Наследник откри 100 кг злато в новия си дом

Мъж, който получил в наследство дом в Нормандия в Западна Франция, открил в него 100 кг злато на стойност 3,5 милиона евро.

Обратно в новината

Коментари - Наследник откри 100 кг злато в новия си дом | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уау!

Евреин.

на печелившите честито

Дано да е "нормален" французин, а не оргиналдъ и да си харчи парите от продажбата с кеф. Ако е тунингован, тогава вече е проблем.

Всеки спестен лев е паметник на неизживяно удоволствие!

ах ах аха ха ха ... елементарен до дъното на душата си

Инвестицията винаги е била знак на стиснатост. Ако няма гъзари, няма да има и бизнесмени...

Злато за 3.5 млн. или окрадените 200 хил. българи за 4 млрд. от КТБ, Цветан Василев & СИЕ ?! Кое трябва да е контратемата на медиите в БГ ? Защо замлъкнаха за този Мега Обир ?!

При толкова злато ще си купиш и сертфикат, че и дядо, когото наследяваш, за да докажеш честен произход на заграбеното.

Некой ми изтри операционната система бе.Сега си бацам без :)

западана Нормандия? Че то къщата сигурно струва 2х повече.

Това злато със сигурност е скрито от Цветан Василев!

Наследника май се казва "Чичо Скруч младши".

От цялата новина извода е:Само парите които си похарчил са твои останалите не.Може друг да ги харчи.

Хем го открил, хем има сертификат, хем е законно наследено....?!? Не разбрах къде е новината.

Всяка новина носи определена поука. От тази история поуката е: Да ядем, да пием, да се веселим. Да обикаляме света. Да си сменяме колите често, и с нови. А жените по-често и , с по- млади. С една дума да се наслаждаваме на живота, консумирайки го с пълни шепи. Иначе ще го правят наследниците ни.

Има и други поуки за тАпанари, например "като ти дават, вземай", "учи, за да не работиш", "ако не направиш далаверата, друг ще я направи", "на мен некой дава ли ми...", "изяж, за да не бъдеш изяден" и т.н. бантускотски мъдрини.

Моме, теб някой май вече те е шитнал за нещо по-младо! ;)

че този ако продължава да търси така постепенно, ще ги докара тия кюлчета поне до половин тон. Зависи от трафика на яхти от Колумбия към Франция.

Който търси намира дори и злато. Как да не вярваш в чудеса.

Аз па получих наследство от дядо 3 декара трънаци и сега ми е леко на душата щото спя спокойно..

Ебала!! Да е жив и здрав да си ги харчи човека!

да продължава да търси, казвам аз :)

И квото намери остава за мене!

Ерлия гуе

а нашите панелни плъхове единственото което могат да открият е дно трикрако столче което да им напомни от кое село са дошли.

АЧИ ТИ АКО НЕ ЗНАЕШ НОРМАНДИЯ Е СИЛЕН СЕЛСКОСТОПАНСКИ И СЕЛСКИ РАЙОН НА ФРАНЦИЯ- НАПЕРЕН ГРАЖДАНИНО.

Нормандия е селски район ама във Франция! Не във Врачанско!:)

Със здраве да си ги харчи. Но ако беше тук,в България тоя в МИША ДУПКА трябваше да се скрие! Аз не бих ги обявил никога! На принципа-трайкай си и си папкай :) Не за друго-бандитска държава сме-тези пари ще ти донесат повече грижи,отколкото дивиденти...

Е, с толкова можеш да си позволиш да напуснеш кочината.

а дали ще имаш време? спомням си един човек дет спечели милиони от тотото... мутрите го чакаха на изхода на сградата за да му преложат защита...

Демек не дължи данъци ли? Мисля, че не го е съчинил много добре.

Било е купено законно,но продавача как го е придобил?Нещо много промишлен вид има, вероятно есесовците са го конфискували по време на ВСВ.На кюлчета и слитъци...немска работа!

aaaaх вашта мама долна, крадлива! А ми се прайте тука че сте големите демократи! Не ва е страм, мекерета. Императорът ви да измисли оръжие за "хуманно" обезглавяване!

туй за гилотината ли иде реч, ха ха ха

"...постепенно открил съкровището" ;-)

Има и доста по-щастливи наследници с много милиони, но понеже е злато и бие на очи, възбужда емоции и създава замайващи импресии.

дядото на този човек имал слабост към цветните метали. и тайно им се радвал когато бил насаме с тях. за съжaление не е могъл да вземе нищо на оня свят...

Дай Боже всекиму.

Някъде е казано: който трупа, за друг трупа.

Факт!

3,5 милиона евро. Не е чак толкова много. Навремето е било под 1 млн. малки.

1 млн. малки = 1 млн. марки

А във франкове няма ли да го преизчислиш? Все пак случката е във Франция.

"Дупе и сандък със злато не се пази за старини"

Но също така е казано "Който на младини пирува-на старини РОБУВА!"

Ние пък си имаме 100.........-те манекенки! На па на!Те могат да заработят и повече.

Сега ще му вземат половината за данък, че може и 70%, както се говори за данък печалба във Франция. Да не се беше обаждал, ама не е българин....

Защо пишеш глупости? Какъв данък печалба те гони? Поне да беше написал данък наследство, а то...

Това е грабено или от германците от евреите или от евреите от французите ...както и да го погледнеш няма как 100 кила злато с честен труд да събереш ,освен ако не си от рода на "ЦАР КИРО " ... Аз от моите баби и дядовци + родителите си си поделихме със сестра ми някъде около 150 грама ,за толкова труд и спестявания ...не си падам по златото , моя дял го подарих на жена ми , дъщерята и племеницата ... те това е ...

Явно и ти бързаш да пишеш, без да си прочел :))) Златото е било законно закупено ПРЕЗ 50-те и 60-те, със съответните банкови сертификати :)) Ееехххх!.... Пълно с писатели!

Даже и не четох новината, но призовавам този, който е намерил златото, да го дари на наистина нуждаещи се. След като има къща, не са му нужни пари. А у нас има милиони пенсионери, на които и за хляб и лекарства не им стигат парите. Да даде златото на такива пенсионери и на дечица от домове.

Защо трябва да го дари? Това му е наследство, намерено в собственият му дом, с всички документи към него! Това злато е било законно закупено, но вместо в банков сейф е било съхранено в домът на закупилият го.

Гергинке, ти с чужда пита помен правиш. Сигурно си с леви убеждения:)

абе все на някой като му се усмихне щастието непременно трябва да дари всичко. Ако някой удари тотото веднага почват да му приписват нещастие и какво ли още не. Чудя се защо ли?

Ти сигурно си отделяш цялата заплата и я даваш за благотврителност, пък живееш от слънчева светлина и дъждовна вода?

да са живи и здрави да си го ползват!

Хаха, платена статия от агенциите за недвижими имоти, да раздвижат пазара на стари къщи в региона

Златото било купено законно през 50-те и 60-те години на миналия век. Това се потвърждава от придружаващите го сертификати за автентичност. Тук, ако откриеш такова злато, ще да е със сертификат- "законно" откраднато.

Фири

тоо ми открадна мечтата!До са освен ръждясали гайки и ножчета за бръснене не съм намирал игнорирайки факта, че немам и наследствен имот!

E това си е да имаш богата - луда леля!!!!