Франция: Русия има право за пускането на хуманитарната помощ

Настойчивото искане на Русия за допускането на хуманитарната помощ в Източна Украйна е справедливо, заяви външният министър на Франция Лоран Фабиюс.

Обратно в новината

Коментари - Франция: Русия има право за пускането на хуманитарната помощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нещо по-безчовечно и долно от украинската хунта и подкрепящата я САЩ и ЕС! Обикновени хора умират от глад и жажда ,поради геноцида срещу руско говорещите в Украйна а отвратителната пасмина си играе на представителна демокрация. Най-лошото е ,че тези отвратителни игри с живота на хората ще се върнат ,като бумеранг върху ЕС а ние най-много ще го отнесем ,както обикновено. По никакъв начин Украйна, след това ,което направи не бива да се допуска в ЕС. Нарушени са всички норми даже на човечност! Това трябва да е основната цел на всички национално отговорни политици!

Ясно е, че помощ до нуждаещите се не ще сигне

ДАИ БОГ ПО БЪРЗО ДА ТРЪГЕ ТАЯ АВТОКОЛОНА ОТ РУСИЯ !!!ЦЯЛА СЕДМИЦА ЧАКАТ ХУНТАТА ДА СЕ СЕТИ ДА ПРАТИ ХОРА ЗА ПРИЕМАНЕ НА ПОМОЩА !!!КАТО ДЕТЕ СИ СПОМНЯМ УЧИТЕЛЯ КОИТО НИ УЧИШЕ ДА СМЕ ВИНАГИ ДАБРИ СПРЯМО ДРУГИТЕ ДА СМЕ ТОЛЕРАНТНИ И Т Н !!! КАЗВАЩЕ ЕЛНО ДЪРВО АКО Е РАЗТЯЛО С ГОДИНИ НА КРИВО ЗА ЕДНА ГОДИНА НЯМА ДА СЕ ИСПРАВИ ДАЖЕ АКО НИЕ МУ ПОМОГНЕМ ! ТАКА Е И С БАНДАТА ПЕНСИОНЕРИ ПЛАТЕНИ ОТ ХАМЕРИТЕРА ИМ РАБОТИ КАТО ПИШЕ ВСИЧКО ПРОТИВ СЛАВЯНИТЕ !!! ТАЯ СВОЛОЧ НАЧЕЛО С МИТКО ПЕШЕВ С ПЪСТЪР СВЯТ И ЦЯЛАТА ТАЗИ ПАПЛАЧ НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРЕ КАКВО ПРАВИ НЕСЪЗНАТЕЛНО (С УЧИТВАНЕТО НА УМСТВЕНИЯ ИМ БАГАЖ КОИТО СЕ СТРЕМИ КЪМ НУЛАТА) ДО КАТО НЕ УМРАТ ЩЕ РАСТЪТ НА КРИВО КАКТО И ДЪРВОТО !!! ПЕНСИЯТА СИ Е ПЕНСИЯ НЕ СЕ ПОДДВА НА ТРЕНИНГ

Не мога да повярвам, че толкова много хора се радват, че в Източна Украйна хора бедстват и не пускат помощите до тях. Ако руснаците помагат с доставки на оръжие, те си имат начините и каналите да го правят и на дали ще прибягват до пренасяне на оръжие в кашони с пюрета. А впрочем, дори и да изпраща оръжие Русия, справедливо или не, го прави за своите граждани там. Нормално е и да имат много войски по границата, както би имала всяка страна, в чийто съсед се води гражданска война. Какво обаче дирят американците там, които живеят през няколко часови зони и разпалиха всичко. Русия ако помага само с оръжие, те щото американците въобще не продават такова, пак са с по- умерени действия в ситуацията. Американците щяха да са започнали с въздушните удари много отдавна.

Това е така защото в щгоизточна Украйна се противопоставят на разпространението на евроатлантическите ценности, базата на демократичността и хуманноста. България е вече пълноправен член на евроатлантическото съобщество. Така, че всичко е нормално

не знам дали ценностите са евроатлантически и африканскомарсиански, ама се разпространяват по македонски - "со кротце, со благо и со малко кютек..." и докато не се евроатлантизират гадовете, очевидно хуманността не се прилага и Запада пет пари не дава какво се случва и какво ще се случи с тези хора....

