Френският премиер: Стига толкова бежанци в Европа

Френският премиер Манюел Валс призова в публикувано днес интервю Европа да ограничи приема си на бежанци от Близкия изток.

Обратно в новината

Коментари - Френският премиер: Стига толкова бежанци в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам! Франция се намира на хиляди километри от Турция и Сирия и пропищя. България е залепена до Турция а мълчи. Що така????

А референдум относно връщането на всички неевропейци ще допуснат ли да има? И стига с този либерализъм и отстъпчивост към различните от нас-ИМАМЕ право да НЕ ги искаме, както имаме право не не всеки да ни е приятел, познат, и изобщо да не общуваме с всеки навлек!

после ебание нема каене

няма не може! И да знаете,че тия са сравнително нормални.Ще започнат да идат от Кнго Киншаса, Уганда и т.н.Германките,шведките и останалите северни посестрими ще им се радват,като дечица.

Ма що тЪка бре, джанъм.Вкарайте си ги у Версай, мамка ви и пудели ...

Ще ви дойде акъла на вас ,само че е малко късно - духа вече излезе от бутилката.

Добре казано, човече ! Добре ще е "желязната леиди" Mеркел да те чуе !

Европа вече прие достатъчно нелегални имигранти и джихадисти. Tо е ясно, че накрая някой ще се направи на мъж и ще каже "стига". Но какво от това? Проблемът е, че Европа не трябва да приема повече мюсюлмани въобще, независимо откъде идват и дали са бежанци или не. Повече мюсюлмани значи смърт за Европа, но никой няма топките да го каже!

А не ,няма "стига"!

Ами хайде действайте,де!Финансирайте допълнително държавите,които се явяват като външна граница на ЕС,за да може ,да изградят бариера,за да не могат,да преминават имигрантите,както и за да се финансират службите,които,ще пазят границата.Отдавна съм го казал,че не може безоткатно да прииждат и се приемат бежанци!То е все едно в един съд с вместимост от 10 литра,да се мъчим да поберем 11 литра?! СТИГА ТОЛКОВА!БАСТА!

Оландчооо, искам от баба Меркел да чуя думата "стига"! Или на нея и трябват още джигити със зашити джуки и голи до кръста, а тя да ходи да си прави селфита с тях! А кат се срещнете да вземете и едно интервю после да дадете от което да видим как двамцата казвате: "НЕ ВИ ЩЕМ ПОВЕЧЕ, НЯМА ДА ВИ ПРИЕМАМЕ, ВРЪЩАЙТЕ СЕ ОБРАТНО!"

Най-сетне се удариха по твърдите глави посъбудилите се политици на т.нар.богати евространи. Защо сега, г-да?! Трябваше да се случи това в Париж за да се усетите...А откога Ви говериха (било то и по социалните мрежи) обикновените, незащитени граждани на Европа?! Но...по-добре късно, отколкото никога!!! Стягайте редиците и НЕ позволявайте чуждоземци да завладеят Европа. И... НЕ продължавайте да гледате високомерно на "малките"държави от Евросъюза, както и да диктувате какво трябва да става с тях!

Aaaaa нема стига като оправяхте демокрацията в либия не викахте стига.Сега бате ви Барак ще ви спретне още 5-6 атентатчета че нещо много взехте да мучите.

Няма такива работи. Ще си ги вземате всички бежанци...и сирийци и от умерена и от неумерена опозиция, от Афганистан , от Ирак , от Мали , от Либия , от Алжир , от Тунис и Мароко ,от Ливан , от Палестина , циганите от Балканите , ... така де , вис сте ДЕМОКРАЦИЯТА - другите са гнили ябълки и т.н

Ислямския , терористичен радикализъм, бе създаден и отгледан за защита на интересите, на мултинационална лакома върхушка. Рожбата се изплъзна от контрол и подобно на изскочил от колбата вирус, залива света. Вече няма спокойно място. Това ще доведе до сериозен срив в туристическата индустрия , а от там и до големи проблеми за т. нар. "екзотични" страни. Оттам пък ще дойде още по-голяма радикализация и неистови мигрантски потоци. За това ще помагат и климатичните проблеми, както и назряващите проблеми с питейна вода. Скоро проблема с границите и защитата от мигранти ще стане проблем за оцеляване! Ние в това отношение сме в окото на бурята! Всячески трябва да се натискат лидерите в ЕС, към взимане на драстични мерки. Идва време, когато няма да е важно кой-колко е симпатичен или нещастен, а кой ще оцелее или не. Тази земя си е наша и ако някой ще оцелее тук, по-добре да сме ние българите.

доскоро искаха да идват в бг да бутат оградата

фр. хелзинcки комитет да се самосезира!

досега защитаваха циганите и бежанците,а сега обратно/но да си ги кътат там....,разориха цяла еВРОПА С БАБА меркел

"Европа трябва да каже"... дрън-дрън! Европа трябва да ПОКАЖЕ, че не иска повече бежанци! Стига сте го усуквали, стига сте го въртели! Защото докато вие си играете на приказки, по нашите граници продължава да се струпва ордата! Или си я извозвайте директно при вас, или предприемайте конкретни действия по ограничаването на притока - щото до "оня" петък пеехте в хора на Меркел.

