Дьо Кабан поиска от Калфин разяснение за пенсионната реформа

Френският посланик Ксавие Лапер дьо Кабан е поискал и провел среща с Ивайло Калфин за разясняване на ситуацията с пенсионната реформа и промените в КСО.

Обратно в новината

Коментари - Дьо Кабан поиска от Калфин разяснение за пенсионната реформа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

правилно ни онаждат ората американски конгресмен ни казва за тръбата не та този няма да пита за 9 милиарда къде е той в далаверката питай питай и за теб ще има друже

Тъкмо успяхме да обясним на американските посланици, че не е тяхна работа да ни обясняват, кога да си лягаме при жените си и ето френският се почувства задължен да се намести в освободената територия. Моите уважения към френския народ, ама да си прибират недоразумението, че ще развали иначе хубавите чувства на българите към французите. Чиче ходи си у вас да си оправяш атентаторите дето взривяват французи по Коледа и режат глави в Ислямска Държава!

Калфин, продавецо, чакай пак да не гласувам за тебе и партията ти!

Мускетара като е толкова мъж да иде да иска разяснения в някое Плевенско село, там легионерите го ядоха веднъж!

Юри ? Юранд от Спихова ? (Ако да - Е радост да Ви видя С Нас-Всички !) От Лежион Етранжер ли Бяха ?

някаква провинция на Франция, че някакъв третостепенен чиновник иска от българските власти да му разясняват нещо, което не се отнася до френски граждани?!?

Дьо Кабан да каже дали е чувал за сънародника си Фредерик Жолио-Кюри. Ако е чувал да каже дали споделя мнението на лицето Тодор Танев, че той, Жолио-Кюри, е кръгла нула като учен? Нека дьо Кабан каже Танев ли беше най-доброто, което той и още няколко негови колеги-посланици можеха да поставят на поста министър на науката и образованието в правителството на България?

Това е намеса в суверенитета на дадена държава! А България суверенна ли е?

Дивата свиня да си стои в гората и много да не грухти!

Да живее Франция! От години толкова много не съм се радвал на делата на френските дипломати по отношение на България!

Напълно Ви подкрепям ! И !, както Се вижда - имат Необходимост от Помощ.

Какво ни се бъркаш постоянно бе,льо Свиня?Нас например изобщо не ни интересува колко французи е изпогазил ма улицата оня резняк.Ваша си работа.Пуснали сте го да ви такова жените и сега му е скучно и ви гази.Както и да е.

Бих искала да чуя мнението и на руски посланник ...френският взема отношение по няколко въпроса ,американския постоянно ...Френският посланник да не се бърка във вътрешните работи на България дори и да е прав !

Мигар Сте 'пропуснали' пълногазовите влитания на Исаковата мержанкъ През Заграждения ?! .. А ! - ами хълцуканията ?!

Пояснение : - 3 март - 9 / 6 септември (Всяка година. Ютубирайте.)

В Резултат на Скромно ...ммм..часовникосверяване : - Запитване с оглед да кара Age d'Or у Нас ?

Добре де - Няма да му даваме да Ни слага лед ! (у ммммастиката де ;-)

Този дали не може да го наемем за министър-председател? Или Тони Блеър?

Като Експерт в Работната-Ни Група по Международно Позициониране ? (То аслъ - Отдет Е Жената, Там И Родата/Работата ...;-)

швестър много агресивен, да вземат да го запознаят с Китаеца, дано миряса!

Мосю Дьо, нещо започна много да се бърка във вътрешните дела на България! Ние не сме доминьон на Франция, за да му се дава отчет!

Човека е лобистче просто - изобщо не си помисляйте че му дреме колко ... и най-вече дали ще доживеем за да вземаме някаква си пенсийка, за която цял живот сме се осигурявали ... принудително и задължително ... по-скоро ми намирисва, че в някои от т.нар. пенсионни фондове са замесени френски "перачници на пари" и той пак си вре носа в чужди работи!

Ние суверенна държава ли сме или 102 департамент на Франция. Явно е така защото не сме отвъдморска територия като Нова Каледония.

Не се сещам за добре направена реформа в България, но поведението на господин посланика е намеса във вътрешните работи на страната....

Кабан (лат. Sus scrofa) - дива свиня (рус)...този май се опитва да си оправдае името. А нашият мухъл, вместо да му покажа вратата или поне среден пръст - защото това си е директна намеса във вътрешните работи на суверенна (???) държава - нещо недопустимо за посланик, та той сигурно му е направил метан...

Не ме е ясно дали е дьо Кабан,или дьо Козел-/или д"Овен или дьо Пръчле,/на на такива натрапчиви съветници от френски произход им казват "проскубан галски петел"

Дьо Кабан е поискал разяснения и е изразил надежда, че след промените в пенсионната система, в България ще има живи пенсионери, отговарящи на изискванията за години и стаж...

