Френски села не искат да приемат мигранти от лагера в Кале

Френски села са недоволни от плановете в тях да бъдат настанени мигранти от лагера "Джунглата" в Кале.

Обратно в новината

Коментари - Френски села не искат да приемат мигранти от лагера в Кале | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА СТАРИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ!ПРЕДИЗВЕСТЕН ПРИ ТОВА!!!ЩОМ ТАМ,ДЕТО УЖ БИЛИ ПРИМЕР ЗА ДЕМОКРАЦИЯ,НЕ ВЗЕМАТ ПРЕДВИД МНЕНИЕТО НА НАРОДА,КАКВО ИСКАТЕ У НАС?!ТОВА НИ ЧАКА-ИСКАМ ДА КАЖА!!! ПОНЕ ВИЖДАТЕ КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА,ИМАТЕ ВРЕМЕ ДА РАЗМИСЛИТЕ ДАЛИ ГО ИСКАТЕ!!!

И аз искам в замъка Перго , а ма на - ни замък, ни "къщичка и 500 евро"! Край! Тръгвам към Харманли и ще остана там завинаги - там ми изпълняват всички желания.

И там като тук - като си пееш пенке ле кой ли те слуша:((((Да се пишеш ''бржанец'' и да имаш претенции че не са те настанили едва ли не в 4 звезден хотел и обслужването ти като в него не е осигурено само доказва до какъв упадък ни докараха еврогейските дебили които както се вижда повсеместно си ги траем

......ще обитават местен ваканционен център......това е положението Направо ще си почиват срещу едни 600 евро на месец Искам и аз

Мигранти ли? На къде мигрират? Аз мисля, че това са хора, които се опитват да се установят там за постоянно, тоест имигранти. Ако властите на Франция (и на другите държави в ЕС, включително България) ги определят грешно, няма да могат да вземат правилното решение, как да се справят с тях.

ще ги настаняват замъци, ваканционни селища. Аз им предлагам да ги настанят и във Версай, та да ги потрошат и окакат.

Имигрантите на самолета и кой от където е. И джобни малко да им дадат! По евтино ще е от това да ги раязселват и интегрират!

Тази новина не е истинска! Не го вярвам това! Винаги съм си мислел за французите като добри и гордеещи се със своето гостоприемство хора, готови да споделят това което имат с други общности от хора в името на мултикултуризма и толерастията. Срам за таквъзи хора които не са в лоното на светите евро-атлантически ценности и не искат да евроинтегрират.

Да идват руснаците в България и да си пазим границите и интересите. Еврогейството е за мазохисти.

руснаци дето ги каниш са същите марокански скакалци, като тия на снимката!

Ааааа, я глей. До селата опрехме, начи. Шот по градовете мноо кютек вече за орките. А по селата мой си вилнеят на воля. Е кък па барем един брюкселски чиновник се несмили и да приюти по некой тарибанец у къщи си. Дааа, ама не. От чиновника знае- пущи ли таа гад у дом, дивакът най-напред че му ебе жената и децата, а после и него че навърви. За тва он се варди, а народо кучета го яли. Ега ви ебат сите у парламенто у Брюксел !

Всяко действие за "настаняване", "подпомагане" и "интеграция" само стимулира орките да нахлуват! Дори и да иска, Европа няма как да поеме цяла Африка! Единствения подход е безжалостност - живота на нелегалните трябва да е ад, така че у дома да им се струва рай! Те не трябва да имат никакво бъдеще, никаква надежда ако са се домъкнали нелегално!

Тогава защо хулите и се разпореждате без да са ви дали право с наште села??? А сега да ви видим - вземете, че ги обявете тези французи в расизъм! Ама не ви стиска, тук е по-лесно.

Освен чичосамовите управляващи Европа слугувници, никой не ги иска тия джагали. Хората са и против СЕТА, ама така или иначе това пагубно за европейците споразумение ще бъде подписано, както и милионите джагали от Азия и Африка ще бъдат разселени на Стария континент. Такива са европейските ценности днес, такава е и съвременната демокрация, чиято същност няма нищо общо с демокрацията, а си най-висша форма на диктатура на финансовия капитал!

