Франция вече е поръчала 50 хиляди дози от COVID хапчетата на "Мерк"

Изследвания показаха, че медикаментът намалява наполовина вероятността за фатален изход или хоспитализация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами изглежда аспиринът има подобни лечебни ефекти като това хапче, само дето е много по евтин, и сигурно има много по малко странични ефекти: https://www.naturalnews.com/2021-10-25-aspirin-found-to-greatly-decrease-covid-hospitalizations.html

Съпер, най-накрая помислиха за болните, досега ваксинираха само здравите...

Ни ви щем чипиранити хапуви. Бил гейтс да си ги пий. Ний сми най-умнити на свитъ и ни съ ваксинирами и хапуви таквиз ни щем.

Вие май сте си някаква тролска бригада на правителствено ниво - гледам, че изведнъж масово се появиха мнения, които по същество агитират за ваксинация! Браво - виж ти, как в държавната стратегия за популяризиране на ваксините започнаха да включват съвременните инструменти (макар и отвратителни по същество), доказано успешни за налагане на позиции. Може би е по-лесно да преглътнеш гнусната роля на трол, ако все пак си повярвал в каузата?! Нито агитирам за едното, нито за другото, просто се натрапва тази внезапна масова агитация, вероятно за добро, поне на рисковите групи (на децата е по-скоро финансово обосновано).

Ма и аз туй казвъм, бье, що шсъ вкъксинирами ний българити - праскай чесън с ракийъ и си безсмътен. Айди къш с тьез джендърски хапуви на Бил Гейтс илюминатъ. Ний сми най-умнити на свитъ и нъц пък на, няа съ въкцинирами! Ай сиктир ивропъта и кръварити щели на меня да ми казвът дъл шса буда и кви хапуви дъ зимам.

а фърчилото прави лицеви опори! После - ни знаел, ни помнел.. Идва Видовден!

За по-бедните държави, и такива анти-вакс като нас тове ще е истинска глътка въздух за здравните системи.. Само където четох някъде, че ще е някъде 700долара курса сиреч около 1200лвл. Кой ке плаща? Ганьо ако питаш, веснага държавата тря му го плати ама така не става..

И що да не става? Ганьо като плаща 40-50 г. здравни осигуровки, ча чий Сингапур го прави? Или да се плащаме, пък като се наложи да ДГД!

Ходи си ги искай от Тиквата бе Ганьо! 2-та млрд резерв на НЗОК за да сме точни бе Ганьо!