Планът на ЕС за квоти за мигрантите удари на камък

Планът на ЕС за квоти за мигрантите удари на камък след възражения от Франция и Испания. Унгария също сама ще решава за имигрантите.

Обратно в новината

Коментари - Планът на ЕС за квоти за мигрантите удари на камък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Eвропа няма повече нито нужда, нито възможности да приема имигранти, нито от единия ,нито от другия тип. A бих казал нито щатите, нито Aвстралия, нито Kанада, нито Hова 3еландия, нито южна Aфрика. да си седят у дома и да си оправят държавите никои не име е длъжен. сори.

браво на унгария!!!!

Малко история от близкото минало: Предполагам всички сте чували за Ливан и за ужасната гражданска война ("Бейрут" е станал нарицателно за разрушения и смърт). Това, което не всички занят, а и не се говори много по този въпрос е КАК ЗАПОЧНА ВОЙНАТА В ЛИВАН? Какво значи понятието "ливанизация" на данена страна? Отговори: Гражданската война в Ливан започна скоро след като ливанците приеха 500 000 палестински "бежанци". Паразитите започнаха война с приемника.

someone

ако не всички, поне част ще бъдат разпределени по страните. работата е там, че 1 фанатик бежанец е достатъчен да зарази с фанатизма си 10 не-фанатици мюсюлмани, живеещи в европа от дълго време, после те се умножават до 100, 1000, 10 000 и т.н.

Нали паднаха стените? Защо ограничавате движението на хората в царството на свободата?

НАРОДОУБИИЦИ!!!!!! боковисти=комунисти=костовисти=царисти=нфсб-исти=дпс=бареков исти=НАРОДОУБИИЦИ!!!!!! боковисти=комунисти=костовисти=царисти=нфсб-исти=дпс=бареков исти=НАРОДОУБИИЦИ!!!!!! боковисти=комунисти=костовисти=царист и=нфсб-исти=дпс=барековисти=НАРОДОУБИИЦИ!!!!!! боковисти=кому нисти=костовисти=царисти=нфсб-исти=дпс=барековисти=НАРОДОУБИИЦИ!!!!!! боковисти=комунисти=костовисти=царисти=нфсб-исти=дп с=барековисти=НАРОДОУБИИЦИ!!!!!! боковисти=комунисти=костовис ти=царисти=нфсб-исти=дпс=барековисти=НАРОДОУБИИЦИ!!!!!! боков исти=комунисти=костовисти=царисти=нфсб-исти=дпс=барековисти= НАРОДОУБИИЦИ!!!!! боковисти=комунисти=костовисти=царисти=нфс б-исти=дпс=барековисти=НАРОДОУБИИЦИ!!!!!! боковисти=комунисти =костовисти=царисти=нфсб-исти=дпс=барековисти=НАРОДОУБИИЦИ!!!!!! боковисти=комунисти=костовисти=царисти=нфсб-исти=дпс=бар ековисти=НАРОДОУБИИЦИ!!!!!!

Борисов и компания, подобно на Орешарски, Станишев и всички управляващи от последните години не смеят и дума да обелят, че страни като САЩ, Канада, Австралия и всички други богати и силни държави извън ЕС нито приемат, нито дават бежански статут на нелегалните емигранти. Сега се оказа, че дори в ЕС, въпреки сегашната безпрецедентна политическа деградация на политическите елити, няма чак такива врагове на собствения си народ, каквито са нашите управници.

да реват, че България моля ви се отново издигала стена....

ЕС си показа "солидарността"!Закривай!

Основн извод: на Европа не й трябват еврочиновници, които да измислят бежански квоти, а гранични и морски полицаи, които да охраняват територията и да не допускат хора от други контитенти без документи и реално "бежански" статут да стъпват тук!

