Франция и Великобритания търсят помощ за мигрантите при Кале

Франция и Великобритания апелираха за помощ от останалите страни от Евросъюза /ЕС/ за решаване на имигрантската криза в Кале.

Обратно в новината

Коментари - Франция и Великобритания търсят помощ за мигрантите при Кале | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пада им се на ингилизите. От тях добро не сме видели, така че не мога и да им го пожелая.

Горките бедни Англия и Франция пищят за помощ заради емигрантите---НИЕ ОБАЧЕ В БЪЛГАРИЯ СИ ТРАЕМ--НИЕ САМО ДАВАМЕ, ДАВАМЕ,ХРАНТУТИМ ВСЯКАКВИ И...СИ МЪЛЧИМ--ние избирателите на ГЕРБ!!??

помощта да я изискат директно зад окена от големия американски брат, който забърка л...та и сега унищожава европа - щатите имат голяма територия, могат да съберат огромната паплач, дето напира за англия, ще ги изучат"мигрантите", ще ги интегрират..... и после обратно към родната африка да работят за благото на континента си

Алооо, коалицията. Кого бомбардирате - кюрдите или техните врагове. За вас май няма значение. Бежанците на кораби и за сащ, франция, англия и саудитска арабия - справедливои по квоти. С други думи тези, които създадоха ИДИЛ сега или да се споразумяват с тях и да спират театъра или да не унищожават Европа. Чиновниците в ЕС, докато ни плашеха с "агресора" Русия и американското творение "Украйна", главорезите ще ни отпочват. Американски ГАДНИ и безотговорни подлоги. Англия, Франция, Германия не могат да се оправят, та ние ли? Къде е този мръсник и продажник президента и оня недоносник мръсния агент Митев. Хайде с евроатлантическите си ценности по границата с памперси и никаква армия, че ще стане дипломатически скандал. Дали пък Народния съд не е бил справедлив. По време на военни конфликти едни се набълбукват с много пари, ама мноооого.

Защо "търсят" помощ??? --Путин им е виновен!!?!!!

педалчета мръсни, те така десйства глобализасион. Нем ви ги спираме на балканите или където и да е другаде. НАПРАВО У ГЕРМАНИЯ , ФРАНС И ВЕЛИКОБРИТЪН. ДА ВИ ИБАТ МАМЕНЧЕТО НА ВА. ИЛИ ПОНЕ ДА СЕ ОПИТАТ. Тука сме бедни, не ставаме....

Англичаните могат много лесно да решат пробема си - пускат вода в тунела и готово.

да ,прав си ,ама не е толерантно ,не е евроатлантически хуманно

това са само сагледвачите.ще баде и по лошо,а_? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тия Мюсюлмански гадове стават за храна на Кучета и вълци. А парите и багажа им може да се ползват от хората в Европейския съюз.

За мародерство чувал ли си?

че благодарение на такива писания и изказвания като твоето и те мислят същото за теб и хората с различна от тяхната религия!

И що идват при такива лоши християни! Айде стига лицемерие!

Хак ви е. Когато бомбардирахте домовете на тези хора, те крещяха за помощ, ама вие сривахте жилищата им със земята. Яжте си лайната, които сами си изсрахте

Тези в Лондон са по алчни и от евреите!!!Командват овшорните зони ограбват света,а не искат да се"охарчат"за емигранти,докарани до просешка тояга заради грабителската политика на САЩ и Англия!!!

Е, стига с тая песен за "нещастните" емигранти, прокудени от алчните западняци! То съвсем като нашите цигани, които щом видят камера почват да реват та да изкрънкат нещо! Американците разрушиха с атомни бомби Хирошима и Нагасаки, но японците не се юрнаха при тях! Признайте, че основния проблем е в самите африканци и араби!

А какви по произход са "тези от лондон"?

Идваме! Нищо не може да ни спре! Тука има храна!

Има засега, ама като измрат произвеждащите храна навлеците ще почнат да си ръфат адидаските!

Не искат помощ, а одобрение, да приложат по-твърди мерки. А нас как ни натискате да търпим всякакви безредици и престъпления? Хайде малко евросолидарност, може ли?

Със сигурност трябва да ги подкрепим, ако най-накрая са разбрали, че вода и олио не могат да се смесват.

Бай мангал във всичките му разновидности на черното драпа за 1000 евро на месец без да работи.

Малко са ви!По десет да ви налазят още.Хората живееха нормално,преди вие уроди да разбиете държавите им!

Абе чадо - емигрантите напират от 60 години към Европа, че тук има едни меки китки, които лесно се просълзяват и веднага раздават помощи! Ама вече клона се счупи!

