Коментари - ФСС: Британски спецсили действат в Украйна, предотвратихме план за десант в Черно море | Днес.dir.bg

ФСС: Британски спецсили действат в Украйна, предотвратихме план за десант в Черно море

Федерална служба за сигурност съобщи, че е взела в плен висш украински командос

Обратно в новината

Коментари - ФСС: Британски спецсили действат в Украйна, предотвратихме план за десант в Черно море | Днес.dir.bg

Коментари

трябва да се смени президента на украйна, ама как да стане?!

Какво е "специлиси"?

След падането на ,Одеса и Херсон ,Русия ще направи 300км санитарна зона на запад към ,Киев и войната ще приключи! И ,то по молба на ,Улайна и """подкрепящите "" я. Няма излаз на ,Черно море ...на ,Русия това и трябва ,Улайна да не е с морска граница. Но преди това.....ще ,скапят енергетиката и енергомрежата на ,Улайна.

Войната ще свърши когато конгреса на САЩ гласува военна помощ от 700 милиарда и тогава ватниците ще се изпокриете като мишки.Слава на Украйна !! Херсон и Одеса може само да си мечтаете русофилистични болшевишки бг олигофрени

Това кога? Те 70 не щат да дадат и то за крайна и чифутите комплект а ти за крайна търсиш 700 милиарда. Отделно се чудя като гласуват тия милиарди какво? Ще бият руснаците с фуниики от долари? Щото за оръжия трябва и време. Само пари на стигат.

Изтрепайте ги!

Кога ще са изборите в Украйна? Зеля е нелигитимен, по законите на Украйна и по законите на всяка демократична държава. Ами Африка, Азия, всички държави и континенти се провеждат избори. Защо в Украйна няма и ще слушат ли Зеля, след като вече не е президент. Кой ще представя Украйна на мирните преговори, след като няма лигитимен президент.

Джони Инглиш се развихря! Ха, ха.

Каква демокрация е Украйна!? Тоя зеленски е по-голям фюрер от Хитлер,че и жена фюрерка има...Накупиха имения в цял свят с нашите пари...

С твоите пари? Че ти пари нямаш бе беднак

то за това няма

"Войната в Украйна причини най-острата криза в отношенията между Москва и Запада от Кубинската криза през 1962 г" - ммкакпане, по онова време цецецера и грухчофф са били силни, може би най-силните, искали са да наведат краварите на колене с ракети в задния им двор буквално, ония за показали топки. Вожда тогава знаем с чепика в оон и тн. Оттогава някъде започва и постоянния спад в икономиката на соц блока, а 70те и 80те отива и на колапс, а след това всички знаем. Обаче в спорт, наука, оръжия, космос, икономика, горе долу достойно се пънат (нямат бяла, черна и всякаква техника, машиностроенето също е лайняно, ноо, горе долу ...). Сега обаче как въобще може да ми споменавате кубинска криза ... локален съседен конфликт хора с една религия, език и външен вид, по прилича на гражданска цецецерска война, срам, и вовката позволи да се спонсорира едната страна и да се точи конфликта с години, самите орки и усраинци го определят като "палестинизация" на зоната. Е как ще сравниш оная империя с мераци за Афганистан и тази срамна гражданска война, да не говорим че за 30 години педерацията няма и помен от могъществото на ерата грухчофф ни в наука, ни в спорт, никъде, стари скици на съвецки оръжия се вадят от сандъците, нямат ни една тек компания, сравнено със САЩ, Китай, Ю. Корея, Япония, Тайван и Западна Европа са мноооого изостанали. Ако се га рекат да правят нещо като Кубинска криза - ЩЕ ГИ ЗАНУЛЯТ, БУКВАЛНО!!!

Gugnelid

Толкова писана, а нищо да не кажеш...

Слава кокаина и яко бандерина :)

Забелязвам , че някой хора дето не им харесва мнението но пък и няма как да го оборят започват да пишат за речника е мам,Атина нямам речник а ти си очилат зубър дет не смее да излезе пич

трябва да се смени президента на украйна!

Едната половина от луксозните метростанции в Москва са избачкани от немци пленени по време на войната, а другата половина- от руснаци изтезавани по времето на сталин. Немците са построили и много градчета и вец-ове по Сибир......

Са като капитулират бандерлюгите, да видим какво ще строят :)

Ми платили са си за това, че са били много ербап и са нападнали руснаците. И сега така ще стане.

Пичове, разбирате ли за какво иде реч? Ами за световна война! Знам че мразите Русия защото за това Ви плащат! Знам също че сте жалки зомбирани безродници и комплексирани некадърници с амбиции един ден да станете поне милионери ала няма да Ве огрее. Чичо сам дава дребни на тези които защитават интересите Му но, после им взема всичко.

Световна война е отколешна мечта на комунистите и наследниците им. Но китайските комунисти се оказаха по-умни, и засега предпочитат да си оправят страната.

Братле ,иди на психиатър положението при теб е доста сериозно.Ако намерят някакви остатъци от мисловна дейност ,може и да ти помогнат

Те, спец силите, сега тук с нас в стаята ли са? Опят абасралис, а ребята......