Какво лошо, че човекът иска да разбере пенсионната реформа у нас, която е или уникална за ЕС, или е уникално тъпа....

Сhapeau !

Че то кой ли може да разбере тая пенсионна реформа, сигур и предложителите и не са наясно

Френският посланик Ксавие Лапер дьо Кабан е един от безбройните представители на онези "доброжелатели", които най-активно унищожават нацията ни. По всички възможни и невъзможни начини. Честити ВИ евроатлантически ценности!! Честита безработица, неграмотност, болести, безперспективност! Карайте я и занапред все така..

Контрапункт ако позволите, Колега : - Редовен Критик на Изцепките на Елисейския и Брюксел ! - Перфектен cheminnement de carriere Йощ от 90те на Миналия век и то - у Нас И ! - по-добра-половинка Българка. ----- Депардио - Е в Калояново. Ксавие - де-факто Вече Е на жълтите павета Отдавна.

Ние не сме нито Алжир, нито Западна Сахара или която и да е друга ваша бивша африканска колония която и сега решава правните и административните си въпроси при вашите съдилища и държавни учреждения (умишлено не ползвам учтивата форма)! Стига с вашата намеса във вътрешните ни работо господа посланници! Вашата работа е да представлявате у нас вашите държави и граждани, а не е грубо и самаволно да се месите във вътрешните ни работи и да ни диктувате какво да правим! И до кога българските правителства ще търпят това(правителства а не правителство защото и бившите и сегашното си мълчаха и си мълчат)?! Да не би вече да са се примирили и да са приели че не са правителства на суверенна държава-членка на ЕС, а са станали правителства на колониално зависима страна?!

А може би Точно-Това Е Начинът да Активираме Двустъпковата И на ниво междуДържавни Отношения ?

Жалко, че господин френският Посланик не знае бг. език, за да се убеди сам, КОЛКО НЕГРАМОТНИ ХОРА ИМА, ОСОБЕНО В ДИР.БГ.

Грешиш, говори и пише много добре на български!

не греша, но не мога да зная, дали знае бг. език. със сигурност.

Хак ви е "демовасализация".От държава, подчертавам думата държава, с развита икономика и селско стопанство, с нормална армия, с добре образовано и грамотно население, ни превърнаха в територия населявана от нискообразовани и слабоограмотени индивиди, с разбита до основи икономика и селско стопанство и армия тип "парадна".И което е трагичното, има определен % от населението, което изпитва някакво махозистично чувство да се радва на това и да води жалкото си съществувание като слуги на ЕС.

someone, прочети статията "За разслоението на енергията и хората" от 20011 година, за да се увериш, че има процеси, за които се разбира по резултатите от тяхното въздействие. Петър Дънов: "Всичко в Светът е наред, Вие не сте наред!"

Нонстоп Все очаквам да Ни попообясните, Колега - Що ще Цветелинка кат Водеща всред Братството ?

...кАко И да Ни се вратите, Някой --> у Нас просто Е Все-Същата задунайскогубернистическа ВОНЯ.

Интересно..... Франсето ни взима за марсианци. Изглежда, много му е странно това което става в България, даже неЗемно.

срамувам се от българската нация господин кобан.

Аз

Ъхъ... Особено от неграмотната й част, която не си знае езика.

известен си с простотията си и с неграмотността си.

Аз

?!?!?!?!?!?! Фр. посланик?! Що?! Оня идиот Сидеров май е прав - да изритват мазния жабар моменталически!

Въпрос - мигар Виждате едно-пластовост/посочност у де Кабан ?!

ВОЛЕН ИМ СЕ ОЗЪБИ И В ЗАТВОРА ЩЕ ГО ВКАРАТ. ОСТАВКААА!!!

това е общ пазар ЕС, като партньори в НАТО и ШЕНГЕН, фр. посланик правилно се интересува от политиката ни. Франция е на светлинни години пред нас!

Такива разсъждения като на "здрасти-2 " показват, че "не сме народ, а мърша". Откъде накъде някакъв си посланик ще сипе "мъдрости" и ще привиква "на килимче" български министър. България не е протекторат на Франция, нито такъв на САЩ и т.н. Стига с тази васална политика. Ту ББ или ЦвЦв хвърчат към посолството на САЩ, ту други към това на Великобритания или Франция. Това означава само едно - управляващите нямат управленски капацитет и зорлем правят България васал. Нали уж сме равноправна европейска държава. Да, ама не ...

atanas_m_yankov@abv.bg

дьо Кабан не е превикал никого, напротив! Помолил е Калфин за среща. Франция е люлка на демокрацията, културата, модата... Дори френска полинезия и Мадагаскар са го разбали.