Разбрахме позицията на Унгария, Испания, Италия, Германия, Малта, Естония, Франция, Великобритания, Чехия, Словакия, ...., и т.н. А къде е българската позиция по въпроса? Каква е позицията на Борисов, Кунева и сие, които миналата година критикуваха политиката на Орешарски (а то май също нямаше такава и по негово време)? Вчера чета, че микробус с 26 "бежанци" от "демократичен Афганистан" се опитали да убият гранични полицаи и за награда са настанени на държавна издръжка в един от бежанските лагери. Аз ако се опитам даже само да обидя полицай какво ще последва?

Немаш ядове - казваш, че си циганин-педал, и никой няма да те пипне и с пръст...

Някои основни лъжи (тиражирани от средствата за масова дезинформация) и фактите срещу тях по въпроса за орките: Лъжа 1: "Горките сирийски дечица бягат от ужасите на войната...: Факти: дечицата са 80% мъже на възраст 20-45години, 80% НЕ СА сирийци и идват от мирни държави на хиляди километри от Сирия. Лъжа 2: "Това са икономически имигранти..." Факт: Би било добре, ако орките са просто икономически имигранти, но НЕ СА! Това са ислямски заселници в земите на неверниците и са подсигурени финансово от хилядите ислямистки фондации по цял свят. Лъжа 3: "каквито и да са, Европа трябва да ги приеме, защото има нужда от работна ръка..." Факт: В ЕС има над 40 МИЛИОНА безработни!!! Недостиг има единствено на висококвалифицирани кадри, кавито орките определено не са. Европа НЯМА НУЖДА от работна ръка. Мога да изброя поне още 10 такива, но стана много дълго...

Ако обичаш - изброи и останалите, които знаеш. Това определено е полезно за мен.

Ето още една заблуда, за съжаление много се спекулра с нея: Лъжа: "Имигрантската вълна е резултат от войните, които Запада разпали в Близкия Изток" Факт: Тези процеси са много-по сложни и са в ход не от вчера, а от 70 години (веднага след края на ВСВ). Ислямизирането на Европа започва още в края на 40-те години. Просто ние виждаме резултатите сега, тъй като бяхме в Съветския блок и това ни предпази до голяма степен. Тук правя уговорката, че нито одобрявам гадната външна политика на САЩ, нито съм фен на СССР.

Подписвам се под написаното. Бих добавил, че незнайно защо поставяната на първо място по рейтинг българка комисарката К. Георгиева предложи да ни подобри демографското състояние с пришълци. Добре, но още на границата да се прекръстят, да свалят бурките и шамиите и да представят дипломи за завършено образование и някаква полезна професия. Отдавна не вярваме на кухите твърдения за "нещастни хора, бягащи от война". Виждаме бременни жени с по няколко деца около тях, тръгнали да завладяват ЕС. Лошото е, че не ни обръщат внимание, а си провеждат политика, за която получават баснословно високи заплати.

..."К. Георгиева предложи да ни подобри демографското състояние с пришълци. Добре, но още на границата да се прекръстят..." ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СЪМ съгласен с вас. Прекръстването няма да промени факта, че това са араби и негри, да не говорим колко "лесно" се прекръства ислямски фанатик. Никакво "подобряване" на генофонда не ни е необходимо, още по-малко в черната гама.

САЩ целенасочено и усърдно пълнят Европа с черни - залагат бомба на противника. А противникът гледа като полуидиот и се усмихва.

що за тъпизъм си надраскал?! Aнглия и франция започнаха малко след воината да си се пълнят сами с пакита и мароканци. 3ащото имаха крештяща нужда от работна ръка. и така до днес.

само нашите прости и надупили се ръководители не правят стабилна ограда и приемат цялата цигания от терористи от Азия и Африка,а ГЕНОЦИДВАТ българите в собствената държава с мизерия ,ниски пенсии,безработица.....

