Франция към US военните: Мерси за помощта във влака

Политици и обикновени граждани във Франция изказват благодарности към двамата американски военни и спътника им, обезвредили нападателя във влака за Париж.

Обратно в новината

Коментари - Франция към US военните: Мерси за помощта във влака | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До редакторите /ако има такива/ - в литературния български език не съществува прилагателно /при това на латиница/ US. Учете български, научете се да се изразявате правилно и на бълграски език.

Браво на хората за смелостта да обезвредят престъпника!

Мнооого ми хареса тва: "Много некадърни напоследък калифорнийските шивачи - всичко с едра бяла тропоска карат. " Хааааа ха ха ха ... ааа а ха ха ха ха браво бе маце, супер го каза, аааахааа ха ха ха .... еййй то било забавно тука, Браво мойто момиче супер. Ще се радвам да ми пишеш

случайно у влакът във франция значи се оказали един до друг двама цивилни морски пехотинци и една чалма с калашник хубо:)

ах пак не сте превели правилно хронологията -първо е влязъл в тоалетната да зарежда при което при излизането един французин който е бил най-близо до тоалетна и е чул звука от зареждането го е нападнал в гръб при което оня произвежда изстрел а след това американците се хвърлят върху него и го обезвреждат така че пръв едействал французина и така се е произвел първия изстрел и счупеното стъкло и после останалото

Ама да не забравите да благодарите и за терориста,че и него Щатите са го обучавали!

Ееехх, къде са да ги закича с китки освободителите! Една такваз радост ме е обхванала ше зема в уста бърже да ги целуна

Ха ха ха ха ха хааааааааа, ха ха ха ха хаааааааааааа, браво моме, а така! в уста после малко под кръста и след тва изотзад, е те тогава сте ги доБлижили американцят и те ша на искат, щот сме пуснали момите да на представят . аааа ха ха ха хаааа

Във влака е имало от ''отпускарите'' на путкин, но са били пияни ,като кирки :))

Кой кого прави на идиот. Хайде, младите не са служили във българската армия, но ние добре познаваме автомат Калашников и как се зарежда. Поставянето на пълнителя е безшумно, а някои имат и два пълнителя скрепени един за друг. Дали това което пише е истина или се търси оправдание за присъствието на американски военнослужещи в Франция и Германия, за която е ясно, че още е окупирана страна.

На моменти си прав с изключение на безшумното слагане на пълнителя и това,че някои автомати имат по два слепени пълнители.Всички могат да имат залепени с тиксо пълнители,но това е доста непрактична и глупава партизанска измислица.

Много моля НЕслужилите в армията до 1990г.да не коментират,безшумно поставяне на пълнител-бе твойте пълнители памучни ли бяха??????????????????????????

Ако срещна американец с автомат в близкия изток мога ли да го арестувам за тероризъм или трябва да хващам само не американци с автомати?

Първо ще го питаш дали е дошъл да те спасява. Ако да, ще му благодариш и ще стоиш безопасно настрани спасен!

Браво на тях, но.... Първо го чули да зарежда автомата в тоалетната. След това, когато влязъл във вагона го обезвредили докато зареждал. Ако в тоалетната пусне водата никой нищо няма да чуе даже стоейки пред вратата. Ако автоматът е бил зареден, когато е влязъл във вагона на какво би заприличал всеки, който тръгва към него ако му трепне пръста? Ако е влязъл с незареден автомат то защо? Само да не се окаже, че автомата е бил играчка - има доста правдоподобни, а и случаи с такива.

Голямо браво за американските военнослужещи! Постъпили са мъжки и професионално.

Ето затова е по-добре да има американски, вместо руски войници в България! Щот братушките във влака щяха да са поне на 2-3 водки от началната гара!

Абе АХМАКО ти чул ли си,чел ли си на 2-3 водки какво прави руснака ,еле пък на война ,този абдахаляр жив щяха да го изядът барабар с пищовите!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бе ква е тая сигурност - Калашников да вкарат във скоростен влак!? Ами ако нямаше американски войници да набият арапина?

Простотията българска дъно няма.Доказано!

Няма проблеми, той алжиреца се беше обьркал на гарата и без това за грешния влак.

Що бе българин, не е ли така? Ако не достигнат американци да ни пазят, има индианци, нали? И те са добре подготвени и обръгнали от общуване с белите. Казваш с ракийка в ръка да не ръсим глупости, ама аз си мисля че тука си приказваме и приказваме и от туй ни файда ни вреда. Да решим какво ще стане по френско, ха ха ха ....

