Депардийо: Готов съм да умра за Русия, не и за Франция

Световноизвестният актьор и режисьор Жерар Депардийо заяви, че е готов да даде живота си за Русия, тъй като в тази страна живеят силни хора.

Обратно в новината

Коментари - Депардийо: Готов съм да умра за Русия, не и за Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Актьор беше и силен актьор си остава! Продава всичко в Русия, ама щял да умира за нея! Сноудън и той преговаря да си ходи в Америка. Не иска вече социализъм. Абе Рай!

Колко ли наши сънародници се изместиха в други РОДИНИ и си смениха гражданството заради България в ДНЕШНИЯТ И ВИД?

Депардийо пак се разпърдийо...

за такива трябва съд и екзекуция. Как може да си позволява да говори против нашите най-верни партньори и съюзници. Но ще види той, когато ги изпепелим с новото ни оръжие. ( който не го знае. може да види документалния филм "звездни войни" Лично капитан планета ще предвожда армията ни.

В известен смисъл е прав. Руснаците засега се държат като достойни хора, а демократична Франция ближе гъза на САЩ, пък за БГ... да не говорим.

Русия е наистина единствената страна за която си струва да умреш ...от пиене!

Долен мазник излезе,жалко,беше добър артист,но каквото човек сам си направи никой друг не може да му го стори.

Защо ли всички руснаци им се мре - толкоз ли скапано живеят ?

Просто си представям изтрещелите лумпени какво щяха да пишат, ако прочут руски актьор и режисьор се беше отказал от руското си гражданство и беше заминал за Франция, правейки подобни изявления.

Те такива са безброй, но на червените орки им е забранено да ги плюят, защото по тоя начин ще признаят съществуването им. А фактът си остава: Депардийо се отказа от родината си за да не плаща данъци. Точка по въпроса. И сега не изтрезнява.

свобода - вива руся !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

в Русия, а предимно в Белгия?

Баси снимчицата! Астерикс и Обеликс :))))))))))))))))

Депардийо е опознал славянската душа и мирогледа му става по-добър.Неговата отценка за Путин е реалистична и положителна.Ето ви мнението на човек отдалечен от политиката,но претценявайки артистите от политиката,тои открива в лицето на Путин всички качества необходими за истински президент!!!Такива като Иво Дрънчев,ще тръгнат да търсят под вола теле само и само да говорят лъжи,но Този актьор е прекрасен човек и непринудената откровеннос разкрива най точно що за личнос е самия Путин.Колкото и лъжи да се пишат,истината че Путин е коректен разумен и честен президент.

Украинския е като македонския!Питайте Ломоносов!

Пиздин взел да окапва, тоя мехлюзин до него пък шъ съ пукне от ядене, да са взимат щом са обичат:)

що не вземе да се ожени за Путака щом го обича, пък да вземат да им се народят и дечица:)

Като актьор е велик.Но не обичам хора отказали се от корените си независимо дали е французин българин или някъкав си там.Аз съм българин и обичам България независимо ,че има шайка олигарси които ще си платят сметката един ден.

Никой нищо няма да плати защото в България освен овце, друго няма...

коньо за зелена морава, олигарсите-комундели отдавна спасиха кожата:)

Когато корените са загнили, нищо по-добро няма от това да се откажеш от тях ... за да не загниеш и ти целият! Справка сегашна Германия .. кореняща се на корена си фашистка Германия!!!

Пълен нещастник! Който веднъж продаде Родината си , той винаги ще продава и следващите ,това е интереса , а не родолюбието!

Уважавам хора, които имат собствено мнение и не вървят със стадото, ежедневно обработвано от купени медии.

За пари човек да продаде държавата си, това е тоя дебелак.Да, велик актьор, но дребна душица. Интересно, ако Путин вдигне данъците, дали пак ще е готов да умре за Русия!?

Той Путин се моли на колене олигарсите да си платят данъците. Не четеш ли пресата от изминалата седмица?!? Вече опрости криминалните ако си декларират парите. Не да си платят данъците, а да ги декларират дори. за да може догодина да взима данъци. каза че не му пука кой как с какви наркотици и оръжия е направил пари - важното е да му каже колко има....

ЗА ПУТИН УМИРАМ СТИГА ДА ПЛАТИ КАКТО ПЛАЩА ЗА ПОСТОВЕТЕ МИ. И БОРШ ДА ИМА ПРЕДИ ТОВА ДА АПНА КАКТО ДАВАТ В ЦЕНТРАЛАТА.

Само че като Болен Сидеров(Желязков на български език) си имат имоти във Франция, а не в Русия. И живуркат там, а не в Русия. Парите им са в Евро, а не в Рубли. абе какво да ви кажа... типични руснаци....

Той и Волен е така, за кинти кво ли не праи

Тези хора с бели престилки пак идват, при мен ,за да се поклонят на своят Бог ! Сега се оттеглям,но скоро ще ви даря с присъствието си , и мъдрото си Божие слово ! Покайте се чеда мои .

Едните искат да мрат за путин другите искат да мрат за алах... Абе живейте си живота бе хора стига мряхте.

Умирам за демокрация, евро-атлантичеки ценности, НАТО, Алианса, САЩ. Срещу скромен хонорар.

да умори всички за гейските ценности.

Жерар Депръдлийо сашоьол с ума

Всъщност кой беше този, че не ми е известно?

А аз кой съм ?Кой ?

Трябва да се мре единствено за гейските ценности и ФАЩ. Сичко друго е от лукаваго.

