Клемент Мишел (18 г.) е заловеният в България джихадист

Окръжната прокуратура в Хасково е задържала за срок от 72 ч. французина Клемент Мишел, издирван с Европейска заповед за арест за дейност, свързана с тероризъм.

Обратно в новината

Коментари - Клемент Мишел (18 г.) е заловеният в България джихадист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъчно ти е, че тебе няма къде да те хванат а?

Ще го качат на самолета и обратно при франсетата!Там ще го освободят и т.н

Да го затворят с мангалите - те ще го научат на куравлизъм.

хайде веее, не са ли освободиха кладенци откакто мюслюма почна да напуска земите си

Ама Климент Мишел ли е?Ей,ми той не беше такова момче като малък!

дейба мама му дейба проста, дейба! кой ме накара да посетя днес джихадистки сайт! ами сега! какво ще стане в тези смутни времена на "инквизиция" с мен. не трябва да пресичам границата на шенген! аз съм бял, не съм изповядвал ислаяма но мисля да сменя религията един път се живее, да видим какво е да си ислямист! може да ми се отвори парашута с някоя " мюслюманка ако е бръсната още по добре.

"Румяна Арнаудова заяви, че французинът е преминал през България сам." Тази кокона го следила.

Ама верно ли го хванахте....и къде го хванахте:)

Е сега пък ти с това любопитство :) Ако много искаш , че ти дадат и ти да го хванеш един път там :)

ха хааа хааааа, дръжте го здраво "там" и не го пускайте! така по време на предаването на френските първо французина да го хване и след това нашия да го пусне! да не остане нехванат дори за секунда

в затвора френска сватба

Бай Ставри ще пръсне гълабарника и ще го дерадикализира набързо!

В СГС има много джихадисти, вещите лица Димитър Велчев, Живко Палазов, Сашо Атанасов,търгуват с влияние, рушвети, поръчкови криминалисти... Знаем ги!

Защо продължавате да пишете имената на тези изроди. Оставете ги безпаметни!

А, Килъри кога ще я арестуват, като създател на ИД!?

Нямало да я арестуват, точно обратното- щели да я изберат за президент на най-великата нация на света. За ужас на путкин.

Сега остава да извикаш и едно мощно ДА ЖИВЕЙ, за ИД.

За ужас на Путин и всички нормални хора по света и у нас. И за кеф на надрусаните идиоти по света и у нас, които се възбуждат от ТСВ.

допускам, че хилари ще пусне на путин за да събори от коня бил ...

Влязъл, минал през цялата страна и на излизане го гепили. Така е, ако има нещо да си вършпи у нас, да си го свърши на спокойствие.

отново статията и размисли върху прочетеното

Пич, к'во има да размишляваш, влиза един, нашите питат французите тоя к'во да го пра'им, ония пишат, ми дръжте го. През т'ва време пичагата си обикаля цялата държава, добре че решил пак да минава границата, та го гепили. Зарежи и система за сигурност и интерпол....

Абе дупедавци как така не открихте и не заловихте толкова побойници на възрастни, толкова обири повсеместно ама видите ли някой нещо казал ама нали не е българин веднага се юрнахте да изпълнявате

Дупедавци са само тези, които се дупят на путин. Той е този, който иска да те пре...цака, а ти го улесняваш като му се надупиш.

аз питам - от къде е влязал в сърбия,за да е минал през калотина за българия?

През Хърватска. Първо, че от там е пътя Франция, Италия, Словения, Хърватска. Второ в Унгария така са затегнали нещата, че и нищо да не си направи/решил да прави, ако решат да те държат на границата ще се отвисиш...

пак питам-а харватцка и сърбия нямат ли граница,пос контрол. не е ли затегнат контрола и в италия,словения и харватцка? те не са ли вече държави,а пътища за минаване на паплач,която чак в българия трябва да се спира?

Това е недопустимо, да си в ЕС, да работиш съвместно с техните служби , и същевраменно служителите ти да не могат да преведат една обикновена заповед за арест от френски, ами тогава да задължат европол да праща всички заповеди на български език, за да не се натоварват нашите калинки излишно, те работят само на български, ха-ха-ха да се смееш ли да плачеш ли?

същевременно за секретарка в някоя фирма искат минимум два езика

официалният език в България е ...изненада!..български- само си представям как хер Полицист от немско получава заповед за задържане на български и без превод от заклет преводач,подпис и печат и..най-много да си го премести...терористът вече ще е къмто Бенелюкс... Браво на нашите за свършената работаЮ!

нещо не си разбрала, иска се заповедите които пристигат тук да са на български

Е па да научат български или да наемат един преводач, щом ние мо'ем да си наемем те що да не могат?!

Първо заповедтта за арест не е издадена от ЕВРОПОЛ, тази организация няма полицейски правомощия. Второ - ЕЗаповед е валидна във всяка една държава членка на ЕС на един от официалните езици без значение. Шака че Хер Полицист не само е длъжен, а я изпълнява моментално, както и нашите полицаи са я изпълнили. това е зъ по бързо действие. А СЕГА ТЕЧЕ СРОК в който Франция е длъжна да изпрати същата заповед с официален превод до ОС Хасково който да я разгледа и постанови по нататъшни действия. Такава е процедурата.