Вече е късно... Стига толкова Европа!

Франция най-бързо от всички западноевропеийски страни се ориентира в създалата се ситуацията в Европа. Дано Олад да е човека, който да успее да съхрани ЕС.

Ами милтикултурализма? Имам предложение- да изселим от Европа тия опасни източноевропейци от Балканите-бьлгари,румьнци,сьрби,черногорци да докараме няколко десетки милиона либийци и афганистанци например.Каква либерална демокрация ще настьпи тогава а?Меркел,Оланд и всички от Брюксел до Вашитнгтон ще си отдьхнат облекчено.Защо ще врьщате бежанците,не е хуманно.Оставете ги да си режат глави в Париж сега.

Късно се сетихте!Народите в Европа отдавна са на това мнение.

Много скоро ще тръгнат близките и роднините на вече пристигналите, след тях близките и роднините на новопристигналите - и така до края на света.

Френският премиер да каже: стига толкова бежанци в Европа на мама Меркел гостоприемната за да спре на-накрая да ги кани!

Сетиха се, най-после. За тези, които са влезли вече в Европа ДА СПАЗВАТ НАШИТЕ ЗАКОНИ И НАШИЯТ НАЧИН НА ЖИВОТ, иначе бай-бай. Както ако чужденец отиде в арабска държава трябва да живее като тях, така и те да живеят като нас - иначе ВЪН!!!!!

ТОВА КОЕТО ПРАВИ ЛУДАТА МЕРКЕЛ И ДРУГИТЕ БРЮКСЕЛСКИ ШЕФОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЕС И ГЕРМАНИЯ..НАШТЕ ЕВРОДЕПУТАТИ ЗАЕДНО С УНГАРСКИТЕ ,ПОЛСКИТЕ ,ЧЕХСКИТЕ ДА НАДИГНАТ ГЛАС ИДА ЗАКЛЕЙМЯТ ТАЗИ ПАРОДИЯ -,ЛИЦЕМЕРИЕ И ДВОЕН СТАНДАРТ. ДА СЕ ВЗЕМАТ АРАБИ ОТ АФРИКАНСКИЯ КОНТИНЕНТ ДА ХАРЧАТ ЗА НЕГО ПО 1600 ЕВРО НА МЕС. ,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ В БЪЛГАРИЯ ДА ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ПО 100-250ЕВРО.??И ЗА КАПАК ДА ЗАСТАВЯ ДЪРЖАВИТЕ ИМ СЪЩО ДА ПРИЕМАТ АФРИКАНЦИ? НО ЖАЛКО ,ЧЕ ОСВЕН АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ ДРУГИ БЪЛГАРСКИ ЕВРОДЕПУТАТИ НЯМАМЕ,ДРУГИТЕ СА НА ХРАНИЛКА ПРИ СОРОС....

започва да им идва акъла на еврогейовете. Ама късно. Ние това го говорим от 1 години поне. Ама те слушат баба меркел: Добре дошли!

Колко е безпомощен ЕУ....Омаба прави тук квото си поиска, Путин и той, на всичкото отгоре и Ердоган прави същото, а реакциите на ЕУ бюрокрацията е като на дете идиот Виж ако е убито куче или прекъснат гей парад реагират веднага! Нещо трябва да се промени, и стига с тия измислени Еу ценности, защото истинските такива - семейството и християнството + начина ни на живот са силно заплашени

Е, какво Християнство, като ЕС насилствено ислямизира европа?! Иначе, нямаше да вкарат толкова много орки, а ако им спрат помощите - ще стане мазало, защото наглеците не са дошли да уважават христянските ценности! Те идват с друга мисия...

Простете, Европа, трябваше да е с главна буква : ) Макар, че напоследък, по-скоро е ''безгласна буква'' ...

хора меркел е една възрастна изкукуригала бездетна женица няма ли мъже в тая германия да и скръцнат със зъби и да я пратят в къщи където и е мястото докога политиците ще се държат като проститутки няма ли мъже в тая европа да защитят територията си живота си децата си

НАПЪЛНО СИ ПРАВ НА ТАКИВА ОТГОВОРНИ ПОСТОВЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛАГАТ ХОРА БЕЗ ДЕЦА ОТДАДЕНИ НА БОЛНИТЕ СИ ПОЛИТИЧЕСКИ АМБИЦИИ ЗАЩОТО ТЕ ПРОСТО АКО НЕ СА БИЛИ РОДИТЕЛИ НЯМАТ КАКВО ДА ГУБЯТ И БЕЗЧУСТВЕНО ИЗЛАГАТ НА РИСК ОБЩЕСТВОТО ЗА КОЕТО ОТГОВАРЯТ

За съжаление и нашия Борисов е същия. Ако Орбан беше на негово място, нямаше да се срамувам толкова да давам акъл на другите.

