Най-кръвопролитните атентати във Франция от 40 години

Атентатът срещу списанието "Шарли ебдо" в Париж е най-смъртоносният във Франция в последните десетилетия.

Обратно в новината

Коментари - Най-кръвопролитните атентати във Франция от 40 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е било от векове. Всеки в името на своя бог и с меч в ръка се втурва да се бие. Сега е с други оръжия. Не оправдавам извършителите!Напротив! Който иска да се бие, да предизвиква бой с въоръжен противник! А не да се перчи с автомат срещу жени, деца и мирни хора и после да бяга! Ебати героите!

Хайде сега в Париж да отиде нашата добра ГеДеРейска Другарка Меркел , и да обясни на Французите колко са 'убави ислямистите ! Щото само преди няколко дни градовете : Кьолн , Лайпциг , Дрезден и Берлин БУКВАЛНО ВЪЗСТАНАХА срещу ислямизацията на Стария континент и в частност - на Германия ! По улиците на всеки от посочените градове имаше повече от 100 000 освирепяли НЕМЦИ , а другарката Меркел люто ги кълнеше по телевизиите и плащаше на разни Мокамби да правят контрапротести в подкрепа на исляма ! В такъв васален Еврогейски и ислямизиран съюз - ние повече място нямаме ! Лошото е , че и време вече нямаме ...

А защо това се случва точно сега, когато еврото пада драстично? За отвличане на вниманието ли? Или може би се опитват да оправдаят антиислямсите протести от последните няколко дни? Само на мен ли ми се струва, че има задкулисие зад всичко това?

които си го турси си го намира седи си вкущи на топло и не предизвикваи никои нищо лошо няма да ти се случи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това оправдание за убийство ли е? Няма начин да ме учат как да живея да си гледат тяхната държава.

Това издание отдавна се подиграват на техния пророк, кой им го позволява това отношение, с какво право го правят, всички знаем, че са доста чувствителни на тази тема. Били сме демократично общество, питам, ако някой се подиграва с нашия Бог Христос, след като сме демократично общество, трябва ли да си затваряме очите. Аз лично не съм съпричастен към трагедията, не че подкрепям подобни действия , но не би трябвало да ги провокираме.

Това издание се подиграва и на папата, президентите Саркози и Оланд... Това е част от професията им. В Белгия комиците се шегуват основно с краля и политиците. В България също политиците са най-осмиваните. Това изобщо не може да е повод за това чудовищно престъпление!

Тази подигравка е провокация, сами си го търсят.

Политиците са лошите, а бог(независимо кой) е от добрите. Това е разликата Просто разсъждавам, може и да греша. :)

Абе, льольо, ми като изтипосаха БГ като тоалетна, какво?! Кое е свобода на словото? Чувствителни били.. Идиоти средновековни!

Какво означава свобода на словото?

Свобода на словото определено не означава, да се подиграваш на нечии Бог, още повече като знаеш, че мюсюлманите са силно чувствителни на тази тема.

сте писали глупости

наи смисленото несто което сам чел напоследак.

От ден на ден играта загрубява все повече..

Ходи си изпий хапчетата явно си с доста лабилна психика !

Изпий си ти хапчетата за събуждане, глупак! Цял свят знае вече, че всичко това е кървав платен театър с живи кукли които умират наистина всеки ден. Хора събудете се!!!!!

Ислямските убийци, терористи са чираци в сравнение с българските комунисти, който през 1925 година избиха около 120 души, елита на България в църквата Света Неделя, а през периода 41-45 години избиваха методично булгарските интелектуалци. Само след 9 септември за няколко години са избити над 20 хиляди българи, само защото не са симпатизирали на диваците. Така, че комунистите в България са много по кървави терористи от ислямските.

Толкова много ли ни е бил "елита"??? Това да ти покаже, че са били за трепане. Не може една шепа грабители да ти се водят елит и да грабят държавата и народа, а останалите да са бедняци. Браво на комунистите, сега пак трябва да дойдат и да ни отърват от сегашния "елит".

Толкова или не , проблема е че такива като теб ( обратното на елита ) са мнозинство. Личи си и по дереджето на държавата - във всички класации е най , но в обратен ред.

Не ми е ясно до къде ще стигне търпението на французите и каква диагноза за извършителя и поръчителя ще направят? Вече е ясно, че светът тръгва в друга посока на развитие. Скоро ще видите как постепенно се оттеглят френските производства от ислямските държави, защото религиозният антагонизъм ще даде отражение върху търговията. Пред французите има мисия, която едва ли могат да поемат, но явно те ще трябва да поставят исляма на мястото му. Ако тези атентати продължават, ислямът трябва да бъде изолиран и натикан в малки дупки,където да бъде заставен да се откаже от идеологията си. Това е война на цивилизацията с диваците и всеки трябва да направи избора си сега.

Не отдавна французите и повечето "право защитници" от Европа протестираха остро срещу засилените мерки за сигурност, които се искаха от "жандарма" САЩ с цел намаляване на терористичната заплаха. Интересно е дали и сега са на същото мнение?

Със ислямския тероризъм могат да се справят само руснаците.Те имат перфектна система за неутрализиране на терористи.Първо стрелят и после питат.Ако това не даде 100% резултат-жална мъ майка на целия народ или религия от където произлиза терориста.Сибир е необятен.За пример.Вижте как ни дресираха нас-не смеем и дума да обелим на криво, камо ли за атентати да мислим.

Интересен мит. Това Дагестан, Чечня и т.н. явно не ти говори нищо. Трицифрени загинали при супер спец. акции-чети , примери има. А, да , забравих , там хората нямат значение...

Трябвше да мислиш отзад напред.Разбира се, че в СССР и Русия човешкия фактор няма значение.Какво тук значи някаква си личност.Казал го е поета.

Сибир не е ли необятен, защото е много студено там? хах :)

...то като се замисля и на полюсите няма никой, но какво ти пука... :) ...е има 1, 2 кушарки за изследователите и полярни мечки.

Къде е сега Ердоган да ни убеждава в мирната и човеколюбива същност на ИСЛЯМА и да се прави на обиден?! Нещо не се чува и гласеца на Светия отец от Ватикана, който, недвусмислено да заклейми подобно сатанинско престъпление!

Някой виждал ли е Местанчо?

Ето ви проблем с "културните различия". В Европа на карикатурите и статиите се отговаря със същите или други инструменти на журналистиката. По други места отговора е картечен огън. Готови ли са европейците да се откажат от постиженията на духа и демокрацията, заради пустата мултикултурност? И въобще тази мулти нам какво си възможно ли е да съществува въобще и в какви граници?

Абе, брадатите удавих в кръв Сев. Африка и Сирия. През цялото време в Брюксел и Вашингтон доволно потриват ръце. Сега се оказа, че в Париж имало кръвопролитие.

Докато Франция оправя Украйна.....!

Всъщност трябва да се каже: "близо до автоматични (без ТЕ) гардеробчета", защото едва ли са едиствените на гарата в Марсилия и защото не са известни на голяма част от читателите.

Вкарайте си още мургави в ЕС, че и в БГ, нали сме "членки"...