1. Колко външни не-руски формирования имат в тяхната армия 2. От колко Африкански държави имат военни наемници да се бият за тях 3. Също и от Азия Минимум 20% в момента са външни наемни формирования. Да не говорим терористични групи като Вагнер, ангажирани в убийства и преврати. Дори и да има някакъв брой инструктори от Запада в Украйна, което е малко вероятно, по скоро самото убочение става извън Украйна, в Германия, Полша и т.н., какви очи имат руснаците да се жалват. Светът трябва да се оттерве от еази пасмина веднъж завинаги за да има мир.

става въпрос за това, че западняците се кълнат, че няма натовци в украйна, а всъщност от самото начало е пълно с британски и американски спец отряди. Като не вярваш, чети Ню Йорк Таймс. Описани са местата където се намират и разузнавателното оборудване. От край време руснаците са враг №1 за англосаксонците и американците. От времето на появата на СССР и Ленин .

Англосаксонците няма как да са врагове на руснаците- те не само, че са съюзници на Русия през двете световни войни, но и спасяват още царска Русия от глад. Що се отнася до военните съветници- във Виетнам е било бъкано със съветски, но тово не означава, че СССР е бил пряко замесен във войната.

да ги изловят живи по време на операцията и да ги подпложат на пълната руска превъзпитателна програма!

Затова ви наричат азиатци, монголци - силни сте при биенето на вързани и пленени хора, изтезания и разстрели. тукашните балалайки за същите неща си мечтаят.

След години, науката ще говори за понятия като Неандерталец, Кроманьонец и рунак ....

синоним на бунак от една страна и на соросоид - от друга.

Не знам кой крив кой прав, но е Русия в много области вече има режим на тока. А това уж на Запада трябваше да се случи. Който иска да се надьхва да чете телеграм и т.н. но истинската реалност е че Русия затьва все повече и повече в тинята. И от един момент нататьк няма излизане. Може да станат следващата Северна Корея - мразим всички около нас и навсякьде и само ние сме добрите.

Режим на тока има само в кухата ти тиква.Живея във далечният изток,Владивосток.Режим в България скоро ще има,или няма да можеш да си плащаш тока бе куха манерко.Само на река Амур имаме ВЕЦ-ве дето балканският полуостров ще захранват безпроблемно.Що за кухи тикви дсте бе не мога да разбера?

Владивосток в Люлин 4 на 12я етаж ли бе тролче сьветско? Айде бегай да се изкьпеш сьс студена вода бе клавиатурно бабаитче.

Ivan Damianov

митко ама много си просс ,погледни раша ,венецуела,куба страни богати на ресурси,туризъм,виж арабеските с еди петрол

Може да станат....? Не, може, братле, задължително им е. Така са си наредили картите, че уверено крачат под строй нататък.....

Ще е добре руснаците да хванат няколко британски изрода и да покажат ясно фактите на цял свят. Или поне да ги заровят завинаги, както стана в АзовСтал.

Могат да ги "хванат" и да ги разведат, щом ги влече любимите ти руснаци ....

ФСБ ме кефят!

Убиваме руснаци и ловим българските им шпиони под прикритие на бедняци от Европейска България отишли в Британия като черно работници.

То с тази твоя простотия дето си я изписал, ти направи изкуствено дишане на всички шарани в евро-атлантическият басейн.

Всички българи са руски шпиони. Особено българските емигранти.

Британците са най вредните плазмодии на Планетата.абсолютни паразити които се интересуват само от личния интерес.не случайно от там е поговорката-нама вечни приятели,има вечни интереси. Така,че колкото се може повече от тях да елиминират.

От личен опит ви казвам че англичаните са изроди. Преди време четох как един българин посред бял ден обезглавил една англичанка. Евала, бате.

Само да добавя, че индийците продължават да си искат обратно най-големия диаматнт Кохинор, откраднат от британците от Индия и поставен в короната на британия.

Много добре постъпват британците - руснака трябва да се убива на място!!!

Фък за теб долун ляв педал.

Невероятно съм доволен от смъртта на руснаци! Изпитвам истинско задоволство!

Добре

Требе да маш некаква причина за да мразиш руснаците. Ако ги мразиш без причина значи си психопат. Азе например мразим най-много американците. На фторо место мразим англичаните. Чак на трето и четвърто место мразим негрите и евреите. Украинците ги мразим на пето мест'о. На шесто и седмо мест'о мразим Шиши и Боко Тиквата. Руснаците немам никаква причина да ги мразим - нищо не са ми направ'или.

Да не забравяме, че благодарение на руснаците е въстановена българската държавност, след 5 века турско робство...

Британският биологичен отпадък традиционно е с предимство за утилизиране на Източния фронт.

Ама разбира се, че това е вярно! Как няма да е вярно?!?!

Много добре,ватниците трябва да се наказват,сурово със изстрел в глават. Вече 440 000 ватнишки свине наторяват украинската земя.Да видиш как ватника се гърчи като червей,беззззцено.

Това с наторяването го повтаряте като типични идиоти роботи.До там е мисълта.