Ако не си оправите Наредба 3 на БНБ от 16 юли 2009 относно плащанията с карти, файда никаква. Всяка кифла по усмотрение да иска лични карти след като до нея е АТМ и не иска нищо. По света ти тръшкат ПОС терминали и никой не ти пипа картата. Да не кажа, че в големите супермаркети плащанията стават без касиерки. Така се избягват и безумните безкрайни въпроси на касиерките.

Тук виждам как много хора пишат глупости, издребняват и се правят на много умни. Не е ли по добре, да се замислим и си представим как ние бихме се намесили или не в подобна ситуация? Щото е много лесно с ракийката в едната ръка и с другата да боцкаме клавиатурата и да ръсим остроумия!

Гошо, хахахахахах, кат не остане жив американец, ши дойдат индианцят, те за наште медали ши пуснат по една стрела, хайде холам ха ха ха .....

Признавам! По-добри от хамериканците няма. В киното, разбира се! Цамо че Рамбо ми изглежда по достоверен, ама е на Тед Кочев.

От утре съм с пищем, газов - газов това е, толкова дават. Поне ще гърмя по терористите, не кат пехотинците да им скачам с голи ръце, а той терориста учуден да забрави да стреля, ха ха ха, еййййй тез американци бе! Еййййй, страшни са. Видяхте ли че имало нужда от тях по нашите вилаети. да ни пазят. Те са европейските ни СОТ-аджии, ха ха ха ...

мурзилките само холивуд ли може да измислите?! няма пица за вас! :)

Човекът с оръжието да не се окаже от Холивуд?Знаем,че американците като видят руско оръжие се насират по палубата,но пък може да не съм прав.Може би са осъзнали,че не са на палуба.а във влак и да са стискали до гарата.А може би актьора да се е спънал в нечий крак?

Чудя се, как точно в това време "американски морски пехотинци" се намирали точно, където трябва....И при това цивилно облечени!

Много правилно казва "?", зареждането на калашника може да стане много тихо. Освен ако не е бил екзалтиран. И да се е кефил на желязото ... кат щрака ха ха ха ха ха

АКО ТОВА НЕ Е БИЛ СИГНАЛ КЪМ ТЕЗИ ОТВЪН ?!

Раненият френски артист,се е самонаранил когато е счупил стъклото на алармата във влака.Хубаво е Дир.бг да предоставя по-точна информация,а не някаква.Иначе НЕтерориста каквото е търсил го е намерил.

Защо са го били до безсъзнание? Що не го убиха? Вади нож, стреля по тях, имат пълно основание, по всяко законодателство, френско, немско американско, наше. Това е. Предлагам да се приеме в цял свят следното: излезе ли ти терорист, въоръжен /камо ли да произведе изстрел/ да е разрешено да го убиеш, разпнеш и каквото решиш на място. И след това!!! МЕДАЛ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И ПОЧЕСТИ!

То по твоята антитерористична метода няма да остане жив американец.И после да те награждават с руски медали?Вземи се спри малко.

Разсъждаваш доста глупаво момче , лесно са могли да го ликвидират но не е това целта. Всеки военен знае че такъв терорист е ценен жив заради информацията която носи.Сега ще го вкарат в някое подземие където ще го разпитват доста добре и ще яде такъв зверски бой където и в хорорите го няма. После ще го метнат в някоя катастрофирала кола без документи смлян до неузнаваемост. Благодарение на неговата информация може да разбият някоя клетка и да се предотвратят подобни касапници.

НЯМА ДА ГО БИЯТ В МАЗЕТО, ЗАЩОТО ТЕ ИНФОРМАЦИЯТА СИ Я ИМАТ.ЩЕ ГО УБИЯТ,ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ ПРЕД МЕДИИТЕ И ПРЕД СЛЕДСТВИЕТО. КАКТО УБЕВАТ ВСИЧКИ ТАКИВА"ТЕРОРИСТИ". НЕ КАЗВАМ,ЧЕ НЯМА ТЕРОРИСТИ, РАЗБИРА СЕ. НО ТУК НЕЩО НЕ МИ СЕ ВРЪЗВА, ОСОБЕНО УЧАСТИЕТО НА ХАМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ !

... ръкомляскам ти ...

Някой пробва с долнопробни холивудски водевили до какво степен е изкукуригало простолюдието. М Е р р р С И ... казано на чист фрррррреееенски.

