Василев: Щом дейността ми не е била добра, защо е мълчал?

Мажоритарният собственик на КТБ Цветан Василев коментира телевизионно интервю на френския посланик в България Ксавие Лапер дьо Кабан пред „Панорама“ по БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Василев: Щом дейността ми не е била добра, защо е мълчал? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятно, но е факт: При КТБ е приложена същата схема на източване на банката, каквато ни се случи през 1996 година! Съществена разлика е, че "атакуваната" банка остана една и ще го "отнесат" по-заможните вложители, защото народът не е съгласен да плаща отново чужди сметки, а ситуацията е предизборна.

банката частна .парите в нея също . държавата защо се меси в частни дела ? просто да ги принуди да спазват закона !

Абсолютно ! - ЗА !

Абе нали като стана скандала по всички телевизии обявиха, че се подготвя европейска заповед за арестуване. Още ли я подготвят тази заповед? След като прибраха директори и касиери на КТБ, не трябва ли да бъде прибран и собственика на банката?

Русия - Не е в ЕС. (Извинете !)

Още подготвят заповедта. Трябва да се обосноват обвиненията, със съответни доказателства! Пуснати обвинения във въздуха не могат да произведат действие в Австрия, или където и да е!

А този Цоцко Василев от къде отговаря от под дивана ли или зад вратата се е скрил? Доста смешно и жалко звучат каквито и да е изявления от човек който се е скрил някъде. Самият акт на укриване доказва вината му също така...

Самият "акт на укриване" засега говори само за наличие на нормално чувство за самосъхранение;о) Известна ти е съдбата, предполагам, на другите "банкери на властта"?;о Между другото въпросите му са си съвсем на място! Което не го прави непременно по-симпатичен!

Този наглец що не си мълчи ами само дрънка.Той ако беше свестен като му взеха банката щеше та ги съди,както направи османския фонд

Какъв "оСмански" фонд те гони тебе бе, каиш?!... Най- любимо ми е да чета коментари на необразовани киртаци, чели-недочели и чули-недочули... Да не говорим, че никой, никого не тръгнал да съди все още - стига дезинформация и "плямпане" на глупости!

никой още не му е взел банката! Ако му я "вземат", той със сигурност ще съди "взелите" я ! Защо мислиш, че Цветанов е наивник, че трябва да мълчи, че не непознава законите, и че не го е страх за живота си!? Лошото е, че ако му я вземат, ликвидират, ние всички- ще плащаме незаслужено престъплението на крадците! По-добре е, да се открият и накажат Виновните!

Отговори чакаме, г-н Василев, отговори... Въпросите са зададени вече.

Аз до сега въпроси не чух. Само разни бастуни плямпат по TV, че това липсвало, онова липсвало а после други бастуни казват, че не липсвало, там било ама на друго място, в друг компютър и т.н. Ти помниш ли как се изтъпани един и каза, че били взети кеш 200 милки от банката и изнесени на ръка в чували? Това реално ли ти се струва?

Мале, тук пълно със симпатизанти /на хранилка/ на ДПС ООД!!!!

господин василев защо не дойде в българия и от тук да се защити а седи в австрия и от там се прави на голям герой наистина изродите в българия боко станишко местан го направиха банкер на годината за което василев подобаващо им се отплащаше и сега ги е страх да му споменат името

Защото не вярва в компетентността и още повече в независимостта на правоохранителната система.

чудя се каква майка ги ражда такива

Мустачко е типичен български кадесар. Достойнство - никакво. Защо се крие, като мишка, а не дойде да си оправя банката?

Хем нас.ан, хем голям,черен ц..анин.

Това,че лично не харесваш и "плюеш"някого, без конкретни факти, означава, че си ограничен, не мислещ в дълбочина човек! Или, че Манипулираш поради "изгода"!ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА, СТАВА ПОРАДИ НЯКАКВА ПРИЧИНА! А станалото, е Следствие ! Ако си умен- мисли,търси факти, доказателства, за да разбереш Истината, т.е причините за случилото се, като примерно:грешна ценностна с-ма, представяща материалните ценности и нисшите удоволствия за нещо "Висше", а Моралните и Хуманните -на Заден план!Кои са извършителите?Политици, администрация, банки, едър бизнес, мафиоти и пр.,които лишават другите от необходимите за Съществуванието им важни потребности,причиняват геноцид в държавата срещу народа, парализират законите,съдебната с-ма, манипулират чрез медии, "Разделяй и владей, за да източат Енергията на слабите Човеци, да убият Съзнанието им, за да бъдат безропотни изпълнители на тяхната,или нечия чужда външна воля! Решението е : Масово просвещение,за да се стигне до ИСТИНАТА, ЗА ДА Я ПРИЕМЕМ И ДА ЗАЖИВЕЕМ С НЕЯ!

