване на мозъци в БГ именуващ се бълг.нац телевизия, да легитимира БГ организирана престъпност чрез "филма" -"под прикритие".Престъпност чието организиране беше част от проекта на цк на бкп :"мирен преход на БГ към демокраси".

Бе какъв футбол явно е слънчасъл. БОЙКО

Бе какъв футбол явно е слънчасъл. БОЙКО

Е чудесно. Пък за учителите в Арена Армеец пари няма. Как иначе да затъпеем най-бързо. И това ли от департамента в УСА го измислиха или този път сам?

На "Бистришките тигри" или на Цецо Цветанов?!

Напомням на г-н Борисов, че футболните клубове са регистрирани по търговския закон и не могат да бъдат подпомагани с държавни средства ( или поне не е редно това да става) ! Също не минава номера с подпомагане на "масовия спорт", защото това не е масов спорт, а професионален футбол или пък подготовка на деца за такъв. Масовият детски спорт може да бъде в училищните салони и дворове, които масово са в плачевно състояние, но за това никой не говори . А пък като има толкова пари в държавата , ЗАЩО ПОСТОЯННО СЕ ТЕГЛЯТ ЗАЕМИ?

Малко са. Един милиард да даде. Ми тъй де - всичко друго ни е наред, само футболът ни куца. Бе що не ми дадат разрешително за отстрел само за един ден. Аз патрони ще си купя.

Захилил се, все едно че му белиш яйце, и, му предлагаш чурупката! А Насковица, тая Хиена, се кефи, на два медала, от града Казана? Само за Ив. Лалова, спринтьорка, Два пъти Сребро, от, Амстердама, И, накрая, нещо се пуска, защото, Примера претпочита гимнастичка Спас Литров, Главен редактор на "7 дни спирт"

Дали е тъп или заиграва с тъпата част от наронаселението не мога да преценя.Но тези пари той ги дава ,толкова колкото всички останали.Защото , ако ги дава от своя личин джоб ,тогава може да си позволи ,изрази от типа"Аз ги давам",но ако ги дава от джоба си то хубаво е прокуратурата да провери от къде ги има.

И двете. И двете.

Боре, а дано ама надали ?

Да, да, дайте стотици милиони за футбол. Като че ли има такова нещо в България. В същото време прилагате чист геноцид спрямо много хора с пенсии до 200 лв НА МЕСЕЦ. Кретени!!!

ТЕЗИ ПАРИ ,А И ОЩЕ ТОЛКОВА ДА ГИ ДАДЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ /ДЕЦА/ ЗА ДА МОЖЕ МЛАДИТЕ СЕМЕЙСТВА ДА СИ РОДЯТ И ИЗГЛЕДАТ НОРМАЛНО ПОНЕ ЕДНО ДЕТЕ И ДАЙ БОЖЕ ДВЕ,КОЕТО СИ Е НОРМАЛНО ЗА ЕДНО СЕМЕЙСТВО. ЗАЩО НИ Е ФУТБОЛ КОГАТО ИМАМЕ ТОТАЛЕН ,НЕВИЖДАН ДЕМОГРАФСКИ СРИВ В СТРАНАТА.

Не 100, а 300 милиона трябва да дадет. Това е национален спорт, събира по 80-100 човека на мач, в последните години имаме невероятни успехи по Европа и света, футболистите са национални идоли, те не ходят в челготеки и са пример за подражание. Освен това нямат гаджета фолкпевици, а ходят само с оперни такива

В простия, мизерен, деградирал,умствено изостанал Вулгаристан защо пък да не се дадат 100млн за ритни топковци. Така или иначе, само мускулите и сеира могат да се развиват на тази географска ширина...

От собствения си джоб ли ще ги даде?!

от собствената хазна на царството си ..

Докато не стане спокойно по стадионите така, че да водим децата си на мач и да плащаме скъпи билети, няма смисъл да се дават пари. Аз спрях да ходя по стадионите преди няколко години, а за пръв път баща ми ме заведе на мач на възраст 3 - 4 години. Обаче своя син на мач в България няма да го заведа докато лумпените не бъдат изритани от стадионите. Билетите за А група трябва да са поне по 20 лева и да има минимум 10000 човека на най-непосетения мач. Тогава има смисъл да се строят нови стадиони. И разбира се трябва всеки, който прояви и най-малка агресия да си понесе последствията. Защо да се строят стадиони при положение, че на стадионите ходят само хора, които чупят седалки и ако има как ще влязат без билет. Ама какво съм взел да ви обяснявам - важното е Големите Бизнесмени да дават пари за да може нискочели , татуирани типове да се бият помежду си докато 22 човека тичат за здраве. Пък сега и от бюджета пари. То затова сме на последно място в ЕС - защото наливаме пари само в губещи бизнес начинания.

