Еманюел Макрон иска силна и единна Франция

Новоизбраният президент Еманюел Макрон обеща да работи за преодоляване на разделенията в обществото и да изгради силна Франция.

Обратно в новината

Коментари - Еманюел Макрон иска силна и единна Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С тези тарамбуки дето се напълниха,не виждам как ще останат силни и единни,но нищо не му пречи да си мечтае.

Хихихихихи...бабоебец...Тоя нема да свърши никаква работа...

ММ/Меркел-Макрон/ са тандем на европейският прогрес!Меркел е желязна,издигна Германия до незапомнен икономически и финансов БУМ и то,след като прие милиони бежанци!Браво!Днес Германия търси още милион специалисти и работници,за попълване на незетите места!Това е ДЪРЖАВА за показ!

Ти май не си напълно добре с главата си. А що не отиваш в Германия да работиш на г- жа ти Меркел като квалифициран кадър- докога новите и граждани ще чакат такива като тебе да отидат та да им построят жилища?

Съюзът Меркел-Макрон,подкрепян и от силните-Италия и Испания,както и от всичките еврочленове,превръща ЕС в доминираща световна сила в икономическо,финансово и военно отношение,с което ще трябва да се съобразяват и диктаторските режими,подобни на руските и турските!

...и Хрумка : - виа Ксавие - И Еманюел ЗА Необходимото-Ни ?

Силна и единна, пълна с мигранти и под знамето на шариата.

...т.е. Докато НиеВсички се поподмайваме ЗА Двустъпковата - във Франция - Тръгна .

"Франция - Тръгна" към халифата.

Грешите. - ИдещаФранция - Намери цаката на Ясно-Защо/Откъде оркестрирания Потоп от бежанци ! ...хеле пък 'бежанци' !

Можем все пак да поздравим Мосю Макрон с песента на Санди Шоу "Puppet on a String" ("Кукла на конци"), спечелила първо място в конкурса на Евровизия през 1967!

Пуделчето още утре заминава при мама Меркел. Какво остана от ЕС? "Германия и седемте джуджета: Франция, Италия, Испания, Холандия, Швеция, Белгия и Австрия" Ха ха ха

Италия, Испания, че дори и Швеция ако са джуджета, то ти си микроб, а не човек. И с Брекзит-а по-полека, защото досега нищо съществено не се е случило, а като /ако/ се случи, тепърва ще видим дали Обединеното Кралство ще спечели или ще загуби от това събитие.

Иска дрън,дрън. Този човек ми падна в очите, след като първото нещо, което чу след избирането му за президент беше химна на Европа, а не на Франция.

Нищо лошо няма, в края на краищата ЕС е оригинално френско творение. С излизането на ВБ е време французите да се опънат на самозабравилите се немци

Аз не съм много доволен! Франсетата и ингилизите /дето сега се гърчат/ никога не са ни уважавали! Само Немецът ни е бил верен приятел!

Да ни пази Господ от такива "приятели".

Както знаем, писал се е социалист, за да могат от бандата на Ротшилд да го пробутат министър при Оланд. След това, като са видели, че Оланд се проваля тотално и не изпълни нито едно от обещанията си, са го подготвили за нов проект за омотване на матриала (защо ли ни е познато). Макрончо си е крайно десен и ще обслужва хищническите интереси на глобалния капитал т.к. няма накъде да мърда, но номерът е да казва, че е центрист, понеже и едните и другите французите вече не ги дишат. Да им е честит, барабар с бабиерите едната до него, другата по наизток, дето допълват марионетния театър наречен Макрон.

Чудя се КогаНайНакрая г-н Генов ще Ви такова... ..и отделно - мязате на Баш'наш' я 'финансист' я 'банкер' я фондо'усвояващ' ...

деер

Колко от Вас живеят във Франция???? Стига с този Макрон - да се оправян франсетата с него. Ние нямаме ли 240 проститутки на мафията и 100-на паразити в министерствата и президенството, че ви остава време за Франция?! СДС-то вчера избара отново за лидер, човек, който като върви по българската земя плюе на всеки 3-4 метра. Не стели го виждали този велик икономист? Запознайте се ....Спите ли, още?

деер

Защо хейтваш? Кажи си мнението....Ясно е, че не ме подкрепяш, но ще видим колко го подкрепят...

Бе тоо, ние още в 1789 година го искахме това , ама хич и не стана!!? Само дето обезглавихме Краля!?

То, ние още в 1877-8 година го искахме това, ама хич и не стана!!? Само дето Берлинския, Ньойския, Ялтенския, Малтенския, Португалския договори ни докараха "Програмата за ИЗТРЕБВАНЕ на българския народ"!?

На тоя майка му до него не му ли е обяснила нещо елементарно?/ че едно е да искаш, друго е да го можеш и трето е да го направиш за да проумее че само може да иска ама другите неща не зависят от него..

ротшилд провежда търг за премиер на франция ,срокът изтича в 05. 00 часа френско време ...побързайте !

"Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто ... да го направиш." Емо, след като си бивш служител на Ротшилд, само мечти временни ще възбудиш у гоите. За просветените е ясно, че "синята" еврейска кръв на вода не ще да стане. /Симеон Борисов Кобургготски-Княз Рилски/

двама съплеменници на Ротшилд, са ми поставили минуси?!

С баба начело силна Франция е неизбежна.

Бе, бабата хич не е лоша! Може да оглави едно свежо "пансионерско" движение!

Фак Францшя, вива България !