не само българите не искат "мигранти" в държкавата си - никъде не ги искат обикновените хора тези отрепки, явно не само бг политиците са за разстрел

НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА НЕ ГЛАСУВАТ ЗА ПОСМЕШИЩЕТО НАРЕЧЕНО- ОЛАН

и Олан е кукла, палячо на Обонго .Вичко идва от онези малоумници по ЦРУ и Бял дом -крадлива държава БЕЗ история унищожила местните индиянци....и мечтаеща за вечно господство

има една приказка:всяко зло за добро !мъдрите хора намират винаги нещо положително и не се поддават на предразсъдъци.ние сме в най-лошо положение и в географски и политически аспект,което изисква от нас да бъдем на много по-високо ниво от всички останали и да докажем ,че наистина сме велика нация ,която в необходимия момент може да се надмине !

скрий се и не се показвай соросоидче мамино ,махни се от БЪЛГАРИЯ ,не я заслужаваш ,махни се с добро.....

Ние белите хора сме големи лекета. Всички големи войни ние сме ги започвали. Прав си, виждам положителното - като резултат от тази миграция белите хора ще изчезнем.

Казваш "мъдрите хора намират винаги нещо положително ". По-твоята логика, ако някой мазен арабин те заклещи в някой ъгъл и "проникне дълбоко" в теб, ти ще намериш нещо положително в това така ли?

Демократичен-тоталитаризъм от еврогейски тип.

Упорито примамват нови орди с тази акция, явно нямат намерение да ги депортират, щом влагат толкова труд и пари, за да са добре гостите. Ако французите смятаха да ги връщат, щяха да ги оставят в джунглата, да им откажат закрила на всички и айде, някой хубав ден обратно у Африка. Жалко за местните, за тях никой не трепери.

ОРИАНА ФАЛАЧИ,ЗНАЕ КАКВО СЛЕДВА!!!

Не е проблемът Кале. Проблемът се състои в начина, по който тези горе на снимката са стигнали до Кале. Как така са пристигнали в Европа? Откога Кале граничи с Пакистан, Бангладеш, Конго, Сенегал, Буркина Фасо??? Кой и за какво закара тези хора там??? На каква база проявяват някакви претенции изобщо? Защо не минават през посолствата за издаване на визи? Франция и Германия отваряха едни огромни усти във връзка с нашите цигани, но не могат да се оправят нито с нашите цигани, нито с арабите, нито с хората от черна Африка. Някакви некадърници ще ни сипят обвинения за неинтегрираните цигани, а в същото време ще реват на умряло, че точно нашите цигани си били направили гета в Дуисбург и в Берлин. Кретени!

Колко неевропейско..... На нас ни проглушиха ушите как село с 50 жители не искало да приеме 2500 мигранта и какви гадняри сме били българите....

Най-добре да настанят 500-1000 броя в Лувъра. Ще стане само на изкуство и творби. Пазачите ще се самоубият като видят какво става вътре, но по-важно е няколко циганина да се чувстват комфортно. Може даже и стадо овце да им вкарат - за забавления.

ФРАНСЕТАТА СЕ НАДЯВАТ ЧЕ ВСЕ НЯКОЙ МОЖЕ ДА Е Абдулфаттах Джандали .... ... БАЩАТА НА ГЕЙПЪЛА СТИВ АБДУЛФАТАХ ДЖАНДАЛИ (АКО СТИВ ДЖОБС) .... ..ОБАЧЕ ЗАБРАВЯТ ЧЕ АБДУЛФАТАХ Е БИЛ PhD STUDENT ПРИ НАС В САЩ, КОГАТО ЗАПЛОЖДА ГЕРМАНСКАТА ПРОТЕСТАНТКА :))

Ще ги приемете че и джамии ще им построите

Политиците нямат никаква представа за реалния живот, живеят в своята комфортна действителност. Питат ги днес колко струва един кроасан и колко струва билетът в метрото ? Дават смешни отговори. Меко казано "тъпанари".

Като не искат, ще приемат без да искат! Франция е получила около 60.000 молби за убежище миналата година, Германия - 850.000. После говорим за европейска солидарност...

А КОГО това интересува . васалът е длъжен да испълнява !а защо не пишете коя е причината за да бягат хората от своято страна . камъкът тежи на местото си . и като си помисли че имат харем и се появяват по 15 деца от всяка жена (хранете ги Вие всички работници от ЕС)И Фр-я ще стане наистина по-черна и от африка

А в Москва как е животът? Нещо чувам, и там имало тълпи нелегални мигранти. Говори се за 6-7 милиона в Русия, половината от които в Москва и Санкт Петербург. Таджики, узбеки, туркмени, арменци, грузинци, афганистанци даже... Като прибави и "руснаците" от Чечня, Ингушетия, Дагестан, нещо не е добре май работата...

