Абделхамид Абауд е бил убит при операцията в Сен Дени

Белгийският джихадист Абделхамид Абауд, смятан за "мозък" на атентатите в Париж, е убит при полицейската операция вчера в Сен Дени.

Обратно в новината

Коментари - Абделхамид Абауд е бил убит при операцията в Сен Дени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъжете убити, а жените -самоубити. Как става това,ислямисчета?

Ся тоя ще се явява девственица за ония 'дет го чакат вече горе ли или тия седмината от 13-ти ще са му бройка?!?

кви атентати кви пет лева ве ...аз съм тука и няма такова нещо ..пия си шампанско по 500 еуро шишето ама не от ваще мангизи а от на бащицата доган щото рублаците нещо отъняха

добре де чудя се , абделхалид абуауд ще го чакат, примерно ,77 и половина девици в рая ислямски . а тая хасна айтбуласен кой ще я чака ?

Хубаво е, че са го убили. Радвам се, че е мъртъв.

... хубаво е, ама може6е да го опъна веднъж отзад тоя абдел4о и пак да му пръснат мозъ4ето

Виждаш ли сега......как прозвуча....без да искаш.

До всички , които коментират. Навсякъде във френската преса се сочи , че той е организаторът и координаторът на атентатите в Париж. Т. Е. На френските служби е известен фактът , че това не е мозъкът , следователно продължават разследването . А ,поръчителят ,той е известен .

Путлер?

Изобщо няма атентати в Париж. Прекарвам си чудесно във "Фор сийзънс Джордж Пети", намиращ се в центъра на Париж до Айфеловата кула.:Д

То същото зомбиране на немислещите беше и за кулите , и тогава повече невяваха , ама сега незнам дали има некой да не знае , че краварите сами си ги взривиха.

link кога най-после ще махнете този брадясъл европеец , наш брат от първата си страница! Нищо ли хубаво не е станало днес в България?

Как така, 28-годишният Абауд бе един от най-високопоставените хора на "Ислямска държава" и бе най-издирваният човек в света..., тоя си живееше спокойно в Белгия и Франция, пък бил шеф в ИД... Много слаби тия западни опорни точки.... Това значи- 1. че всички високопоставени джихадисти са сред нас 2. или всеки убит терорист, ще се обявява за голяма клечка Смях!

Да ама ако си Българин или Румънец - не си "Добре Дошъл" в Париж, нали ...... Третират ни като по-долно качество дори и от арабите - джихадисти !!!!!

Израел използува друга тактика в такива случаи-"око за око, зъб за зъб", но в съотношение 1:10 или 1:100. Европа би трябвало да направи ПРЕОЦЕНКА НА ЦЕННОСТИТЕ и да се откаже от понятия като либерализъм,хуманизъм и др.под. празни приказки и да се съсредоточи към намирането на окончателно решение на проблема.

па и хубаво име, звучи точно като че повръща някой след препиване

как може да наричат един грозен и прост циганин "мозък"? това е направо смешно. странно е, че е от марокански произход. Мароко е доста светска държава. там в градовете може да видиш къщи на по 4-5 етажа, а нощем в дискотеките е пълно с мюсюлманки с къси поли!!! обаче пък в покрайнините има и много бедни, които живеят по 50 човека в една къща барабар с животни. те са и по-религиозни. хареса ми как братовчедка му се е разнесла в околностите. чак стигнала до капаците на милиционерските автомобили. така трябва да свършват всички фанатици.

Дали това е мозъкът? Статистически погледнато, на всеки десет човека един трябва да е "мозъкът". Така, че за тази клетка е възможно да е "мозъкът". Друг е въпроса, дали са намерени следи от него в квартирата.:)

И тоя ако е най-висшия в ИДИЛ то аз съм трамвай. Това са мажоретките на илюминатския план Нов Световен Ред, еднополюсно управление на света, преразпределение на световните богатства в полза на развития Запад и т.н. Колкото повече каламбури правят толкова повече се приближаваме до ЗАВЕТНОТО ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ и стартиране налагането на новите правила NEW WORLD ORDER.

май ще излезнеш прав...

