Спасителите на френския влак считани за герои в Париж

Трима американци и един британец, които обезвредиха въоръжения нападател във високоскоростния влак "Талис" по линията Амстердам-Париж, са чествани като герои.

Обратно в новината

Коментари - Спасителите на френския влак считани за герои в Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добро стечение на обстoятелствата

добро стечение на обстоятелствата по плана...

Ами че те са си герои! Все пак са си рискували живота хората. Ей-така - от нищото, пътувайки съвсем случайно във влак с идиот вътре... Колко от вас биха го направили?

Кви големи герои са тези дето са заловили дребен крадец? Че и го пребили до безсъзнание след като са го привели в безпомощно състояние.

На бас, че в подобна ситуация Ти би напълнил гащите - и отпред, и отзад! Келеш!

Те тия не бяха ли трима руснаци и един украинец.

Боленчо стоиу хотела под масата

...Напудрен...

Жан Клодчо и другите са такива, турците, македонците, италианците всички клюкат и приказват каквото им тежи на душата. Къде другаде да се изкажем, тука поне можем да поговорим малко, да изразим гнева си /да се поизложим/ пред всички, и да "сверим часовника". Не сме по различни от народите по света. Недей се гневи на народа си, нали и ти си с потекло от някой селски дядо?! Това е, такива сме. Хубави лоши, има ни. Даваме по нещо на света. От този народ, който ти не одобряваш, млад мъж даде живота за да спаси англичанче от водна стихия. Беше отдавна, ..

Браво, ако не се бяха намерили един-двама смели хора да се хвърлят срещу него, това можеше да е следващият Брейвик, който да избие десетки хора.

Браво на хората спасили пътниците във влака от клане. Няма значение американ ли са или не са, това са герои а поведението им е за пример. Не мога да си обясня каква е тази комплексарщина във форума срещу тези американци. Видно е че България никога няма да се оправи с такъв народ или по-скоро материал ....

"Нормален" или типичен!? Щото от такива типични "нормални", според мен, сме я докарали дотук.

Като ти чета от одеве коментарите, с които си се активизирал, изглежда малко спорно, дали "сме на това дередже" заради "типичните" или "атипичните" злобни всезнайковци.

Принца на Персия с/у Рамбо2

Европа не е сигурна територия !Защо?

Това, вече го знае всяко хлапе.

Тази реклама 1 седмица ли ще стои водеща?!

Чета повечето коментари и ми става за пореден път ясно, че си заслужаваме всичката тая помия, в която тънем. Оригиналничене,всезнайство, мачовщина, бъзикчйство, тежкарство, простащина, нарцисизъм. Хора силни на маса, гъзари на пътя, тротоаро паркиращи, много "ЕнтЕУИгентни", все другите по-тъпи от тях,все другите им виновни, все другите простаци, вечно цъкащи с език клишари,сеещи меродавните си мненийца за всичко и за всеки ... Поредната тема, пречупена през комлексирания ни народен психо мироглед, обръщащ всичко на комуняги и демократи,русофили, русофоби, анти и про-американци. Интелектулно мършав претенциозен народ, който бавно загива самозадоволен, превъзбуден и венцеславещ собствената си тъпанарщина. Всички сме си едни прости мутряшки селски тикви. А пропо за новината-вероятано повечето хора, които поне веднъж са взели един международен влак и са имали силите да се огледат в света около себе си,което само по себе си е концепция, разбират какво казвам. Другите, ще изсипят за пореден път самосвала с клишета и обиди.

Има нещо такова, каквото казваш, но то ли е същественото, или е просто твоя начин да си "бамбашка" сред навалицата.

Замисли се над логиката и "аргументът", които ползваш и потенцилно в какъв порочен кръг би се вкарал сам себе си. Но няма смисъл. Поздрави! П.П. За този по-долу....нищо.

бая ти си пълен с комплески, не че има мисъл в това което казваш освен комплексарщина и първинющина, но съм ползвал международни влакове и ти казвам звучиш провенциялно , всичко което каза важи не помалко за другите западни народи само че в англия си имат дума за такива като тебе сноб. старата аристократина класа е измислела за новобогатаяките първинюта

Жан Клод и другите са такива, турците македонците, италианците, всички клюкат и приказват каквото им тежи на душата. Къде другаде да се изкажем, тука поне можем да поговорим малко да изразим гнева си /да се поизложим/ пред всички, и да "посверим часовника". Не сме по различни от останалия свят. Недей се гневи на народа си, нали и ти си с потекло от някой селски дядо?! Това е, такива сме. ХУбави лоши, има ни. Даваме по нещо на света.