"след като го чули как зарежда оръжието си в тоалетната." хора, само човек, който не е зареждал калашник, може да се хване на тази лъжа. и случайно, цивилни маринки в този момент слухтят (внимателно) и могат да различат зареждането на калашник от примерно катарама на колан? по-скоро или е инсценировка, или са го знаели кой е, но са чакали да е по-публично прибирането.

Поздравления за рейнджърите. А ислямиста - директно в Гуантанамо.

Стреляш във влака, колиш с ножа най-неумишлено и по невнимание - за какъв тероризъм иде реч? Мюслито просто се е пошегувало..

Трябва да си доста опитен, за да не застреляш никого във влак, с калашник.

Браво на момчетата. Спасили са много невинни от смърт.

Боби, как по погрешка ще те обявят за терорист! Кой ползва във влак автомат калашников? Кой произвежда изстрели, а? Ще кажеш луд. Да ама не, нали виждаш че не е луд. Добре че по нашите земи няма такива. Ама за какво да има, кой да ни завижда на нас за благоденствието? То тука едвам се издаянва, ко ще яде терориста? Ам то от глад ще му се отще от ислямски радикализъм, ха ха ха .. еййй мамка му, последна дупка на кавала сме! ейййй! То кат се мисли човек, та ние сме постоянно в режим на теророр - икономически, психически, и още и още

Терорист въоръжен с Калашников с 9 пълнителя, пистолет и нож. След като открива огън ранява Спенсър зад врата и пръста му. Порязан е друг един пръст на актьора, искал да активира алармата. Не, не става въпрос за филм, а за истински актьор в реалния живот. ... Това, което разбрах е, че мили американски военни от НАТО са обезвредили опасния евро-мароканец и са спасили всички пътници. ... Е добре, ама не разбирам...Един трениран в Сирия вади Калашников без да убива. Този тип всъщност има калашник в ръцете когато Алекс казва на Спенсър да го хванат. Спенсър притичва 10м. към лошия, който му порязва врата и пръста с нож. През тези 10м. не е можел да стреля? Терористът? И с ножа го атакува зад врата без да му пререже гърлото?... Още повече, че вече е стрелял и така американските военни са чули изстрели. В тази версия. И този тип влиза във вагона с калашник и размишлява. Дали да стреля или не, това е въпросът? Разрешава този екзистенциален въпрос изваждайки нож. Логично. Терорист философ, има такива. Или лош, бездарен терорист и затова е в Европа. Не е бил на ниво... Алекс и Спенсър са се намесили защото са го видели с калашник или защото в тишината на влака, в който един терорист е стрелял и един актьор е подал алармен сигнал, те чуват щракане на оръжие в тоалетната и го хващат като излиза ... жп-уестърн, типът вече е стрелял и трябва да презареди оръжието... И защо се набутва в тоалетната, за да реагират другите ли? Трениран и въоръжен, но не може да зареди без да се изпишка поради емоционален шок? Лош стрелец, който не е наранил никого с огнестрелното си оръжие? Накратко, не разбирам. Единствено ясно е, че сме имали все пак шанса да бъдем защитени от НАТО ... И че американските военни са винаги тук за да ни спасят. Това го разбрах. Това е вече нещо. Това е същественото. PS: бедни ми Спенсър! Мерси Спенсър! И Алекс. И Крис. И нсй-вече Барак, без когото всичко това не би било възможно. Мерси! Публикувано в Истоар е сосиете от Карин Беше в 12:14

Вярно си тотален лумпен!!! Там ли беше, че разбра колко метра е пробягал Спенсър??? С рулетка ли ги премери??? И как разбра, че арабелата е обучаван в Сирия и се е чудил дали да стреля??? Ти ли си го обучавал и сигурно ти си му казал да се чуди!!!

ТИ КАТО СИ ОЛИГОФРЕН, ЗАЩО НИ ВНУШАВАШ И НА НАС МИТОВЕ ЗА "ВЕЛИКИТЕ АМЕРИКАНСКИ СИНОВЕ" ?! МЕЖДУ ДРУГОТО, АНАЛОГИЧНО НА ТАЗИ ТЪПОТИЯ,БЕШЕ ДРУГАТА ОТ 11.09.,КОГАТО СЛЕД КАТО СЕ СТОПИ ОТ НЕИСТОВАТА ТЕМПЕРАТУРА ОГРОМНАТА СГРАДА,В ОСНОВАТА И НАМЕРИХА НЕПОКЪТНАТ ПАСПОРТА НА АРАБСКИЯ ТЕРОРИСТ ! ХА-ХА !!!

Не видяхте ли долу, че е публикувано в Истоар е сосиете от Карин Беше и аз само го попреписах?

