Абдеслам искал да се взриви на ”Стад дьо Франс”

Салах Абдеслам, единственият останал жив пряк участник в атентатите в Париж на 13 ноември м.г. казал, че искал да се взриви на националния стадион на Франция.

Обратно в новината

Коментари - Абдеслам искал да се взриви на ”Стад дьо Франс” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да му направят "възстановка" на взривяването му на стадиона! Да го изкарат на букаи в централната точка, да му нахлузят колана с таймер за една минута, и да се изпокрият ...Бас държа, че за тая минута ще изброи имената на всичките членове на ИДИЛ!

и като е искал чак толкова, защо не се е взривил? не му стиска. по-лесно е да отнема чужди животи отколкото неговия собствен.вижте лицето на това страхливо, жадно за кръв гномче.

еврогейците ни укоряват, че не можем да интегрираме "нашите" цигани, а те как ли са интегрирали "техните" като от еврогейска европа в "ислямска държава" отидоха хиляди "интегрирани" (но в какво)

Ги интегрирали- свободно ги взривяват и застрелват, а толерастките мултикулти педерунгели се правят че не виждат,,, Та така ,,,,

БРЦК

И само със църковни химни да го озвучават в затвора , а за храна само свинско!

ПЕДАЛИ ОТ БРЮКСЕЛ ВЕЧЕ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ГО СПАСЯВАТ ТОЗИ МАЙМУН! НАЛИ Е ТЕХЕН ЧОВЕК, КАКТО И ВСИЧКИ ПРИМАТИ КОИТО СИ ГИ ОТГЛЕДАХА В ЕВРОПА! ДОЛНИ ПЕДАЛИ ТОЛЕРАСТКИ!

А защо не се е взривил? Защо медиите го направиха световно известна звезда? Защо са нужни 2-3 месеца, за да се реши предаването му на Франция? Тази необяснима реклама, която му се прави, не привлича ли нови млади европейци да се присъединяват към ИД? Не трябва ли съответните служби да си вършат работата по-дискретно и да разкриват намеренията на терористите? Тази шумотевица не им ли дава прекалено много информация на тези терористи???

заради това изказването, сега адвокатът на Салах ще подава жалба срещу прокурора на Франция :)

*изказване

Как пък успявате да вкарате в едно изречение и фашизъм и ислям? Това вашето минава всякаква невежест!

фашизмът и неговата еманация хитлеризмът са хазарско спонсориране и изпълнение, а хазарския и османлийския катуни се движат заедно още от т.нар. "хазарски хаганат" а след това и в "османската империя" (и до ден днешен хазарски ееврейски тари са в основата на тероризма и човеконенавистничеството) (каквито са фашизма, ционизма и ислямизма)

ами ако имаше представа какво е фашизъм,нямаше да питаш. но тъи като си ислямист с минимални познания по история, не е било трудно да ти се промие мозъка.

те такива хора са нужни в борбата с боковизъма!

боковизъм=путинизъм

Само тъп атакист може да каже, че трябват хора, които убиват мирни граждани в името на каквото и да е. Толкова сте прости и промити мозъци, че няма накъде повече. Наи-долната измет избиратели, дори под циганите сте.

И ние много бързо напредваме с "мултиетнизма"! Защо ли не ни свалят мониторинга? Такива , като този, ще си ги отгледаме за нула време.

Тъпа арабска зурла. Той и цялото му семейство са смукали социални помощи цял живот и пак недоволни. Дано да им натирят цялата рода в някоя дупка, ама нада ли

Искал да се взриви,ама не му стиска. Защото и с малкото си мозък разбира, че не е израснал в мърсотия в землянки сред магарета и камили , като бабите му от 3000 години, а в центъра на Европа и световната цивилизация, към която неговите 'правоверни братя"неистово драпат, излагайки живота дори на децата си.

До го изпратят в централен софийски тоя лайнар миризив. Нашите мангали да му пръскат халката по 20 пъти на ден! !

... 20 пъти по 1 час, после да поспи 4 часа и отново....

Сега трябва да го тикнат в гуантанамо и да видеостриймват пряко оттам как 40 девственика го облсужват този нерез - да е за урок на останалите безмозъчни маймуни... Обаче нали сме много толерантни, най-много да му осигурят 4-звезден хотел за някоя друга година!