Всъщност крадат от честно трудещите се за да дават на мързеливит еи неграмонтни лентяи защото така ги печелят за своя поддръжка.

Тия пък емигрантите все през тунели са минавали. Преди време нашия Петър Стойчев Ламанша го плуваше за загрявка.

като влезнат в бг ги караме до дунава и ги пускаме в румъния нали така правят французите като идва някой чужденец и хоп в англия вместо да им издава удостоврения паспорти най лесно е казва им къде да отиват даже спират май влаковете да се качват а пък после англичаните да му мислят французите като нападахте първи либия не мислехте така нали сега ви го връщат

На напъните ни да планираме всичко "началника" се смее от сърце :-)

Четейки коментарите разбирам защо България ще изчезне,тя просто не заслужава това грозно племе нямащо нищо общо с истинските Българи. Това племе нямащо нищо общо нито с Бог нито с християнските ценности е по-скоро обладано от сатаната. Толкова лошотия събрана на едно място няма как да доведе до добро. Ако великите Българи могат да видят в какво се е превърнала България за която те са се борили и са загинали сигурно ще отрекат всякаква принадлежност към така наричащтите се българи!

браво! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

това е голата истина, за съжаление !коментарът ви е точен ++++++++++

за голямо съжаление

И как стигнахте до този извод? Четейки постовете на малцина, решихте за мнозина!Впрочев Вие от кое племе сте?

същото това племе

не сме лоши, бедни сме

бедни сме,но духовно

да го духаш. като не ти харесва какво четеш - недей да четеш.

Ама разбира се, добродетелни човече. Напълно си прав. Стоиш си в уютния апартамент, по случайност не си ограбван, не са те пребивали. Никой не ти е влизал вкъщи... и проповядваш. Само, че такива като теб първи запяват друга песен когато на тях им се случи нещастие.

А какво е мнението Ви за коментарите в 16:52, 16:56 и 16:58 часа? Накратко.

повече за отколкото против,но накаратко не става,истината е прекалено сложна,поне според мен

Те великите българи с меч са спирали нашественика, дякона Левски захвърли расото и хвана пушката! Такива като тебе балалайки ги подлагам на тест за безкрайна доброта - колкото и да ти се иска, можеш да помогнеш на ограничен брой хора, за ограничено време и съобразно ресурсите! Даже и за проповедите за безкрайна добрина ще ти трябва почивка!

Народите превръщат великото си минало в красиви приказки , а грозното - в приповдигнати, за да преминат през трудното си настояще. И българският народ така. Трудно и противно дори е понякога сега, но споко - било е и още по-зле. Пък сега си спомняме за онези Велики, които са го надмогнали. Горе главата!

Крайно време е евреите да приложат план-Златен милиард.

В момента го прилагат.

Ахааа,значи те използват сълзотворен газ,огради ,полиция...,а ние не може да построим ограда на границата и се увъртаме вече 3 години.У нас ,обаче е мизерия и талазите не щат да останат тук и напират към Западна Европа .Нека им е .Нали ние им бяхме заплахата?

По принцип си прав, но не бързай да злорадстваш, защото не знаеш евроГейците на какво ще поискат да ни нахендрят. А с тези наши некадърни и продажни управници спасение няма.

От друга страна българите се раждат прекалено природно интелигентни и умни, за да бъдат полезни на господарите в качеството си просто на обикновени роби. Така че ако посоката в която се движи в момента България не се обърне рязко в следващите 2-3 години, крахът и окончателната ни ликвидация като нация е просто неизбежен. Затова пък, ако посоката се обърне сега, (както астрологически е предначертано да се случи), то тогава България ще пребъде. Не забравяйте, че от личния избор на ВСЕКИ един етнически българин зависи какъв ще бъде крайния избор, който ние в следващите години ще направим като нация. В това число влизаш и ти, читателю!

Хубаво си го написал, ама дай да определим посоката!

Живеем в изключително критични времена. Българската държава е станала заложник на вражески сили, които бавно, постепенно и подмолно изтребват етническите българи в собствената им страна, като в същото време изселват една голяма част от останалите зад граница. При положение, че българската държава бъде окончателно ликвидирана (какъвто е планът) и нашите земи бъдат заселени от талибани, то неминуемо следващи в списъка за изтребление след това ще бъдат включени и имигриралите българи. При евентуална ликвидация на българската държава или при окончателното ѝ превземане от вражески елементи, българските имигранти и техните наследници също ще бъдат подложени на постепенно (или внезапно) изтребление. Ако не вярвате, вижте съдбите на всички народи, чийто държави по една или по друга причина са били унищожени палестинци, кюрди и т.н. Който не е разбрал досега за 26 години преход, нека да му го кажем в пряк текст: В предвидения бъдещ нов световен ред място за българи не е предвидено! Там е оставено място само за слуги и господари. Според мерките на тези, които днес дърпат конците на световните процеси, българите не влизат нито в едната категория нито в другата. Кръвта, която тече в жилите ни не е англосаксонска или (според тях) богоизбрана, следователно е недопустимо ние да станем господари. Това се вижда от отношението на западните елити към собствения ни, така наречен елит. В най-добрият случай отношението на западния елит към нашия е прикрито презрително, а в най-лошия е открито презрително. За равнопоставеност и дума не може да става. Те в момента просто изчакват процесите да бъдат доведени до своя логичен край, след което са планирали масово изтребление на изкуствено създадения от тях български елит.