Има само една общочовешка ценностна система.Тази ценностна система която прогласява равенство между хората,независимо от раса, пол, религия, имотно състояние, образование и т.н. Тези "евроатлантически"бла-бла са измишльотина на банда нехранимайковци които искат да си живеят добре за сметка на другите и си развяват ценностната система закачена на дулата на оръдията,като налагат Pax americana на всички които не желаят да приемат техния паразитен начин на живот.Благодаря за подобни ценности но не ги желая за сметка на другите.единствената ценност е свободата на избор и правото да живееш така,че да не си пречка или в тежест на другите.Другото е демагогия.

Това ако не е сарказъм е диагноза!

ДИР тая лъжлива статия няма ли да я махате. Ясно ,е че не можахте да намерите доказателства за това интервю!!!! От кого е взето и кога е дадено. Не мога да разбера защо публикувате лъжи и руска пропаганда?? Фабиюс не е казал такова нещо.

Явно опълченците са свършили боеприпасите, щом Путин настоява за хуманитарна помощ.

откачалка.

Справедливо е да се допусне хуманитарна помощ от Русия, ама ака може без танкове в брашното и ракети в ориза :))))))))))))

пиши си с твоите никове,откачалко.

Вижте сега братя мили, най-важното е че Болшевишката Хунта яде кютеко и бега през глава към Москву. Скоро ще се поздравим с победата. Украинския Смел народ победи

абе то от ноември това го говорят .

Абе, болния Реформатор,ти не си ли се научил да четеш ? То ясно,че на руснаците не вярваш, но същото говори и френски министр. Настъпил момент,когато не може да се мълчи и да се крие истината за военните престъпления и масовата гибел на мирните хора. То вече премина границата на допустимите в действията на уж легитимното правителство на Украина.Това е вече не антитерористична операция,а касапница в центъра на Европа.

Недей така бе човек! Сега ще те задъвчат десетина редовни, които скачат на всичко и всеки, който каже нещо с/у сащ или в полза на Русия. Кучетата не спят. :))

Псковската въздушно десантна дивизия на Русия участва в агресията срещу Украйна: " В бой се хвърлят млади неопитни бойци". Фото Псковская воздушно-десантная дивизия РФ участвует в агрессии против Украины: "В бой бросаются молодые необстрелянные бойцы". ФОТО След боя около с. Георгиевки , полето е било обсипано със сини барети.

форумния клоун. най-често пише с никове тип "прхтгъ" и други подобни. не му обръщайте много внимание,безвреден е.

Пеевски обеща да дойде в Операта да ви поцелува пак малко. Много сте се били затъжили за него

мите смучи захарната пръчка и мълчи...!

тоя път оцапа гащите няма нищо свързано по темата...

dimitarpeshev73@abv.bg

Единствено това, че от него плучаваш парички да пишеш

Дира защо истрихте това което бях цитирал от руски в потвърждение на написаната статия от вас и бях писал дира не лъже.Ами явно вие и руския сайт лъжете щом го затрихте.

То е ясно ,че лъжат. Досега не го ли разбра. Всичкото това е измислено от ИТАР-ПАСС и повторено от ДИР.

Lalina

Писането на език различен от българския не е позволено.

в предвид когато си пишете ника!

като не пускат камионите,да се връщат обратно.и без това укрите са специслисти по ядене на плъхове.като свършат плъховете там,можем да ги поканим да изядат и наще плъхове.а котките които имаме можем да ги изнасяме за заешко в европа и америка.малко ще пуснем и в магазините да има и за еврогеиците.......!

Украйна има какво да яде, тя може и ЕС да на храни.

смешнико кажи с какво.като нямат нищо освен едни трици...

Ха ха ха. Украйна има голяма хранително вкусова промишленост. Храни Русия, Белорусия и не само тях. Ти явно нищо не знаеш за Украйна.

срам си за булгаря но сус сигурност ше вземиш американска виза само кандидацтваи

срам сте вие за българия, продажници от еврогеиски произход....!