ТАТЕ КАЗА ,ЧЕ ЩЕ МИ КУПИ КОЛЕЛО АМА ДРУГ ПЪТ!!!!!!

Всичката Мара втаса, че сега и 100млн за футбол да дадем....

"Борисов готов да даде 100 млн. лв" От неговия джоб ли ще ги даде? Аман от нееднозначни заглвия...

Бюджета не е на Борисов , а е от ДАНЪЦИТЕ НА ВСИЧКИ НАС. Така, че да се огледа и като иска да дава да си продаде къщата и да дава,идиот, няма ли Господ да го прибере вече, че не се траят тия идиоти. Или ако ще има война - да ги махат и да стане нещо нормално. Това тъй наречени медии правят идиотски пиар. Ако искате ме трийте , но е време в очи да се казва.

someone

а защо не даде тези пари на домовете за сираци, където нямат хавлии да се бършат след къпане? толкова ли си надвихме над масрафа, че да строим луксозни стадиони?

Спортните площадки на училищата са в окаяно състояние. Там тези 100 милиона биха били много по-добра инвестиция.

Мутрата е готов е да даде за мутрите 100 милиона наши пари. Къде е новината? Що да не ги даде, да не би той да ги е изработил? А ние ще бачкаме с песен на уста и ще благодарим на др. Тиквоний, че мъдро и справедливо свети като слънце над нас.

Къде ти футбол в България! Някакви си зализани ритнитопковци и техните крадливи босове да живеят нашироко за сметка на целия народ!Като са такива велики бизнесмени да правят собствени вложения в отборите и после да чакат възвращаемост, а не да вземат парите и после да се окаже, че пак нищо не става. Е* ти държавата смотана, няма да има оправия!

Футболът в България се управлява и ръководи от хора със съмнителни морални качества и аз съм против дотирането му, още повече неговото развитие не допринася за културното и физическо издигане на нацията ни ! Или с други думи казано : поредната далевера, с която някои хора ще си напълнят джобовете за сметка на обществото !

Какво допринасяне за културно развитие - точно обратното. Който е бил на мач скоро е видял от каква измет се състоят агитките. ЕДИНСТВЕНОТО хубаво на българския футбол, е че ангажира времето на елементи с IQ на медуза и така отрицателното им влияние върху обществото е една идея по-малко.

ДА ДАДЕ НЕГОВИ ЛИ ПАРИ БРЕ НАЛИ ИМ ДАДЕ НА ВИТОША

Фирми без телефони за контакт усвояват едни милиони за укрепване на чисто нови магистрали ... На бойко строежите. 4 години строеж на магистрала + 22 съоръжения по нея - 153 милиона. Укрепване на едно съоръжение в рамките на месец - 51 милиона. Пита се - тайните сметки на Бойко, Лилето и компания с колко милиона са набъбнали? 51 343 630 лева са похарчени само за 32 дни за укрепване на новата магистрала Марица и за строеж на отводнителни съоръжения.

Ами крадат си хората ! При толкова заблудени и заспали овце!

Докато не се измете целото ръководство на фудболния съюз начело с Б.Михайлов , никакви пари. Напротив спрете всякаква помощ. вижте Исландия.

това лични пари ли му са или като как? Дирници, оправете поне заглавието! Ако дава лични пари, да остане, ако са народни, като как ТОЙ(!) ги дава?

За футболната измет 100 млн веднага вадим. Нищо, че в тоя спорт постиженията ни са плачевни. Виж за волейбол, лека атлетика, бокс, борба, заплати за учители, медици в спешното, лекари, сестри, майки с деца, които не са мaнгали, млади семейства и още мнооооого - пари нема.. страшна измeт са тия..

Дааа,пак едни хора ще"усвоят"едни пари,платени от данъкоплатците.Схемите за крадене стават все по-елементарни. По този начин спорт не се прави.Дайте възможност на частният бизнес да прави спорт без да му пречите-тогава нещата ще се получат.

