Франция към САЩ: Няма да търпим подслушване

Франция реагира остро на информацията от "Уикилийкс", че САЩ са шпионирали тримата последни френски президенти - Жак Ширак, Никола Саркози и Франсоа Оланд.

Обратно в новината

Коментари - Франция към САЩ: Няма да търпим подслушване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

s France! link

Ха ха, кой ги бръсне за слива французите? НИКОЙ! Колкото нещо се случи когато се разбра, че са подслушвали меркел, толкова ще има последствия и сега :))) Смешници!

....НЕЕЕЕ ЩЕТЪРПИТЕ И ЗАДНИКА ЩЕ СИ ДАДЕТЕ - ДО ТАМ СТЕ СТИГНАЛИ!

Те не били подслушвалиХахаха.Спомням си едно време един техен любим президент,чиято жена е кандидат за президент в момента, който каза под клетва "Аз не съм правил секс с тази жена" За по младите да кажа жената беше Моника Люински.Лъжата в американската полита е интересен феномен.Тя е въведена като заместител на истината.Останалите държави са толкова заблудени и окупирани от техни агенти,че са чак смешни.Имам в предвид Европа.

Знаем го този кой е. Същият даже заяви, че оралната любов не била секс и следователно изневяра.

Както каза един британски бивш дипломат в НАТО има амер. васали с ограничен суверинитет и подопечни територии без право на никакви самостоятелни решения.В първата група са Великобритания,Франция,Германия,Япония.Във втората попадат "независими" държави като България,Чехия,Латвия и др. с почти нулев икономически и отбранителен потенциал изполвани в зависимост от тактическата обстановка като тил,буфер,прифронтова полоса,филтър за задържане на миграционни потоци и каквото необходимо съгласно текущатата геополитическа обстановка.Тези държави се управляват почти като латиноамерикански или карибски бананови републики от съответните дипломат. мисии на САЩ,но по-прикрито за да се пази приличие пред международната общност.В този контекст моето лично мнение,че Франция след войната в Ирак и провалената сделка с мистралите губи все повече от военно политическият си престиж,все пак Франция активно подкрепяше Садам и др. арабски режими пометени от арабската "пролет".Те бяха и голям клиент на френският ВПК,който е в челната петица имиджа на когото пострада много от провалената сделка с мистралите.Всичкия този вой на Оланд е за да спаси потъващият си рейтинг иначе едва ли мощните френски разузнавателни служби са толкова наивни,че да живеят с такива илюзии относно подслужането

Франция трябва да поиска от САЩ да й върнат Статуята на свободата.(Свобода в САЩ така или иначе няма, има диктатура на парите.)

Нас САЩ не ни подслушват , защото всяка стъпка на българското правителство /все пак не казвам колониална администрация/ се извършва по инструкции на Държавния департамент и под зоркия поглед на американския посланик.

Нали с тези подслушвания ги държат за то..ите, включително и фрау Меркел...

Мале каква истерия за нещо нормално и обикновено..... :-) Всяка една дьржава е дльжна да се пази от всички, най-вече от приятелите си...... В политиката няма вечни приятели, има вечни интереси. Крайно негативната реакция на Франция е обяснима донякьде ( накьрнено е прочутото френско самочувствие ) но реакцията на Бьлгарите??? Явно атакистките тролчета се хвьрлят на всяка новина, която е изгодна за троленето им и плюенето по "врага" :-) :-) :-) Всяка една дьржава е дльжна да има силно и работещо разузнаване, иначе е разграден двор. Затова САЩ са много, много напред пред всички останали дьржави по всички показатели-икономика, финанси, иновации, производство, техгологии...... Япония откьде черпи всички иновации и технологии??? Публична тайна е, че имат най-силния в света промишлен шпионаж.......

Новина би било, ако няма шпионаж и подслушване. Франция не е нищо повече от първоразрядна колония на САЩ. За разлика от първоразредните, нас дори не ни подслушват, защото нашите управляващи са само фигуранти и научават за собствените си решения вечер по телевизията :)))

ЩОпък се възмущават. Нека да ги подслушван , нека да ги манипулират , нека да ги шпионират и французите трябва да се радват ,да са щастливи и весели ,чак да танцуват ог радост. Това е американската демокрация , да шпионират цял свят.

