Френски полицаи застреляха имигрант

Полицията във френския град Гренобъл застреля в един от крайните квартали 27-годишния имигрант Карим Будада.

Обратно в новината

Коментари - Френски полицаи застреляха имигрант | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой знае зашо и този носи звучно "френско" име със силен африкански загар. Още нещо интересно има в тази кореспонденция - омразата към белия човек която показват демонстрантите. Това е ключовият елемент в казуса. И въпреки че френската полиция не е толкова безкомпромосна като германската и те са открили огън. Очевидно това е начина за усмиряване на тълпите от безотговорни типове. И в това няма нищо недемократично Полицията е призвана да пази нормалните хора от престъпниците. Ако се налага и с оръжие. А този екземпляр каквото е търсил това е намерил. Това е и за назидание на останалите - да знаят какво ги чака ако стрелят срещу полицията. Браво на французите! Абе ще разберат те че с циганите само това е начина, ама нейсе...

Сега някой да не каже, че в Гренобъл има етнически размирици! Това са обикновенни хулигански прояви.

Горкото момче!Бог да го прости!То е заплатило вече за грешките си с 27 годишния си животец.Както и Ганеца,който е убит при подобни обстоятелства.

Веселинке, що бе мама му стара ги пишеш тия глупости. Какво момче, каквъв животец, какви пет лева... "Убитият се оказа рецидивист, три пъти лежал в затвора за въоръжен грабеж. " Боклуците драга, може и да си плащат добре, но си остават боклуци, естествено за нормалните хора, за останалите боклуци може и да са момчета.

Веднага да се алармира Хелзинксия комитет!Как така са застреляли човека?!Може да е бил гладен ЦИГАНИН?!

Изглежда евтиният труд на емигрантите и гастарбаитерите ще се окаже много скъп за западноевропейцитеите. Цената за съжаление няма да е само финансова, а и социална и културна. Иронията е, че печалбата беше за корпорациите, а сметката ще я плати цялото общество. Американците, австралийците и канадците успяват по-добре да си интегрират имигрантите и използват различията в културите за да обогатяват обществото и нацията си.

Това е само, защото и американската, австралийската и канадската нации са новоизлюпени и без вековна история. Там коренното население е изолирано и полуизтребено. Докато в Европа се подменят старите нации чрез прикрита социална война. Всички подобия на Хелзинкския комитет и прочее ''правозащитни'' организации са в основата си дълбоко човеконенавистни про-еврейски сепаратистки банди.

Браво, това е начина на действие срещу тази напаст.

Време е,да се готвим за отбрана.Нападенията няма да спрат,а ще се увеличават в цяла Европа.Кражбите и обирите,ще зачестяват.Няма да се размине сблъсъка с нарастващите групи от имигранти.

Храниш го, поиш го и то накрая те лай. Демокрация ли, не - демократция им трябва! Вагоните, шлеповете и в Африка, там да си градят свободни от правила държави...

Ще им дойде акъла на французите, но дано не е късно, че много ги допуснаха до себе си тия гадове.

Това чака и България.

кои авфриканец ще доиде тука?те ходят в цивилизовани държави

А ние малко ''африканци'' ли си имаме? При това родно производство, мейд ин Бългейриа - над 1 милион подивели цигански зверове.