Съобразно публикуваното във Форума-Ни (към полунощ) - Ксавие - е пълно ренде - Цветан - банкер. И ! - почвам да се чудя дали не съм марсианец...

не е фр.посланик дето трябва да се обсъжда и разследва, а преуспялото прасе!!!

Френският посланик е толкова приятел на България, колкото и модератора по темата "Прабългарските корени на пътя на шахмата към Европа" - обидно е, когато искаш да отговориш на някой, а не ти побликуват отговора.. няколко пъти

Защо не дойде в България г-н Василев за да коментира?

А помни ли френския посланик събитията 2005-2006 година в Париж? Бунтове,палежи,трошаха ресторанти Макдоналдс. Последните 2 години на Жак Ширак,най-успешния френски президент Също като след Великата френска революция. Та идват 2 ма французи и 3 три французойки,бягат от Франция. Едната ме хареса,иска да остава в България,като се разплака. Едвам я разубедих,събитията отминаха и си заминаха. Беше дори контеса.Грешката беше моя. Много къса памет имат някои французи.Много къса памет. Айде,моля.

Този френски посланик що не си еб* майката!

Този Василев от коя дупка отговаря на френския посланик ? Къде е той сега ? Защо не отговори първо на хората, доверили се на банката му ? Какво безочие !

Много ми е интересно как ще отговори посланика на този директен въпрос. Защото е много лесно да започнеш да плюеш, когато всички останали правят така. Ако посланика е имал информация - как си е отстоявал принципите като "приятел на България"?

А така.. .защитавайте го Мустак. Той французина, какво разбира? Нали когато френският и германският посланник изразиха позиция за протестите срещу правителството - бяха лоши. Сега пак изазяват позиция - пак лоши. Абе направо давайте държавата под аренда на Мустака и да не се занимаваме повече...

Много моля, пещерните русофоби които се разпениха тук, да обяснят на българския народ колко спечели България от първата си седемлетка в новия ЕСССР, че нещо в медиите тотално липсват числа, липсва одит дори елементарен баланс на приходи и разходи. Единствения плюс е безвизовото пътуване, което обаче може да ни се окаже много скъпо удоволствие, като напомням че при добра външна политика можем да постигнем безвизово пътуване и без да сме член на ЕС.

Много спечели бе, много. Не ме питай точно какво, ама важното е, че е много. Българите спечелиха неотменното право отново да са роби в собствената си страна, само че този път икономически. Имат и неотменното право да странстват на майната си и да оставят родината и роднините. Всичко останало е както им го кажат по телевизията, че е по-лесно.

Казаното от Василев е нахално. Никой не е знаел по-добре от него какво се върши в тази банка. Нека да каже защо не се връща в България. А равносметката от членството ни в ЕС е че трябва да направим Лустрация на дс кадрите работещи срещу България и тогава ще станем като останалите бивши комунистически държави в Европа, които вече забравиха нашите неволи.

Ама страшно са ми интересни западните "демократи" като вземат да се правят на вода ненапита. Те не знаели каква била тази банка ?! Те не виждали, че ГЕРБ захранваше тази банка с милярдите на държавата. Те не разбрали, че чрез тази банка се плащаха милиони за купуване на медиите по времето на ГЕРБ, въпреки, че се оплакаха на френската комисарка по "незвисимост на медиите". А сега изведнъж "кой ми ... в гащите" щото така ми е изгодно ...

А да и френските банки са се напръчили да оберат всички изтеглени пари при себе си. Вижте, че и в Дирника точно по тази тема тече реклама на "БНП парипрас" в дясно долу. Йезуитски лешояди.

да бе...западняци така,западняци онака...все някой ни е виновен.Мръсни Българи сме и няма да се оправим ей!!

Въпрос към Всички-Ни : - Намирате ли макар и-нанобит Възможност тоя да Е Банкер ? (Гласувайте !)

Оооо ! - блаву бье, Ченге дансирующее !!! ---> Да Сте Виждали Воистине-Банкер бре, москаветсу ?!