..... просто - един "жив" ЦИГАНИН !!!!

Тъй, тъй, ама службите дремуцат.

....си адски прав !!!!

Като му гледам щастливата физиономия, май снимката е правена при девиците.:)

...приказки за наивници..."саздаи проблем...всички зaпочват да си блаcкат главите..ама не може така..трябва да се направи нещо...и тогава идва какво?!?...ами реакцiята и" разрешането "..на саzдадеiнят проблем..от сащите хора дето са го саздали а и тои (проблема )ще баде решен в удoбна и желана от саздателите му посока...нашата роля (на обикновените хора ) е да сме стадо....все повече от нас обаче започват да си здават вапроси и да тарсят истината за нещата и все повече от нас разбират, че истината е доста по-различна от тази представяна в масовите медии....

до кога ще държите този хасковски циганин на първа.тои вече е.е по това време.да пътува в забвение

ти , сащо подсеняваш така циганите от Сливен, от Ямбол, че и карловските цигани? те с какво са по-лоши от хасковските? Нима само циганите в Хасково са най-убави? това не е ли обида?

Мазно,грозно-нашите цигани по-хубави.Не зная дали чухте по новините-бил е джебчия.Как е станал терорист?Предложили са му много пари ?Едно дете разиграва цял Париж-да ги гонят от Европа тия джагали!

Казах ви, че на атакист от прайда на Сайдера мяза. Не сте ли съгласни?

ДА , ама тайничко завиждате на ВОЛЕН за подкрепата която има от своите последователи. Отрудени достойни хора , работили цял живот а докарани до мизерия и смърт от такива пръкнали се като теб неблагодарници заграбили труда им .........и отватителни бай ганьовци ... ..повръщами се от вас....

Бил "мозък", какъв ти мозък - едно смрадливо, ненужно лайно, по-мургаво от нашите цигани!

Подобие на хора.Такива са и бойците на ИД.За престъпленията им има безброй доказателства.Убийства,изнасилвания,отвличания.Искат да накарат истинските хора да приемат изкривените им понятия.За престъпленията им Ислямска държава им обещава ,че ще живели в рая с 72 девици на небето и "сексуален джихад "на земята.Някой здраво им промива мозъците.Напротив,ще слязат в по долни нива от където с хиляди години няма да могат да излязат.В една бъдеща култура ,убийствата ще се считат за най голямо престъпление.

това са бедни и необразовани хора или младежи лесно податливи на мозъчна промивка... сам не се става терорист... има си причина. има си създател...

Пичове, напишете в Гугъл - Този кли няма да просъществува дълга и гледайте тъжната истина.

за нас няма никаква опасност защото боко тиквата ни пази. освен това е наслагал навсякъде пенсионираните си приятели по асминистрацията та освен макс. пенсии да взимат и големи заплати та за младите хора да няма работа от тези тлъсти толупи.

Абе ти да си чувал за точки, запетайки, главни букви. Ай като плямпате тук простотиите си, поне ги напишете грамотно де. Ба ви у неграмотните плювачи. То друго не ви бива да правите, освен да плюете.

явно ти си пенсиониран полицай толуп, крайно грамотен и всестранно развит индивид благоденстващ и симпатизиращ на вожда си боко тиквата.

Мозък? Едва ли! Този сигурно е редови изпълнител. Обаче Европа сега има нужда някой да бъде обвинен и този явно е бил подръка.

Стратегическите интереси на България и българите са свързани с борбата с корупцията и повишаването на стандарта на живот на първо място. За борба с тероризмът си има други. Достатъчно сме грабени и ни грабят руснаците с цените за газ, ядрено гориво и ядрени примитивни технологии и американските компании с цени за ел.енергия в т.нар "Марици", че сме платили вече и на двете страни бомбардировките срещу "Ислямска държава" за месеци. Ние си имаме друга работа и тя е да не умрем от мизерия и безпътица като нация.

нема шанс. вече сме мъртви.

Браво ! Франция ! Победи ! До следващия взрив ! Фалшива победа , за съжаление сега започва терора над обикновения французин !

В случая иронията ти е твърде грозна и безсмислена.