Ами да ходи да мре, като е готов. Мен това какво ме вълнува. Негов си е живота да прави с него каквото си ще!

Гадна путинска пропаганда! Аз съм готов да умра за Америка, не за Русия!

Ти все така казваш!

Не занимавай хората с личните си извращения!

искате ли да ви посоча разликата в това, което казваш и онова, което е казал депардийо? не, не е в това, че той е някой, а ти никой. разликата е в това, че той споменава собствената си родина и русия. ти в америка ли си раждан? ето това е с вас "демократите", че вие като чуете "америка" и сваляте не само своите гей-прашки, но се опитвате да ни свалите и нашите гащи . продажници сте вие.

Пасторал, по Вашата логика и Вие сте никой и нямз защо да споделяте Вашето мнение. Лек ден господин НИКОЙ.

направи го днес... не утре, а днес!!!

Види се, на никого не му се мре за днешна гейска Франция!

Тоя trou-de-queue - АчикАчик Се самонаправи на Тотален никой.

Така си мислиш само ти. Този е доста по-популярен от цялата ни България.

Наздраве Жерар :)

Да преминава направо към дела. Тоя стисльо , така се е вкопчил в паричките си, че за да спести данъци се отрече от родината си. Сега да се направи на щедър дава нещо , което никой не му иска - живота. Типично пантофно еснафче, дето хем се наляга парцалите да си лочи млякото , хем се изхвърля с обещание. Пълен резил. Да си изпълни обещанието , ще му дигнат паметник.

Тоя направо ги утрепа....

Шило

"- Като е тъй, да почнем - решава Гуньо Адвокатина и тук се захваща един разговор за начина, по който ще издават вестника, и за един вид направление, което ще следва техният орган по известни въпроси. Взема се решение да се съобразяват с времето и с обстоятелствата, па и с келепира, ако е "рекъл господ". За Русия "ще пущаме по едно: нашата освободителка, братския руски народ, да живей Царя Освободителя (бог да го прости), ама инак, като видим зор, ще си караме пак старата 3адунайская губерния". За Македония ще се поумълчаваме, знаеш, не иде някак си, времето не помага. Австрия кое, туй-онуй, тройствен съюз - хич не уйдисва..." Ех, Алеко, колко си актуален....

Дааа...и Все-Пак - Щастливеца Е Действал в 20 Век, а Днес - Е 21 ! - естествено че Няма да Допуснем да Ни простреля Днешния байганьовиизмЬ, Колега ! Как ли ?! --> Двустъпковата !

Шило

Колега, не трябва да се допуска...Ама малко хора са го чели, още по-малко разбрали...

Шило

Тъкмо прочетох "Бай Ганьо се върна от Европа"...Ех, Колега, как да спрем новия Байчо?

Самият Депардийо казва, че е готов да умре за Русия. Та какво точно е извън темата, да мре, като иска, ДИР.БГ?

Алкохола не прощава....

С цироза ли си ?

Ти пък да не си с СПУН (синдром на придобита умствена недостатъчност)?

Пич, само гледай да не те пленят в Украйна, защото Русия веднага ще се отрече от тебе.

а и жеррар каза че обича и украинците явно преживява сериозен вътрешен конфликт!

Рано или късно сидераст-перхидрола ,шашева,чуколината,смахнатия професор станю,добитъка димов ,копанарина илиан и 3 магистралки мигленка,деничка и калинка ще бъдат съдени за измяна,щпионаж,диверсии по Стамболовия ,,Закон за изтребление на разбойниците,, и провесени публично за кайсиите на улуците на парламента!За избирателите- европейската директива за доброволен каторжен труд в три синджира роби на каменните кариери на магистралите,с конни стражари с бичове!

За нормалните българи и родолюбци,които ЗНАЯТ какво значи да си патриот и разпознават ИСТИНСКИТЕ патриоти по ДЕЛАТА им, а не по угодническите медийни внушения за малоумници,които възхваляват ПРОДАЖНИЦИТЕ и СЛУГИНСТВАЩИТЕ на господарите ни от Запад,олигофрени и на практика българомразки папагали като писалия мизерник по-горе,са ЯСНИ и ГНУСНИ.Писания като това на горния с ИСТИНСКИ ТУМОР в собствената му глава, не заслужават дори изхрачване, но пък си струва да се показват като пример за дебилско безумие,пошлост и безсилие!!!

Колеги,темата е доста неприятна.Отклонявайте я с внушенията за руските коли,телевизори,компютри и университети.Също така можете да вмятате и размисли от наши възрождеци,за пагубното влияние на Русия над България. За отличилите се,ще има безплатен наръчник от Ариана Хъфингтън,как се сваля законно правителство. Лека и доходна!

Ако позволите, Колега - Конкретното ('натворено' от Депардийо с мадараша) - Е Вече Окончателно-и-Безвъзвратно 'оценено' от Французите/ойките ! (Да ! - Мер де.) ...колкото до Доказаното проКремъл тирулиру : -> Едно че Е Срамно да допускаме да Ни 'усвояват' така Нашите Данъкоплатски пари ! (чрез интернетчиките на 'наште') --> Второ че Отново се Доказва че България и Българското интернет-Пространство - Е Епицентър на Хибридната ! ...и Трето : - Ако 'наште' Не престанат Незабавно с Инсинуациите-им ---> просто ДоУскоряват Летящото Идване на 'Сега-за-Тогава !' у Нас.

Чудесно ! - дотук Само --> Наброих 8 (Осем.) от Цитираните !