В Бояново ги чакат . . . . .

Скоро и французите ще започнат да произвеждат хубав сапун.А като прибавят и хубавите френски аромати ще стане чудесно.

Хей франсета, пак да гласуватте за социалистите или пък за оня лилипут сарко. Все тая.

Такива араби бягаха от България преди 140 години, когато се освободихме от Турско Робство с помощта на Русия. Арабите май са забравили как са бягали... Време е да им припомним... ТРябва да има заклани и убити араби в Европа, за да не помислят да идват изобщо.

Нещо май бъркаш турците с арабите. Тук араби не е имало Е, и едните и другите са си ромляни.

искат--не искат, това е положението--конституция и демокрация.

Не ги искат. И българите не искат мигранти. Има една страна, която се нарича България, където ще ги приемат, не народа, а управляващите. Там управлявава една банда с главатар Бойко Борисов. Завършил с връзки милиционерско училище. Полуграмотен, илитерат, рекетьор , размахвал бухалка, осъден за убийство на човек с гранатомет. Но иска да ликвидира нацията и да насели страната с примати, които приличат на него.

Видя се истинското лице на демокрацията- уж управление на народа, ама като се обадят от Бронзовия Бик 23. Вол стрийт народа отива по дяволите. По подобен начин неотдавна 5 000 жители изселени от о-в Диего Гарсия спечелиха дело във Върховния съд на Британия да се върнат в родното си място. Но Кралицата каза, че някакъв нейн съд отменя решението. Понеже острова е даден под наем за база на ракетоносците Б1Б- най-опасната за Русия база. Държи се на прицел от най-малко 2 ядр подводници .

Ма, какво ще правят тези мигранти в селата, скътани далеч от градовете ? Как ще се препитават, аджеба ? От цялата работа ще спечелят крайно десните на предстоящите президенстки избори

Абе тази Европа няма ли най-сетне да научи думичката ДЕПОРТАЦИЯ и да я прилага за Всички нелегално преминали границите...????

А, що бе - интегрирайте ги! Инженери, учители, лекари, шлосери... все специалисти от сой!

Някъде из превода се е изгубило че кметовете, а и тези които са ги избрали да ги представляват, протестират срещу Евродирективата с която ги задължават да издържат нелегалните емигранти със средства на общината... Всъщност това не ви ли напомня на нещо което Борисов тихомълком нареди и на нашите кметове?

Френските селяни може да не се притесняват! Великия хуманист Бате Бойко Борисов, ще вземе мигрантите в нашите села! Дори Франсоа Оланд ще го цуне по главичката за това! Сега ще си изберем и Великата интелектуалка, учен, полиглот и лауреат на не един конкурс за красота. Несравнената Г-жа Цачева за президентша! Тя несъмнено ще уреди де що има мигранти в гостоприемната родина! Как да не се възхитим от народ, който избира такива невероятни лидери, такива титани на мисълта и прогреса!

Защо просто не ги върнат по пещерите, откъдето изпълзяха??

Да живее славния Еврогейски Сюз. Вечна слава на неговите непогрешими европедалски лидери. Да пребъде във вековете еврогейството.

40 годишен иракчанин от беж. център в Австрия недоволства, че не може да излиза и не се интегрира в австрийското общество. Харизват му преводач и да ходи където си пожелае в общинските учреждения, безплатно. Разбирай транспорт, ски писти, всичко! Нашия си избира ествествено градския баден (Спа център). Преводача го води, устройва го и го забавлява. И кво мислите прави там? Завлачва в тоалетните първото срещнато момченце от плувния басейн и го изнасилва брутално. Те ви интеграция на мигранти.

Истинската случка има продължение. Съда намира изнасилвача за невинен защото той не знаел, че детето не харесва "забавлението". Делото е върнато за преразглеждане. Абсолютни австрийски психопати.

Обещавам на всяко българско село по един бежански център. А на всеки българин по един голям Бай ...

И без да ни обещаваш байх. , ние вече си го имаме в лецето на ББ. Цялата държава разсипа тоя некомпетентник.