17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А и с майките им съвместно!? Шведска тройка от типа на папа Йоан ХХІІІ /Балтазар Коса /три в едно/(баба, дъщеря и внучка)

Явно нов начин да спрат наште тъмнозелени братя да ходят у Францата. Найс.

и у нас? затвор страг за такавалите и химическа кастрация?

Догодина ще свалят на 14...после на 13, западните болни мозъци....секс с Деца е думата която плаши. Трябва да е закон забраняващ сексулен акт на лица под 17. Иначе ако този закон е в Англия то там няма да им стигнат затворите.

T.e. секс със 16 годишен / годищна не е изнасилване ?

Глупости! Това си е стандартна циганска етническа черта. Ксенофоби!

Ако 14 годишен младеж посегне на 20 годишна жена, кой кого ще се счита да е изнасилил?

Тя него.Особено ако е тя е бяла,а той е от безценните орки.

Тоя закон само за хората ли се отнася??? Ами орките???

Тоя път ще трябва по изключение да ги броим за хора.

Че то и 15 години е непълнолетно детето.Жива педофилия и забрана на тези новоизмислени закони за защита на детето и нови измислени полове

Възрастта за секс и пълноелтието не са свързани. Всъщност дори и в САЩ, които се водят доста консервативни, далеч не във всички щати възрастта е 18. В 31 щата е 16, а в 6 е 17. У нас впрочем е 14.

Както и да се въртите, гъзо ви се е отзад, полумесеца ще се вее над Айфеловата кула, това е положението

И ще е същата кочина като всяка една друга от циганските ви държави по света.Глад,мизерия,болести,мръсотия това сте вие.

Сексуално разкрепостените, и вие като пушачите не дават на децата си да вкусят от вашия порок, въпреки че уж "няма нищо лошо". Дълбоко в себе си всеки осъзнава истината - секса е содомия, и затова е забранен за децата

А какво правим с другара Първанов дето куките му водят 14г девойче а той пък хвана трипер а сега е пишман демократ и новобогаташ хотилиеер, а ..

По вероятно е да е хванал трипер от теб.

В България дванайсетгодишни раждат. Значи правят секс най-къснно на 11 години. Ама никого не изпращат в затвора. Апропо, преди векове синът на халифа попитал баща си "татко, защо хаваш толкова злато за строеж на училища", халифът отговорил "ако не строиш училища, ще строиш затвори, пак ще похарчиш златото". Тъй като последните десетилетия образованието в България много си понижи нивото, то новото правителство трябва спешно да се захване със строителството на затвори. В момента в България има много осъдени с влезли в сила присъди, които са на свобода, защото били нямало място в затворите.

А над 15 години значи е нормално?

в бг раждат на 12

Тука е по любов.

""""Френският парламент гласува в четвъртък законодателни промени, с които сексуалните отношения с деца на възраст под 15 години се обявяват за изнасилване и се наказват с до 20 години затвор""" Това отнася ли се за един специфичен етнос,който е недосегаем и винаги е много поръчково гласуващ.Или в демократична ,еврогейска и неолиберална България такъв закон е посегателство на етническите особености

въх, това ако у нас го приемата всички цигански махали ще намалеят на половина..

Аз все си мислех,че е педофилия.

Опаа, ромите във Франция отиват масово в затвора.

Стига правописни грешки неграмотници-Франкещайнски халифат така се казва управляваната от бабоеба територия.

А пазарите за булки в Сливен и Пазарджик ще ги затворят ли? Аз съм си пазарил едно Айше на 11г. за 15хил.евра

Ще я храниш и чакаш да порасне............

ами въри го взимай преди да е излязал закона в държавен вестник...

Ами га булката е на 11, а младожееца на 14 к'во праим?