Той иска да умре,а те го настаняват в четиризвезден хотел.

Всички в Моленбек са терористи. Ако не преки терористи, то гледат и всичко знаят, но си траят, защото не са тъпи. Одавна трябваше да го иравнят стс земята този коптор. Ама пуста демокрация....

Този дебил колко месеца разиграва полицията? Май тъпите квартални арабелковци са по хитри от спец частите

Удовлетворете желанието на човека и го взривете на стадиона.

Ще го осъществят, ама не съвсем. Няма да го взривят, а ще го пръснат от... И няма да е на стадиона, а на друго място с железни мрежи. Така де - взривят ли го - ще е еднократно, а оставят ли го "жив", ще усети намек от това, дето изпитват останалите "мъченици" на едно място малко по-ниско от нивото на Марианската падина.

Франция демократична държава ли е? Как може да е единственият останал жив терорист? Къде е хелзинкският комитет, къде са другите правозащитни организации? Ето как трябва да действа полицията, като френската! А не да ги нападат група с колове и вили, и да ги бият по главите. Френските полицейски шефове са на ниво, а не с криворазбрана демокрация. Защото няма разлика когато един терорист напада държавата с оръжие, или с вили и колове. ПОЛИЦАЯТ Е ДЪРЖАВАТА НА НИСКО НИВО.

Отказал се е да се взриви щото е страхливец. Тръгнал да убива невини хора от апатия и мързел, да си намери истинска цел в живота. Това са хора парцали, боклуци, измет

Такива ги фабрикува"мултиетническото общество" там!! И както пропагандира Коритарката -малоумно- обединени под байряците на "демокрацеета"!!

Камикадзе, ама е "загрял" ,че може и да не се взриви!?.... Просто се е усъмнил, че девиците не са сигурни!?!?

Е, що да са пуца , като мацките в Кьолн, а и в Мюнхен са им кърпа вързани?

Празен поглед не дебил. Това е поколението мюсюлмани в големите европейски градове. Докато са малки, живуркат и играят на улицата, когато станат младежи усещат огромната пропаст между тях и цивилизованите хора. Злоба, безпътица, депресия

Същото ще бъде и с децата на т. нар. "бежанци". Днешните деца са утрешните джихадисти-терористи.

Лудата баба която няма деца и дреме на хурката какво ще стане в Европа след 10 години. Ще се напълни с такива празни погледи и зомбита готови да убиват от скука

Какъв "мозък" на операциите може да бъде този младеж, като той почти няма мозък?...Търсете на друго място.... "заровеното куче"...

Ами изпълнете му желанието и го гръмнете на стадиона пред публика. Преди това обаче да се изреди цялата тълпа с подръчни средства.

...Задника!...

НАЙ ГЛУПАВОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е ДА УМРЕ . ПО ТОЗИ НАЧИН ЗА ДРУГИТЕ ИСЛЯМСКИ ФАНАТИЦИ , ТОЙ ЩЕ СТАНЕ МЪЧЕНИК , ЩЕ ОТИДЕ В РАЯ ПРИ ДЕВИЦИ , ЩЕ ИМА ПОСЛЕДОВАТЕЛИ . ДО ЖИВОТ В ЕДИНИЧНА КИЛИЯ И ВСИЧКИ БЪРЗО ЩЕ ГО ЗАБРАВЯТ.

Tе са си фанатици !!! Tакава им е религuята ! Tе нямат нищо общо с нас ! Zатова далеч от нас !

Пратете го в Софийския централен да излежава доживот - няма да стане от нара, гарантирам ви. Един след друг ще го...задържат в полегнало положение с тезши нежни форми и меланхолични очи........

Отлично !!! Даже религията ще смени !!!

Какви балканяшки юнаци сте само? Е , как ще стане - прави до нара и ... мазоли по пръстите?? "Да не си цапаме ръцете!"" Амин!!!

На такива МЮСЛЮМАНСКИ ИЗВЕРГИ,трябва да им натикват тротила във Г....-където слънце не огрява,и да ги пуснат на някое голо поле! Нека се взривяват,колкото си искат,и да отлитат при скапаният им алах!

Ръшите все още ги търсят с прицелите от въздуха, ама "трудно го вкарват"!?