Нахален, нагъл, тоз' мустак изкарва всекиго глупак, във Австрия се забавлява и правосъдие раздава.

до бабаджанката с мустакята: защо искахте да префърлите парите на вложителите в банката на дъщеря ти, която те наследява като една принцеса с червена кръв? има ли тука някакво влияние на кръвта и нейния цвят, или е просто линейна, дс случайност? очаквам отговор от дъщеря ти! мустак.

Е ПРАВ, ВСИЧКИ МЪЛЧАХА ПРЕЗ МНОГО "ЦВЕТОВЕ" /ПРАВИТЕЛСТВА/ И ПО БЪЛГ.: ТИ ВКАРАЙ ПАРИТЕ ИЛИ ПРАВИ ЕДИ КАКВО СИ /ТИПИЧНО ПО ТЕЗИ ГЕОГРАФИИ/ , А СЕГА ОЛЕЛЕ МАМО, КРЕЩЯТ ПО МЕДИИ, БЪЛГ. "ТАРИКАТИ" /ВЕЖДИТО, ВАСКО КЕЦА И МНОГО ДРУГИ/, ЗАЩО?: ЗАЩОТО ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ, В БГ ДЪРЖИ ПАРИТЕ В КТБ, А ТЕ СА НЕНЕДОСЕАМИ И ОТ ООН

Ако позволите, Колега: - Отдавна всред Хората по Тази Планета ----> има Визия да Сменят 'нашия' флаг с Оня с-черепа-И-костите.. И да ! ---> Е Навеки Воистине-Валиден ! ( тоя флаг на 'наште')

Некакву тшентье Ме гони... ... Гони, гони... - Гони ! ---- Blood.suckers.... PARASITES !

Василката ще стои по-добре на бесилката.Някакви идиоти разиграват цяла държава и народа още ги трае,но скоро дръвцето ще заиграе

Мустака-със своето потекло- пак нагъл и невинен, плаче за бедните, като барков, когото снабди с известни милиони,като всяка дс креатура, за да влезе в европарламата като троянския мустак. е, не ми твърдете, че нямало да може интеграцията, след като хохегер я постигна преди тоя и драгалевската смуглянка малдаванка..

А бе, не ви ли прилича на тази снимка на Борат, малко поостарял Борат? Или на Садам Хюсеин...беее, тъмен субект с картонен куфар и доза интелигентност все пак :))

:-))))))) ....едно....две...трии... ----> Н'стаъ Дори зъ Арменски поп, ил оня дет се Опитваше да милкне Героя. (Демек - ... / ... / ... / -- NOT ;-)

Тоя единя много прост ...!!!

Жалко българско стадо. Като ви чета коментарите ми се повдига. Френският посланик ви казва истината, а вие вкупом се надпреварвате да защитавате един престъпник и крадец! Не стига, че сте най-мизерните голтаци на Европа (и материално и духовно), но крещите в един глас срещу едно умерено изказване, водени от някакво си "родолюние", което, спред мен, граничи с простотия и тъпотия. Разни правителства, банкери и търгаши от собствения ви народ ви подритват, крадат ви парите, гаврят се с вас, заплюват ви , а вие в простотията си ги защитавате. Заслужавате си мизерията. С този начин на мислене няма да видите нищо по-добро. Жалко за децата ви, които "възпитавате" в същия дух!

НАПРОТИВ!!! Твоето разбиране е, че НИЕ БЪЛГАРИТЕ сме стадо и сме достойни само чужди ПАСТИРИ да ни млазът и стрижат и накрая .................на барбекюто! Ние /според теб/ не сме достойни и от нас НИЩО НЕ СТАВА, т.е. сме БОКЛУКЧИВА НАЦИЯ и само "добрите чужденци" могат да ни оправят!!! Освен това, типове от твоя род, възпитават децата си в ДИВ НИХИЛИЗЪМ - образовай се добре и бягай от родината си и никога не се връщай! Именно заради такива, като вас, България НЯМА ДА ВИДИ НИЩО ХУБАВО..........................

Ако позволите, Колега : - Ако Бяхте Изказали че Йощ от 1944та та И до днес (за Срамотите !) Ни 'пастиросват' Доказани москавтсьи ---- ТО ! - Напълно Ви подкрепям.