чети чукча чети

Огромен напредък, браво! Живях там, и какво видях..комунизма познат от България, сякаш беше там. Почивка 1 час на обяд и затваряш дюкяна, за да идеш да ядеш! Огромни администрации! Уж има свобода, но тя е за богатите! А, разврат.. от всеки ъгъл! Франция диктува демокрацията в Европа, но с години подмита под килима огромни проблеми. Зависи къде си, чернокожи и араби понякога са по-възпитани от местните. Но коя държава си няма проблеми!

Ти явно мечтаеш за комунизма от Китай дето почивки няма,храна няма, а за поливин работен ден се счита 12 часа работа.

Напротив, в Китай имат дълга обедна почивка през която спят на работното си място. Вярно е, че после работят до късно.

Казвам факти, не ми е мъчно за никой и за нищо!Това са малко частици от живота там, има много други, които само когато сте в кухнята ще осъзнае те, че имахме в България само по време на комунизма. Всъщност хора та там са осъзнали, че без подобни правила ще има хаос, много по-неуправляем от сегашния.

Това добре! Но, какво правим у нас с такива изнасилвачи на историята ни, на чистото и святото на истината като този мерзавец който е абониран по теле-визии и ръси глупости като мерзавец скрил се под фереджето на борец за 'национслното' например: по Евроком при Кулезич, каза че .. съединението ни е същият акт както в Крим на Путин, а на другия ден при Колев е гост-конентатор .. Що за демокрация, що за хора са това. И ако и тази вечер се появи при Диков то освен да изхвърля телевизора друго какво ми остава. Що за мерзавци, що за морализатори, анализатори са тези производни като онзи прочут шофьор на джипката а сега баровец и в бяло реди поредното ни правителство за няколко стотинки в повече, просто е - всички в шкафчето на самодържеца и големия брат дето уж ни наблюдава .. план, план и Бла Бла дебати ...

Ти като онзи кравар дето се хванал на бас, че ще се изсере на Червеният площад ... Спечелил баса, да, защото тихичко в гащите ... Мърша си ти!

Обаче, ако действието е извършено от мюсюлманин, с тъмен цвят на кожата, родом от Афганистан или Мароко, значи може да мине за културно различие и културна ценност, нали?

А Столипиново кУга??

Хайде цялата арабска и циганска сволач по затворите,. Те на дванадесет се женят. След второто дете стерилизация.

Досега не е ли било така? Браво на французите! И за наказанието- също. Навсякъде трябва да е такъв закона.

Във Ватикана педофилите няма да ходят вече във Франция.

Е като им св ебе на децата ?

Звучи грубо, но е така. Децата съзряват днес по-рано отколкото преди 100 години. Има си изследвания. Ако преди 100 години пубертетът е почвал на 13 днес почва на 10. Има разлики при момчета и момичета, но възрастта пада. Та на децата им се иска. То неслучайно на много места ако има до 3 години разлика между участниците се счита, че няма престъпление - примерно 16 годишен и 13 годишна. Разбира се никъде не се смята за нормално зрял мъж да се занимава с деца.

десетилетия във Франция бяха сексуално насилвани млади французойки.. и се мълчеше. Сега 40 % от населението НЕ СА ФРАНЦУЗИ и веднага драконовски закони

Longines

то и на "ретиторията" е така,ама циганин в затвора няма!

Longines

територията

А за араби и чернилки важи ли?

И сега кво правим във Факултето!

А сексът между две особи под 15 какво е? И кой кого? Щото хормоните врят и кипят и в двамата, а от контекста май Ромео се очертава да го отнася.

Ще кара на ръчна

Като не им се показват и други страни от живота- спорт, екскурзии, книги, творчески занимания, уроци все пак - те почват да мислят само за пиене, пушене и тия три неща. Ще почакат да удовлетворят хормоните. Знам децата на 14 г. Могат да почакат. Не са животни все пак.

В този форум освен роми има и педофили. Какво ги интересува Макрон, да не би да се занимава с 12 годишни или да е насилил някоя, я стига сте се подигравали. Кой ви знае вие какви отрепки сте, ама плещите тъпотии, сигурно и едни обувки не можете да си купите......