Би ли могъл да го кажеш с едно - две кратки изречения?

пропаганден трик ли е, сенарии за холивудски филм в стил Рамбо или журналистическо недоглеждане, защото в двете статии " Франция към US военните: Мерси за помощта във влака" 10:07 22 август 2015 / Редактор Димитър Михайлов / и "Спасителите на френския влак считани за герои в Париж" 18:41 22 август 2015 / Редактор Димитър Михайлов / за едно и също нещо се изнасят противоречащи си факти?!

не четете ли и не правите ли разлика как един и същи факт е описан по различни начини?! Това ли е истината или слепешката плюскате минуси, а кое как е написано и как се поднасят фактите няма никакво значение за вас ?! То бива сляпо послушание и роболепие, но мнението ви надминава всякаква представа за безмозъчно писане!

Тоя филм съм го гледал.

Как пък нацели не само влака, а точно вагона в американските войници? Как не почна да стреля в съседния вагон?

Огромен късмет за пътниците, малшанс за терориста и слава богу :-) Това, че е малко вероятно такова стечение на обстоятелствата, не означава, че е невъзможно. Въпреки че може би и някой невоенен би се оказал достатъчно смел, за да се опита да противодейства.

нещо твърде много военнослужещи американци в тоя епизод и то като спасители а при това зареденото бойно оръжие така и не е гръмнало като помня и колко доблестен беше американския народ като ги удари Катрина - малее.... що ли ми се струва че някой режисира театри некакви за да разводни силните антиамерикански настроения в Европа?

Тарамбука с пистолет и калашник във високоскоростен влак за Париж, какъв да бе драги русофилии? Борец за мир, който прави поредната световна социалистическа революция? Ами на такива им викат терористи! Понеже вас са ви отгледали терористи и сега вие оценявате терориста като борец за мир.

Е, може пък да е артист човека.

Бе как те е оплодил баща ти през Гумата!!!!!!!!!!!!!!

Не е бил баща му, а вулканизатора.

чес и слава за тези които разбиха ирак либия авганистан разбиха сирия слава на тези които изкопуват петрола на ислямска държава натези които охраняват маковите полета в авганистан иуправляват движението на дрогата по свет чес и слава на тези които изпращат 6 000 000 бежанци в европа тия ще ни унищожат но те са на хиляди километра ат нас на тях не им пука какво става тука

Холивед на творческо посещение в Франция.

Гламавите мурзилки се гърчат, ако героите бяха мужици, щяха да им пият лигите....

Да бе - кой не скача е "червен" кой не слуша Бонго Бонго е "диктатор", а кой не е сляп идиот е "гламава мурзилка".

Бегай в Дневник да ти се порадват реститутките на простотиите, бе козяк нещастен - хахаха

....ЦИРКАДЖИИ.....

"Тримата го бихме докато изгуби съзнание", разказа Садлър Дали не трябваше да го побият още малко, че да го довършат ? Щото нещо не вярвам масов убиец мюсюлманин да се 'поправи'- нали религията им е такава, джихадистка.

ама къде пише, че е масов убиец? В статията се хвалят единствено американските герои с цел да им се придаде човешки вид на военното им присъствие в Европа, което е безсмислено след 1990г. Вдите ли те дори и във ваканция, дори и цивилни, дори и във влака ви пазят, щото сте гламаци и не можете сами да се опазите. - Това се опитват на ни кажат американскте ти приятели и ти им вярваш безрезервно и без мислъ в главата си, т.е. безсмислено им вярваш. Нещо повече - хвалиш ги. Айде намерими толкова изчрпателна информация за "масовия убиец"? Няма и да намериш, защото е скълъпена набързо и ина маааалки несъответствия, които трябва да се изгладят ..... по-късно.

БългАриец

Стрелял с пистолет по едного и го ранил, другия порязал няколко пъти с нож (оперирали са го), а виж, калашника засякъл. Но това, за един русофил, не е масов убиец, особено след като са го спрели 'кравари', нали ?!

А кого да хвалят-Крепостните селяни които от 1917 год. съсипват света. Че и във Франция имаше революции, обаче там какво е дереджето сега- разликата между крепостни селяни и французи е огромна.

Имат си Холивуд, там са работили денонощно, за да дооформят версиите и да доскалъпят всичко. Версията е въпрос на напасване, както беше с атентата в Бостън, преди това с 11 септ. междувременно с легендарния Осама.. Сценаристите са, и не е случайно, сред най-богатите хора на планетата.

А бе еййй мюсюлмански бокслук ,АК47 с девет пълнителя-твойта мама !!!!!!!!!!!!!