Армията на руската федерация влезе в Киев, народът посреща с цветя, хляб и много сол Руските освободители от украинския фашизъм, светът иска да прави бизнес с Русия, народите на бившия СССР и особено Литва, Латвия и Естония, даже Грузия молят да бъдат приети в Евразийския Съюз.... Но това е просто СЪН на др Путин. Др, Путин събуди се! Украинската Армия е на път към Москва!

ти безработен ли си или инвалидизиран по болест? егати клуна.....

братле,не знам какъв ти е проблема,ама много си зле.потърси помощ.

Бай Ставри

Братле на теб ти е Невероятният Руски Богатир, Героят от Славянск-Сталонград, Героят на Русия Игорь Стрелков който изчезна като мазно гълъбче от ватени гащи

Ох,милия - да не си падал на глава?

той е форумния клоун. най-често пише с никове тип "прхтгъ" и други подобни. не му обръщайте много внимание,безвреден е.

Аууууу, как обичам рускините!

Аре па следващия път Путин може да победи в украйна, за са му се отлага.

Мите! Печелиш локум на клечка.

БАБА ВИ МЕРКЕЛ НАПРАВИ ТОВА КОЕТО ХИТЛЕР НЕ МОЖА.ЦЯЛА ЕВРОПА В КРАКАТА И.И СТИГНА ДО РУСИЯ...........БЕРЛИН - Германската канцлерка Ангела Меркел ще посети Украйна на 23 август, събота, по покана на президента Петро Порошенко, съобщи днес в Берлин правителственият говорител Щефен Зайберт. След обстоен разговор с президента Порошенко федералната канцлерка ще се срещне с министър-председателя Арсений Яценюк. Очакват се също обмен на мнения с кметове на украински градове. В центъра на всички разговори ще са актуалното положение в Украйна и отношенията с Русия. Наред с това ще се обсъждат и конкретни възможности за оказване подкрепа на Украйна при сегашната криза, гласи официалното съобщение на канцлерството...........22 июля президент Украины Петр Порошенко подписал указ, касающийся подготовки к празднованию 23-й годовщины независимости Украины.В Минобороны заявляют, что парад нужен для поддержания боевого духа наших военных на АТО. На парад потратят не так много 80 млн (на эти деньги можно было бы купить 10 тыс. бронежилетов по 8 тыс. грн за один).

най-страшното за бонговците,а именно ЕС в лицето на Германия и Русия да се сближат.От това по-добро няма.

И как се случва?? като тя отива в Киев?? В този момент Меркел не ще и да види Путлер, наслушала се е на лъжите му. Единственото което казва за Русия са нови санкции за тях.

Именно. Цялата бъркотия беше създадена с цел да не се създаде оста Берлин-Москва и Франция с Германия да не насочват експанзията си към Африка. Беше нужен на американци и англичани общ враг, който да сплоти под егидата на Америка европейските сили.

Варшава. От полския град Свидница е била доставена хуманитарна помощ за нуждаещите се преселници от Крим, Донецка и Луганска област, предаде Интерфакс. Това са вещи, които са събрани от жителите на Свидница, както и неща, купени със средства от бюджета на града, заяви кмета на града Томаш Костюв. Помощта се състои от дрехи, спално бельо, одеала, отоплителни уреди, ученически чанти и канцеларски материали.

лошо няма,всяка помощ е добре дошла.

За разлика от полското правителство хората не са забравили зверствата на бандеровците и изглежда най добре от всички си представят какво се случва в Украйна

На свястните хора пишещи тук-приятен ден,на психаря-замисли се докъде ще я докараш с тази омраза,на митко пешев-смях през сълзи.... Довечера пак.

Много си жалък бе Да не си Оперетка Мазна и ти?

По международните новини няма такава информация за мнението на Фабиус.Това не значи,че не го е казал. На 12 Август беше против конвоя.Може да е вече за. Не е ясно.На запад цензурата е по- голяма и от руската. И мълчат

Какво значение има какво е казал някой си от франция? Хората от Донбас сами решават съдбата си и вече заявиха нежеланието си да живеят заедно с американските марионетки от киев. Това е.