Съвсем скоро тук в този сайт ще покажем насраните бикини и на една друга Моника - другарката Моника Гуцанова, съпруга на другаря Борислав Гуцанов, повече известен като Гуци Медузата. Мамин сладък Медузанчо, главно действащо лице в корупционната афера "Медузите" от 2010г. Почти няма лайняна корупционна далавера, я която другаря Гуцамун да не е топнал своята лакома човка. Очаквайте включване в пряк ефир с информация за фирмите и корупционните далавери на другаря Гуцанов и неговата Моника, които са приятелско семейство с другаря Сергей и неговата Моника.

Влизайте смело в търсачката на търговския регистър на Р България папагал.бг(изписано на латиница). Напишете на кирилица в търсачката МОНИКА ЛЮБОМИРОВА СТАНИШЕВА(може да я срещнете и като Моника Любомирова Йосифова), и гледайте фирмите на другарката Моника и нейния другар товарищ Сергей Дмитриевич Станишев от Херсон(УССР). Мониката и товариш Серьожа са вече тежки милионери и много добре си живуркат двамката. Ама иначе били за бедните и онеправданите, нал разбииш? Двамата били комунисти, социалисти... Хахаха. Социалист е и комунист е товарищ Серьога. Душа дава за наука, за свобода. Но не своята душа, братя, а душата на народа. Хахахаха. Само за фискалната 2021г другарката Моника Сергеевна Станишевская е декларирала приходи от 4 968 000 лева. Прекрасно, нали? А в същото време по данни на КНСБ 500 000 български безправни роби работят за минималната заплата от 933 лева, при цени на хранителните стоки 5 пъти по-високи от храните в Германия, Франция или Обединеното кралство! Честито на всички български робове!

На страха очите са големи. Руснаците се страхуват от западните военни части.

Много ги е страх да.маса народ де се набута там няма мърдане,ВСУ им прибрали паспортите.както и нищо не им дават.

Много сме тъпи, руския народ е непобедим. Живота си дават но не и земята си. Четете историята назад умници-тъпи........

4 милиона за една година нищо не е,. Сравни с 37-те милиона от дивиденти на Шиши.

Да! Станишев от Херсон , значи е украинец. Ами те са такива Укрите - без морал , само крадене. Моника Йосифова - еврейка по произход. Значи украинец и еврейка, да си дойдем на думата. Комбинацията ни е позната . Евреин, наркоман, шут.

Верно ли в цела усраина немало ток, газ, мас и вода?

Не знам ама наскоро късото ходи да го духа на ердогана за яйца...

Не само ток, газ, мас, пирони, патрони, триони, жетони, вода! И ХОРА НЕ ОСТАНАХА. Само едни фашисти, поддържани от империята на злото сащ.

Те тока и водата ще ги пуснат, ама ти и след това ще си останеш прост и беден.

Хахахаха да вярваме всички и на всичко, което е руско-новинарско и ФСБ, те не лъжеха до сега за нищо!

Страхливите пепита от острова само направляват. Не участват в действия женките. Шубето е голям страх. Кухите укри да мрът там хе хе

И цяло НАТО няма да мръдне..поне официално.Сащ също,освен Макарон да акне малко и кои знае ква щуротия ш направи.

Кървавият клоун за една похвала от читатели на Дир, си затри държавата и народа!

Британските острови са най-подходящи да понесат показателен ядрен подарък за назидание. Правилно отдалечени са от Европа, както по вода, така и икономически, така и стратегически. Не че го искам, дори напротив, но те си го търсят. Както в исторически план, така и с действия в настоящето. Ако помислите, това е именно нещото което може коренно да промени светът с минимални загуби за останалите. Това ще отрезви Америка, това ще освободи бившите им колонии преди всичко емоционално. Това ще освободи светът дори и от няколко военни съюза, такива като НАТО. Дори Европа ще си отдъхне и възроди. Отделно, че и на самите острови там, ще има такива които ще започнат нов независим път на развитие. Британските острови в бъдеще, ще стават с все по-труден за живеене климат. с намаляване влиянието на Гълфстрим-а то те ще стават все по-студени, а с разтопяването на ледниците и все все по-потопени. Интересното е че, Англия знае всичко това и вместо да се стреми да оправи отношението към себе си, то тя, благодарение на своята вековна същност, продължава. Даже в някаква степен тя подготвя народа си за това което рано или късно ще им се случи. А тези които представляват короната ще изчезнат другаде. Интересното е това, че ако не в близко, то в далечно бъдеще, това ще се случи. И не е задължително ударът да е от Руския. На Короната може да се изсипе и откъм Европа нещо и откъм Америка дори, колкото и невероятно да звучи това. Въпрос на бъдеще, но там в тези острови има нещо обречено и затова те знаейки това правят всичко възможно да са дори и в Украйна. Руският пристъпен свят има един термин, който спокойно може да се употреби тук - "они заказанные" и това са си го "драснали" още назад във столетията.

Байчо, руските ядрени ракети са като обикновените им ракети, Кинжали, минжали и тем подобни, де за нищо не стават! Нали ги видяхме в Украйна, украинците ги ловят като факири! За сметка на това британците имат ядрени ракети, ама ядрени!

