Българка опита да убие внука си във Франция

Възрастна българка бе арестувана във Франция за опит за убийството на 12-годишния си внук.

Обратно в новината

Коментари - Българка опита да убие внука си във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярно е

Сега разбрах коя е бабата и внучето. ВЯРНО Е за съжаление.Познавам ги.Тя е бивша оптичка от малък град.Много гаден човек.Навремето е лежала в Сливенския затвор, там ражда сина си.Мисля, че го е направила от ревност по сина си,за да раздели семейството(не е първи опит),а снахата цял живот да тъжи по детето си. ЖЕСТОКО Е .Хубавото е,че не е успяла с плана си, а сина и да се замисли как го е възпитавала майка му....

МОЛЯ ДА СЕ УТОЧНИ! БЪЛГАРКА ОТ ЦИГАНСКИЯ ЕТНОС.

Не се учудвам.Бабата на моя син/бившата ми свекърва/ изправи пред подсъдимата скамейка моето дете и нейн внук.Детето ми е на 10 години и загрижената бабаго изправи пред съда,за да си каже защо не иска да прекарва уикендите и 1 месец през лятото с нея.Бившият ми съпруг живее в чужбина,поддържаме тел.контакти, но си подви опашката пред желанието на маминка и допусна дедето ни да застане на катедрата в съда.Така,че напълно допускам че този случай е истински, ако и да звучи нелепо.И съм щастлива,че нашата баба не се е добрала до трион,резачка,ножица или други режещи предмети....

Къде са Аурора и дедо Йоцо да дадат американската връзка?!?!

az imam chuvstvoto, che babata predpochita frenski zatvor pred alternativata da se vurne v bg

Поредната идиотска измишльотина на онези зад Стената (тя още си съществува). Те и без това вярват, че ние тук си ядем децата. Ще е интересно каква ще се окаже истината (ако има въобще такава). В случай, че такова събитие се е състояло, би трябвало доста да се пошуми - и там и у нас. Най-вероятно обаче повече отглас едва ли ще има, което означава, че това е поредната европартенка с зловеща българска следа. Нещо от рода: Албенец се опитал да запали жена си и така предизвикал пожари край Атина.

Има една стара приказка: на циганина не закачай децата, на турчина - жената, а на българина - парите :)

Заедно със случая Горсов и още няколко подобни опита или направо убийства и този случай потвърждава ужасът, че всички най-съкровени междучовешки връзки са в състояние на тотален крах и разпад. Тежко ни! Тежко ни! Свят без духовна култура е напълно обречен, нищо че галфоните продължават да повтарят: като нямаш за хляб, за какво ти е опера!? Проблемът е, че лишаването от ...ОПЕРА нарушава онази първично заложена в човека житейска хармония, чието нарушаване води до избуяване на други патологични изкривявания. Затова, ей Богу, няма да можем ...първо да оправим икономиката, пък културата - после. Без култура и най-вече изкуство оживотновяването ни няма да спре и ще набира все по парадоксални измерения...

Къде точно прочете, че това и е първия внук, че аз съм гопропуснал това ?!

БАБА ГОТОВА ДА УБИЕ ВНУЧЕ САМО И САМО ДА НЕ СЕ ВЪРНЕ В БЪЛГАРИЯ!!

Говори ми ги на шапката, това е долнопробна лъжа. Бият си децата, при това не шамарче а бой, дават за проституция, осакатяват за просия или кражба, изнасилват...

от опит знам че за запада, бъгаринром....та имайки предвид че те си изхварлят децата на боклука и ги зарязват по болниците/което е често явление в БГ, само питайте някой лекар от детско отделение/ някакси тази новина не ме очудва... ама хич... за бабата то е просто парче месо, снахата може да си направи ново/така расъждават тия отвратителни туземци/. А пък ако се окаже наитина българка- то извинение няма! Ако е болна или луда в болница-далече от нормални хора! Или направо в затвора!!!

Тази история ако е вярна, или тая не му е истинска баба или не е с всичкия си!!! Бабите обичат внуците си повече от собствените си деца! Факт!!!