Ха, сега му закачете колана и дръпнете въженцето. Заслужил си го е.

Френските служби за сигурност и полиция работят. Не са като нашите тумбаци само да стачкуват.

Гледах по една ТВ филмче за лагера в Идомени. Хората плачеха, за някои ми стана жал. Трябва да се помага, но не по този начин. Едно момиче , бивша стидентка, разкаваше, как ги обстрелвали от Ал Нусра. Каза - ужасно е да имаш всичко (!), а после така изведнъж да го изгубиш. Хотата си искат домовете, мирните домове, а ако не може у дома, нека да е другаде, но с близките и без бомби. Е, пита се, не трябва ли усилията да бъдат да се спре войната и на хората да им върнат Сирия, Египет, Либия, Ирак? Не трябва ли световните кукловоди и техните марионетки да са в Хага? Тогава и рискът за Европа ще е много по-малък и ситото - по-ситно. И разните му абдесалами няма да се множат тук.

Филмчетата са част от пропагандата,с която ми заливат кукловодите и техните марионетки.

Просто момче, което вярва в ненаучни постулати, които всяват омраза и смърт, за да може "учителите" да дебелеят и умуват къде да облажат.

На този едноклетъчен цялото му семейство са терористи. Трябва да се действа радикално, всички на въжето. Иначе Европа скоро ще изчезне....и вече е започнало в Моленбек

Жалък, дребен човечец. Гледа с най-тъпия и дрогиран поглед.

Белгия си отглежда, угоява и финансира бъдещи смъртници терористи. Държавата им адава всичко на тепсия и в един момент мюсюлманите решават да се "отблагородарят" за този лесен живот. Ако бяха заети да работят, оцеляват, да се развиват в живота никога нямаше да се сетят да се занимават с такива простотии. Да кажем благодаря на западните цености.

Не съм религиозен, исляма не го познавам, ама като погледнеш ислямския свят една държава свястна няма. Ще излезе че религията им пречи да живеят по добре? Ей го на и Абдеслама-а... ще се взривява на стадиона - нещо хубаво няма да направи - само мизерии?!? Ама кво се чудя - едно общество което не зачита жената за човек ниищо хубаво не може да се очаква.

Този е същия под името Абдал Салам е обучаван в Русия и награждаван лично от Путин.Джужето ще иска да го размени и да си го прибере

А иначе са го обучавали във ФАЩ. На плажа в Малибу, а американски вомъни са му правили свирчоци.

Като ти гледам "кадрото", сигурно искаш да си го сложиш този зад задника?

Да го обесят на същия стадион, където е искал да се взриви! Така ще му изпълнят желанието да умре, никой друг няма да загине и ще дадат урок на всички сбъркани в главата като него! Амин!

Е , и ? След него друг и така без край .ТРЯБВА РАДИКАЛНО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА.

по този начин в очите на много фанатици ще стане МЪЧЕНИК и ще има последователи. До живот в някое ГУАНТАНАМО .

Там ще си гледат рожбата като принц.

Може и да го взривят.

Да му ритне столчето жена,за назидание на всички терористи, които искат да отидат в рая.Така ще отпътуват за ада!

Според тебе някой, дето избива и то много хора, дето нищо лично не са му сторили, трябва ли непременно жена да го убие, за да отиде долу? То вече само си го е направило. Но това с "жена да му изпълни смъртната присъда" може да има полза само като кара останалите мераклии за 72 девственици, да си помислят хубаво какво ги чака накрая по собствените им малоумни разбирания, по които, ако ги убие жена, отиват в ада.

Как пък най-големите русофили са най-големите ислямофоби, като Россия е наполовин ислямска, ми е невъзможно да си го представя. Тия товарищи явно живеят в един въображаем свят! :)

Твоят въображаем свят - най въображаем от всички !

Не сме ислямофоби, що се отнася до нормалната ислямска религия, а сме срещу нейната фашизоидна проява, която всъщност е насочена и срещу самия ислям, и срещу християнството и пр., т.е. срещу цялото човечество!

Ха... насрал се е от страх... изведнъж му е присветнало, че може и да не го чакат 72 девици, както му е обещал Мохамед. Ако се беше съсредоточил да се оправи в живота вместо да виси в джамията, можеше и да си намери една жива, а сега той ще бъде девица в затвора.