Няма обикновени ракети! Това различава ракетата от фашкията!

Начи Байно, ти ни казваш, целия свят, да земе да се кротне, да преклони главица пред 140М руЗки мърши, да приеме новия световен ред на Пу и СИ, да плеснем с ръце па да се прегърнем, да си заживяваме в мизерията като в кочината, щот тука нема да стане нещо по-различно сеш се, и да чакаме бай Пу, да ни посочи с пръстче и да ни каже на кой точно фронт да отиваме за да му мрем за скапания нещастен руЗки свят? Я ФАК бе, ако трябва пак ше фана автомата, ама тая нема да я бъде. Имали ядрено оръжие миризливците, ам целия друг свят кво има бе мърши недоклатени? Седите си там в блата ручайте жабетата и си смърчайте тихо, цивилизацията ще си остане цивилизация, вие ше си останете крепостни и тва е. Ай бегом троле

Днес Русия съсипа от бомбандировки Киййов, Харков и Одеса, тия ни пробутват глупости!

Като количество, да, като качество не! Украинците ги излавят наред!

Не го вярвам. Ако бяха британски спецсили, лилипута щеше да виси надолу с главата, закачен на кремълската стена.

И как ще стане това? От Херсон до Москва е далече.

Говорим за едно островче и две крайбрежия Светът ще стане мирен и спокоен! И никой не забеляза разпада на Британската, велика империя!

Храбрите украинци вече избиха специалните части на Русия, които нападнаха Украйна преди 3 години и сега останаха само някакви руски запъртъци, от рода на късия. Не само британски, но и американски, европейски и всякакви специални части трябва да действат в Русия, та дано по скоро се отървем от руската чума. Русия е сама срещу целия цивилизован свят и разгрома и е въпрос на време.

Па действай бе - гледам разбираш ги нещата. Давай - беееегооооооом, МАРШ!

7 милиарда са с Русия. За ада е 1 милиард и е далеч от цивилизован. Да не кажа най-големите варвари с бели якички

Сумарно гражданите са му 1 млрд., но дори в САЩ за тази война са под 30%.

И резеняците дето избиха хората на концерта, докато ФСС се криха като мишки, и те са били английски лордове.

От там са дошли парите!

Не. Били са украински шляхти! Колкото и да го отричат фашагите, били са си точно: УКРАИНСКИ ШЛЯХТИ.

сили в изтърбушена англия, сичко е педерас и траверс

Руската служба на Би Би Си. Има статия на 24 февруари. Что известно о гибели бойцов элитного украинского спецназа на Тендровской косе.

Укропа требе да се трепе! Римокатолическия педифил тоже :)

Нещо напоследък само лоши новини за Укрия - днес се оказа, че няма да има демобилизация дори и след 36 месеца на фронта - демек до последния украинец наистина. Междувременно ПВО не съществува и руснаците си правят каквото си искат в небето. А на земята фабовете погребват цели полкове наведнъж...

Чудесно :)

За съжаление не. Хората на фронта в голямата си част са закарани насила за да се докаже зеленясълия наркоман на запад, като добро момче и да продължават да го спонсорират. Дори главатарите в Киев нямат друга цел в тази война освен лично забогатяване. Провалиха се още като забраниха всякакви преговори. Оттам нататък е ясно - Украйна няма да я има. Много украинци също. За сметка на това, истинските виновници ще продължават да разпалват войни.

Да направим, обаче, една сметка. В Украйна в момента има 30 милиона души от които има 15 милиона мъже или около 10 милиона музех са напълно боеспособни. И сред тези 10 милиона няма един да озъпти Зеленски. Така ли?

Те русите неслучайно пуснаха една симулация, как островът отплува :) Но аз не вервам, докато не видя на живо :)

на иначе тежката ватна жизня - недодялани 'симулации за отплуване'. А междувременно Оренбургска област отплува наистина - на холопите там не им е особено весело.. (на мен само за животните ми жал)

Алла Пугачова нали стана чуждестранен агент - лично е водила от челната лодка!

Русия печели войната срещу Запада. ЕС потъва към дъното.

Шилo

Не думай! Как достигна до това умопомрачително умозаключение?!?!?

Виж какво се случва в Европа бе американски нещастнико, окупаторски слуга.

По размера на дълга. Избери си на който искаш: Укрия България ЕС САЩ НАТО квото ти душа сака от западналия свят.

Добро куче, добре лаеш! Седни и дай лапа! Получаваш усмивка пред Посолството.

Работайте, братухи!

Както се казва трябва да се втвърди тонът към Украйна. Много меко се пипа там. Щом ползват подли номерца, ще си получат ответните подаръци. После ако искат да се сърдят на англичани, французи, поляци на който искат. Каквото повикали, такова се обадило...

ФСБ на униформата: "Федерална Служба за Безопасност". Руския и българския са много близки езици и винаги се разбира, когато се преписва в бг-сайт от западняшки превод. Руския е труден за западняци, както им е трудно да разбират и руския начин на мислене. За българите е лесно, затова и сме наясно, че руснаците няма как да не победят в Украйна. Всъщност , ще е пълен разгром за ЕС.