Какво говориш?! Те с ББ са големи приятели. Тя си има Бойко.

"В противен случай Европа ще постави под съмнение способността си да контролира ефективно своите граници." Я па ти... Тоест до сега е нямало съмнение че Европа може да контролира границите си, нищо че хиляди тарамбуки, 20% от които ислямисти се намъкнаха като пор в курник. Нищо, че някакъв бълхалив и сополив циганин направи на луди полициите във Франция и Белгия, като дори в момента не се знае къде точно е -Германия, Франция, а защо не и в Тринидад. Да ви пИкам и на охрани и на граници и на целия ЕС. То бива, бива малоумие, но такова нещо не бива.

Как стига, как така стига?! Ами като "усвоя" 3-те милиарда евра, да не би някой да си мисли, че ще тръгна да ги осиновявам тези от Афганистан,Ирак и Сирия! Аааа..., като създавахме ИДИЛ не се бяхме разбрали така с Осрана!

Ми не съм съгласен. Протестирам на й- остро. Потъпкват им прават . Няма демокрация няма мултикултура. Не е хуманно. Не е човешко. не е еврогейско. Искам, настоявам, апелирам . Да продължават да приемат бежанци докато идват. Колко да дойдат 100, 200, 300 милиона ЕС е длъжен да ги приеме иначе е една лицемерна ку...ва. Като щатите ама ония поне са бисексуални докато тука са си една долна пачвра от околовръсното.

Май не сте прочели добре... "Европа трябва да потърси решения със съседите на Сирия Турция, Ливан и Йордания така, че да приемат и регистрират мигранти, посочи още Валс"... оппааа....май че ние сме съседите на Турция и ще ни ги натресат на нас. Нашето послушно правителство ще каже WELCOME и туй ще е. Тъпите еврогейски шефове срутиха Европа, но защо ние не сме като Орбан, а като жабата и вола?

между Сирия и Турция трябва да има тире: Турция, Ливан и Йордания са съседи на Сирия, не ние! Пък и така си е по правилата-бежанец е всеки, който бяга от страната си в СЪСЕДНА страна! Ако бяга през девет земи в десета, вече не е бежанец а емигрант. Нещо, което европейските политици изчанчиха от самото начало под давлението на изкуфялата бабичка от Германия! И от там започнаха проблемите! Но тя продължава да се носи в политиката като розов параход и да ръси глупости!

ЕС да ходи в САЩ ,за да моли за помощ??? Русия и САЩ, елиминираха ЕС....

Чудя се дали щяха така да говорят и дали щяха да пратят френски сили в Сирия, ако не беше този терористичен акт в Париж. Излиза, че ония четиримата са им отворили очите на политиците. Май ако не бяха те, Меркел и Оланд още щяха да си викат "салам алегм"

Ще ви повярвам, само ако стартирате с депортирането на 6000-те незаконно пребиваващи мигранти в Кале! А, започнете с тях! Толкова проблеми създадохте вие и германците, с глупавите си решения, че не знам има ли изход! Дали, някой се връзва на празните ви думи?!

Кпециално във Франция- може да се приемат още много, много бежанци. Просто истинските франсета /малцинството във Франция/ да искат политическо убежище в България- тъкмо ще оправим проблема със селското население!

адекватни ли са?Ще разглеждат последствията от климатичните промени на фона на заливаната Европа от бежанци от половината Африка и Азия!?

''НЯМА НЕ МОГА ,НЯМА НЕДЕЙ''.

Жалби и оплаквания ,....до САЩ. Като не знаете как да управлявате ЕС ,ще слугувате на САЩ.

Значително лицемерие. Защо тези същите не подкрепиха Русия в строежа на бежански лагери в Северна Сирия. Те построиха лагер, но не намериха подкрепа. За Европа това е оптималното решение. така дори няма да плаща за издръжката им. Това си остава сирийски проблем.

Късно е либе за китка.Вие събрахте милион неинтегриращи се цигани, сега се сетихте,че повече не можете.

Много скоро ще тръгнат близките и роднините на вече пристигналите, след тях близките и роднините на новопристигналите - и така до края на света.

най-после един от кухите кратуни да се опомни!

От БХК съобщиха,че малкото останали френски християни трябва да се запасят с достатъчно количество вазелин и да предоставят задни части за ислямско ползване - с цел защита правата им на удовлетвореност.

В Бг животът бил по-зле и от Сирия,затова не искат бежанците да идват в Бг.

ОЛАНД АМЕРИКАНСКА ПОДЛОГО СТИГА ЛИ ТИ ТОЛКОВА ТОВА ДА НЕ Е ПОЛОВ АКТ ТА ДА ВИКАШ СТИГА :ИМА ЕДНА ДУМИЧКА КОЯТО СЕ НАРИЧА ПРЕВЕНЦИЯ ТИ СИГУРНО НЕ Я ПОЗНАВАШ.

Обърнете се към САЩ , те да решат проблемите ви ! Нали те ви ги създадоха !? Ако Садам и Кадафи бяха живи , сега всичко щеше да е наред !