Набедиха върнали се от Франция роми за кражба

Скандал се разрази на паркинга пред летище Варна, след като таксиметров шофьор обвини ромка с три деца, депортирани от Франция, че са му откраднали портфейла с 300 евро.

Обратно в новината

Коментари - Набедиха върнали се от Франция роми за кражба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да си проверят самолета возил циганите дали не му липсват части...

ВСЕ ЗА ПРАВА РЕВАТ ТИЯ , БЕ....... ЗА ЗАДЪЛЖЕНИЯ НИКОГА НЕ СЕ СЕЩАТ.

Очевидно някой професии в Бг вече са в Еврозоната.

Ха, тука нямали никакви права ама и задължения си нямат, като гледам...

Колкото и да са лъжци, крадци и разбойници, циганите не могат по престъпност да стигнат политиците и олигарсите от "по-висшите" етноси у нас.

Я тоя изкарва на ден по 300 евро. Къде са НАП, за 5 години назад.

Тоя си е мислил, че циганката си носи 300-те евра, дадени и, уж доброволно да фазира от Франс. Ама той не знае, че тя веднага ги е джитнала по некой от небанковите трансфери и с тези пари сега 20 чавета и 10 дрЪти романи пътуват към Франс... и Монмартър да видят, и на самолет да се повозят... да си изплакнат краката в Сена и да попишкат в Лоара! Е - сбъркал е човека! Та се питам тука, до къде свършва ромската циганията и от къде почва българската цигания? Тъп въпрос - види се!

Само 300евра ли?!??! ....М' че те толко им дадо'а франсетата на изпроводяк......

Познавам жената, стабилна е, работлива. НЕ КРАДЕ. За съжаление, това не важи за повечето такс. шофьори.

was ist das? "Никога не бих стояла до този човек във Франция. Върнала съм се от чужбина, за да крада, 'щото много сте паралии". Да и ръкопляскаме ли че се е ВЪРНАЛА, да се закопаме ли под земята че не сме достатъчно ПАРАЛИИ или по стар български обичай да и теглим една ... ама по-дълга

Ами няма празни да се връщат у дома я.

Кой им плаща и с ЧИИ ПАРИ и самолетния билет Сф-Вн? Аз като инженер с 10г. ОСИГУРИТЕЛЕН стаж не мога да си позволя да платя самолетен билет дори на детето си! Защо с парите от моите данъци се плаща на НЕДАНЪКОПЛАТЦИ??? Докога ще търпим властимащите да харчат безогледно НАШИТЕ пари?

Хайде сега , ти пък ... 30лв струва най-евтиният билет на България Ер София-Варна, на уизз е 28лв ... горе-долу една цена с автобуса ... но иначе за принципа си напълно прав !!!

Така е... ако ги купиш за след поне 1 месец... last-time цените почват от 50 Евра... па проверете преди да трещите !!

но...по тези земи е така! И така ще е докато не си идат на мястото и т.нар. "роми" и т.нар. "управляващи" ! Само дето не е ясно кой ще го направи!

Sarkozi pla6ta, ne si ti, spoko

Естествено, ти какво искаш? Циганите които крадат и не си плащат данъците са недоволни, че видиш ли "дискриминирали ги", а тия дето са долу - горе порядъчни данък пак не знаят какво е!

Ама ти направо ме разби , ти като нямаш пари за билет... защо се буташ да казваш от моите данъци , ама ти рчазбираш ли ти нямаш пари за билет. Те и повечето където пишат ,че плащат са цървулковци като теб , но за такива като теб ще кажа : платете си парното Вальо Топлото няма да плати краднатото а на вас ще ви вземат жилищата .

Айдееее по4на се.....

цяло летище ли този път са откраднали, братята? ле ле не си поплюват

Някъде бях чула,че Зееви откраднал цяла авиокомпания,но не беше записано по този начин.