Шилo

Чакай сега, нали беше ясно също, че Украйна ще бъде превзета за максимум седмица?! Всички копейки това повтаряхте, вкл, Зеления чорап. Какво стана? Колко дни са от началото на войната, че не мога да броя до толкова много? Да ти припомня ли, че СССР нямаше никакви шансове да не спечели в Афганистан. За там каква е легендата?

Не виждам причина руснаците да прекратят войната с ЕС на територията на Украйна в следващите 2 години. До пълния икономически разгром на ЕС. Единственото място на което ефективно може да се унищожава икономически нео-феодалния режим на ЕС в момента това е Украйна. Путин много добре разбира това.

Трябва да си некой зелен младок, не ходил в казарма, за да не знаеш че в Авганистан ЦРУ помагаше . Я пък окрайна до сега да я нямаше ако не се намеси Нато, но това нема как да помогне, ако ще и редовни войски да вкарат, само удължава агонията на окранацизма.

Викаш до пълния икономически разгром на ЕС... Ей келеш, а дали случайно ти е минала пред гурелясалите оченца новината, че за тази година европейците ще почиват из Европа и света за рекордната до момента сума, никога не достигана дори и пред Ковид времената.... А въй русками где? Восток? Лагери в северна корея или па Крим, а ;) 80 години го чакате тоя капитализъм да умре, ся зехте да чакате и сюда сюда Европа да каталяса а, че нещо зеха ви се промъкват съмнения а....

А Сополан Пусито какво ще изминджа по въпроса?

Не виждам проблем в това. Хайде по-скоро да се намесват всички наши съюзници от НАТО и да се приключва с блатната кочина. Да се раздели между съседните държави, а Путин да бъде осъден от международен съд.

Намесиха се бе - още 2014 та до днес. И резултата го виждаме. Тотален разгром на западната техника, тактика и стратегия.

А гледал ли си един док. филм с изпитания на ядрен боеприпас. Как той се взривява на съседен остров, а на острова от който се снима с дистанционна камера, една летяща птица се запалва в полет...

С това спрягане на международен съд над невинен, защото това правите ще доведете Европа и света до катастрофа. Ще го върнете света 11 ти век. Жаеш ли защо в 11-ти век. От 12 век има орден който се мъчи да създаде някакъв правен ред. Но правото е въпрос на култура и т.н. доверие се руши. Така че ако искаш дипломите дори от ЕУ да не се признават дори по математика...продължавайте все така. Та, има избити 13400 деца в Палестина. Ето кристален случай на веонно престъпление. Защо не го гледате? Защото няма нищо за крадене от Палестина. Имате и случай на директно приложение на доктрина на комнд респонсибилити: Военни са увили цивилни (избиването на руснаци в Белгород). Защо не го гледате и това дело? Военни престъпления са разследвани и срещи американски виóйници в Ирак. Но Президентът им по никакъв начине не е бил съден. Логично Не е направил нищо като деяние. Тук защо спрягате едно име? Име на канцеларист който освен над бумаги едва ли е правил и нещо друго през тези си години служба. Защо искате да съдите невинен човек? Ако се боите да разследвате истински престъпници да сте станали селяни на полето. Копаш си и мирна ти глава. Натискането за прокуратира и полиция е голямо: Корабни въжета и пари трябват, но при първата реална опасност търсите канцеларусти да си измивате ръцете с мнима дейност. Една съдебна система бои ли се да преследва реални извършители е неефективна и трябва да се затвори или да се подмени състава с хора които знаят какво да правят и им стиска.

Коментари - ФСС: Британски спецсили действат в Украйна, предотвратихме план за десант в Черно море | Днес.dir.bg

ФСС: Британски спецсили действат в Украйна, предотвратихме план за десант в Черно море

Федерална служба за сигурност съобщи, че е взела в плен висш украински командос

Обратно в новината

Коментари - ФСС: Британски спецсили действат в Украйна, предотвратихме план за десант в Черно море | Днес.dir.bg

Коментари

трябва да се смени президента на украйна, ама как да стане?!

Какво е "специлиси"?

След падането на ,Одеса и Херсон ,Русия ще направи 300км санитарна зона на запад към ,Киев и войната ще приключи! И ,то по молба на ,Улайна и """подкрепящите "" я. Няма излаз на ,Черно море ...на ,Русия това и трябва ,Улайна да не е с морска граница. Но преди това.....ще ,скапят енергетиката и енергомрежата на ,Улайна.

Войната ще свърши когато конгреса на САЩ гласува военна помощ от 700 милиарда и тогава ватниците ще се изпокриете като мишки.Слава на Украйна !! Херсон и Одеса може само да си мечтаете русофилистични болшевишки бг олигофрени

Това кога? Те 70 не щат да дадат и то за крайна и чифутите комплект а ти за крайна търсиш 700 милиарда. Отделно се чудя като гласуват тия милиарди какво? Ще бият руснаците с фуниики от долари? Щото за оръжия трябва и време. Само пари на стигат.