Най вероатно е толкова българка, колкото обирджията на атинския трезор, по-късно уточниха че е украинец.

На тая баба и е доста-смърт и нищо друго! Детето да е живо и здраво физически, но психически ще бъде много трудно да се оправи- нормалните баби се обичат много от децата, а това дете никога няма да знае що е нормална баба! Жалко!

Тази история ми се струва нещо неточно преразказана..

tia e ruskinia a ne balgarka grecna informazia

едва ли са цигани, бабата на 70, внукът на 12!!! Ако бяха цигани, тя щеше да му е най-малко пра-пра баба...

Другаде пишеше, че жената е била собственичка на аптека и оптика в БГ. Значи едва ли е циганка. Всички изперкват в една или дуга степен като поостареят. И аз съм на възраст и наблюдавам около мен възрастни хора с доста странни, най-меко казано прояви.Тук явно хнатрупването на негативи е било голямо. Учудвам се, че не е посегнала на главния виновник(според нея) снахата, а на внучето. После била чакала покрай къщата да мине камион, за да се хвърли под колелата му. Явно е много психо.

Циганите държат много повече за децата и семействата си. Разбиранията ни за грижа се различават, но вервайте ми при тях ако някой им посегне на семейството става страшно

тук имат думата лекарите, не ние

Е..... м........... накъде отива света ?! ...

70-na bg baba da napravi takova nesto,mn mi e trudno da poviarvam.ste sa mangovtzi s bg pasporti,niama kak da e ina4e. az jiveia v italia ot dosta godini i poviarvaite mi,po4ti nikoga ne sam 4ula v prestaplenie da e zamesen na6 4ovek.mai samo edin pat i to pak tzigani,deto si prodavat detzata.

Жената може да е диабетичка и да и е паднала кръвната захар.Тогава хората действат неадекватно, дори не разбират какво правят.Коя нормална баба би посегнала на внучето си?Внучета се обичат повече от собствени деца!

zigani mrasni !

мръсна кучка!

Абе не толкова щура, щом във Франция е отишла да свърши тази работа - явно й се ще в луксозна и качествена лудница да пребивава. Нищо й няма, просто няма кой да ги разстрелва такива боклуци - това е проблемът на тази цивилизация!

Българка, ама друг път...сигурно от онези, дето са българи, само като сгафят и може да гепят пари от държавата...

Няма да е циганка. Колко 70-годишни циганки сте виждали? Те я докарат до 50, я не. Пък и да има внук само на 12 години.

Сигурно е от тези мургавите българи дето децата ги прават на конвеир.

Kato sa v 4ujbina sa Bulgari a tuka sa cigani zatova sme pro4uti po cqla Evropa kato ciganska darjava!

Я кажете, от кой етнос е бабата, че ми се струва, че боята ще е черничка!!!

Дано французите да имат закони. Ако беше се случило тук, бабата на 100% ще бъде с присихическо отклонение и до там

сигурно Българката се е казвала Айше, а внука Асен ....

Ненормалница. В бг е пълно с разни дърти брантии дето все искат да се месят в семействата на децата си и да направляват внуците си.

Дайте я на мен бабата...ще я дера жива с кремък и ще и опъна кожата на простора да съхне....тъпа кучка

Бабо, бабо, защо са ти толкова големи ножовете?

там да изгние.

Като ги хванат в 4ужбина казват 4е са българи.Тука като ги питаш къв си ти бе? --- тур4ин съм. Мръсни цигани. Само ни срамят името.

Kak taka sichkite nai golemi neshtastnitzi hodat v chujbiina balgarski babichki startzi kutzi sakati,tzigani

hubava rabota, ama ... Da ia pribirat s psihiatriata napravo

Не са били мангали, а роми, които са 90% от проблемните българи в Европа, които славят българската нация и ни карат да се гордеем, че сме българи.

Дайте една снимка да бабето бе да видим какъв цвят е ....

cigani-jebchii

Циганска работа.

НЕЩАСТНИЦА