Е как успя да борави с автомат, нож и пистолет едновременно, колко ръце има?

Холандския мароканец е бил просто идиот - автомат Калашников не засича. Преди българските деца в часовете по военно обучение в училище сглобяваха автомат Калашников за по-малко от 10сек и го разглобяваха за 6. Нека не превъзнасяме героите американци, все пак холандският мароканец е бил с доста ниско умствено и физическо равнище...

БългАриец

М-да, бил е и от друга раса. . .

Ти пробягай 10 метра невъоръжен срещу човек с автомат и ми говори после ;-)

браво на това му се казва мъже

Записвайте се в чистотата не оставяйте циганите да владеят тази област. Чистотата е на първо място в българската армия. Пехота също.

и почиствайте добре калашниците да не засичат ..

То и аз се оплаквам, че това мойто не е никаква отпуска, но като гледам как американските и руски военни от известно време направо нямат ни ваканция, ни нищо... Срамота!

България трябва да заеме твърда позиция, и да наложи волята си тези вандали да бъдат осъдени и публично порицани. Справка: Опиц и т.н.

най-обичам когато тук пишещите, все си мисля, че повечето са пенсионери всичко знаят. Що се изкашля по долу един, че респект на български значело СЛАВА - значи УВАЖЕНИЕ тъпунтер.

Заглавие в новинарския поток от днес: "Западни медии: Ислямска държава продава нефт в заговор с НАТО". За какво говорим? И как да им вярваме след всичко това? Междувпрочем... защо мълчат за онова, което вчера е станало на преговорите между Сеул и Пхенян? Аз знам защо, въпросът е защо казионната журналистика прави така, че вие да не знаете кога американската страна моли на колене, сваля високоговорители и отлага учения. Защото този образ не е на Рамбо и затова е по-изгодно да се мълчи, а не да се говори за "венценосци" и "спасители", като тая измислица, която сте принудени да четте тук.

САЩ е оргтанизирала бежанците Верно в САЩ няма бежанци, щото има океан. А защо в Русия няма такива, добре, ще преглътнем - там е лошо, но бягащите от война не гледат хубаво, лошо.Защото ги напътства Русия - това е ударът наПутин за икономическата блокада - много по-ефективен удар и ако продължава така, а ще продължава - то с Европата свършено.

Ген. Уесли Кларк: Нашите съюзници създадоха Ислямска Държава Бившия главнокомандващ силите на НАТО ген. Уесли Кларк в интервю пред CNN повдигна въпроса за участието на Израел в създаването на Ислямска Държава В интервю за американския телевизионен канал CNN бившия главнокомандващ силите на НАТО може би отговори на въпроса защо Ислямска Държава никога не е атакувала Израел. В интервюто си генерал Кларк открито заяви, че терористичната организация, която детронира от върха дори Ал Кайда се е зародила с подкрепата на някои разузнавателни агенции от държави, които американския генерал нарече наши съюзници.

не бих се поколебала да подкрепа такова гледище

Предполагам, че тази тъпа коленопреклонна статия славеща окупаторите на Европа, относно измислено от спец службите събитие, ще стои още два дена най-отгоре за промивки.

Абе русофилско говедо, кои са тези окупатори? Ако говориш за московските свине - добре, защото те са истинските окупатори на Европа.

ти наистина ли вярваш в приказките, дядо??? Във Вълшебната Фея вярваш ли още? Ето ти я Вълшебната Фея - американски военни в "отпуска" пазят Европейските фейове от ислямски терористи! Лека нощ!

Няма по-голямо нещастие от зомбиран от кравите стар пглупак.

Пожелавам ти другия път ти да си в тоя влак и докато някой рискува живота си, за да спаси твоя, и много други ти да се насираш наблизо, парализиран от страх.

И аз ти го пожелавам, а също все така да се зомбираш с тъпотии.

Каквото и да пишем тук, съдейки по статията ще трябва да признаем, че кастингът е минал успешно!

Синдрома Рамбо.Спасили хората, докато техните правителства избиват маса араби което ще предизвика нов тероризъм и т.н. до края на света.

По предварителния замисъл, във влака е трябвало да пътуват Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм, които в последния момент за заменени от сегашните участници.

Абе, с какви боеприпаси е бил, тоя "терорист"?

mpmuk

Респект на БЪЛГАРСКИ се превежда като СЛАВА!!!!

ХАхахахахаха :D Май трябва да смениш или речника си , или учителя си по английски

Да напомним, че по заповед на Москва българските комунисти взривяват църква преди 90 години - убити 213, ранени 500.

И по заповед от Москва едни идиоти пуснаха две атомни бомби над беззащитно цивилно население в Япония.

