Осъдиха майка на джихадист на 10 г. във Франция

Майката на френски джихадист бе осъдена на 10 години затвор, защото помагала на джихадистката кауза.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха майка на джихадист на 10 г. във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо малко тъмнички са ръчичките й, поне отгоре... Вероятно "колониална семка"...

много смешно заглавие, само един френски джихадист ли има в сирия, или са над 3000, по заглавието трябва да осъждат поне 3000 майки на по 10 години:)

КОЕ Е НАЙ-СТРАШНОТО БЕДСТВИЕ В този век скоро ще ВИДИМ как ЦЕЛИЯT живот на човечеството ЩЕ бъде предопределен ЧРЕЗ различни способи. Атомната война НЕ е най-страшното бедствие. Тя може САМО да разрушава. Истинското бедствие ще ДОЙДЕ от психологическите науки. Те ЩЕ се научат КАК напълно МОЖЕ да се КОНТРОЛИРА човекът. Тъй като ние НЕ осъзнаваме, МОЖЕМ да бъдем ЗАСТАВЕНИ да се държим по ПРЕДОПРЕДЕЛЕН начин. Такива, КАКВИТО сме, ние сме НАПЪЛНО предопределени. Едни от нас са християни, други мюсюлмани и т.н. Това е предопределеност, а НЕ свобода. ВМЕСТО нас РЕШАВАТ родители, ВМЕСТО нас РЕШАВА обществото, ВМЕСТО нас РЕШАВА представителен политик, ВМЕСТО нас РЕШАВА духовник, ВМЕСТО нас РЕШАВА медия. Един СТАВА лекар, втори - инженер, трети - джихадист, четвърти - журналист. Сега неговото поведение е ПРЕДОПРЕДЕЛЕНО. Ние ВЕЧЕ постоянно сме контролирани, а нашите МЕТОДИ са все ОЩЕ твърде примитивни. Новите ТЕХНИКИ ще успеят дотолкова да ПРЕДОПРЕДЕЛЯТ нашето поведение, че никой ДОРИ няма да каже, че има ДУША. Ако ВСЕКИ ваш отговор е предопределен, КЪДЕ е смисълът на душата. КЪДЕ е смисълът на вашият така наречен живот. Ето защо човекът, такъв какъвто е, е просто един БИОРОБОТ (роб - стока - предмет) на шепа "хора", привилегирован елит и паразит - ЛИДЕР.

Забравяш, че собствената ни воля е ограничена от жизнената необходимост за адаптация към независещите от нас условия, за да оцелеем... Иначе никой не може да ме направи "религиозан", ако осъзнавам, че всяка религия е тъпотия или ако с презрение сменям канала на "Биг брадър" с "Animal planet". Та твоите внушения за предопределеност разкриват само личното ти усещане за безисходица, нищо повече!

еми като обича да гледа,нека резнат зелката на сина и, какво ще кажете?

Ще се изненадате какви хора има по света. Преди години осъдиха педофил в Белгия за изнасилване и убийство на поне 6 деца. Беше ги заровил в градината около къщата. Потресе ме това, че жена му е знаела всичко това, но си е траела!!! Така че тази от статията правилно са я осъдили - явно си е падала по рязане на глави и понеже това в ЕС не се практикува е скокнала до Сирия. Неориентирана - глупости, да вземат експертиза, със сигурност ще излезе, че има садистични наклонности.

Да бъдем други вече късно е.Късно е...

Не, новината трябва да е с друго заглавие. Французойка беше осъдена само на 10 години, за това че помага на ДАЕШ. Както онзи мангал дето ритна жената го писаха на първо място че е българин, така и тъз бухча я пишете че е на първо място французка.

това на снимката тя ли е

Време беше !

Късно е!

Хммм... Французойка и майка... помагала на джихадисти... Майките твърде рядко се бият за идеали. Май, става дума за пари.

ЗАПАДНАЛИ НАРКОМАНИ.

Помагала на каузата значи, че и тя е джихадистка, а това, че била майка на още един е утежняващо вината.

Като осъдят някоя истинска ханъма, от чаршафосаните, тогава да се хвалят! Пак двойни стандарти - белите хора винаги са на прицел, тъжното е, че са на прицел в собствения си свят, където чаршафите са оставени да безчинстват на спокойствие, от притеснение някой да не нарече режимите расистки...

Точно от националните предатели като тая трябва да започнат. Те са на първо място, ако не бяха те, нямаше да ги има и чаршафите. Иначе новината е революционна, предвид чумата на толерастията, натръшкала по-голямата част от Европа.

И сред белите хора има много боклуци. Тази дори е по-лоша от чаршафосаните - тя е предателка. В минало за такива е имало една присъда и тя НЕ е 10 години затвор.

А другите хиляди, като нея? Кога и тях ще осъдят!

Поредното манипулиращо заглавие не Дир-а. Внушава се, че е осъдена защото е майка на джихадист, а всъщност е осъдена защото Е ПОДПОМАГАЛА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ.

Да я пращат при бай Ставри, за да я вкара в правата вяра.

"неориентирана жена, която имала много слаби познания за тази религия" само, дето и харесва да гледа рязане на глави!

Хмммммм..