Изрод

Щом ти си забелязал не безсмислена , колкото повече хора разберат реалността толкова по-добре !

Добре че Поаро се намеси .

Ееее...театъра яко затъпя! Басиму се и мозъка...басиму се и операциите! А договора за ГМО то мина в Брюксел без възражения....

Aко питате Пудел Фукусов то и терор в Париж не е имало, кулите в Америка не са взривени, никой не го е бил по бушона и Путлер е безсмъртен...

мъжки мозък, отвсякъде. откак свят светува и докато светува - все ще е тая!

Мяза ми на атакист от прайда, демек от парада на Сайдера. Все такива ги събира напоследък.

Трудно е за вярване че вдигат такава врява за някакъв жалък насн мангал , че и мозък бил. Ако идат в столипиново съм сигурен че може да видят и по-страшни мангасари а пък в пазарджик да не говорим.

Ужааааас... Пазарджик- тъпако се пише с главна буква! Набий си го в празната тиква това! А защо е с главна- няма да ти обяснявам. Безпредметно е.

В този век ще ВИДИМ как ЦЕЛИЯТ живот на човечеството ЩЕ бъде предопределен ЧРЕЗ различни способи. Атомната война НЕ е най-страшното бедствие. Тя може САМО да разрушава. Истинското бедствие ще ДОЙДЕ от психологическите науки. Те ЩЕ се научат КАК напълно МОЖЕ да се КОНТРОЛИРА човекът. Тъй като ние НЕ осъзнаваме, МОЖЕМ да бъдем ЗАСТАВЕНИ да се държим по ПРЕДОПРЕДЕЛЕН начин. Такива, КАКВИТО сме, ние сме НАПЪЛНО предопределени. Едни от нас са християни, други - мюсюлмани и т.н. Това е предопределеност, а НЕ свобода. ВМЕСТО нас РЕШАВАТ родители, ВМЕСТО нас риспект!........ ДОБРЕ, ЧЕ ЧОВЕШКОТО ТЕЛО Е СЛАБО. КАТ НАПРАВАТ ХИБРИДИТЕ, ТОГАВА ШЕ СТАНЕ НАИСТИНА ИНТЕРЕСТИНГ.... БОЛКА, ПСИХОПРЕВЪРТАНЕ, У НОВО ТЕЛО И СИЧКО ОТНАЧАЛО. ОБАЧЕ, ако си дистанциран, безразличен, безжалостен, лукав, търпелив и благ - може да победиш сичко. дори боата удушвачка.

Тва ли е мозъкъ мухахахаххаха ох щях да се задавя.

тоя по физиономия много ми прилича тука на едни хубави хора от махалата

това дава отговор на въпроса защо в арабските страни няма цигани

Този мангустан яко вони, не личи че е роден и расал в Западна страна. Прилича на наш мангал

СЕГА СЕ СВЕТНАХ, ЧЕ ИД ИМА БЪДЕЩЕ! Лидерчето не се остави да го фанат и ебът като Милошевич, Хюсеин,Каддафи и прочее комунистически "лидерчета". Когат водача ти е путка надолу има само мърша.... ИД МОЖЕ ДА СЕ БИЕ И ПРАВИ КВОТО КАЖЕ. РИСПЕКТ. И ДАЖЕ ИМА ЕДИНСТВО У ДЕЙСТВИЯТА НА ВОДАЧИТЕ И МАСАТА..... Колкото да съм за ПОБАДА НАД ИДИЛ, ДА ВИ КАЖЕМ ШЕ Е ЕТРУДНО НАЧЕЛО С ОБОНГО И ПРОЧЕЕ, ДЕТА АКО ГИ ФАНЕШ НА КЪС ПАС ШЕ ТЕ ПРЕДАДАТ ИПРОДАДАЪТ ЗА ДА ОТЪРВАТ КОЖАТА....

А на теб,дано те светне един голям отзад!

Ба та у неграмотнийо тъпанар!

Психотест за всеки, който реши да коментира тук! Писна ми от прости и неграмотни коментиращи!