Като отидеш в арабска държава те карат да подписваш куп документи ,че ще спазваш законите и ще се съобразяваш с обичаите на страната- защо при нас се допуска пълна анархия ?Който идва с 4 жени - или избира 1 жена и остава с нея тук - нашият закон не позволява много женството - точка.Ако не му изнася и иска да си живее с 4 жени да се връща откъде е дошъл.Толкова ли е трудно !Откъде накъде ще хрантутим по 30 човека семейства ,а нашите родители ще умират от глад със 150 лева пенсийки.Айде чиновниците да почнат да си вършат работата

като върнат няколко такива ще разберат ,че не се приема в Европа семейства с много жени и няма да идват насам

това е закона- 1 жена ! Ако не ти харесва нямаш място в Европа ,да се връща в неговия свят ,незаконно е ,край и никакви компромиси ! А не нагло да ни карат да си променяме законите заради тях !

Абе не знам ,ама много качулати арабки почнаха да се мотат из София. Да не се сетиме като почнат да ходят йеменци с ножове по поясите.

абе я да питам аз какви квоти имат Саудитска Арабия, Дубай, Кувейт, Бахрейн - все богати държави и все от същата вяра като тези бежанци?? Я, ами те не само че нямали квоти ами и не пускат нито един от братята си муслимани да припари.. в Европа да вървят, да я заливат с още ислям и джамии... големи тарикати - като не са успели преди с военна инвазия, сега тихомълком искат да ни завземат!! Да видим тия плужеци от Брюксел колко време ще трябва да ги търпим...

Колкото и да не се иска на някои - пак Орбан е този, който нарича нещата с истинските им имена и работи за унгарския национален интерес. Как работят за българския национален интерес актуалните политически лидери на БГ е въпросът?!? Чакаме какво ще ни наредят от Брюксел или какво диктуват интересите на нашата държава?! Куневица какво още се мота с оградата?! Тази работа трябва да се повери на МЪЖЕ, а не на доказана продажница.

На кои мъже по-точно? На помакинята Росен(а) Плевнелиев, на лоената топка ББ или на Радан Кънев? Стадото просто си избра ОЛИГОФРЕНИ И ПРЕДАТЕЛИ да го управляват, сега реве на умряло...

има и още едно решение- някой смъртоносен вирус

То това е към второто решение. Лекарствата струват пари. Имаш ли икономическата възможност имаш изход от много ситуации от които тези от третия свят нямат.

Има и трето решение - още на границата да целуват кръста, и да хапнат по една тлъста свинска пържола - като условие изобщо за допускане на територията на християнска Европа. Бас слагам, че желаещите рязко ще намалеят. Има и четвърто - Тиквата да обясни на нашите тъмнозелени, че няма да им дава никакви пари, защото отиват за "бежанците". Хайде тогава да видим кой ще мине границата?

Тука има две решения. Изкуственото в което се правят стени стреля се по хора и се забранява движението на хора. Другото е просто да не се осигурява нищо даром, но да е допустимо хората да се опитват да си намерят работа. Тогава тези които са кадърни ще се справят тези които не са ще умрат от глад както винаги е било в милионите години еволюция преди появата на социални системи. Разликата е, че първото решение е фашизъм, второто е естествен еволюционен подбор.

като не им се осигурява работа ще крадат и ще убиват- те са безкрупулни,така че забрави го тоя естествен подбор- имат и повече деца ,като те нападнат и ти разграбят къщата ще те питам

Логически правилно, но си пропуснал една мноого "малка" подробност - малко са тези, които доброволно си седят и умират от глад. Обикновено се започва с едни нещица като грабежи, изнасилвания, убийства, оформяне на военно-полицейски зони и т.н. И пак стигаме до тоталитарен, диктаторски или какъвто искаш го наречи режим. Както между впрочем в цялата еволюция на човека. Дори прехвалената елинска демокрация е представлявала вид режим, освен че е траяла реално съвсем кратко време и постоянно е била прекъсвана от режими на тирания, елитаризъм и прочее.

Май, пак идва нашия ред. Какви имигранти са това ? Ние нямаме обща граница със Сирия и Авганистан. Турците ни пускат избирателно друговерци, сунити и муджахедини, за да има с кой после да леем кръв.

Недейте да се питате дали в България има достойни мъже!Слава Севрюкова е казала, че през 2017 ще дойде достойната жева и ще спаси България...