Нищо не са казали, я върви ги питай сега какво искат?? Няма да искат и да чуят за ДНР и ЛНР??? Ето Краматорск , марш на единството: watch?v=VFEIvhPuV1k watch?v=GyO3XhcH45k

Ами щом няма такова интервю, как ще го е казал???? Не може така или го е казал или не го е казал?? Тъпите ДИР не се научиха да не цитират руска пропаганда когато става дума за Украйна. Украйна си има свои агенции.

Да да, западните медии скрили интервюто на френски министър???? Тъп ли си??? Просто няма такова интервю и той не е казал това дето ДИР са го публикували. Тоест те са публикували лъжа. И руска пропаганда.

е, обяснима промяна - през това време русия въведе фермерски санкции, а франция се очертава потърпевша

Очаква се след Донбас да пламне и Харковска област.Там вече действат доста големи групи партизани.От измислената държава нищо не остана на практика....

Само дето в Харков не знаят за това ,нали?? Нищо няма да пламне.

Според слуховете Стрелков подгатвя партизанско движение в Одеса

Той по официални данни е на почивка в Крим......;)

Според слуховете тоя е без палец и с дупка в крака след разбирателство помежду терористите. Лекуват го в Ростов.

Ходът на ВСВ се повтаря 1:1. Укрите се подготвят за отбана през есента и зимата. Камионите вече пътуват към Луганск.

Французите винаги са були непоследователни и са предавали евроатлантизма. Като се започне от Шарл дьо Гол и се стигне да съвременните френски националисти предвождани от фамилията льо Пен, винаги са играли ролята на клин в общността. Дьо Гол излезе от военната организация на НАТО и нанесе много предателски удар върху долара. През новото хилядолетие пак се присламчиха във военната организация, но изглежда само за да я спъват. В момента сме свидетели на поредното предателство и слагачество пред руснаците. Явно все още страдат от стари комплекси и не искат да проумеят, че всеки компромис с империята на злото означава отстъпление. Азиятите нямат място в Украйна. И най малкото отстъпление е предателство пред доблестните ръководители на Украйна, които в това трудно време са авантпоста в защита на евроатлантическите ценности

Тая статия е лъжа, не се връзвай. Няма никакво доказателство че Фабиюс е казал това.

Минали профилактика?

ти от къде си дошъл сигурно от турция.всички българи сме дошли от азиатската част.учи историята момче....

Реснаци пратиха в България самолет за гасение на пожари. Направиха това за да помогнат на хора. Къде бяха твои горди еврогеи, защо нямаше никаква помощ от тях. Ами защото за тях ти и тебеподобни са плебс, и евтина работна ръка, но никак не е равнопоставен еврогей.

Направих анализ на правописните ви грешки, всичките са си типично български и само веднъж, типична за руснак грешка, може би вие сте прословутата "я сама крымчанка, дочь офицера"

А що, и европейците предложиха самолети, но срещу много солено заплащане, разбира се.

Кво си пил тая сутрин? Добре ли си?

Прав сте за французите. Има едно основание, заради което се водят - гордост, национално самочувствие и липса на илюзии. Монетата си има две страни - това, което за някои е предателство, за други е отстояване на позиции. Следя от време на време развитието на политиката във Франция и си правя изводите - освен че Франция е външнополитически по-неуязвима от Германия, тя е и по-компромисна и готова на отстъпки. В Украйна нямаше да се стигне до ексцесии, ако бяха оставили Меркел и Путин да се договорят. Германия се поддаде на американския натиск и се превърна в посредник между американци и руснаци. Франция е по-предпазлива. Скоро имаше среща на върха между Франция, Германия, Русия, Украйна. Договорките се правят под масата и никой не знае какви са. Не ви ли прави впечатление, че Англия почти вече не присъства на големите европейски срещи?!

Брей! По-голяма, простотия и откровенни лъжи, гарнирани с елементарна пропаганда скоро не бях чел!!!! Повръща ми се от ИДИОТИ, като теб!

Злено Човече се изтласква в посока Москву, всичко започва да си идва на мястото вече

Сега сте на власт но не представлявате българия и ще бъдете изметени само при една грешка и само да не ни вкарате в война че ще се почне от вас КАЗАХ

ти като пишеш преди това си пии лекарството че откачаш.колко пъти съм ти го казвал.....

