Имиграционният хаос във френския град Кале продължава

Километрични опашки от тежкотоварни автомобили продължават да се извиват от двете страни на тунела под Ламанша - на френска и английска земя.

Обратно в новината

Коментари - Имиграционният хаос във френския град Кале продължава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

После кажете,че Хитлер не бил прав!

Ние трябва да приемаме сирийците, а вие господа французи и англичани не искате бежанците от Африка; вие и нас не ни искате, макар че най-черната и неприятна работа вършим и не сме седнали да чакаме на помощи; ама вие кого ли искате, мака че вас трябва да ви приемат навсякъде

Обръщам се към,,Ами,,.Необразовано човече,чети история,чети!От неуки и прости хора ни дойде до гуша!Аз няма да те образовам.

Без образование, без пари и без език как ще стане, явно са гледали много филми , ще тръгнат да стават мулета, половината ще ги избият, другата половина ще пълни затворите.

Ама тия мигранти вероятно отиват повечето с идеята да получават помощи и да живеят наготово. Те не отиват там да работят и да учат. Скоро ще почнат да се избират в парламента им. Може да стане лорд някой пакистанец или кениец.

Споооко, вече има такива! ОКоло Манчестър и къде ли не из Англията има обширни райони от индиици и пакистанци и съответно имат представители в парламента. Подобно както ДПС си има "бетонирани" райони.

Нямаше да е катастрофа, ако не идваха за да се възползват от европейските ценности като същевременно налагат техните си дивашки такива.

Грешката им е, че ги настаняват в лагери, вместо да отпратят обратно.Че и молби за убежище приемат. Нищо чудно, че потокът мигранти не спира и няма да спре.

Всъщност проблема е че африка все още е в камения век, а азия тъкмо излиза от него.

Планът на САЩ в действие! Хак Ви е ! И на нас също!

ако не бяха щатите да измъкнат европа от разрухата на втората световна , сега в европа щеше да е мизерия като в русия ! тъй че планът на щатите винаги действа успешно !

хеххе,евросъюзчето се препълни с нежелани емигранти-грозна картинка и пълен разпад.....хахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахаа

НА НЕЖНИТЕ ФИЛАНТРОПИ ДЕТО СЕ СКЪСЪХА ДА ПЛЮЯТ ПО БЪЛГАРИ И РОМЪНЦИ ,ЦЕ ВИДИТЕ ЛИ ТЕ ЩЕ ИМ РАЗВАЛЯТ РАХЪТЛЪКА И СЛАДКИЯ ЖИВОТ МАЙ ИМ ДОЙДЕ ГОЛЕМИЯ ДЕН С МАЛКАТА ПИТА.ТО С НАС ЛЕСНО МАЛКИ ДЪРЖАВИЧКИ АМА СЕГА ДА ГИ ВИДИМ ТО И БЕЗ ДРУГО С ИНДУСИ,ПАКИСТАНЦИ,АРАПЕ ПЪЛНО ПРИ ТЯХ АМА СЕГА ЩЕ СЕ ПРЕПЪЛНИ.НЕ НИ ИСКАТ В ШЕНГЕН НАС ХРИСТИЯНИТЕ,НАС БЕЛИТЕ,НАС ДЕТО СМЕ ИМАЛИ ДЪРЖАВА ЦАР И ПРЕСТОЛ КОГА ТЕ ХАБЕР СА НЯМАЛИ. Е НЕКА СЕГА ДА СЕ ПООМЕШАТ С ВСЯ ОСТАЛНА СВОЛАЧ.ДА ИМ Е ЧЕСТИТО.

абе пицх, нали и булгаря е в саюза? само стои ,та чакаи. как ще ти ги натресат на тебе.

Правилата са за всички. Или ги пускате у вас, или ни ги връщате /както подозирам, че ще се случи накрая/. И пак ще слушаме нравоученията ви за свободен достъп и евроинтеграция на малцинствата. За жалост...

Оставете ги да влязат бе, както и нас ни карате да правим. Бъдете толерантни, както и нас ни карате да бъдем такива. Настанете ги, калто и нас ни карате да првим. Не ги връщайте наобратно, както и на ни карате да не ги връщаме. Вземете пари на глава човек, както и на нас ни давате ама не стигат там закъдето са предназначени. Бъдете европейци, калто инас ни карате да бъдем. Двуличници такива. С тези двойни стандарти кито налагате в ЕС няма да ви го бъде свещения съюз още дълго време. Дупетата ви лъснаха с проблема в Гърция. Не че защитавам гръцките калпазаниама се видя и вие как работите за ,,благото,, на съюза и народите в него.

За всеки човек, най висше благо е, да си седи у дома и в родината си и да се радва на децата си. Ами като лоши хора разрушиха домовете им. И без да им мигне окото, може да застрелят като пилци дори и невинните деца? Специално сирииците, винаги са имали имиджа на добри и културни хора. За това нека най напред осъдим алчните хора, които са виновни за бедите им. А също и тези, които ги подкрапят. А тия, които ги подкрепят са нашите избранници и управници. Така че, нека започнем по ред-най напред от тях. Приятен ден.

