Първи изборен обрат за Макрон

Френският президент Еманюел Макрон преживя първия си изборен обрат днес на частичните избори за Сенат, на които десницата утвърди мнозинството си.

Обратно в новината

Коментари - Първи изборен обрат за Макрон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТАМ КАТО ИЗКАРАШ 100 ЕВРА 50 ТИ ГИ ВЗЕМА МАКРОН. И КОЙ ПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА-БАНКИТЕ.ТОЙ ОТ КЪДЕ ИДВА .ДА НЕ ПАДА ОТ НЕБЕТО.КОЙ ГО ЛАНСИРА.

Първи обратен избор за Маркон.

аз не мога да разбера смисъла на това: вместо досегашните 29 места, вече ще може да разчита само на 20-30 сенатори. каква е разликата?

Откога изборните загуби започнаха да наричат обрат ?

ТАМ КАТО ИЗКАРАШ 100 ЕВРА 50 ТИ ГИ ВЗЕМА МАКРОН. И КОЙ ПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА-БАНКИТЕ.ТОЙ ОТ КЪДЕ ИДВА .ДА НЕ ПАДА ОТ НЕБЕТО.КОЙ ГО ЛАНСИРА.

супер си е дъртофила. сега ще има оправдание, че не е изпълнил неизпълнимите си обещания. ще са му криви десните.

Той свърши чудеса за богатите си приятели банкерите, които го набутаха..

Пишете, пишете глупости за Макрон, всичко знаещи и от всичко разбиращи булгаристанци.

Ти пиши умности! Напиши поне 1 умност и негова и твоя!

франця и модернизаця!!! вица на годината

Тенденцията е протестите на профсъюзите да се увеличават. Ма така е, след като Макрон залага на подобни "реформи", за по-лесно уволнение и намаляне на обезщетенията.

Профсъюзите във Франция са държава в държавата, по-богата и по-мощна от която и да е водеща световна фирма или политичаска групировка. Те винаги са срещу всичко и срещу всички, които рискуват да нарушат с някой нов закон или наредба безоблачното им съществуване. Не им пука за работниците и служещите, които си скубят косите всеки път, когато няма влак или метро за да отидат на работа или да се приберат у дома. В някои държави футболът се е превърнал в национален спорт.В други хокеят, плуването, атлетиката. Във Франция националният спорт са стачките.

От Макрон се очакват едва ли не чудеса, което е твърде надценено: как може здравомислещ зрял човек да очаква нещо смислено от 39 годишен мъж без деца, оженен за 20+ години по възрастна дама? Нищо , освен детинщини

А дали е мъж, а тя дама...

Че откога правенето /или неправенето/ на деца е критерий за политическа зрялост ?

Ще се оплаче на баба си. Ще видят Те.

Който реши, че просперитетът е на пътя на по-лесните уволнения и по-късното пенсиониране, твърде скоро губи позиции.

Шило

Очаквано. Макрон беше избран поради липса на конкуренция по отношение на льо Пен. Няма как стабилно да е на върха, при положение, че е избран с гласовете на политически иначе опоненти.

Влюбен съм в Бриджит Макрон

Явно, бабата е сексапилна?!

Ужас! Докъде могат да докарат хората с медийно облъчване!!!