Много жалко, че това уродливо арабско пишлеме е убито. Ако го бяха хванали жив трябваше да му откъснат макарите и да го заставят да ги изяде а после да одерат кожата му на живо.

Нищо не им пречи на "службите" да си спретнат един атентат и да подхвърлят един труп.

Абделхамид Абауд е бил убит. Заспивайте спокойно. До следващия атентат.

на тоя боклук не 72 девици а 72 манафа да го изпържат яко!!!

Тоя хъшлак да е мозъка на операцията?Сигурно има грешка!

Що бе? Един такъв стана и президент на УСА.

С инфантилните си клипове в мрежата, по-скоро е сериен чекиджия, но след като е убит... всички удобни версии са потвърдени...

Не зная какво представлява този "лидер на ИДИЛ", но ако всичките им лидери са такива значи нашата коалиция за нищо не става. Аз поне на снимката виждам един малоумник, комплексиран и смахнат, който толкова е отритнат от нормалното общество, че решава да изпъкне с малкото си мозък...., но няма начин, те са като нашите цигани- женят се и раждат на по 12години, как няма да се раждат умствено деградирали хора....

Аман от мангали.

Този с голия дирник да не са го сварили в акция?

Усмивката на Юда!Така бих озаглавил тази снимка.Само като го гледам,честно да Ви кажа,чак ми се повръща,гадно ми е!

Някой явно не четат.. това е МОЗЪКА НА ТЕРОРИСТИЧНАТА АТАКА В ПАРИЖ, а не мозъка на ИД.... четете и тълкувайте правилно, преди да се изхвърляте. И не обвинявайте Исляма като основен проблем, ИД го радикализират, Исляма няма НИЩО ОБЩО със този на ИД... Исляма е мирна и чиста религия. Имам много приятели мюсюлмани, и ги боли много от това, във което превръщат религията им, и са много съпричастни със това, което се случва, и сега живота им е ад, точно заради плитките мозъци, който не правят разлика между Ислям и РАДИКАЛЕН ислям, и ги тормозят. Мислете преди да се изказвате. Нима християнството е това, което поповете проповядват в църквите? Ами не... това е цел, за да грабят и забогатяват и сеят разврат... И какво месите бежанците.. те нямат нищо общо със ИД... това че ИД ги ползват за маска, и начин да се преселят и гърмят по Европа, е друга тема. Нехуманно е да оставим тези хора да умрат, ако в Бг има същата заплаха, вие да не би да се изправите и се борите??? Щяхте да се усерете и побегнете... ИД е злото, и тези, който ги спонсорират... не бежанци, руснаци, САЩ, и тем подбни... тук трябва да се обединим, а не делим. Но като ви чета коментарите...

Да прав си!Тия терористи,коренно се разграничават от мюсюлманите.Коранът им,до колкото знам не проповядва убийства и тероризъм.Това са издънки на исляма,граничещи с фанатизъм,които явно се мислят за велики и над всички.

Именно. Коран не проповядва кръвопреливане, и смърт. Корана проповядва добродетели. А това, че някой си им е удобно да го превръщат във трибуна за убийства, си е друг въпрос... терористите са утрепки, който трябва да се избият до крак. Никога не съм пожелавал смърт на живо същество, но на тези маймуни... им желая най искрено смъртта!

има ли още хора на тая земя , които не са успели да разберат откъде цъфнаха джихадистите , кой и за какво ги използва ??

Бръснатата шахитка сигурно са я плющяли всички по ред да разхлабят малко преди кланетата. За какво им е иначе жена?

Предлагам да съпоставим снимката на "лъчезарния, усмихнат терорист-убиец" на над 150 невинни хора в Париж с тази на Бай Петко от Лясковец дето се защитаваше в къщата си и да видим ДиР-льовците за кого са . . . !

ЗА ИДИЛЕЦА! Не позволи на врагъ да го фане жив. тоз от лясковец се оказа малодушен комплексар

ОПАСТНОСТ !!! Къде са повечето сега.. в Турция... Молете се турците да не се обърнат на ИД... Мама миа...

Няма да се обърнат, не се притеснявай толкова . . . . !

Spisaka s devici namalq sas 72 broq