Помощи и пари да се дават на съседните страни и винаги да се връщат близко до мястото откъдето са дшли или в съседни страни барабар с помощите.

ЛОШОТО ИДВА.Единственния начин е кой от къде е. Екопедите се грижат за местообитанието на птиците а къде са хората.

Ами как няма да отиват емигрантите в ОК?! Ето сега чета в един друг сайт, че само след няколко дни, тия дето се виждат трудно в тъмното, получават безплатен хотел и по 35 фунта на ден джобни. Е, аз толкова не получавам след цял ден усърдна работа. Нито има защо да ги съжаляваме англичаните, те нас не са ни съжалили никога. А и това си е тяхната страна, да се оправят.

Еми, в крайна сметка, да се оправят! Това си е тяхната държава, ние имаме нашите проблеми. След като дават помощ на общо основание, всеки ще отива да взема.

Трябва направо да ги Застрелват тия Мюсюлмански Пришълци( Крадци, Просяци и Терористи). Където ги хванат- да ги убиват тия гадове. А какъвто имат багаж и пари, да им взимат, за да забогатяват държавите от Европа. Да изпукват тия Мюсюлмански Гадове.

Ти, ако бягаш някъде защото искат да те убият и там където отиваш и там ли да те убият а ?

Какво бягане бе чадо - тия са минали хиляди километри, през няколко държави, платили са хиляди долари и са се промъкнали нелегално през няколко граници!

Прощавайте но вие професионален правоатор ли сте? С какво сте по ралзичен от хипотетичните насилници които клемите? Изглежда че сте нямали достъп до Светото писние, но само до възпитателните холивудски продукции.

Случва се ! На мен не ми пука на вас пука ли ви ? :)

Нека не се забравя че това което се случва в момента там е вследствие на англииската политика през през 20 век спрямо колониите и. Що не си ще суданците и авганистанците? Длъжници са им все пак. Британския лъв държи на максимат че силния поръчва музиката, но забравя че има и сметка. Е сметката дойде драги англета сега трябва да си я платите

А британците са избягали в Британия, поради политиката на местните шейхове в Близкия Изток преди 10 000 години.

Стига с това клише, типично по Ганювски - все друг е виновен! Пулучиха си независмостта, но като нас не успяха да изградят проспериращи държави! Манталитета им е такъв - корупция, арабски мързел и тъпата им религия, която ги държи в 17 век и създава идеални условия за фанатици! Има вече второ поколение от тях в Европа и виждаме колко са се променили - като нашите цигани, които са повече от 300 години тука!

Ти да видиш!Цоцали богатствата им векове и накрая им дали благородно независимост! Я вземи се ограмоти малко, що е то колониализъм!Прочети какво са правили цивилизованити и просветените нв Африка и Азия!

арабски мързел, ама българи ходеха в либия да слугуват. какво се промени - ми едни чичковци от франция, англия и сие им разрушиха държавата. от либия и сирия нищо не остана.

те всички пристигат нещастни а пък бремени, а ние наистина се топим и не раждаме, достойния човек не проси милостиня и не си изхвърля семето на чужда земя -това тяхното е окупация и агресия скрита под формата на просене на милост

имаше едно видео в ютюб за харманли,с нашите цигани се скарали за момичета даже намушкали с нож един от махалата ,и циганите и те не ги искат- викат - тия сирийци трябва да са ликвидират по някакъв начин"

Предпочитам да имам съседи бежанци като тези, пред това да живеем 3 души на цялата улица в обезлюденото ни село.

Пращайте ги в България, ние ще ги интегрираме.

едно време как стреляха нашите граничари...

O да, и най-вече по невинни.

Невинните минават през КПП, не бягат през горите!

о да и имаше дори виц който се разказваше на нашто военно обучение в училище и беше следния:граничаря чува шум в гората и вика стой горе ръцете но шума продължава да се приближава и няма отговор-защото било животинче-муле-но граничаря после го разказва така-оно мулуе не разбира

Каквото сееш,това жънеш!В този свят има равновесие.Едни използваха 200 години робски труд,сега се радват на плодовете!Други бомбиха Либия,Сирия и Ирак,крайно време е да си хапнат десерта!

Трети си разкрадоха държавата...

гоууем кеф!

Всеки, който е предал България с гласуването си за БСП и ДПС може да очаква съдбата си по-рано...

Че ГЕРБ и РБ с какво са по добри? С това че взеха 10 пъти повече заеми от предишните ли?

че с това което пишеш много бързо заставаш на ръба на собствения си трап?!

Орките се разселват.

Европа трябвяа да затвори границите си и никакви мигранти да не минават.

Къде са жандармерията и парашутистите?.... инак стряскат гражданята и туристите по летища, гари, а понякога и музеи.... Ама да се справят с навлеците не могат....

Шило

Така и така, френчетата имат две излишни корита, да ги товарят там

И да ги потапят.

Това не са хора а мръсна долнопробна мисюлманска сган , паразити които искат да унищожат европейската цивилизация.