за радост, че англо-саксите успяха да накарат славяни да убиват славяни, но виж това в украинските сайтове. "Как гибла 30-я бригада"

Впрочем камионите са започнали да влизат,предава репортер на франс-прес,пък и опълчението започна още вчера да изтласква укрите около Луганск.Нещата вървят към подобрение :)

Поредната руска агресия трябва да бъде спряна. Никакво значение нямат сълзливи приказки за гладуващи хора и бедстващи деца. Това е гнусна руска пропаганда, която цели да си намери повод за да вкара армията в Украйна. Руските империалистически домогвания трябва да се спрат на всяка цена, дори ако трябва и конвоя да се бомбардира. В края на краищата какво друго могат да носят рашистите освен оръжие за техните терористи

Какво точно реформираш? Май няма да е лошо да започнеш с ценностната си система. Иначе е добре, че легитимираш с изказването си определени "многобройни" среди у нас.

маминия колко си ми прост.това го казват французите.в украина няма плъхове,изядени са от великите укри.как хубаво им помагат европа и щатите..

Отлично колега

Реформатор - оказваш се ПРЕКАЛЕНО ТЬП ЧОВЕЧЕЦ , бих ти бомбандирала с кеф главата проста.

Какъв реформатор си ти, бе. Ти си си просто един екзекутор!

Ти не си реформатор а ПРОСТ ИДИОТ с изгладен мозък....

Явно иде края за ЗЕЛЕНО ЧОВЕЧЕ.

а на теб шеврон един кладенец няма да даде ще си останеш с дупката от зад

Това е точно по темата. Който има доказателства ,че тая статия отговаря на истината да ги даде. Кога е дадено това интервю, на кого? Иначе: Лоран Фабиюс не е казал това. Това си е просто лъжа на ДИР и ИТАР-ПАСС. Някой ако има оригинала на изявлението да го даде тук.

момче,ти просто ще се самоубиеш с тази твоята омраза...жалък си.

Искам доказателства, ако нямаш не приказвай. Не би трябвало да е толкова трудно да се дадат, освен ако статията не е лъжа и руска пропаганда.

Да се задържат камионите още 30-430 дена, и без това оръжието не се разваля , както хранителните продукти.

Старец болшевики има в китай не в русия.Комунизма ще победи.

dimitarpeshev73@abv.bg

Какво ще победи комунисзма? Комунистическата Мизерия ли? Надявай се

Тук вече е победил: watch?v=yCkz9j-4lwA

не мога да разбера пишещите тук против русия каква сметка имат за това.Ей шеврон и холанския принц един кладенец газ няма да ви дадат на вас та толкова сте бесни.......US фирми се целят в мините на Украйна, Шеврон иска газопреносната мрежа

това са платените агитатори от протестна мрежа.ясно е като бял ден.просто един от тях е и пълен психар освен платен и прекалява.другите са малко по-сдържани.

Да заминават в киев

Те и Газпром нищо не ни дават??? И лукойл нищо не ни дават? Ти за какво реши да ги защитаваш?? Тях и Путлер? Обясни?? И Газпропм иска преносната мрежа, това може ама другото не може така ли?? Много си заблуден!

Камионите са тръгнали на 12-ти, на 14-ти вече са били на границата, а днес, 21-ви укрите ще започнат да ги проверяват и да ги пускат един по един. Това при положение, че вече самите те обявиха, че да - наистина носят само хуманитарна помощ. Такова размотаване говори само за едно - укрите никак не им се ще да допуснат помощ за населението без храна, ток и вода, предпочитат да изпука. За всяка друга страна на мястото на Украйна западът щеше да скочи с настояване за бързо оказване на помощ на населението. Другото е, че укрите с тези проверки се опитват да си подържат собствените легенди, че от Русия текат потоци от оръжия за бунтовниците и подлите руснаци трябва да са скрили в резервоарите на камионите балистични ракети поне.

Укрите разпарцулиха Болшевиките Що така се получава?

От рано форумът е налазен от най големите талибани и от двете страни. Като хай глупав и досаден изпъква лицето представящо се с ник МиткоПешев. Преди два дни му наложихме пълен игнор, не му отговаряхме на глупостите и изчезна на 15 минута. Ако ви дразни просто спрете да му отговаряте.

Щом ти казваш. Не ти изнасят некои работи а?