Изтрепайте ги!

Кога ще са изборите в Украйна? Зеля е нелигитимен, по законите на Украйна и по законите на всяка демократична държава. Ами Африка, Азия, всички държави и континенти се провеждат избори. Защо в Украйна няма и ще слушат ли Зеля, след като вече не е президент. Кой ще представя Украйна на мирните преговори, след като няма лигитимен президент.

Джони Инглиш се развихря! Ха, ха.

Каква демокрация е Украйна!? Тоя зеленски е по-голям фюрер от Хитлер,че и жена фюрерка има...Накупиха имения в цял свят с нашите пари...

С твоите пари? Че ти пари нямаш бе беднак

то за това няма

"Войната в Украйна причини най-острата криза в отношенията между Москва и Запада от Кубинската криза през 1962 г" - ммкакпане, по онова време цецецера и грухчофф са били силни, може би най-силните, искали са да наведат краварите на колене с ракети в задния им двор буквално, ония за показали топки. Вожда тогава знаем с чепика в оон и тн. Оттогава някъде започва и постоянния спад в икономиката на соц блока, а 70те и 80те отива и на колапс, а след това всички знаем. Обаче в спорт, наука, оръжия, космос, икономика, горе долу достойно се пънат (нямат бяла, черна и всякаква техника, машиностроенето също е лайняно, ноо, горе долу ...). Сега обаче как въобще може да ми споменавате кубинска криза ... локален съседен конфликт хора с една религия, език и външен вид, по прилича на гражданска цецецерска война, срам, и вовката позволи да се спонсорира едната страна и да се точи конфликта с години, самите орки и усраинци го определят като "палестинизация" на зоната. Е как ще сравниш оная империя с мераци за Афганистан и тази срамна гражданска война, да не говорим че за 30 години педерацията няма и помен от могъществото на ерата грухчофф ни в наука, ни в спорт, никъде, стари скици на съвецки оръжия се вадят от сандъците, нямат ни една тек компания, сравнено със САЩ, Китай, Ю. Корея, Япония, Тайван и Западна Европа са мноооого изостанали. Ако се га рекат да правят нещо като Кубинска криза - ЩЕ ГИ ЗАНУЛЯТ, БУКВАЛНО!!!

Gugnelid

Толкова писана, а нищо да не кажеш...

Слава кокаина и яко бандерина :)

Забелязвам , че някой хора дето не им харесва мнението но пък и няма как да го оборят започват да пишат за речника е мам,Атина нямам речник а ти си очилат зубър дет не смее да излезе пич

трябва да се смени президента на украйна!

Едната половина от луксозните метростанции в Москва са избачкани от немци пленени по време на войната, а другата половина- от руснаци изтезавани по времето на сталин. Немците са построили и много градчета и вец-ове по Сибир......

Са като капитулират бандерлюгите, да видим какво ще строят :)

Ми платили са си за това, че са били много ербап и са нападнали руснаците. И сега така ще стане.

Пичове, разбирате ли за какво иде реч? Ами за световна война! Знам че мразите Русия защото за това Ви плащат! Знам също че сте жалки зомбирани безродници и комплексирани некадърници с амбиции един ден да станете поне милионери ала няма да Ве огрее. Чичо сам дава дребни на тези които защитават интересите Му но, после им взема всичко.

Световна война е отколешна мечта на комунистите и наследниците им. Но китайските комунисти се оказаха по-умни, и засега предпочитат да си оправят страната.

Братле ,иди на психиатър положението при теб е доста сериозно.Ако намерят някакви остатъци от мисловна дейност ,може и да ти помогнат

Те, спец силите, сега тук с нас в стаята ли са? Опят абасралис, а ребята......

1. Колко външни не-руски формирования имат в тяхната армия 2. От колко Африкански държави имат военни наемници да се бият за тях 3. Също и от Азия Минимум 20% в момента са външни наемни формирования. Да не говорим терористични групи като Вагнер, ангажирани в убийства и преврати. Дори и да има някакъв брой инструктори от Запада в Украйна, което е малко вероятно, по скоро самото убочение става извън Украйна, в Германия, Полша и т.н., какви очи имат руснаците да се жалват. Светът трябва да се оттерве от еази пасмина веднъж завинаги за да има мир.

става въпрос за това, че западняците се кълнат, че няма натовци в украйна, а всъщност от самото начало е пълно с британски и американски спец отряди. Като не вярваш, чети Ню Йорк Таймс. Описани са местата където се намират и разузнавателното оборудване. От край време руснаците са враг №1 за англосаксонците и американците. От времето на появата на СССР и Ленин .

Англосаксонците няма как да са врагове на руснаците- те не само, че са съюзници на Русия през двете световни войни, но и спасяват още царска Русия от глад. Що се отнася до военните съветници- във Виетнам е било бъкано със съветски, но тово не означава, че СССР е бил пряко замесен във войната.

да ги изловят живи по време на операцията и да ги подпложат на пълната руска превъзпитателна програма!

Затова ви наричат азиатци, монголци - силни сте при биенето на вързани и пленени хора, изтезания и разстрели. тукашните балалайки за същите неща си мечтаят.

