Франция отзова посланичката си от Азербайджан "за консултации"

Отношенията между двете държави се влошиха през последните месеци, като държавният глава на Азербайджан Илхам Алиев разкритикува Париж, че подкрепя Армения

Обратно в новината

Коментари - Франция отзова посланичката си от Азербайджан "за консултации" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е, нищо де, утре - другиден когато рассийските и арменските танкове отново нахлуят в азербайджан, илхамчо ще запее друга песен!

След ксато на франсетата им биха шута от Африка, очевидно следва да сторят това и от Азербайджан. Макарон получава само шутове напоследък, да не говорим, че икономиката на страната му е доста зле, а той се смята за икономист? Явно нищо не му е влезнало в главата от протестите на жълтите жилетки и неотдавнашните такива на земеделците...

що чак сега?! Щото те там в Азербайджан са си наследствена "демокрация", днешният президент е учил в Москва и пое властта от баща си Гайдар Алиев, който пък дълго време се подвизаваше като Председател на КГБ на Азербайджанската ССР, а и за всеки случай назначи и жена си на пост чийто превод на български едва ли означава "любима жена"... тоест Мехрибан, напук на конституцията, беше назначена от мъжът си Илхам за първи вице-президент на Азербайджан-) А може би още не е назрял момента да се припомя семейната история и на Алиеви;)

Миииииииииии Както в добрата стара Англия. Бабата кралица, без да я е избирал който и да е, си управлява дори повече години отколкото бай Т. Живков.

Франция да не меси там където не и е работа