Много лесно може да се реши- не разселване из България ,а стрелба по границата за всеки нарушител,депортация на всички нелегални емигранти на мига ,а не усвояване на средства и тормоз над местното население в Харманли - там вече са изкупили половината град ,скоро хората ще се изселят ,заради тормоза и ще си имаме арабски анклави - това е целта на терористите- завладяване на ЕВРОПА,СПРЕТЕ ДА ГИ ДОПУСКАТЕ В БЪЛГАРИЯ

Жалко, но в ЕС нещата все по не вървят и всеки се спасява сам... Дано бате да има достатъчно акъл да защити нещо в ЕС, че все по стадиони ходи и после съжалява за хеликоптери, а по важните проблеми ни няма никъде.

Искам истински политици,които да разкарат талибаните от България и да не допускат повече такива нелегални емигранти - това не са бежанци !Престанете с тези нагли манипулации!Ще гласувам за този,който е готов да реши проблема и твърдо откаже да превръща България в ислямска провинция

правете като в австралия - заловен от граничните катери кораб с емигранти го връзват за носа и го карат обратно от където е тръгнал !!!

Не трябва да има квоти. Всички бежанци да идват в България, а ние да им даваме статут на такива на мига. По този начин ще се превърнем в транзитна зона за тази клоака. Нещо като по Тошово време с наркотиците - влизат тук, но веднага излизат в посока западна Европа. Така е справедливо!

още ли не си разбрал, че Европа ще ни ги върне, щом у нас са получили статут. От друга страна, и на Европа не и трябва тая сган.

Тъжно е да констатираш, че винаги сме били не дотам умни, но пък доста раболепни и евтино дащни. Не виня политиците, те са представителна извадка на даден народ. Не случайно колкото и да се напрягаме, не можем да се сетим за един, поне за един истински мъж и родолюбец, за когото да гласуваме и изметем цялата политическа бълвоч. Може би трябва да приемем извода, че тази земя ражда всичко, освен достойни мъже....За съжаление.

Точно това е проблемът: КОЙ е този човек? Чехите имаха Вацлав Хавел и Вацлав Клаус. Ние такива нямаме... Имаме Виденов, Костов, Царя, Станишев и Бат'Бойко. Аз не гласувах на последните избори, просто нямах избор. По принцип съм с дясно-центристки позиции, но за това недоразумение РБ просто е абсурд да гласувам. Освен това съм против сегашната антируска истерия, аз съм за обединена Европа включваща също Русия и Украйна, с нови (не сегашните еврогейски) ценности, с ред и спазване на законите (включително законите за незаконно пресичане на границите). Двете националистически партии са пародии, Атака даже вече почти официално промени националистическата си позиция на проруска такава. А за левите партии какво да кажем... Те в момента навсякъде са в криза на идентичността, но в България положението е отчайцващо...

А нашите хамерикански мижитурки къде са? Или още не са питали мънкито какво да кажат по въпроса! И пастирката мълчи!!!!!!!

Унгария няма да води същата политика спрямо имигрантите както тази на бившите колониални сили в Европа и не може да им подсигурява работни места" България трябва да има същата позиция!Колониалните сили Франция ,Испания ,Англия да се грижат за поданиците си ! Вече наистина ми писна от тия наште идиоти продажни!

ЕС няма концепция за Украйна, няма концепция за етнически конфликти, няма концепция за бежанците от Сирия и от Северна Африка, няма концепция за Гърция. Тези бюрократи и паразити в ЕС, само вземат големи заплати и не върша никаква работа!

Като чета и слушам, ние, благодарение на умните глави, които избираме да ни управляват, пак ще се окажем откъм грешната страна. Значи всеки, стъпил с един крак на наша територия трябва веднага да бъде приет и обгрижен, иначе сме ксенофоби. А онези, които си гледат собствените интереси, имат право да кажат "НЕ" и това е отговорно политическо поведение, което народите им одобряват. Докога все ние ще сме буфер? Време е да поискаме референдум по въпроса!!!