След години, науката ще говори за понятия като Неандерталец, Кроманьонец и рунак ....

синоним на бунак от една страна и на соросоид - от друга.

Не знам кой крив кой прав, но е Русия в много области вече има режим на тока. А това уж на Запада трябваше да се случи. Който иска да се надьхва да чете телеграм и т.н. но истинската реалност е че Русия затьва все повече и повече в тинята. И от един момент нататьк няма излизане. Може да станат следващата Северна Корея - мразим всички около нас и навсякьде и само ние сме добрите.

Режим на тока има само в кухата ти тиква.Живея във далечният изток,Владивосток.Режим в България скоро ще има,или няма да можеш да си плащаш тока бе куха манерко.Само на река Амур имаме ВЕЦ-ве дето балканският полуостров ще захранват безпроблемно.Що за кухи тикви дсте бе не мога да разбера?

Владивосток в Люлин 4 на 12я етаж ли бе тролче сьветско? Айде бегай да се изкьпеш сьс студена вода бе клавиатурно бабаитче.

Ivan Damianov

митко ама много си просс ,погледни раша ,венецуела,куба страни богати на ресурси,туризъм,виж арабеските с еди петрол

Може да станат....? Не, може, братле, задължително им е. Така са си наредили картите, че уверено крачат под строй нататък.....

Ще е добре руснаците да хванат няколко британски изрода и да покажат ясно фактите на цял свят. Или поне да ги заровят завинаги, както стана в АзовСтал.

Могат да ги "хванат" и да ги разведат, щом ги влече любимите ти руснаци ....

ФСБ ме кефят!

Убиваме руснаци и ловим българските им шпиони под прикритие на бедняци от Европейска България отишли в Британия като черно работници.

То с тази твоя простотия дето си я изписал, ти направи изкуствено дишане на всички шарани в евро-атлантическият басейн.

Всички българи са руски шпиони. Особено българските емигранти.

Британците са най вредните плазмодии на Планетата.абсолютни паразити които се интересуват само от личния интерес.не случайно от там е поговорката-нама вечни приятели,има вечни интереси. Така,че колкото се може повече от тях да елиминират.

От личен опит ви казвам че англичаните са изроди. Преди време четох как един българин посред бял ден обезглавил една англичанка. Евала, бате.

Само да добавя, че индийците продължават да си искат обратно най-големия диаматнт Кохинор, откраднат от британците от Индия и поставен в короната на британия.

Много добре постъпват британците - руснака трябва да се убива на място!!!

Фък за теб долун ляв педал.

Невероятно съм доволен от смъртта на руснаци! Изпитвам истинско задоволство!

Добре

Требе да маш некаква причина за да мразиш руснаците. Ако ги мразиш без причина значи си психопат. Азе например мразим най-много американците. На фторо место мразим англичаните. Чак на трето и четвърто место мразим негрите и евреите. Украинците ги мразим на пето мест'о. На шесто и седмо мест'о мразим Шиши и Боко Тиквата. Руснаците немам никаква причина да ги мразим - нищо не са ми направ'или.

Да не забравяме, че благодарение на руснаците е въстановена българската държавност, след 5 века турско робство...

Британският биологичен отпадък традиционно е с предимство за утилизиране на Източния фронт.

Ама разбира се, че това е вярно! Как няма да е вярно?!?!

Много добре,ватниците трябва да се наказват,сурово със изстрел в глават. Вече 440 000 ватнишки свине наторяват украинската земя.Да видиш как ватника се гърчи като червей,беззззцено.

Това с наторяването го повтаряте като типични идиоти роботи.До там е мисълта.

Съвсем скоро тук в този сайт ще покажем насраните бикини и на една друга Моника - другарката Моника Гуцанова, съпруга на другаря Борислав Гуцанов, повече известен като Гуци Медузата. Мамин сладък Медузанчо, главно действащо лице в корупционната афера "Медузите" от 2010г. Почти няма лайняна корупционна далавера, я която другаря Гуцамун да не е топнал своята лакома човка. Очаквайте включване в пряк ефир с информация за фирмите и корупционните далавери на другаря Гуцанов и неговата Моника, които са приятелско семейство с другаря Сергей и неговата Моника.

Влизайте смело в търсачката на търговския регистър на Р България папагал.бг(изписано на латиница). Напишете на кирилица в търсачката МОНИКА ЛЮБОМИРОВА СТАНИШЕВА(може да я срещнете и като Моника Любомирова Йосифова), и гледайте фирмите на другарката Моника и нейния другар товарищ Сергей Дмитриевич Станишев от Херсон(УССР). Мониката и товариш Серьожа са вече тежки милионери и много добре си живуркат двамката. Ама иначе били за бедните и онеправданите, нал разбииш? Двамата били комунисти, социалисти... Хахаха. Социалист е и комунист е товарищ Серьога. Душа дава за наука, за свобода. Но не своята душа, братя, а душата на народа. Хахахаха. Само за фискалната 2021г другарката Моника Сергеевна Станишевская е декларирала приходи от 4 968 000 лева. Прекрасно, нали? А в същото време по данни на КНСБ 500 000 български безправни роби работят за минималната заплата от 933 лева, при цени на хранителните стоки 5 пъти по-високи от храните в Германия, Франция или Обединеното кралство! Честито на всички български робове!

