Половин милион бежанци търсят закрила от ЕС

Почти половин милион бежанци са потърсили закрила от ЕС до края на юли, заявиха от ООН. Великобритания предприе нови мерки срещу нелегалната имиграция.

Обратно в новината

Коментари - Половин милион бежанци търсят закрила от ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виж кво бе, Чеширков - какво точно от израза "НЕ ИСКАМЕ ИСЛЯМИЗАЦИЯ, АФРИКАНИЗАЦИЯ И АЗИАТИЗАЦИЯ НА ЕВРОПА" не разбираш? Ние вече имаме опит от една такава миграционна вълна - 500 години сме й теглили последствията и още не можем да се оправим. И защото не се позагрижите за "достойния" начин на живот на българите, на които натрисате тези нови пришълци, ти и такива като теб трябва да бъдат лишавани от българско гражданство и експулсирани от страната - върви да живееш достойно в Африка или Азия! Съветвам те да пробваш първо в Мека да отидеш!

А ЗАЩО нито едно "говедо" от тези мигриращи не се сбърка да мигрира в Русия??? Някой да е чул, че има мигрантски вълни към комунистическа Русия??? След като и приматите ИЗБЯГВАТ да търсят спасение там!

Ми щото за разлика от нас си пазят границата - стрелят. А който все влезе - требе да бачка, а навлеците не са дошли да работят, а да живеят на наш гръб. Ако не вярваш - просто прегледай италианската преса.

Единствено"достойното" посрещане е ДЪЖД ОТ КУРШУМИ, само тогава ще се решат проблемите!!! Помнете ми думата, че ще става все по-страшно за живота на всички нас, ако сега продъжим да ги приемаме и ХРАНТУТИМ!!!

По въпроса за "МИГРАНТИТИИМИГРАНТИ" тарикати от цяла Африка и Азия отдавна има работещо решение. Австралия преди години е имала същия проблем-тя го е решила успешно. ВСИЧКИ ЕМИГРАНТИ СЕ ЗАЛАВЯТ ДАЛЕЧ В МОРЕТО ОТ ВОЕННИЯ ФЛОТ И ВРЪЩАТ ОБРАТНО. С ТОВА "МЕРАЦИТЕ"СА ИЗЧЕЗНАЛИ И НЯМА НОВИ ЖЕЛАЕЩИ. Унас в Европа работят на принципа:"Докато умните се наумуват-лудите се налудуват"гледайте какво става в Б.Г.

Хитлер не е успял да завладее Англия, но циганите ще успеят. Всеки закрепил се мигрант има право да докара от Африка всичките си жени, деца и внуци и да ги подреди на хранилката.

Не са бежанци, а тарикати. Ако диктаторите в Северна Африка, Близкия изток и Азия си бяха по местата нито един от тези тарикати нямаше да стигне до Европа.

към брикс?... Хем към културно многообразие, хем към религиозно, хем към климатично..Проведете една рекламна кампания за прелестите на брикс.

Казахме си истините и мъдератора извади политически коректната тесла... Интересно дали бежанците ще простят на мъдератора, или и той ще пострада наравно с всички?

Абе, г-н говорител, ти от небето ли падаш? За какво достойно посрещане дрънкаш? Нима не знаеш, че тези скакалци ще опоскат цялата Стара Европа, а покрай тях идват подготвени отряди терористи. Какво значи да им отдадем нужното внимание и грижи. И те да легнат на и без друго закъсалата социално политика. По-добре помислете как да ги върнем обратно в Афритка и Азия, а и да ги накараме там да работят - защото те идват в Европа с последната мисъл за работа.

Много добре знае "господинът ти говорител", но се прави на умряла лисица и търси зомбита като тебе, дето си мислят, че той не знае. Като ти сложат ятагана на гръцмуля, "господинът ти говорител" ще ти рече: "Куку!"

Всеки търси на хляба мекото.

Тия защо не бегат към тяхните богати събратя от Саудитка арабия,Катар,Кувеит или Обидинените Арабски емирства ,а всички са се запътили към Евопата.Защо не разбрахте ли

що бият имигранти? Или на тях им е позволено защото са западняци с изградена демокрация, а нас непрекъснато ни обвиняват, че не се справяме с имигрантската вълна, че нашите полицаи ги биели, или собственика на частен не ги пуска да се къпят в частния му басейн? Кой крив кой прав или пак двоен стандарт?

Тия еврокапути/Французи и пияни Англичани/ що не ги интегрират, а ги гонят? Особено тая пияна английска сган?

Немога да разбера защо това е проблем за французите, след като нас българите непрекъснато ни натискат да приемаме бежанци и ни определят как да се отнасяме към тях. Май отново опираме до двойния стандарт?

А къде са сега човешките права за които постоянно претендират другите народи да спазват? Май като им влезе друга песен запяха! Още, още ще им уврат кухите лейки. Ама проблемът е друг, трябва да ги спират още на тръгване от либия и другите държави, като ги връщат обратно и потопяват плавателните съдове които са използвани. Сега какво правят? Чакат ги покрай бреговете на европата, за да ги спасяват. После от една страна се хвалят по телевизията колко хора са спасили, а в същото време не ги искат и не ги пускат да се движат свободно. Не разбират ли че ислямът ги завладява с най-неграмотната си част. И в крайна сметка какво искат западняците? Нека се определят и постигнат с адекватни мерки.

Човешките права предполагат мирни средства за управлението в една държава, а не диктатури. Предполагат за геноцид тежки санкции на място. Предполагат международен съд, ако не и военни операции слещу сили, ползнащи военни срещу своите граждани...и т.н.

"Супер ограда" си трябва :)

Франсетата ги направиха втора ръка - имигрантите ги ползват само за трамплин към Англия :) Обидно....някак си.

Я вземете и го наводнете, и проблемът е решен.