Обикновенно,задръстените червени чукундури бъркат русофилството с путинофилството!Русофилите почитат царска Русия,унищожена от болшивиките-кгбсти,какъвто е и Путин!Тия, така блюбени в КГБтерориста Путин,нямат нищо общо с истинското русофилство!От московската хунта се разбягаха всички съседни държави,така от империята на злото остана само путинова Русия!Без Украина,руската мечка е само труп без крака.

защо дир.бг явно толерира това животно с никове тип "пртгх" да ръси нон-стоп антируска пропаганда и безобразни лъжи?

Къде е твоята истина??? За това са нужни факти, а ДИР ги нямат. И директно си лъжат. Някой ако има оригинала на изявлението да го даде тук.

да можеше да ми паднеш в ръцете........

всички което пише е истина и е по темата кво пищиш

Абсолютно, а ти си Карлсон, който живее на покрива.

Не им харесва истината!

Кара им 30 тона СОЛ.......!

Сол е много важна за човека.Някога да си опитвал да се откажеш изцяло от сол? Затова не плещи глупости. Защото освен сол носят детски храни, консерви, електрогенератори, лекарства. За Мизия ,например, изпращат вода - та какво да се присмивам ли? Учудвам се колко глупави и злобни хора има на тоя свят. Когато горяха гори в България и руснаци пратиха самолет - тогава ще не се присмивал?

Бай Ставри

А така! Сол трябва да има! Да се осолят руските терористи, за да може като ги погребват, да изглеждат човешки, поне тогава...

Тоя конвой скоро няма да влезе в Украйна. Там боевете няма да спрат скоро около Луганск. Или ще спрат когато го освободят. Нито МЧК, нито шофьорите(които уж били цивилни) няма да искат да станат на курбан. Напоследък има ударени много колони с цивилни и военни и гледката не е приятна.

бързо сменяйте рублите, че ще станат неконвертируеми!

Правото не стига, трябва и сила.

Около Луганск, е пленен БМД-2 на 76та руска десантно-шурмова дивизия. Фото. Под Луганском захвачен БМД-2 76-й российской десантно-штурмовой дивизии. ФОТО (обновлено)

Няма само помощи от америка на пленено руско оръжие.

Все повече войници на Редовната Армия на Руската Федерация загиват, биват пленени и дезертират. Сепаратисти или опълченци вече почти не останаха...

Не знам какво е казал Фабиюс, но този хуманитарен конвой е пълно менте! И украинците знаят това прекрасно. Полупразни камиони, пълни с вода от реката и чували със со, тук-там спални чували и някакви електрогенераторчета.... И то спрели пред пункта Изварино, на който от месец няма жив украински граничар или митничар... Така нареченият "РУСКИ ХУМАНИТАРЕН КОНВОЙ" е всъщност тактика за спечелване на войната в Изт Украйна. Вкарваш 280 полупразни камиона, които като ядрен взрив се пръсват по основните пътища и ги блокират. Тук се сблъскали 2 ТИР-а и другите са се забили след тях, там просто 20 ТИР-а са се нагъчкали на пътя... Спират настъплението на украинската армия за 2-3 денонощия, дават глътка въздух на руските терористи и армия и готово!

ти си малоумен идиот, почни да се очовечаваш.

При условие,че си толкова велик стратег, не искаш ли да помогнеш на нац.гвардия със съвети. В сравнение с тебе Жуков,Рокосовски, Суворов и Кутузов просто деца от ясла.

Бай Ставри

Ти си рускиня, колкото аз съм Путин! А нацгвардията вече се справя и с руските терористи в Изт Украйна, и с руските башибозуци, и с нахлуващата редовна Армия на руската федерация в континентална Украйна. И ще изгони руските нашественици от Крим!

И тука Путин нема да победи. Може би требе да се проба да повоюва с Ескимоските племена. Там може и да му мине номера

Старец земи се скриии как мове да ти доставя удоволствие чуждото нещатие.

Мите, твоето престарание пред американското посолство няма да ти донесе повече пари. Защото дори американците видяха, че си прост и глупав.

dimitarpeshev73@abv.bg

Ти нали си облякъл тениска с дзурля от преде и стискаш 20 рубли? Кво ме мислиш мене