Преди това японците какво направиха над беззащитното население в Пърл харбър. Колко млади хора загинаха там? Само на една потопена подводница са загинали 1100 момчета на възраст между 18 и 22 год. А те са потопили и взривили без причина и предизвикателство от страна на САЩ десетки кораби и подводници. С този акт те предизвикаха САЩ да влезе зорлем във втората световна война.

Тва е нищо - Индия в момента съди демократична Англия за 6 милиона избити.

е връзката? Или няма както твоята уста с главният ти мозък!?

за пореден пат се убеждавам че навреме сам напуснал потуристан и оскотелите му поданици.какви са тези коментари бе потури скалапена сцена ,англо езичници обезвреждащи терорист и т.н.трябваше да са чибурашки ли които говорят на световния руски език. глупаци поради що се гордеете че сте потуристанци бе.

Тримата го бихме докато изгуби съзнание. Ето това ме изкефи най-много.

Тая т.нар. "новина" задължително върви с колкото може повече чипс, кола, пуканки, хамбургери, фрайт-чикен и прочие велики достижения на американската консумеристка индустрия. Така лъжата и демагогията се усвояват от демоса сравнително по-лесно и достъпно, без излишни въпроси и мнения, и с много нацвъкани минуси за мислещите и разсъждаващите трезво.

Волен Сидеров е единственият истински български мъж, който осмелява да се бие срещу терористи-поробители и го прави навсякъде особено обича да обезврежда терористи дипломати в самолети!

Кой Сидеров - онзи със "златния" пръст ли?

zaradi zlatnia prust=mestan mu napravi 6irok guz

Долнопробни евтини холивудски приказки за лапнишарани!

Ний такива приказки за Освободители ги слушахме 45 години, как Русские ни освободили от Капиталистите и Фашистите... само дето не разбрах, що капиталистите можеха да идват на почивка в България, а ний не можехме? Човек, родил си се затворник, израсъл си затворник и ще си умреш затворник!

Ами слушай, като ти е толкова акъла.

А да напиши го това още 200х :D да преизпълниш петилетката за 2 дни :D

Трима англоезични във френски влак, пътуващ за Париж, и закономерно - в ролята на обезвредители на ислямски терорист... при все че целият световен тероризъм се финансира и поддържа именно от англосаксонския свят... Да-да... Ще повярвам на тая басня точно когато ми цъфнат налъмите!

Целият световен тероризъм се поддържаше от Кремълската шайка - коминтерновци и техните сателити в Източния блок. В тероризмът бяха замесени и КГБ и Щази от ГДР и нашето родно НРБ. Да си чувал за експлозии по гари в СССР? Не? Ама терористи-комунисти взривяваха и убиваха и в Турция и в Германия и в Англия и в Испания и в Южна Америка, а що африкански-човекоядски революции се бяха случили, ами Югоизточна Азия? Модерният тероризъм се зароди от едно единствено място - Москва след Октомврийската революция и идеологията на Коминтерна за Световна революция. Не случайно всичкото терорист - действа с едно - АК47 и РПГ7, защото на това са ги учили инструкторите им от КГБ и прилужващите им службици от Варшавския договор.

слава на американците които разбиха близкият исток и сега ще разбият европа като и пращат 6 000 000 бежанци мюсолмани европа става анадолска браво на негъра обама расипа света но те са далеч и не им пука от това

Само малоумници ще повярват на тая скалъпена сценка. И обезвредителите естествено - американски командоси и англичанин! Ами как иначе, от десетилетия ни убеждават, че това са най-героичните хора, при все че тъкмо те са нравствените дегенерати сред човечеството... И основната задача: Франция да не се отдалечава от островно-атлантическата орбита в тия смутни времена. Хайде стига сте ни правели на прости, тая сценка е прозрачна и не е много по-различна от истеричната суматоха, която наглосаксонския свят организира покрай редакцията на Шарли-Ебдо. Почеркът на юдеизираните пеераси е винаги един и същ!

как не бяха там френските барети от Коиловци ! Щеше да види тогава този лош терорист .

Ще кажеш,че са освободили Франция от чуждо робство!

герой са наистина. дори в отпуск са свършили това за което са обучени и са спасили неизвестно колко човешки живота. а иначе плюенето тука е нормално за част от нацията с IK около точката на замръзване. щото имаше едни дето на служба в един театър успяха да избият повече хора от терористите. ама кво да се прави, въпрос на манталитет и обучение.

героИИИИИИИ, забрави това ЙЙЙ......

пише се IQ, а не IK ама де толкоз акъл у тебе

Хвала на тези хора!