Ами тя и демокрацията в България започна с една закуска на Митеран с купчина ченгета от ДС - продажници самопровъзгласили се за дисиденти (Зелката, Доган) и за 24 г. чужденците ни донесоха бедност и разруха, обраха ни няколко пъти, натресоха ни 51 милярда дойлера външен дълг (бай Тошо беше кофти човек и ни остави с 10 млрд $), отнесоха кадърните млади под съвременната форма на три синджира роби и ни третират като колония. ВСЯКО БЪЛГАРСКО ПРЕДПРИЯТИЕ, ВСЯКА БЪЛГАРСКА БАНКА СА 100 ПЪТИ ПО-ДОБРИ ОТ КОЯ И ДА Е ЧУЖДА, ЗАЩОТО ОСТАВЯТ ПЕЧАЛБИТЕ СИ ТУК. ИЗМИШЛЬОТИНАТА ЗА "ИНВЕСТИТОРИТЕ" КОИТО СЪЗДАВАЛИ РАБОТНИ МЕСТА (С МИЗЕРНИ ЗАПЛАТИ) И ГРАБЯТ РЕСУСРСИТЕ НИ ИЛИ НИ ПРОДАВАТ НА ДЕСЕТОРНИ ЦЕНИ ПРОИЗЕДЕНОТО ОТ НАС ВЪРВЕШЕ ПРЕЗ 90'ТЕ ! НЯМА ДЪРЖАВА В СВЕТА ПРОКОПСАЛА ЧРЕЗ ЧУЖДО УПРАВЛЕНИЕ, ЧРЕЗ ЧУЖД АКЪЛ, ЧРЕЗ ЧУЖДА ИКОНОМИКА, ЧРЕЗ ЧУЖДА ВОЙСКА.

Чужденците които Са Доказано у Нас ----> Са Единствено-И-Само москавци/ки, Колега ! (Е, или Техни гаулайтеря.)

а като обраха френската банка с 5 млрд уз брокер, ние ли бяхме виновни аферите са в целия свят, но там тихомъклком си ги оправят или разчистват конкуренти- като 180г англиùска фалира със сингапурски брокер

А ти каде си се скрил бе мишок...и само дудняш от майната си,ела тук в БГ,нали си мьж,да видим колко ти е голям....к.....уража...!!!!

А ти каде си се скрил бе мишок...и само дудняш от майната си,ела тук в БГ,нали си мьж,да видим колко ти е голям....к.....оража...!!!!

Цецо, когато те инжинерстваха, не ти ли казаха какво не бива да правиш? Тези проблеми сам си ги създаде. Какво толкова има да управлявате в тая малка и бедна държава. Ама проблема е друг - взимат ви голтаци, дадат ви малко пари и вие си въобразявате, че карате влака.

Много вярно!

Бареков май е последният случай, за сега!?

Знае ли Човек ?!

на снимката на цв, добре се вижда, че е тъмен балкански субект. с мустачки и хирта усмивчица...

Питам се кога прокуратурата ще призове Цветан Василев да даде показания за структурата на отпуснатите кредити? Тече следствие, а собственикът на банката чат-пат прави заявления от чужбина. Нямат ли прокуратурата и БНБ въпроси към него?

Имаше едно момиче... Колега...именуваше-Се 'смешен плач'... - Къде аджеба се загуби ?

И каква работа има посланикът на Франция да дава интервюта или д аобсъжда вътрешен проблем на България, какъвто е КТБ? Да няма пари в КТБ?

Как да Ви/ви Го Изкажа зер.... - Амиии я Си Признайте че на Цял Свят -----> Са Ясни ингилъците на 'наште' !

Извинения, Тиранозавъре ! ...абе Нали си ме знаете мен-сиромаха - Съм Сигурен че Ксавие - Ни чете в Момента.... ...та си позволих да Му го Изкажа 1:1 : - Браво ! И ! - с Терористи - Не се преговаря.

Абе Цветанчо, много взе да питаш, целият ти отговор само въпроси, ама питай, питай, че май се задава положение теб да те питат.

Василев вращай се и си оправяи бакиите няма къде да избягаш имаш семейство. Открадна на хората и малкото което имат . Що за човек си ти?

НЕ ! , не, Колега - Не е човек-Изобщо . ----> Е 'наш' !

