Хванаха сериен изнасилвач след 30 г. издирване

Във Франция е арестуван сериен изнасилвач, който върлува от 1988 година.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха сериен изнасилвач след 30 г. издирване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално е да е сутрин, докато има сутрешна ер-я. 40/30 означава, че внезапния и непреодолим импулс го е спохождал малко повече от веднъж годишно - направо безопасна игла. И е напълно разбираемо, когато го споходи толкова ценния импулс, да се постарае да не го изпусне и да потърси най-бързо облекчение. Иначе, хвала на полицията - вървяла е по петите му (по следите му) и не се е уморила да го преследва цели 30 години. Ако бяха изчакали още малко човекът сам щеше да се кротне

колегите още ли не са го пуснали под гаранция от 1000 евро

"Хванаха сериен изнасилвач след 30 г. издирване" Егати дългия сериал!!??

Е добреее! След 30 години са го закопчали най после! А сега да пипнат и Джак изкормвачът от Лондон!

Скоро ще го пуснат. Ако е матов, нормално е да има "импулс", това им е традиция на матовите и никой не може да му наруши правата, да си освободи импулса. Освен това не женен за жертвите и Турската Конвенция не го хваща. Е, хваща го, но за едно друго място.

Не могъл да обясни какво прави толкова рано в Белгия и го задържали, а тук обясняват как изкупуват енергоразпределителната мрежа на половината държава и ги оставяме да говорят.

Да дойде на село мене да изнасили,ще съм му благодарна,нашите дедовци за нищо не стават.

КАСТРАЦИЯ. И в затвора да бъде мома на тамошните изнасилвачи.

Добре,че са ратифицирали Истанбулската конвенция,иначе можеше и 80 жени да са и въобще да не го хванат

бих станал изнасилвач, но не съм стабилен с ерекцията!

Съчуствам ти брато, и на мене демокрацията ми отне ерекцията! Друго беше при социализЪма!

Не е от социализЪма, нито е от демокрадцията, а не е и от ЕГН-то - от годинките ти е шъ знаиш...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Чист французин с тъмна кожа.

Абе защо изнасилването е подсъдно? Човкът има импулс, някои предпочитат партньора да не иска, това са просто лични предпочитания. Не може така да ограничавате сексуалната свобода на индивида! Друго си е да разрешите еднополовите бракове, нали?

Кога се появява внезапният импулс? Преди или след като сложи маската и ръкавиците? Западно-лицемерно общество.

Сутринта в пет часа, когато според биологичния часовник на мъжа нивото на тестостерона е най-високо.

ха ха ха! $европата насили и изнасили повече от 300 милиона от източниа блок за последните 30 години! има го и на порно клипове!и кво?нищоооооо.... ха ха ха! правосъдие по $европейски! и порно медии, яко наведени за да облекчават $европата! ха ха ха!!!

много е "френска" френската полиция, най-сетне го "хвана" след някакви си 30г.,вероятно оперативния полицай най-сетне ще може да си отдъхне и да се пенсионира за вярна служба и ... старост, брависимо и нека нашите да се учат от тях,нали франция е държава от която трябва да се учим,че да франкофончим,макрон трябва да е особено горд президент

Познавам ги, сичките, но точно този Не! Праф ли е, криф ли е, парле ли франсе? Тодорка, учила се в Сорбоната с дедо симЕ.

Френските тъпи полицаи ! За тях, колко филми се извъртяха, а у нас, само, Тошко Колев, лека му пръст, беше по-добър, от Луи дьо Фюнест! Сега имат и изнасилвач- футболист, пораснал в занаята, чак до треньор, но като гледам там, какви се ритат, мисля си, дали пък не е африканец! Но не ще да е, защото, по принцип от тях французойки не се оплакват. Нека и ония от Третия пол да кажат Вече няма от какво да се срамуват ! С голямо Уваженьйе, баба Тодорка.

Изглежда сякаш някой Продавач на камери си прави Реклама с тая новина. В момента, в Франция са се увеличили Крадците и престъпниците. Щото преди 30 години в България, при комунизма имаше по- малко престъпления, без да има камери или мобилни телефони. Само че тогавашните управляващи крадяха ПО- МАЛКО. Като хванат някой крадеци го убият публично с камъни и останалите ще се замислят дали да вършат престъпления. Обаче сега Бойко Борисов слага за Съдии и за Директори на Данъчното и Митницата, хора, които са уволнявани за кражби. Щом управляват Крадци, само ще се краде, докато не убият публично тия Управляващи- крадци.

Мале мале, и под тая статия коментари на все същите умствено изостанали руски тролове, явно в режим на бездействие докато получат конкретна задача. Като гледам то вече нужда човек да ги неутрализира, те сами го постигнаха - кой да е останал да им чете тъпашките излияния.

"като е действал под влиянието на импулс, който не можел да контролира." Ади бе... и сега съдията да го оправдае...

измислена, Hо,... зле съчинена история,.. бил с "маска и ръкавици"???????? Aгата Kристи, по добре я владее тази материя!! Cтатия, написана от дебил!!;) 30 години????????????????????;)))))))))

прав си, много нескопосано съчинение!!;)) 30 г.?????? 30 полицая щяха да преоблекът "предизвикателно" като жени,... и за Tри дена ще го хванат!!;))

... кви три дена бе/ма... за 30 години 40 случая... средно 300 дни...

40 са изревали, а колко има дето си мълчат и си викат "ох, дано пак ме срещне"

Грешката му е че не си е сложил презерватив.

Браво на френската полиция, по е зле от нашата,значи по чиста случайност са го хванали......

То по-скоро бравона белгийската полиция, защото явно те са направили връзката и са подали сигнала на французите.

Ии сега и за това ли са ви виновни бежанците?

да

Дреме му вече, кефил се е сума ти време, а сега вече като му е мек - ще се забавлява с пресата и евентуално вече нещо ще го помпят в панделата

Тези са болни хора, случвало ми се е да ме напада такъв. Слава Богу измъкнах се по чудо. Но после съм мислила и травмата остана. Освен да е болен този човек друго обяснение няма, познавах го съвсем бегло и той изобщо дори не се опита да говори с мен преди да ме нападне. Пазете се от такива доколкото може. Болни но изобщо не ги оправдавам.

Да го бяха хванали в Саидитска Арабия поне, а те във Франция.След 1 година домашни лечение ще го пуснат пак да изнасилва, а жертвите му ще останат с психични отклонения за цял живот.

Подозирам, че и тоя не е чел Конвенцията...

Е, сега ако не го опукат копелето гнусно ще е смях, че са ратифицирали Истанбулската конвенция. толкова години жертви, а парадират като фукливи клоуни... Френски палячовци. Извод- жената трябва да мисли как да се пази и да предвижда шибаната ситуация, защото мръсниците не падат покосени от закона преди изнасилването.

И за кое го Фанаха ???

Абе тези журналисти май искат съвсем да забравим да говорим правилен български- ,,Сериен изнасилвач..,, Що за простотии са това? това да не е продукция, че да има серия..?

Хванали са го, защото Франция е подписала конвенцията, иначе никога нямаше да успеят!

след 30 години са го хванали ...айде да не уточнявам точно за какво ...

Не " за къде", а "за какво"...

За кое?