Колега "ни", съгласен съм с теб за много неща, но съм напълно несъгласен по други ето защо един прочит отзад напред на твоя коментар от мен. 1. Никой няма изгода да треби псевдо-български елит при положение, че си влагал пари в него 2. Презрителното отношение към този "елит" е справедливо, поне според хората във форума/ неразделените партийно/ и роботите. Те са прави да ненавиждат статуетките си, ако знаят, че са калпави. 3. Не им е баш cool , че не сме "баш англосаксонци", но ще го приемат. Те, българите и в концепцията ""Drang nach Osten" не се връзваха, ама виж какво стана? Оцеляхме, криво-ляво. По в ляво... :) 4.Прав си, не е предвидено място за българи "В Новият Световен ред", но този ред го правим и ние даже, всеки ден... Аз го правя, жена ми го прави, дъщеря ми също, а ти правиш ли го? 5. Дълбоко грешиш, че кюрди и палестинци са имали някога държава. Впрочем и Израел не е имал, но няма аз да ти чета на глас, това което е в Интернет. 6. Никой, никого не изтребва в България физически. Няма план - "държавата България да се премахне"! Ненужно е , защото тя и ние ще си го направим сами за кеф на " Розенкройцери", Тамплиери, Илюминати, Дан Браун и сие.... Анадъмо? :):):)

България трябваше да е опразнена за новите и граждани, които напират от юг. Българите се оказаха издържлив народ, но това едва ли ще е достатъчно за оцеляването им.

Ами Саркози и Блеар да обяснят, защо убиха Кадафи, и да намерят решение, което да държи джагалите по родните им места, както правеше кадафито....

Е франчулята нали, едностарнно развалиха един договор и не доставиха едни кораби!? Да ги товаря на тях и да ги пускат отвъд Атлантика с бележка "Те бягат от вашите бомби"!:).

САЩ и техните подлоги разбиха живота на народите в северна Африка и Мала Азия, сега някои ще сърбат попарата. Европа вече се задъхва от бежанския поток, а съвсем скоро ще се задуши от емигрантите, които по обясними причини предпочитат Франция, Германия, Англия и др. подобни.

Всички я сърбаме - не е време за злорадство, а за крути мерки! Все пак имаме общ враг - ако оцелеем може пак да се мразим!

Много разумно предложение!

Крути мерки? А кой ни натиска да ги приемаме? Кой инспектира дали се държим добре с тях, пази боже да чуят лоша дума? И като кажат за рая спрямо това , което е там на родатаси, какво правим м??? !Чакай ги с милиони!

Всичко е измислено и планирано:Мюсюлманите фанатици-в Европа,Европейците в Америка,накрая Йелоустон изригва и няма Америка.Корана побеждава по-целия свят...Май не ми е смешно..

Всъщност какво значи да победи Корана? Нека си представим, че това стане - спира всякакво развитие, образование, научна дейност! Изчезват всякакви специалисти, няма ток, компютри, Интернет и прочие злини на лошия Запад! Май направо да скачат по клоните!

просто шепа хора ще ги използват като евтина работна ръка- роби- прост човек лесно се манипулира и управлява

Товарят се на вехти, бракувани корита и коритата се потапят в Марианската падина.

Трудно увират чутурите на западняците по въпроса. Първо не искаха да приемат, че няма да могат да вкарат в общестения живот неограничен брой чужденци. После, че няма да могат да го направят дори и само с голям брой чужденци. Вече научиха, че и малък брой им е много. Сега се запъват на здравия разум за това как да се справят с проблема. От опциите им остават само грубите, още по-грубите и безжалостните мерки, но не щат засега да го признаят. Учат се, все пак, но бавно.

Сами се вкараха в капана на "демокрацията" и "либерализма" и забравиха природните закони, които са безжалостни!

