Български сводници задържани в Лион

Двама братя с българско гражданство на възраст 38 и 40 години бяха задържани миналата седмица от полицията в южния френски град Лион за сводничество.

Обратно в новината

Коментари - Български сводници задържани в Лион | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук ми се струва, че повечето хора бъркат понятията и е нормално при положение, че 95% от вас рядко си показват носа извън работата и домът, и едиснтвен ваш критерии са новините, пресата и съседското мнение....В държава, в която проституацията е забранена със закон, неминуемо сводника минава в графа "склоняване", укриване на данъци и тнт. Презумцията на повечето от вас овце съответно е, че сводника бие проститутката, взима й паспорта и тя работи насила. Не ингорирам факта, че такива неща се случват, но далеч не са преобладаващи в сферата на търговия с жива плът. В Швейцария имах един предиод от половин година, в който бях нон стоп по такива клубове, наричат ги "бар шампанско" или "кабаре". И ДА, там сводникът е легален бизнесмен, който плаща данъци, скъпо струващ лиценз за дейност, проститутките са на трудов договр и прочие. Такива клубове в Женева са десетки, а проституки са жени от всякакви географски ширини, включително и швейцарки....и никой не ги кара насила да са такива. Факт е, че и доста се пробват в тоя бизнес и фалират. Лесни пари били.....що не ходите да се застреляте в редичка?! :))))

Сводник е мръсно знаимание. Такива като ги вкарат в панделата трябва да ги обличат в рокли. Прав е тук един господин0и на мен ми е гадно като чета. Вместо само да "фанфарим" арести с екзотични имена не е лошо да чуем МВР-то и за социалните причини. Всички се раждаме малки сладки бебета. И за да не се портим в някои страни има превенция-един родител, деца с забежки в училище-па психолози, социлози, комуналната общност, полицията, ако трябва. Ние това ако го правим въобще то е колкото да сложим "птичка"-демек "изпълнили задачата". Други си е като проснеш на земята някой бандюга-с гащи, без гащи. Част от обществото се впечатлява. Може би е време да намалим показното и да се заемем и с язвите на обществото. Защото миришат. Грозни са. И са и болезнени.

Винаги са ми харесвали Вашите коментари,но тук съзирам една неточност-деца на един родител.Аз съм 200% убедена,че най-рисковия контингент деца са тези на богати родители,независимо от образованието и внимателното им възпитание.Те залитат най-безпроблемно към дрогата,алкохола и разврата,те се развалят най-бързо,защото са по-наивни.И тук са същите.А такива като мен с една майка пенсионерка си опичат акъла,защото баща ми си гледа второто семейство и ако имах 140 000 лв дълг от дрога той нямаше да дойде да чисти и мие чинии на две места в Малта за да ми го изплати,както е направил един друг български баща тук.Една моя грешка би ми коствала живота,затова си правя сметката...Приятна вечер!

Твърди се, че дори и черните краченца били били изоставили този `отрасъл` ; Явно `командированите` от/на шайката махленски шмекери имат сериозен проблем .(с ръководните-им кадри, и то на най-високите етажи)

Проблемът е, че тия 2 милиона евро са пристигнали тук и никой по никакъв начин не се е заинтересувал от произхода на тези пари. 2 милиона евро имат проявление и не остават скрити, а кой е прикривал и прикрива подобни пари е по-сложния въпрос. Всички тези хотели в страната изникнали последните 10-15 години струват много и никой по никакъв начин не е гонен и съден за мръсни пари. Е, имаше един - Ванко рапъра сводник, но накрая и там едно голямо нищо излезе и лъснаха политически протекции, които никоя медия не разнищи докрай. Иначе има ли в България изявена мутра или корумпиран политик без хотел

Повечето организирана престъпност вкл проституция е организирана от мюсюлманската мафия от балканите или изтока- иракчани,иранчани,кюрди,роми,албанци,афганистанци и подобни и много обичат да експлоатират славяни...-осъдително е,толкова време имаха да се реформират,толкова средства,проекти,а резултатът е вси по-отчайващ относно тези непоправими азиатци ,които са организирали не само проституция -така че съдействайте...В Афганистан дори някои са осъзнали,че са нужни квалификации за сложен труд,а не измами и кражби на стотици милиони и милиарди,и затова са длъжни да предадат обратно закупените с чужди средства имоти,иначе са спрени всички помощи !!!!!

Единствената правилна метода за очовечаване е измислена от един германец, с име Адолф Шикелгрубер.

по известен като хитлер

ама той е австриец...

Хаха......2 милиона евро изкарани от няколко брантии.Тия трябва да са работили повече от 10 години,да не пушат,да не ядат,да не вземат дрога,да са спали по парковете и да са имали работа най-вече....

Само заради ник-а си залсужаваш да те издирят и да те покажат как мачкаш ръба на блузата от притеснение и обясняваш, че като си го избрал не си бил прав и си допуснал глупава грешка. Иначе гледам си наясно с цените и понеже разбра колко жени са били, направи бързи сметки и не си доволен от резулатата.

Че какво му е на ника-тук съм виждал много по-странни никове.В случая се обсъжда проституцията и ника е на мястото си.А с елементарната математика се справям:4 момичета например трябва да вадят ЧИСТО 16 000 евро на месец,за да се съберат 2 млн.евро за 10-11 години....те ще се амортизират за толкова време и пак няма да могат да ги изкарат.....а да извади едно момиче 4000 евро ЧИСТО на месец лесно става САМО в пресата.....В някои европейски страни проституцията е легална и сводниците са бизнесмени :),имат публични домове и събират такси от момичетата,които дори надхвърлят 50% от заработеното....мръсен бизнес,но е най-старата професия.... повечето жени,които я упражняват на запад го правят доброволно.

Образът на България продължава да се нищи и плете по един отвратителен начин в Европа от бандити, проститутки, цигани, живеещи в мизерия и...какво още ?! Преди време се говореше за някаква реклама на България по света, струваща хиляди. За съжаление "рекламата" от този тип, като въпросната новина, е единствената позната на европейците реклама за България.

Това, че за българия не е новина, че френската полиция е хванала френски сутениори, не значи, че има само български отрепки там. Не се бой не изпъкваме кой знае колко.

Все с лоши неща се прославяме по света. Но друго се замислих, ако нямаше толкова извратени чужденци, желаещи секс, нямаше да има и простиуция!Пак мъжете които са вечно незадоволени са виновни за всичко, но жените патят от това!

Права си, жените са винаги жертва, пък мъжете са мръсници. Аз досега не съм видял жена дето да харесва секса. Все им е мъка и все правят жертви, нали?

Като не си видял жена да харесва секс, вече е време да се откажеш от найлоновите кукли и да се откажеш от ръкоделието. Май не е вината в жените, а?

Да бе, колко ли извратени чужденци харесват секса, да им се неначудиш на акъла:) Даже си плащат за това. Жоре, крайно време е да прочетеш някоя книжка, батковото, че си малко тъпичък, според мен.

Само "извратените чужденци" искат секс - хахаааа :) Всеки здрав човек иска секс на тази земя - инстиктивно - Бог или природата или който стои зад цялото сътворение го е направил да е така и това, че поради "извратено възпитание" нуждата от секс се смята за извращение - затова сме на този хал ...