"995 хиляди евро са дневните загуби" Това, че някъде умират хора. С това можем да се справим. Но това че някой губи пари, о какъв ужас. Този проблем нямаше да съществува, ако ЕС беше спрял да обещава нереални неща, като демокрация например.

в пари, а и загубата на храните, които се изхвърлят защото НЕ СА ТРАЙНИ СТОКИ ИЛИ СА ЗАМЪРСЕНИ ОТ ИМИГРАНТИТЕ/не се описва с какво, но става дума за НЕПКЕТИРАНИ СВЕЖИ ЗАМЪРСЕНИ ХРАНИ/ , които са за ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ДНЕВНО - в други статии..... Без храни не може дълго, а и производителите няма да получат оарите си, или пък клиентите - стоките си.... Просто парите са еквивалент на труд, с който се поддържа живот, средство за обмяна, планиране, спетяване, разплащане....В МИНАЛОТО, ПРЕДИ СТОТИЦИ ГОДИНИ, ПАК Е ИМАЛО НАШЕСТВИЕ СЪС СТОТИЦИ КОРАБИ КЪМ ЕВРОПА, И ПАК СЪЩОТО ГИ Е СПРЯЛО - ГЛАДЪТ, ЗАЩОТО БИЛИ МНОГО, А НЕ СА ПЛАНИРАНИ, И СЛЕД КАТО СВЪРШИЛА ХРАНАТА, СВЪРШИЛО И НАШЕСТВИЕТО / преди това са нападали, обирали и дори убивали, но на края е имало глад и геноцид от липса на ресурси за живот/

Скоро, много скоро ще се появи някой, като Адолф и ще постави нещата на правилните релси.

Никъде не пише каква религия са , но мился , че едно 95 % са мюсюлмани...

Криво мислиш: 100% с не 95.....

Един картечар на изхода на тунела ще ги върне обратно там от където са дошли. Това са си чисто и просто убийци ислямисти, нищо друго.

Не си спомням кой от английските политици преди няколко години беше казал, че предпочита пакистанци и индийци пред българи и румънци. Сега трябва да е предоволен - ще има богат избор от любимите му раси.

Не ги мислете "западняците". Те все още са обсебени от колониалното си минало и не могат да живеят без слуги. Абсолютно съм сигурен, че тия напиращи емигранти ще бъдат употребени правилно и с печалба. Наскоро (по служба) бях в дома на английски пенсионер в България. Нормално жилище - семпло и чисто. Нещото което ме втрещи беше присъствието на един местен циганин, който се оказа, че е прислужник на Сър и точно в 12 на обяд му сервира чаша червено вино.

Ами разходи се из повече от една къща и може да се шашнеш колко много западняци нямат слуги! А ти пита ли Манго насила ли е станал слуга - може би му харесва и за друго не става!

КОЙ, КОЙ, КОЙ ЗАСТАВЯ ЕЗИ ХОРА ДА НАПУСКАТ РОДНИЯ КРАЙ И ДА ТЪРСЯТ ПО-ДОБРА АЛТЕРНАТИВА ЗА ЖИВОТ>????КОЙ???НЕ СА ЛИ КОРПОРАЦИИТЕ ОТ САЩ И БРИТАНИЯ??? ВОЕННИЯТ БИЗНЕС Е НА ДНЕВЕН РЕД ВЪВ ВСИЧКИ СТРАНИ, ОТКЪДЕТО СЕ СТИЧАТ МИГАРНТИ. КАМЕРЪН ДА СИ ЗАТВОРИ ГОЛЯМАТА УСТА И ДА МЪЛЧИ! НАПРАВЕТЕ СПРАВКА В НАОМИ KLEIN "THE SHOCK DOCTRINE" ПРЕДИ ДА ПОЧНЕТЕ ДА МИ ТРИЕТЕ КОМЕРТАРИТЕ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СПРА ДОТУК.

А кой мислиш че ги пуска в Европа? Правителствата, обслужващи същите тези банки и корпорации!

АКО ФРЕНСКИТЕ И БРИТАНСКИТЕ КОМПАНИИ СПРАТ ДА КРАДАТ ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА НА АФРИКА , ДЪРЖАВИТЕ В АФРИКА ЩЕ ИМА Т ПАРИ И НЯМА ДА ИМАТ ИМИГРАНТИ :)))

Кои природни богатсва? Нали са станали такива защото "лошите" западняци са намерили приложение и технологии за тяхното добиване! Кога Ахмед откри петрола - докато камилата му ровеше пясъка?!

Ахмет е създал числата, но преди дасе доберат до него цивилизованите бели !И понеже някой ми е продал лопата до гроб съм му длъжен ли?

Франция и Англия да не се правят на ощипани, а да почнат да интегрират мигрантите, както искат ние да интегрираме нашите цигани. Къде е Кристалина да им даде акъл?

А не е ли по-добре да използваме момента и да наместим нашите мангали на мястото им - със злораство само не става!

Емигрантски,;мюсюлмански, натиск към Кралството? Каква по-добра новина?

Ами те са и у нас - колко да си по-късоглед?!

Австрийският селянин със смешния мустак беше поразчистил Европата. Като се събуди скоро бая фурни трябва да отвори.