Франция разполага радарна система в Саудитска Арабия

Разположихме за рекордно кратко време тактическата група "Ягуар, хвали се Макрон

Обратно в новината

Коментари - Франция разполага радарна система в Саудитска Арабия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Амаа защо тъй, американските ПВО-та не бяха ли най-добрите в света?

Ами и френските са много добри.Да си спомним ,,друзя” как френските самолети за няколко дни разбиха армията на Кадафи въоръжена със съветско оръжие! Без да дадат жертви.Значи и сега въоръжните с руско исъветско оръжие ирански терористи ги чака същата участ като войниците на Кадафи

Вместо радари, да бяха пратили автобуси... Като се махнат янките и мирът ще дойде

И изтребят аятоласите ще дойде мирът

вижте сега, дайте да не се заблуждаваме, че на джендър - неолиберал-болшевишките популисти и демагози, назначени за "президенти" с парите на "филантропските" фамилии им пука за някакви си "човешки права" и други "човешки ценности". това са само празни приказки за притъпяването на сетивата на избирателите, които всъщност нищо не избират. и в случая тези просто си отбраняват бензиноколонката...., че а се качи бензина във франция и на популиста макрон ще му наденат раираната жилетка... :-)))

Е няма що терористите си се защитават взаимно без да им дреме кой какви престъпления е поръчал.. Зверското убийство на Кашоги ни най малко не накърни вечната дружба меду тях защото авантата няма как да прекъсне..

И Кадафи се заигра с французите и всички знаем как приключи играта. Дано СА са си взели поука, ако не искат да се превърнат във втора Либия.

Католическа Франция - добър приятел на най-радикалните ислямисти!!!

айде да не отваряме дума за една друга "източно-православна" страна с кой дружи

Я ни "проствети", нас непросветените. Едно врема такива като ТЕБ, пишеха доносите и бяха първи да скандират КПСС-БКП!!!

а бе тролчо червени , не се прави на улав.........най-обичам червената плява да заклеймява някого на "комунист". То и ББ е кАмунист,нали,другарю ? Бесепарите го наричат така , червена шизофрения :))) Ама то след толкова бой през последните 12 год. кухите червени кратуни станаха на пита :)))

Ники, кажи каквото те пита човека.

Французите не се ли срамуват да защитават ислямските главорези и основни поддържници на ислямският тероризъм от Саудитска Арабия?!

о,срамуват се....също толкова колкото руснаците - дружки с ислямистки Иран и Турция ( аятоласи и султан с наполеонов комплекс ), със сирийският диктатор-главорез Асад , а също и с всичкият комунистически Рай на Земята ( КНДР , Венецуела , Куба )