На страха очите са големи. Руснаците се страхуват от западните военни части.

Много ги е страх да.маса народ де се набута там няма мърдане,ВСУ им прибрали паспортите.както и нищо не им дават.

Много сме тъпи, руския народ е непобедим. Живота си дават но не и земята си. Четете историята назад умници-тъпи........

4 милиона за една година нищо не е,. Сравни с 37-те милиона от дивиденти на Шиши.

Да! Станишев от Херсон , значи е украинец. Ами те са такива Укрите - без морал , само крадене. Моника Йосифова - еврейка по произход. Значи украинец и еврейка, да си дойдем на думата. Комбинацията ни е позната . Евреин, наркоман, шут.

Верно ли в цела усраина немало ток, газ, мас и вода?

Не знам ама наскоро късото ходи да го духа на ердогана за яйца...

Не само ток, газ, мас, пирони, патрони, триони, жетони, вода! И ХОРА НЕ ОСТАНАХА. Само едни фашисти, поддържани от империята на злото сащ.

Те тока и водата ще ги пуснат, ама ти и след това ще си останеш прост и беден.

Хахахаха да вярваме всички и на всичко, което е руско-новинарско и ФСБ, те не лъжеха до сега за нищо!

Страхливите пепита от острова само направляват. Не участват в действия женките. Шубето е голям страх. Кухите укри да мрът там хе хе

И цяло НАТО няма да мръдне..поне официално.Сащ също,освен Макарон да акне малко и кои знае ква щуротия ш направи.

Кървавият клоун за една похвала от читатели на Дир, си затри държавата и народа!

Британските острови са най-подходящи да понесат показателен ядрен подарък за назидание. Правилно отдалечени са от Европа, както по вода, така и икономически, така и стратегически. Не че го искам, дори напротив, но те си го търсят. Както в исторически план, така и с действия в настоящето. Ако помислите, това е именно нещото което може коренно да промени светът с минимални загуби за останалите. Това ще отрезви Америка, това ще освободи бившите им колонии преди всичко емоционално. Това ще освободи светът дори и от няколко военни съюза, такива като НАТО. Дори Европа ще си отдъхне и възроди. Отделно, че и на самите острови там, ще има такива които ще започнат нов независим път на развитие. Британските острови в бъдеще, ще стават с все по-труден за живеене климат. с намаляване влиянието на Гълфстрим-а то те ще стават все по-студени, а с разтопяването на ледниците и все все по-потопени. Интересното е че, Англия знае всичко това и вместо да се стреми да оправи отношението към себе си, то тя, благодарение на своята вековна същност, продължава. Даже в някаква степен тя подготвя народа си за това което рано или късно ще им се случи. А тези които представляват короната ще изчезнат другаде. Интересното е това, че ако не в близко, то в далечно бъдеще, това ще се случи. И не е задължително ударът да е от Руския. На Короната може да се изсипе и откъм Европа нещо и откъм Америка дори, колкото и невероятно да звучи това. Въпрос на бъдеще, но там в тези острови има нещо обречено и затова те знаейки това правят всичко възможно да са дори и в Украйна. Руският пристъпен свят има един термин, който спокойно може да се употреби тук - "они заказанные" и това са си го "драснали" още назад във столетията.

Байчо, руските ядрени ракети са като обикновените им ракети, Кинжали, минжали и тем подобни, де за нищо не стават! Нали ги видяхме в Украйна, украинците ги ловят като факири! За сметка на това британците имат ядрени ракети, ама ядрени!

Няма обикновени ракети! Това различава ракетата от фашкията!

Начи Байно, ти ни казваш, целия свят, да земе да се кротне, да преклони главица пред 140М руЗки мърши, да приеме новия световен ред на Пу и СИ, да плеснем с ръце па да се прегърнем, да си заживяваме в мизерията като в кочината, щот тука нема да стане нещо по-различно сеш се, и да чакаме бай Пу, да ни посочи с пръстче и да ни каже на кой точно фронт да отиваме за да му мрем за скапания нещастен руЗки свят? Я ФАК бе, ако трябва пак ше фана автомата, ама тая нема да я бъде. Имали ядрено оръжие миризливците, ам целия друг свят кво има бе мърши недоклатени? Седите си там в блата ручайте жабетата и си смърчайте тихо, цивилизацията ще си остане цивилизация, вие ше си останете крепостни и тва е. Ай бегом троле

Днес Русия съсипа от бомбандировки Киййов, Харков и Одеса, тия ни пробутват глупости!

Като количество, да, като качество не! Украинците ги излавят наред!

Не го вярвам. Ако бяха британски спецсили, лилипута щеше да виси надолу с главата, закачен на кремълската стена.

И как ще стане това? От Херсон до Москва е далече.

Говорим за едно островче и две крайбрежия Светът ще стане мирен и спокоен! И никой не забеляза разпада на Британската, велика империя!