Я ми обяснете защо трябва да храним, тези от етноса, че и не само тези, тъй като не ми стана ясно. Храни се само някой безпомощен. С това само се демотивират читавите и се затриват държави, че и империи с неправилни решения и незачитане на основни права.

Мосю Макрон, а ,,тавана", колко е?

Населението застарява, значи все по-модерно ще става сексът с бабички над 75! Ето, например, Макарончо правилно се е ориентирал...

бащата на Мари (на12) ги сбарва с Пиер (на 16) в килера. Вика - вие кво правите тука, бе Те: Ъъъъ, плющим съ Той: Ох, рекох да не сте взели да пафкате. Продължение: Вклчва се и той.

От такива включвания са ти увредили трахеята

Явно, от такива включвания си се родил ти

Има някакъв напредък - тук във форума коментират и роми. Това не е лошо, но дано да схванат, че е необходимо и да се работи, а не само да се плодят. В нашия век е срамно да се приравняваш с животинския свят, даже и не с него, защото висиш на врата на някой друг. Във животинския свят като не може да се изхранва сам, пътува необратимо.

Цигани.....БРАВО НА МАКРОН, СЯ ОСТАВА ДА ПОГНАТ В ЕС, ВСИЧКИ ПОРНО САЙТОВЕ ЗА СОДОМИТСКИЯТ, КОНТЕНТ КОЙТО НАСИЛА ПРОБУТВАТ...!!!!!

До този с минуса за съденето на правителствата - вие какво искате, някой да се развъжда, а вие да рабитите на няколко места и да го храните. Или сте от развъждащите се /независимо от етноса/, или не сте наред с главата. Всеки трябва да си изкарва хляба, с много редки изключения от това правило по здравословни причини. Всичко друго е демагогия и лакърдии. Само в свръхтехнологичните общества няма да има нужда да се работи. Сега съвсем не е така.

Всъщност повечето не са схванали закона. Ако манго е по голям с до 5 години, не се води изнасилване. Това означава че изнасилвачите в маалите не са много по този закон. Друг е въпросът, че у нас възрастовата граница е 14 години

Интересното е, че начини има - напр. да се използуват даваните пари за възраждането на зеленчукопроизводството и тези да работят там. Поне няма да ядем чак такива бок.луци и няма да създаваме работа на чуждите селскостопански работници. щом това не се прави, ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМАМЕ ДОБРА ЗЕМЯ, значи има дълбоки причини, дето може и да не знае. Най-близко до ума е, че на нас са отредили непечелившите отрасли като зърнопроизводството, а на тях - скъпите зеленчуци.

Кои са тези, които са ни отредили непечелившите отрасли?

Защо пък трябва да ги храним, не ми стана ясно. Наистина никой досега нищо не прави, за да се издържат сами. Затова всички правителства на съд за развъждане на тези.

Това решение е правилно, защото всеки спокойно може да манипулира някой на 13 - 14 г. и после да лъготи как е по взаимно съгласие. Но надали правилно ще се прилага законът, защото всички знаем за врътките в него, прословутите традиции, хитри адвокати, и тъй до безкрайност. А с развъждането на тези тепърва ще става страшно, защото няма да можем да ги храним.

В България по този смисъл има милиони изнасилвачи на свобода.

Ако го въведат в България,един циганин няма да остане извън затвора .

Ако го приемат и на територията,всичкото сиганин,ще лежи доживот !

В нашата дива страна има цели махали, пълни с изнасилвачи. Безхаберният Ганчо ще плаща скоро на стотици хиляди от рано оплаждащите се пенсиите, без да са плащали нито лев осигуровка. Сегашното мизерно битие ще му се стори песен. Но не му пука, по-важното е колко кубика е сложила в бюста си някоя плеймейка. Рядко глуповат и страхлив народ...