Франция допуска участие на ”силите на режима” срещу ИДИЛ

Френският външен министър Лоран Фабиюс за първи път допусна възможност сирийската армия да участва в борбата срещу джихадистката групировка "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Франция допуска участие на ”силите на режима” срещу ИДИЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква наглост! Тоя явно не е със всичкия си след като "допуска", че предтавете си сирийската армия може и да учавствува в борбата срещу собствените си агресори. При това сирийската армия, кюрдите и хисбула са единствените които имат смелостта да се бият по суша с ИД!

Ето какво казва един американски сенатор (Верджиния).. . Ако турците и саудитците спечелят, ще се установи строг ислямски режим, в който доминиращ ще е IG (екстремистката групировка Ислямска държава ) или терористична организация Ал Кайда", допълни Блек, цитиран от РИА Новости. Той смята също, че Турция подкрепя финансово бунтовниците, за да установи диктатура на ислямския режим в Сирия.

ОЛАНД ВЕДНАГА ДА БЪДЕ ЗАДЪРЖАН И СЪДЕН-ДОПУСНА МНОГО ЖЕРТВИ И СПИСАНИЯ ВЪВ ФРАНЦИЯ ДА СЕ ГАВРЯТ С МОХАМЕД. БАШАР АСАД ДА ОКУПИРА ФРАНЦИЯ-ТЯ НЯМА БЪДЕЩЕ КАТО ДЪРЖАВА!!!

само дотогаз да не думнат и кулата...

Г-н Фабиюс,кой сте вие и какво ви дава право да определяте какво да бъде бъдещето на сирийският народ!?

Фабиюс със сигурност не иска, за Сирия , това в което я превърнаха Турция, саудитците и др. в името на исляма.

И правилно, защото: "Докато търсим врага на друго място, ние никога няма да победим, тъй като нашият истински враг е ислямът, който воюва срещу нас подмолно, приспивайки ни с пацифистка реторика и хуманистични лозунги (които не са му вътрешно присъщи), с които прикрива като с маска зловещото си лице, като в същото време ни разсрелва, коли и взривява."

Америка да си гледа работата. Европа иска да спре теросристите които идват от ИД, Асад е друга бира. Америка да спре да си бута миризливата гега навсякъде!

ЯСНО Е ЧЕ В СИРИЯ Е СЪЗДАДЕНО ОБЪРКВАНЕ.ЗА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ СИРИИЦИ ТРЯБВА ДА УКРЕПЯТ СВОИТЕ ГРАНИЦИ.ДА ОТСТРАНЯТ ЧУЖДЕНЦИТЕ ОТ СИРИЯ.ДА ПРОВЕДАТ ИЗБОРИ И ДА ОПРЕДЕЛЯТ КОЙ ДА ГИ РЪКОВОДИ.ТОВА Е ПРАВОТА НА СИРИЙСКИЯ НАРОД.И НА НЕГОВОТО ЛЕГИТИМНО РЪКОВОДСТВО.

Точно така! Тогава рушняците да си товарат техниката и в СИБИРЕ! Да оставим ИД и Асад да се разберат, а бежанските потоци да се засилват докато не потопят цяла Европа.

ЩЕ СЕ СЪГЛАСЯ С ВАС АКО ГОВОРИТЕ ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ЛЕГИТИМНИЯ СИРИЙСКИ ДЪРЖАВЕН ГЛАВА.АЗ НЕ СЕ ИЗЖИВЯВАМ КАТО ТАКЪВ.

Ама то иначе (без силите на Асад) ,няма как и да стане. Просто без Асад -няма победа -при него си стои огромната част от населението на Сирия,и притежава към 130-150 хилядна армия. А населението от останалите територии ,бяга в чужбина -от териториите,окупирани или от ИД,или Ал Нусра ,или десетките друго повече или по-малко умерени или неумерение формации. От техните територии тези клети хорица бягат. Та мисълта ми е,че Асад ще играе основна роля в победата над ИД ,и как без него? И не могда да разбера,тези като САЩ ,които поставят условието той да не е президент,за да помогнат срещу ИД. Това не е ли въпрос вътрешен,на сирийците?

може ли някой да ми обясни, реално тия френски п,,,ли, какво направиха за да отмъстят за 150 жертви от преди няма и месец. Или и тия само си приказват като наш Роско. Всички видяхме оня голия, където го изведоха преди няколко дена.

Предлагам на Франция да не лежи на стара слава и да се смята повече за велика сила. Защото не може да гарантира сигурност на французите дори в собственият им дом. Според последна анкета 1/6 от французите са мусюлмани. Френските политица сами жертваха бъдещето на своите деца. Акъл ще дават на Путин-хайде де.

Внимавай, товарищ! Говариш за наш съюзник.

Един умен човек. Айде сега да видим Тиквата какво ще изтиквачи.

Запада се размърда, чак когато видя че Путин здраво се е заел да постави в ред тая част от света. След шамарите, които получиха в Крим и на други места, тия хора не проумяха, че при Путин лабаво нема. Той се намеси в Сирия само с една цел - победа. И разминаване няма-след Ирак, следващата страна, която ще изпадне под влияние на Иран е Сирия. Колкото и това да не се харесва на някого.

А кой е френският президент,че да определя какво ще е бъдещето на Сирия и кой ще е президента и? Шарлито май нещо се изтърва недемократично,а?

На западняк вяра да нямаш!! Водени от наивно благородство, руснаците за пореден път получиха удар в гърба от запада, с ръцете на турците!Западняка те уважава, само когато го гледаш в лицето, през окуляра на снайпера!!

Международен, Междуконтинентален, Междупланетен GangBang.

Макар и бавно, започна да осъзнава и говори за нещата, който са факт.

Едва ли. Това си е просто ПиАр. Вчера оланд отиде да се фотографира с Путин, за пред биомасата във Франция и ес. Иначе за нищо не са се договорили. Само празни приказки, изсмукани от пръстите ...

да не би да си бил на срещата, че така уверено пишеш??? ... че не те видях там.

Руснаците казват,че докато не гръмне гръм, човек няма да се прекръсти, та и прогресивното човечество така. Трябваше талази псевдо бежанци да заляеят Европа и да гръмне в Париж, за да започнат наричат нещата с истинските им имена

Вуте, ти в Коми ли си бил, та поназнайваш руски поговорки? Жена доведе ли си от там?

А случайно да се пита френския президент дали ИМА място в управлението на Франция???Не мога да разбера до кога ще се налагат на суверенни страни да ги управляват назначени от терористи управници,,Сирия НЕ е България дето сте и поели управлението БЕЗ да искате съгласието на овчедушния вече българин.

Добре, че не се бият на нашата граница, че без нас бой не минава.

не бързай, скоро и тук

Че то само Сирийската Армия и руските ВКС се борят с тези терористи? Какво има да предполага? Хората отдавна воюват. А бюрократите в ЕС плещят празни приказки.