Глеа като изтъпанчен студентин от НБУ преди сесия! Ха-ха-ха. Ако му шибнеш един, и ше съ разпадне.

През декември полицията е загубила следите на единствения оцелял от атентаторите на ул. "Деланоа" 47 в Моленбек, една от 19-те общини на Столичен регион Брюксел с население от около 79 900 души, предимно мюсюлмани от Северна Африка. След повече от 3 месеца най-търсеният престъпник в Европа е заловен на ул. "Катр ван" 79, или на 400 метра от мястото, на което полицията е загубила следите му. "Салах Абдеслам печели наградата за най-голямото бягство в историята: 400 метра за 3 месеца", пишат белгийските медии ("Salah Abdeslam gagne le prix de la plus grande cavale de l'histoire: 400 mètres en 3 mois", Par Stanlislas Rizkov, 20 mars 2016, NordPresse). Някои от медиите, като Уикистрайк пък пишат, че "...Салах Абдеслам очевидно никога няма да бъде предаден на правосъдието и ще се самоубие в килията си за да бъде не само избегнат скъп процес, ами и от страх, че може да проговори и разкаже истината...".

Лумпенът си остава Лумпен дори в неделя сутрин!

И защо медиите изобщо ги допускат до информация по време на следствие...?Сбъркана работа!Получават огромни заплати да ни заливат от сутрин до вечер с помия...

Сега като се започнат едни еврогейски дела и разследвания, та ще минат няколко години! А просто този боклук трябва да бъде изгорен жив до най-много месец!

Промените в западна ЕВРОПА не са от вчера .Погледнете националните отбори по футбол , баскетбол , волейбол и т.н. , за да се убедите какъв е вече материала в тези страни . Това което се случва е резултат от натрупването и беше въпрос на време. ЗА МЕНЕ ВАЖНОТО Е НИЕ НАКЪДЕ СМЕ ТРЪГНАЛИ И ДОКЪДЕ ЩЕ СТИГНЕМ ?????

Коментаторите отдолу: много сте тъпи бе. Да го разчекнели, убиели, незнам си какво веднага. Тоя е единствения който може да даде някаква достоверна информация за това кой всъщност стои зад атентатите.

Трагедия братче, обречени сме во век и веков, няма спасение от интелигентното туземие.

Споко, скоро ще се промени БГ матряла - ще добие повече летен тен и ще се моли предимно у джамии, за жените - поне шамии!

А може и да наговори куп лъжи.

Близките на жертвите би трябвало да съдят френските и белгииски политици за престъпна небрежност и некадърност.

Ееееех, Европооо,Европо....Ако християнин беше избил маса народ в Ирак,Иран,Саудитска Арабия и т.н. и го хванат - до сега да са го удушили, пребили с камъни, обесили, отсекли му главата, одрали и нарязали къс по къс!!!! А специално засниманите кадри вече щяха да са обиколили света! ГЛЕДАЙТЕ САМО ДОКАТО ПОДПИСВАТЕ ПРИЕМНО-ПРЕДАВАТЕЛНИЯ ПРОТОКОЛ ЗА ТОЗИ ИЗВЕРГ ДА НЕ ВИ ГО ОТМЪКНАТ ПОД НОСА ИЛИ ДА ГО ВЗРИВЯТ, БАРАБАР С ВАС НЕГОВИТЕ ДРУГАРЧЕТА!

А възможно ли е истински последовател на Христос (не такъв който си лепи етикета "Християнин") да избива хора? Къде пише че Христос е вършил такива неща?

Принципно е възможно! Но за кеф и за да прави демонстрации както много му се иска на нашия сънародник!

Този сега какъв е?Чистокръвен белгиец ли е, или просто Интегриран,изстрадал бежанец от диктатурите на Кадафи и Асад или просто е от умерената демократична опозиция?

какво звучно фламандско име!Те от от Босфор ТВ пак почнаха вече цяла седмица реват за "бежанците",да си го прибират тоя при тях,ама тоя път да не си забравя пояса с бомби/на майчин език-шахида/!хем че изпълнят интернационалния си дълг,хем че се отървем от турските им сериали