От статията разбрах ,че всички са против само България иска да приема емигранти без никакви ограничения,абе тия нашите представители там ,защо мълчат като пукели ,а не изразят позиция,че вече сме приели достатъчно и няма да приемаме повече !

Значи от целия ЕС само България е съгласна с всичко - отпред, отзад, в устата....Прилежно наведени нашите политици ни продават за без пари и сквернят тази земя, защитавана с цената на кръвта на стотици хиляди българи.

От статията разбрах едно - повечето от държавите в ЕС искат всеки да се оправя сам. И май нямат намерение да се борят с корена на злото - "арабската пролет".

"... да се борят с корена на злото ..." При условие, че същите го създадоха? Като пгледнеш историята, винаги сме изтегляли късата сламка... Ами, свикнали сме!

Dobromir Dimitrow

Дали първопричината за "арабската пролет" беше ЕС или сащ? По-скоро вторите. А ЕС стоеше и се радваше на победата на "демоНОкрацията".

От две седмици вече слушаме за позициите на Унгария, Франция, Великобритания, Швеция, Италия, Испания... За същите две седмици и дума не чухме/прочетохме за позицията на Плевнелиев/Борисов по въпроса с квотите. Що така мълчат тез двамцата? Откриване на трибуната в Разград и съдбата на 2900 лева явно е по-важна тема!

Горе долу си прав, трибуната в Разград е нещо дето се случва в нашата държава... а проблема с емигрантите не е нито направен от нас, нито ние можем да го решим.

Още чакаме инструкции!

Позиция няма, но миналата година една "умна" водеща сутрешен блок с твърде висока заплата, се присмиваше на хората от село Розово, че не искат пришълците, защото щели да им оберат розите. Сега да каже нещо за западните държави, които също не ги искат! А за настанените гостоприемно в Крън нищо не се чува - учат ли, работят ли...?

вижте клипчетата в Ютуб " да спасим Харманли" и ще ви стане ясна каква е картинката- талибаните се обгрижват ,перат им чаршафите ,хранят ги 3 пъти на ден ,плащаме им тока,водата,интернет,медицинска помощ,всичко-,което на нас не ни е безплатно за тях е безплатно! А в Гърция ги карат да работят ,за да си вадят парите за издръжката !

loyola

"Мнозинството нелегални имигранти в Унгария идват от Косово. В момента там няма война." Да, ама преди имаше и вие я подкрепяхте. Сега просто плащате цената.

Ако имахме умни политици да сме раздали визи на всички образовани християни емигранти до сега и да сме оставили Европа да приема остатъка. Сега ще стане обратното.

Има си законен ред за влизане в България ! Който не го спазва и се опитва да премине нелегално ДА БЪДЕ ВРЪЩАН НЕЗАБАВНО !!! НИЕ НЕ СМЕ ДЛЪЖНИ СЪС НИЩО НИТО НА СИРИЙЦИТЕ, НИТО НА АФГАНИСТАНЦИТЕ, НИТО НА ИРАКЧАНИТЕ ! НЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ ПРИЮТЯВАМЕ И ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ТЕХНИТЕ ЕТНИЧЕСКИ, КУЛТУРНИ И РЕЛИГИОЗНИ ОСОБЕНОСТИ! ТЕ СЪЩО НЕ БИХА НИ ПРИЕЛИ В ТЕХНИТЕ ДЪРЖАВИ И НЕ БИХА СЕ СЪОБРАЗЯВАЛИ С НАШИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ ! НИЩО НЕ ИМ ДЪЛЖИМ !!!

Подкрепям!!!!!

И за подкрепям. Да ги оставим тези жени и деца да измрат.

Вземи си ги у вас, душице!