И Кабан ли е загрижен аз каква пенсия от къде ще получавам!? А аз хич да не се интересувам за френските пенсионери! Не съм достоен европеец аз!

Абе тоя съвсем се забрави вече. Външно министерство къде дреме а не го е изритало още? Ние да не сме им колония или някакво подчинено африканско племе

Как да не сме колония бе? Отдавна ни продадоха. Надявай се и на такъв статут, а не само на военна база.

На този жена му още не му ли е казала какво трябва да напазарува за Коледа? Я марш на пазара!

Се твърди че прави Чудни баници.

АЛОУ ФРАНЦУЗИНА, НЕЩО ВЗЕ МНОГО ДА БЪРКАШ КЪДЕТО НЕ ТИ Е РАБОТАТА! ЗА ТЕБЕ ВИЕНСКА КОНВЕНЦИЯ НЯМА ЛИ, БЕ , КЕРАТА? ИЛИ ЗАБРАВИХТЕ КАК В ПЛЕВЕНСКО ВИ ИЗМАРИЗИХА БАРЕТИТЕ? ТО НИЕ МОЖЕМ МНОГО ДА ТЪРПИМ, АМА КАТО НИ СЕ СВЪРШИ ТЪРПИЛОТО, ЩЕ ТЕ ИЗМЕТЕМ ОТ АМБАСАДАТА!

Докато се покланяме на западняците те ще се държат с нас като малоумни. Не е работа на посланика не еда ни казва какво да правим. В Румъния така ли е?

Американският посланик, който винаги си изказваше мнението си отиде, сега пък френския достойно го замества. Защо не сме чули наш посланик да се е изказал за вътрешните работи на съответната държава, където е назначен. Кога ще се почустваме свободна държава със собствено мислещо правителство???

шапка....

Този гледа,като бит френски парашутист в български бостан...

Много инресно....разяснения.....

Ксавие дьо Кабан е един най-обикновен канцеларски плъх. Той си няма понятие от политика! Единственото, което той е управлявал през живота си, това са няколко чистачки, пазачи, шофьори, секретарки, портиери и готвачи.

Смятайте колко сме жалки, щом така ни инструктира този мазник. Все едно сме деца, след всяка стъпка бой през ръцете. Но така е, бените никой е ги брои. Иначе франсето да каже, защо затворихме Коздлодуй и как е свързано това с инвестицията на Париба в Румънската централа. Или да каже за санкциите и срива на рублата от които ние перем пешкира. Или пък да каже, какво ще стане ако в Германия дойде френски десант-парашутисти и се опита да гази с джип немски селяни. Другот просто го прави един търговски представител на френките фирми.

годините и стажа бг. са предостачни трябва да се работи в посока по високи пенсии а не като стакмистените 1. 9 процента

Този като какъв се изживява?Дребно тарикатче,кой ти плаща.

Заплащането и пенсиите на Работещите в Посолството (и Френския Културен Институт) Българ(к)и, Колега ? (Извинете !)

ПО ТОЧНО ДЬО КАБАН ПОЧНА ДА ПЛАШИ КАЛФИН , ЩОТО ФРЕНСКИТЕ БАНКИ В БГ ДЪРЖАТ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ :)))

Имаме ли друга Освен Париба ? (Ясно че И тя 'наша' де ;-) Държат пенсионни фондове - у Нас или във Франция ? ..Български или небългарски ?

тя е френска.

Дьо Кабан разговаря с Калфин за пенсиите и коалицията Така или иначе са тръгнали разговорите за съдебната система, сега за социалната ситема, ами защо не поканят Дьо Кабан на заседанията на Министерския съвет и там да обсъдят и здравната реформа , промените в образователната ситема, развитието на армията и националната сигурност до 2020 г. и т.н. Този слугински манталитет на нашите политици води до това да станем за пълно посмешище в Европа.

И той и ние сме граждани на ЕС. Похвално е да има интерес към реформите, независимо в коя част на ЕС стават. И ние и те се учим доколкото има на какво.

най-големият проблем на България е дупедавството на управляващите пред големия началник! Едно време Тошо го правеше умело и Съюзът отваряше попския ръкав за България. Сега нашите дупедавци се гъзурят на Запада, но освен БЦУ /безкрайно ценни указания/ нищо друго не получават. До 2020 г. ще внесем в касата на ЕС близо 6 млрд лева. Да видим какво полезно за народа на България ще получим.

пак направили седенка, пак говорили за чувства... нагли, самовлюбени, безмозъчни боклуци!

Бъдещето е 65г. за пенсиониране, 40г. стаж и за двата пола и 50:50 пенсия от НОИ и частни фондове.Другото е от лукавия към циганизация.

в бъдещето няма място за маймунска "математика"