Дааа,комунистическите свине си немат мярка.Щото,тиквата е само един пожарникар поставен като параван за пред вас идотите в БГ.Теа копелета ше дадат 100 милиона за да си прават кефа а пари за канализации в страната НЯМА.И ви разправат-ма това е бедствие бе.Ми бедствие ше е като нема канализация.И хората да мрат при всека капка в повече.Разбрахте ли бе тъпи БГ говеда че нищо НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО ОТ 89г.НиЩО.Вие ше живеете като животни.Всеки лев дето сте отделили от залъка си за да си купите перална хладилник печка за да заживеете и вие поне малко като хора, отива на кино,за да могат комунистическите свини да живеат.Тиквата е никой .Той е личната мутра на свинара от правец.Не си мислете че нещо зависи от него.Всичко зависи от кръга дето беше около живков през 89г.Кръга който той ни остави да властва след като умре.Как може да сте толкова тъпи и да търпита всичко това.Да ви вземат залъка от устите,от устите на децата ви...Тъпи говеда...Стойте и гледайте как те живеат.Така като правеха и бащите ви.Ама те поне имаха оправдание-тук беха руските танкове.Е днес нема такова оправдание-руските танкове нема никога да бъдат тук.Значи пари за канализации нема.И като стане некой по-голем дъжд,къщите ви плуват.Всичко отива по дяволите.И кво-даваха ви по колко -по 300 или по 400 лв.А сега искат да дадат 100 млн.Че колко са ше кажете.Те ви СВИХА 4 МИЛИАРДА ,нали и вие си ги платихте.Щото сте говеда.А сега пак ви коркат за белене.Казват ви: ма ние ше платим малко бе .Само 650 МИЛОНА евра бе.АКО БГ ПЛАТИ И ЕДИН ЛЕВ ЗАРАДИ БЕЛЕНЕ ЦЕЛИЯ СВЕТ ШЕ НИ СЕ СМЕЕ.И нали разбирате че не се радвам на всичко това.

А за теа младите дето дето си мислат че са фаналЕ дедо господ за шлифера с 3000 или 4000лв заплата. Хубаво,купили сте си един таралясник за 4-5хил.Щото за вас "умирам за миризмата на нова кола"(както казваше морган фрииман в "да возиш мис дейзи") е нещо UNTHINKABLE.Нъл тъй бе пронсалци. Щуркате се с тоа таралясник на сам на там.Но погледнете кво ви е ОСТАНАЛО НА КРАА НА МЕСЕЦА.Май сте на НУЛА.Всичко са ви прибрали обратно.Нали...И това сте вие високо платените СЕЛЯНДУРИ...ЗА другите кво да говорим...

Вервам сте се усетили че "пронсалци" тебва да се чете ПРОВАНСАЛЦИ...Но съм малко бесен след като видех наглоста на некои особи в БГ.Пак повтарам.Не на боко.Той е едно нищо.НИЩО БЕ.Нищо катао вас останалите БГ

мутрата е проста, но за сметка на това, неграмотна. най-тъпият премиер в галактиката, когато не реже ленти, плещи глупости и залива всички с мисловната си дрисня. тиква, ако не си разбрал. ФК-тата са АД-та и като такива, ако им налееш бюджетни средства, това държавна помощ, за която се прилага европейски регламент. това във винету, предговора, докъдето си стигнал, не го ли пише. уркото-илитерат ще дава пари на някакви диви селинджъри с 8-ми клас, дето и за фурбалети не стават, но взимат кинтаж всеки месец по 10 к евро. а суверенът-скот-мазохист да не забрави да гласува как за него 99%, без значение на какви избори и кой за какво точно е кандидат. приятен ден.

Ще продаде реакторите на Белене за 100 милиона лева на Иран, а парите ще даде за футбол!

Боже, Боже не си ли платихме вече всички прегрешения, че продължаваш да ни наказваш чрез това чедо адово ?

ей к'апут недоклатен това са нашите пари бе как така ги раздаваш с лека ръка за каквото си сънувал последната нощ .... нещастник

А бе, нали държавата не можеш да се меси във футбола ?

От къде на къде? Мутрите, които държат футбола да дават. Даже да се закрият всички отбори,няма да ни липсват на нас,а на тези,които перат кинти там. Значи ликвидират се важни сектори от държавата като се дават на концесии,но за футбола ще дава народа?! Освен това всички гледаме чужди първенства,а не нашето.

А 15 милиарда за ЦСКА нема ли да обслужи малко? Какво безсмислено харчене на пари.

Лайнар. От неговите милиони ще задли

Нали само това правят,стадиони спортни площадки и пр. спортни съоръжения.

Най сесно пари се пилеят на вятъра, и най лесно си крадат чрез българския футбол. То нямаме футбол, но пари ще откраднем.

Ако се забранят партии, религии и футбол, ще се живее много по-спокойно ! Той пък щял да даде - от джоба си ли ?

От къде на къде ще "дава"Аз не съм съгласен.Да ги даде от неговите.При тази мизерия,опростачаване ,разруха,безработица само футбола ни липсва .Зрелища за тъпаци.Е стига спорт -до дупка.по телевизии,медии,само спорт.По половин час по новините спорт.А тези които не обичаме спорт-да мрем ли.Който иска футбол и разни несмислени силови действия да си вади от джоба и да дава.Простотия и спорт. Не.