Направи един лагер ЗА СОБСТВЕНА СМЕТКА и всеки ден им осигурявай храна и всичко необходимо, което искат, повярвай ми колкото и каквото и д аим осигуриш те няма да спрат да искат. За тях ти си неверник, боклук, нищожество, те са от висшата ислямска порода, а ти си никой и си длъжен да им се кланяш. Така ги възпитават от малки. Помагай им като искаш, но не занимавай останалите с това !

Хубаво е да си състрадателен, но май не разбираш, кои са тези хора, какви намерения имат, откъде идват, кой ще ги издържа и за чия сметка.

А къде са мъжете и бащите им, за да се грижат за тях? Или ги изпращат тук, защото хитро си правят сметката да се присламчат по-късно? Можеш ли да кажеш къде са и с какво се занимават? И откъде имат толкова много пари, за да плащат на трафикантите, а тук живеят за наша сметка, която не сме длъжни да плащаме?!

Как да не сме виновни? А кой пращаше БЪЛГАРСКИ войници в техните държави? Като пращаме "контингенти" ще си сърбаме попарата!

И кви войски имахме в Сирия, в Африка?

Някой да те е питал? Аз не съм съгласен български войници да ходят където и да е, защото първостепенна задача на армията е да брани границите на собствената си държава. Питай онзи, който плака, когато ни вкара в НАТО и твърдеше, че като сигурна натовска държава, България ще благоденства. Къде е това благоденствие, че не го виждам?

Най- хубавото решение да започнат да ги пращът към главния виновник за тази криза- онези тарикати от другата страна на океана!!!

И какво сега? Американците и Западняците правят войни и крадат в Африка, а ние трябва да приемаме и храним бежанците???? Така ли стана? Вече съм твърд поддръжник за излизането на България от ЕС ! Нямаме никаква полза засега ! НИКАКВА !

Прав си да не си съгласен с тази несправедливост, но чак излизане не е добре... Просто ще отвърнем на удара... По балкански...:)

Говори за себе си.Аз съм си добре с парите от еврофондовете. За да ми продължи багоденствието ,моите хора дето ви управляват са на колене пред европейските нужди

Трудно е да ги разбере човек тези атакистки тъпоглавци..Преди 2-3 дена имаше статистика колко пари влизат в България от ЕС...Но тъпото си е тъпо..Полза не вижда..Иска Меркел да му позвъни на вратата и да му даде торба с пари...

Научи се да пишеш бе келеме! ПРОСТ се пише ПРОСТ, а не твоето пОРСт

Познаваш ли лично поне един атакист или така ти казват да пишеш? Защото Сидеров, каквито и грешки да е правил, е един от най-образованите лидери в Парламента. Забележка: не съм атакист!

Че в кв.Горубляне в бившата база на СБА ще се изгражда модерен бежански център ?

А ще ни попитали нас някой какво мислим по въпроса? Не политиците, а народа.

А, България - нито е "за", нито "против", т.е. ще прави каквото ѝ наредят "отгоре".

докога>

Отваряйте бежанските лагери и пускайте всичките от там да отидат за където са тръгнали !!!

Колко държави са против квотите, само нашите послушковци казват с готовност "YES" на всико , което Брюксел им нареди...

Европа трябва да е отговорна и съпричастна с имигрантите. България незабавно трябва да се разграничи от действията на Франция, Италия, Унгария и Англия

Абе тебе няма ли да те пенсионират вече от ДПС-то, много си активна в последните 2-3 години, ще вземеш да се преумориш.

ай сиктир бе абла

Защо не отиват в Америка? Европа не плаща за да има война в държавите им? И съпричастността си има граници.

Ти, с небългарското име, не давай съвети на България какво да прави!

Прочети за мюсюлманското начало на българчетата и тогава приказвай. Всички знаем за насилственото похристиянчване.

Във Франция има гнили ябълки !!

Никой на никого не е длъжен. В този живот всяко нещо си има цена. Целта на унищожението но стабилните арабски режими Ирак, Египет, Емен, Сирия, Либия и други беше да се отключи емигрантско-бежанския поток и да се унищожи Европа. Паплач ни залива от всякъде, която да я храним и да се гаврят с нас.