Джихадистката Клемент Мишел много хубаво е излезнала на снимката , човек да се ислямиЗира, ако му се отдаде.

loyola

добре че не е станал будист, щото щеше да тръгне към манастира Шао-лин и тогава щяхме да имаме трудности с ареста му.

Вие сега да не си помислите ,че Клемент Мишел е французойка ?!!!? Аз съм тотално объркан, като се има предвид ,с къква лекота и кретенизъм хората кръщават децата си.Да вземем например Ферарио Спасов,Ибрахим Стърлинг,Мишел Стефанов,Памила Ал Мухамед,ами оня дето е треньор на сестрата Уйлямс дето така и не мога да му запомня името щото сед рзкъсвам между три континента и асоциирам между свинско -тас кебаб и дюнер????Тъй-че ,да не бързаме с нейната националност да не сеокаже ,че е македонка или от Тринидат или Тобаго.

Да-сега видях един коментар по-долу ине се въздържам ---България е обвинена от Руссия -че доставя големи количества ракети ГРАД за джихадистките групировки край АЛЕПО--има иснимки -ВМЗ-СОПОТ-- край АЛЕПО е Джабхат ан Нусра -- та кой е за арестуване --що си мълчи Прокуратурата!! И тя ли хлеби от парите от смърт

Там от месеци в Сопот и Карлово безработицата намалява и върнаха всички които бяха уволнени през годините във ВМЗ. Иди питай лично хората там, ама се готви да бягаш бързо:))))

Прав си !!! Няма угодия!!!

Чудя се--колко истински джихадисти трябва да се поевят в Бг-територията --за да може тези нагнездили се на тлъстта хранилка лелки от снимката --да се откажат от начина по който трупат сметки в банки от заплати и Коледни добавки--Това момче на 18 г със сигурност не е от тях--поне за сега

От малки франсетата ги учат да се мажат отзад и да се плющат с викове.

Ама покажете му снимката на мосю Клемент. Да го видим какъв е гащник, тръгнал да търси пари и да убива обикновени хора. Ей такива изтърсаци правят и революциите по света.

Много хубави остенца има арнамудова за миняги. Може и една две чикиджисти да ми направи с тях!

Клемент Мишел (18 г.) е заловеният в България джихадист Само как звучи - френски джихадист.То от татук нататък ще бъдем Европа на Минаретата, джихадистите и бурките.

Проблема е че заради силната ислямистка пропаганда много неориентирани мллади хора се обръщат към него. Така вече проследяването на евентуални атентатори става много трудно.

Сега да го въведат в Централния да преподава "устен френски" на Бай Яшар многоженеца!:)))

именно, България, която беше оставена извън шенген за пореден път доказва, че върши работата на държави които се смятат за сигурни и не правят нищо! През колко граници е пропуснат тоя индивид преди някой да се сети, че тази заповед трябва да се респектира и да бъде задържан. иначе презследват дали крема за ръце ти е 75 или 100 мл

Държали са ме с часове на чужди граници. Като има съмнения, не могат ли да го задържат, докато изчакват отговор на запитванията? Чудесно, че е хванат, но колко други са изпуснати?

Тия удариха ИД право в сърцето. Дните й са преброени. Европа и християнството са спасени.

Веднага да бъде пуснат! Как може да го задържате! Ами той ще ни осъди в НастрахсБург, че в ареста не сте му доставили дрога и кроасани! И ще спечели, защото адвокат ще му бъде Хелзингкия Пич КРъСемир Вузунуф, подпомогнат от българската съдебна система!

Вместо да арестуват ББ и Н.Младенов за връзки с джихадистите те арестували някакъв льольо!

като на сватба???

"страната ни има изключително добре разработени и тренирани оперативни възможности за справяне с терористични заплахи" Обаче ги затруднява една заповед за арест на френски..... Трагикомедия.

СЪРБИТЕ ЗАЩО СА ГО ПРОПУСНАЛИ?Нали бяха с армията на границите?

Европейската заповед за арест не важи извън ЕС (в Сърбия).

Цитат от статията: "Френският гражданин е приел исляма преди време, като освен това се е и радикализирал, твърдят френски медии. Той посещавал джихадистки сайтове и бил поставен под съдебен контрол. " Според мен се налага да се преосмисли нуждата от въвеждане на предмета "Вероучение" в училище, като се има предвид точно ХРИСТИЯНСКО вероучение!!! За пореден път става проблем със скоро приели исляма!!! Но едва ли ще се въведе, ще скочат разни псевдозащитни организации за права и т.н., макар че в случая точно мнозинството иска да се защити от малцинството!!! А тоя Клемент нека се преименува, за да не сами името на св. Климент!!!

Ако беше толкова просто, Путин нямаше да построи тази огромна джамия в центъра на Москва!

Dobromir Dimitrow

В Русия има много мюсюлмани. Освен диваците в Чечня и другите подобни там, Татарстан е мюсюлманска република, много красива и добре уредена. Но са много различни от сунитите, по принцип се смята, че татарстанци са потомци на Волжките Българи,

а така,а иначе ония 2 кикимори,искат да отпадне наказателната отговорност за малолетни...то и тоя е почти такъв.