Пуделчетата се правят на обидени!Поредният цирк!

Що ревете бе франсета,гато се цункахте не ривахте нали?От 2006 год. са ви го нахендрили вий чак сега взе да ви боли,ще траете като сте си дали гъзт под наем ще стискате зъби и ще траете,може и хубаво да вземи да ви става!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А казват че Русия била лошата. Руснаците като искат нещо поне ти го казват в прав текст а не шушу мушу гейска работа. А ние сме тръгнали да им даваме достъп до територията си за да си разполагат тука армията си. Те всъщност направо го обявиха без да ни питат дори. Ей съвсем се я подкараха през просото тая "велика демокрация". Много демократично няма що. Мисля че е време Европа да си отвори очите и да разбере що за съюзник има. Никакъв съюзник не е а най-обикновен международен престъпник.

"САЩ не са нито съюзник, нито приятел на Франция", каза пък лаконично водачката на Националния фронт Марин льо Пен, цитирана от ТАСС". Тая откочолка какво я цитират? Може ли лидер на руската партия в Фрация да е на друго мнение. Мадам Пен отдавна се е продала на рашанити и няма шанс да си върне достоинството.

Е господа французи и господа напреднали европейци, какви трябва да са още примерите, за да се разбере, че отвъд атлантиците ни готвят само среден пръ...ц

Френските управляващи за едно подслушване веднага се противопоставиха на американците, а нашите - приемат американски въоръжени сили и ни вкарват във война, в която ще загинат българи, а не американци!

Ще си позволя да слезна до нивото на средностатистически български избирател със следната кавър версия на битуваща преди години сентенция."Ако в Белия дом имат метеоризъм , то в българското Президенство получават остро разстройство"

Много, много се насраха краварите... Наистина булшит направиха!

хахаха, мурзилъка работи усърдно за парчето пица :)

сащ нямат нито съюзници, нито приятели. Тези психопати имат нужда само от васали. Отпишете ги! И не пращайте вашият специалист защото може и да не се върне.........

Пращат го за инструкции как да реагират на разкритията и да се разберът кой какво да лъже та да не стават смешни.Не за друго отива там.Иначе щяха да пискат отзоваване на американския посланик.Толкова ли е сложно за разбиране.

Чичо Сам го е страх от сянката си

страх го е от маика ти, че е кофа

Той поне има майка. Ти си роден от триполов сигурно.

Равнопоставена и обединена Европа с САЩ е утопия, също като комунизма. Напълно невъзможно.Човечеството не е достигнало нужното ментално ниво за това. А краварите са всеизвестни с откровенната си тъпота.

Те асмите американци не отричат , за Германия си признаха , ама на някои соросоиди им трябва още факти. Именно защото подслушват всички затова и всички ги слушат. А не защото изповядвали едни и същи ценности. Дрън Дрън

По аналогия "Митов: Без истерия, подслушването от САЩ във Франция е планирано" ...

УСА имат самочувствието на Господарите на света - могат да подслушват когото си искат, могат да нападнат когото си искат , а наскоро си гласуваха че техните служби могат да убиват когото решат навсякъде по света.

Скоро ще го папат руски ядрен. Така ми се чини.

Ама, нали уж рушняците никого не заплашвали! Това го заяви товариш Путин, самы мирны, людоед в мире.

не смятам, че французите са изненадани , просто е затвърдено това което са предполагали

Този съюз започва да изглежда малко странен. Една държава от съюза има войски из целия свят, подслушва всички, нарежда на всички. На тяхна територия обаче няма никакви съюзници.

Абе те заради САЩ жертваха сделката с Мистралите, пък сега нямало да търпят. Аре ся.

Нищо не са жертвали, те парите са си ги взели от щатите вместо от Русия

е либе з акитка. ревнахте от как го поехте до край.

Странно е, че Франция ще търпи САЩтанкове в Источна европа.