толкова много си написал.... в близък бой ножът е по-ефективен ок бе споко сащ са сатаната :))) живейте си спокойно

Политици и обикновени граждани във Франция изказват благодарности към двамата американски военни и спътника им, обезвредили нападателя във влака за Париж. Кой е "и спътника им", досега е мъгла? Интересува ни кой е третия човек и защо се прикрива личността му?

Ти можеш ли да четеш??? Не виждаш ли, че и името са му написали!!! Номера на боксерките ли му искаш???

не се крие има го на видеа има му името с тея теории на конспирациите ..... тва не ви прави умни

Безплатни карти за тюленчетата това е спасението от манго ! Като го поритат по картинката и няма амнести идр

току що предложи да се махне Шенген.

"Тримата заедно го бихме, докато загуби съзнание." Тези думи ми напълниха душата! Крайно време е така да започнат да се отнасят към всички терористи, а не разни правозащитни меки китки да ги оправдават.

Странно е че насилието е храна за душата ви. Надявам се да не ви се случи по погрешка да ви обявят за терорист.

не не ..не е терорист ,а само радикален ислямист...аман от толерасти...

До това води толеразстията идват милиони А най лошото че българите забравиха какво стана като внесохме виетнамци през 80 и палестинци през 70 години

единият от тримата е военен, а за другите ЦРУ сигурно ще се обади, или няма да се обади,.

,,.. след като го чули как зарежда оръжието си в тоалетната. Оказало се, че той разполагал с автомат "Калашников" и автоматичен пистолет..,,??? много ,,тънки,, вратите на тоалетните!!! не даи си боже да ,,пр.днеш,,??? чак машинистът се стряска и спира влака!!! ,,ак-то,, и тои е много шумен??? като стреля!!! тези не са и като ,,рамбо,,!!!бионични боици!!!бионични уши и т.н.!!! ранил го с пистолет??? травмите от ,,а.к.,, и от близко са много лоши!!! помня на един ,,читак-нарушител,, в поделението, караулният му отсяка ръката с един откос!!! хубави години!!!законите се спазваха срещу ,,нарушителите,,!!! а сега като ги ,,подгонят,, от сирия по инерция стигат до германия!!! няма граници, няма мрежа, като разгонени нерези ги минават!!!затова и не ядът ,,свинско,,!!! ,,братя,,!!!

Браво на Велика Америка. Такива синове ражда тя. Ако бяха руснаци, щяха да се насерат. Тях едни афганистанци ги победиха и то с пушки с предно пълнене.

както и американците. А бе, не бива да пиеш сутрин.

Потвърждавам. Руснаците дадоха 15хил. убити е се изнесоха обратно през Таджикистан.

и американците и се изнесоха по същият път, и частично през Русия и Япония.

първи англичаните го ,,ядоха,, , сега и братовчедите им!!! учи история!!!

Е, няма как да са руснаци! Военната окупация на Европа е само от американци.

Браво на момчетата! В такъв момент се иска доста кураж! Сигурен съм че всички от влака са им благодарни и признателни за бързите и адекватни действия

ЛОШО НЯМА ДА ИМ СЕ СЛУЧИ ?! ТОГАВА КУРАЖЪТ ИМ ЩЕ ДА Е НАРАСТНАЛ МНОГО ! НЕ ИМ ВЯРВАМ !!!

Да тръгнеш с голи ръце срещу тежко въоръжен човек наистина изисква страхотен кураж и самообладание.Браво,истински мъже.Предотвратили са голяма касапница.Поклон.

Много некадърни напоследък калифорнийските шивачи - всичко с едра бяла тропоска карат.

Ако случилото се е описано достоверно, то пълен лузър ще да е бил споменатия "терорист". Въоръжен с огнестрелно оръжие (и то не едно) и го обезвредили. Влязъл в тоалетната да го презарежда... ха-ха-ха. Той де не би да се е срамувал нещо или кожения си пищов е презареждал там. А великите тюлени зели, че го сгащили. Много нагласено ми звучи. Ще взема да си пусна "Рамбо", че изпаднах в краварско-телешки възторг от тях. Добре, че ги има, ех-ех-ех, кой ще спасява света иначе? Кой, кой?

Не е терорист, ами артист.

Намирисва на нагласена работа. Уж терорист във влак ... в съседство с американски военни, които го обезвреждат геройски.

Препоръчва се, след като свършиш да лижеш руски задник да си избършиш лайната от носа.

Като видиш някой да се кръсти "българин", "патриот" и т.н. намирисва на безкрайна тъпота.