станишев и ДОГАН МНОООГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕХА ТОВА И ЗАРАДИ ТОВА И МАНИ УЛИРАХА ИЗБОРИТЕ ДАСЕ НАЛАПАТ ОЩЕ И ДА СИ РАЗЧИСТЯТ ОПОНЕНТИТЕ......В БГ ВСЕ ОЩЕ СЕ РАЗВЪЙДА ЕДНА ДРЕБНА РИБА ЦАЦА НОО НЕЕ КАТО ДРУГИТЕ ЦАЦИ НАШАТА ИМА КВО ДАСЕ ХАПНЕ.....БООКЛУУЦИИИ САА ВСИЧКИИ

Щом е сигурен в себе си, защо стои във Виена г-на Василев!???? Пък и с българска и австрийска охрана! От кого се пази! От българските депозитари, или от европейските инвеститори???

Може би от някой по-друг!?

Не от депозитарите, ами от кредитополучателите. От тези, които не искат да обслужват кредитите си.

Кккой ?! (Ви втълпява че Е у Виена)

Надали Милиардите на КТБ вече не са в ръцете на Руската енергийна мафия,,нали искаха да съдят България за Милиарди обезщетения във връска с АЕЦ БЕЛЕНЕ ,,,,,По втория начин ако са взели,,Възможно ли е.

Абе,стегни се и престани да пишеш глупости.

На Вашия Въпрос, Колега : - Напълно Възможно. ----- Терористът/ката/ите - Са Терористи ! Независимо дали - Убиват Хора ил Им съсипват-Целево Живота. И ! - аз-сиромахът с таквиз Не преговарям.

БЪЛГАРИ беше ясно какво представлява КТБ! Предното служебно правителство искаше да прокава закон според който парите на държавата ДА НЕ СЕ ДЪРЖАТ само в КТБ, но сегашното правителство отмени този закон!

=> Двустъпковата ! (Надявам се Разбирате Защо Съм СвръхОтговарящ.)

Г-н "Негово превъзходителсво" да си мълчи защото амерканците глобяват най-голямата френска банка БНП Париба ! Американските власти поискаха от френската банка БНП Париба да плати глоба от над 10 милиарда щатски долара за нарушаване на американското ембарго срещу Куба и Иран в продължение на четири години! Каква стана тя - крадецът вика - "Дръжте крадеца" ! Моля не ни учете кой бизнес е добър и кой не !

Борсук,защо ф.банка трябва да се СЪОБРАЗЯВА с Американски санкции.ЗАЩО??????Това ли е ,шибаният свободен ПАЗАР??

г-н точка това обръщение "борсук" звучи много елегантно, почти по френски! :) Но до тук с възпитания тон! А това дали трябва да се съобразява с международни правила най-голямата френска банка не е основния въпрос, по-интерсен е двойният стандарт, който демонстрират т.нар.западни демокрации! Значи аз/разбирай Франция/ мога да си въртя далавери за милиарди в оръжейния бизнес със страни като Куба и Иран и това е "добър" бизнес, а някой си там Цветан Василев в България кредитира българската оръжейна индустрия, за която аз не давам и стотинка кредит защото са конкуренти на френските компании, но не само че не кредитирам българсия бизнес, ами се правя на голям филантроп и едва ли не "борец" за мир! но да се разбере френското двуличие е необходимо, човек да е реалист ! И като чета форума май в България франсетат имат доста заблудени фенове !

Грешите. ----> става въпрос за Торбите с Магребска парса от Полковника към Серко. ------ Франция - Не е Само 'вив льа францАлаУакба'. Колега ! ---> има И Воистине-Французи/ойки ! т.е. - Са като Нас Българ(к)ите.

Оооо ! ---> Аман !!! ( от охизбулясали-се 'наши')

Аз пък никак не се очудвам на това, което става. За кратък исторически период успяхме да видим толкова неправди, тегла и страдания, колкото не сме видели за цялото турско робство. Откъде съм толкова сигурен ли? Ами щом свестните хора бягат от родината си, както и от башибозуци не са бягали, значи е по зле от тогава. Чудя се само на коментаторите-не ви ли омръзнаха толкова лъжи и измами без край. Какво значи тук някаква си банка, когато България загива и изчезва. Как имате сили и желание да се възмущавате, когато добре знаете, че файда няма никаква. Пеевски и Василев ни били проблема. Ами ако не са те, ще са други. Не те са проблема, а ние самите сме си проблема. Че какви сме ние самите, когато позволяваме да ни командва Пеевски? И сега какво-тия като ги махнем и на другият ден ще цъфнем и вържем. Ай сиктир, бе моля ти се.

Браво ! ---- Да сте се Замисляли че де-факто Сте Дървосекач, Колега ?