Не е странно, но не си грамотен. На Сидер феновете са неграмотни и пишат с доста грешки. Когато има бели петна в мозъка е така.

Съюзници?! Империята на злото има само подчинени, които са прекалено наивни, глупави или алчни за да осъзнаят как ги използват и манипулират. ЕС наистина ли вярват, че са по-различни от създадените, употребени и заличени марионетки в лицето на Садам, Кадафи и Осама?

Отдавна е трябвало да се досетят, че са "шпионирани". :-)

humfry

"Още преди 2 години Германия едностранно разтрогна съглашенията с Вашингтон и Лондон, позволяващи на техните спецслужби да следят телефонните разговори и интернет кореспонденцията на територията на Германия." А дали има подобни съглашения и в България, която е най-верния съюзник? Може би това е причината Китай да разработват изцяло техни системи.

САЩ не подслушвали Оланд. А за предните президенти, дори не го оспорват. Така информацията и без това е до 2012г и могат да кажат, че не нарушават приетото от 2013г.

Ха, че американците смятат Франция за враг още от времето на Де Гол... А през 2013 г. американските власти поеха ангажименти да не подслушват вече своите съюзници щото ги изловиха че само във Франция за един месец са успели да подслушат 70 000 000 телефонни разговора ...

Нашите управници не ги подслушват, те са видни наркотрафиканти.

Нямало да търпят. Па да се отпуснат и да си вземат още вазелин... клоуни френски.

Хайде за Ангрия разбирам, братовчеди са, няма да се сърдят, обаче Германия и Франция да търпят подобна васална позиция е ПОЗОР. Генерал Дьо Гол се върти в гроба си ;) а за чичкото с мустачките да не говорим...

Целия ЕС е в позицията на проститутка пред големия клиент САЩ, така че ЕС няма какво да мрънка че и го набиват голям... и черен

Повечето ЕС колониални партии и политици, знаят че ги подслушват и имат компромати срещу тях, защо са приели това положение е сложна тема за научен размисъл. Да не беше "Уикилийкс" тази публична тайна нямаше да бъде разкрита, сега формално ще промърморят, подобно на баба Меркел и ще кротнат. Не трябва да се подценява, робството и васалите, те са съществували от началото на цивилизацията, защо мислите че сега не съществуват, даже обратно с прогреса на науката и технологиите са многократно по-ефикасни и по-дискретни от преди.

На началниците от САЩ всичко е позволено !Ако не вярвате питайте Борисов , Цветанов , те редовно са на "обучение" за по 20 дни там!Не случайно първото правителство на ГЕРБ подслушваше на поразия!

A пък наш "цецо" го съдят за подслушване?! Kво стаа тука бре хора?? двоини стандарти ли пак?? хахаха..;)

Пак претоплени манджи,че и загорели!...Дрън-дрън...

Какво толкова се тръшкат сега - нали Уикилийкс не е достоверен източник казват? Нали между партньори няма тайни? Просто САЩ са съгласували позиция с партньори преди да са разговаряли с тях :)

Е, това са ни съюзниците. Това е НАТО.

пълен близнак на варшавския договор! и двата случая има отявленлидер,който иска да му се играе по свирката,ако пък ли не,то сатъра ...

светът срещу русия и сащ! това искам да видя в следващите новини! когато светът игнорира тия две империи на злото поне за една петилетка,тогава нещата ше тръгнат във вярната посока!

Що така бре Миме!? Пък си мислехме "чи съ обичами" :)

Най-боли като те изненада приятел, приятел доверен съюзник. Франция поне остро реагира. У нас президента, главнокомандващия войските ни не знае, а и не са го питали САЩ дали да разполагат военна техника в България, явно американците за нищо го нямат. Ако им се разсърди ще го потупат по рамото да му мине.

БРЦК

Абе франсетата , Русия подслушваше ли ви , че не дадохте Мистралите ? А сега след като толко лошо са ви подслушали , що не ги дадете , ей така за отмъщение и за да не връщате парата ? Много ясно че ще ви подслушват - нали вие самите сте им дали достъп.