"Чешкият президент Милош Земан се обърна към нелегалните имигранти, които се разбунтуваха преди два дни в чешки лагер за задържане. Той ги прикани "да зачитат порядките на страната", предаде БГНЕС. "Никой не ви е канил. Но тъй като вече сте тук, вие трябва да спазвате нашите правила, както ние спазваме правилата, когато дойдем във вашата страна, каза Земан в интервю, разпространено от интернет сайта на вестник "Блеск" link "Ако не ви харесва - вървете си", добавя чешкият държавен глава."

Милош Земан се озъби на американския посланик, та ще остави някакви навлеци да му се катерят по главата. Чехи, словаци, унгарци не избират да ги управляват мутри, американски и турски подлоги, некадърници, неграмотници, безродници и прочие негодници.

България трябва да помогне на нашите евроатлантически партньори и да покаже солидарност с тях като приеме известен брой бежанци

Бежанци, не смятам да храня. Но ти като имаш желание може да прибереш 200, 300 и да им слугуваш.

не дразни хората!

Глупак!

Ако продължва така, до месец Великобритания, ще е напуснала ЕС

да а пук ти разбираш от политика по-малко от праваба ми. греат бритаин хас референдум он еу цоминг сометимес нехт ъеар бут вон'т леаве ас вилл енцоунтер ецономицал лоссес! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Който ги е допуснал в държавата си, той да се оправя. После да не упрекват нас, че строим огради и ги връщаме.

DIDA

Демокрацията е хубаво нещо, само, че до едно време...

Всички да ги качват на шлепове и в океана

Мими, а ти знаеш ли от какво бягат тези хора? Моли се да не ти се наложи на теб.

Бягат? Минали нелегално няколко граници, платили хиляди долари на трафиканти? Наивни сте - затова орките напират насам!

Какво чакат още евроатлантиците! Товарене на кораби и обратно на африканския бряг. Толкова грешни пари се харчат за да се запушват дупките (ограждения, помощи, охрана), вместо спешно да се построят лагери до американските военни мисии в Ирак и Либия. Кой от къде е дошъл, Европа не е хранилка на всякаква паплач от здрави и прави мъже. Да се въоръжават и да се борят за свободата на родината си. А не да бягат от мобилизацията. Иначе да не хленчат Франция и Англия, баш инициаторите на войните в Сирия, Ирак и Либия. Каква помощ бе, серсеми? А защо не помогнахте на Кадафи, когато ви предупреди за това нашествие, съвсем евтино щеше да ни излезе, вместо да лижете г-зовете на САЩ.

ти бориш ли се за свободата на своята родина или по-скоро и ти си безродник

Ето решение - махат оградите пускат всички желаещи да минат по тунела и .........после пускат водата!!!

Пускат водата? В тунела има вентилаципнна систем. спират вентилацията и готово. После само изнасят труповете ама показно, да видят всички. Могат и да излъжат че някой е пуснал е пуснал зарин . Ето ти повод и за пари за охрана.

европа е подложена на целенасочена и организирана инвазия и трябва да се действа като при война. стига стози либерализъм, стига с тези човешки права, защото от дупене скоро ще ходим с фереджета всички! тази инвазия е официално заявената стратегия на ИД. - завладяването на европа чрез миграция и налагането на шериата! трябват крути мерки - ако е нужно да се стреля на месо!

А Африка има по-висок ръст на населението дори от Азия. Тези хора трябва да оцеляват. Бедна ми, бедна Европо, вавилонска блуднице.. не знаеш какво те чака..

как няма да има ,като тия са първосигнални-мислят само за ядене и размножаване..то където и да си в един момент ще свърши всичко...

Да им изпратим на англичаните и франсетата и нашите манговци. Решението е просто. Спират се социалните помощи, отказваме да теглим заеми, за да отпускаме помощи, финансираме ги тях и т.нар бежанци с еднопосочен билет и ги пускаме на свобода, като същевременно засилваме полицейското присъствие, за да няма безредици в страната. Проблемът е решен.

еее,как ще им ги изпратим,американските нпо-та няма да ги пуснат.........хахахахахахахахахахахахахахахахаххаахха

Доколкото си спомням преди либийската пролет, в която активно участваха Франция и Великобритания, нямаше съществени имигрантски потоци от Африка към Европа. Не казвам, че свалянето на Кадафи е единствената причина, но очевидно тя има сериозно влияние върху този процес. Онази приказка за вятъра, бурите и жътвата отново се доказва. Интересно в техните народни мъдрости дали има нещо подобно?

Да им дадат по една лопата да си копаят до Америка. След седмица ще са при статуята на свободата.

прииждат и се промъкват по всякави начини-разчитайки на милостта на християните..какъв ли би бил обратния вариант..

какъв ли-всички на дръвника..