Франция изготви пакет от мерки и санкции за пестене на ток – ето от какво ще бъдат лишени хората

Към препоръките влиза и изключване на безжичния интернет, на всички всички осветителни тела и електроуреди и устройства, когато те не се използват

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европа се връща в средните векове , само крадците ще се умножат !

трябва да се събираме зимата по 2-3 фамилии в хола да гледаме новините с маски . така ще натрием носа на диктатора

Всички при бай Ставри - спешно!!!!

Тези не са с всичкия си. Светещите реклами много често са единственото осветление на улицата. Безжичния интернет харчи изключително малко ток. И какво, ще накарат някой, който си е легнал и си прави нещо в леглото на лаптопа да стане, да се разходи до рутера и да го изключи, вместо просто да се пресегне за ключа на осветлението и да си заспи? Идиоти!

Франция да си лишава хората. Българите го правим отдавна и просто ще продължим. Доста тъпо е да мислят че така ще откажат Русия, но като искат да опитат :)

Света си еба майката под ръководството на "младите глобални лидери">

Двете съсухрени вещици на бесилото.

Сатанистите искат да съсипят Европата.

В Испания даже стигат дотам да забранят да се пикае в морето. Разбира се, трудно се проверява, но много лесно се глобява.

И това във Франция, не може да бъде, да не би и те да са с руско гориво в ядрените. Но пък ако всички страни изгасят осветлението и рекламите през нощта, ще можем да видим пак звездите на небето.

Путин направо ги разби

крайно време е да се ограничи свръх-потреблението и хората да свикнат с някои ограничения...по-нататък същото ще се случи и с храните и всякакви стоки от (не)първа необходимост. Все пак и стария телефон за 50лв върши същата работа като последен модел айфон. Същото важи и за коли, имоти и какво ли не....

А електричките дето ни ги рекламирате, те как ще движат без ток ? Ами, концерните, дето бълват свръх продукция, от която никой няма нужда, освен алчните задници на капиталистите , при тях кой ще пести ? Изроди, само обикновените хора мачкате...

Западнала Гейртопа и нейните некадърни и продажни сатрапи мислят само безумия на гърба и джоба на обикновените европейци. В същото време нито Макрона, нито лайняната фрау, нито милиардерите ще се лишат от високия си стандарт, лукс и глезотии, с които са свикнали... Видяхме по време на забрани и драконовски мерки, рижавият перчем на Б. Джонсън как се вихреше по партита с политическия елит, с усещането за богоизбрани и недосегаеми. Същото ще е и сега. Само стадото ще доят и наказват, а овцете ще се следят едни други и топят пред Партията...

Всеки разумен човек знае, че трябва да се пести, както енергията така и всички други ресурси. Но голяма аморе но , никой не може да те задължи за нищо, щом го плащаш от джоба. Нека се поучим от добрия пример, да ни покажат как пестят дебелосерковците дето хапват омари , стриди и пият шампанско за по 2К. Тези хорица , да не пътуват до кварталния магазин със самолет , като леля сопола Урсула , ами да ползват "нормален" градски транспорт, да се качат на колела и тротинетки. Иначе се получава "дайте да дадете" , както всъщност винаги е било.

Първата иновация в зимна София ще е липсата на Интернет по 9 часа на денонощие. Франция е друга бира. Специално София ще бъде люлка на еднорозите:))))

Ще се яде бахура защото обществото се разглези и действително прахосва. Докато едни трябва да мръзнат в неотоплени жилища, други се опитват да охладят околната среда с климатиците си. Това е само един пример. Друг е карането на 6 литрови джипове и пикапи с размери на селскостопански машини. На кого е нужно това?

Хахах, идва зима, какво ли ще правят тогава без руски ресурси. Ще ядат бахура май всички европейци

Това беше едно от най-добрите неща като отидеш в Европа - магазините със широко отворени врати и климатиците работят на макс. А тези идиоти ще премахнат дори и това удоволствие от пазаруването.

Е това е една от глупостите. Когато човек се самозабрави неминуемо идва нещо което го отрезнява.

Ситито и Canary Wharf в Лондон си светят вечер и през цялата нощ, като коледни елхи, а пък и всички останали офис сгради, - просто е по-красиво да са осветени . Явно англичаните нямат проблемите а французите. Колко правилно направиха, че напуснаха ЕС

ъхъ, и жЕнките, вместо да си зареждат масажорите, да си намерят истински тъпкачи! Голяма икономия ще настъпи!

Европа е дъното на цивилизацията и приключва, Кати една дърта курва - Долна, мръсна и зла.

Икономията майка на мизерията. В България се икономисва от всичко, сега натам бутат и истинските европейци

Великата ЕС управа дали усеща как ще бъдат избити още тази зима от собствените си народи?

Те си отглеждат малоумно население с десетилетия.

Лошото започва в Европа. САЩ , хитро и без да се усетят европейците предизвикаха конфликта с Русия. Русия може да е всякаква, но безспорно е помогнала с евтини и изгодни горива, суровини, храни и т.н. на цяла Европа да постигне сегашния икономичиски просперитет. САЩ под формата на фалшивото твърдение, че Русия заробва Европа успяха да предизвикат войната с Русия от което губи Европа, а не Русия. То не само във Франция ще има сътраесения, в цяла Европа ще е така. И защо трябваше да става така, защото това е угодно на САЩ да държат Европа на кайшка.

Така е, ама и Русия губи и то много. Вместо да седнат да се разберат и да покажат среден пръст на краварите и на жълтите, те се надпреварват да се цакат помежду си. И Русия, и ЕС са толкова късогледи, че е просто невероятно да е случайно, всичко е добре планирано за зрителите - обикновените европейци и руснаци, които плащат и ще плащат масрафа...

Има една перфектна мярка,валидна не само за Франция. Перманентно изключване на интернета и край на стадното оглупяване и тичане към пропастта,от която човечеството няма да се върне.

Ако им спрат интернета, как ще управляват чипираните хора? Може да се стигне до апокалипсис... Не са го посмислили хубаво май или това е фейк...

НАПРАВО ЩЕ ГИ ИЗКЛЮЧАТ! ПРЕЗ ЧИПОВАТЕ!

ххахаха

МАКАРОНА ГИ ВЪРНА В ПЕЩЕРНАТА ЕПОХА! СЛЕД КАТО ГИ "СПАСИ" ОТ ГРИПА, КАТО ГИ НАБОДЕ С ВЕЩЕРСКИТЕ ОТВАРИ НА ДЕБИЛ ГЕЙТС, СЕГА ПРОДЪЛЖАВА ДА ГИ СПАСЯВА, ТОЗИ ПЪТ ОТ ПРЕКАЛЕНИ УДОБСТВА! КАКВА ПРОПАДНАЛА НАЦИЯ И ДЪРЖАВА! КАКЪВ ПРОПАДНАЛ СВЯТ! ПРЕВЪРНАХТЕ СВЕТА В КОЧИНА, МИЗЕРНИ ГЛОБАЛИСТИ! ЗНАМ, ЗНАМ, ТОВА Е ЦЕЛТА ВИ, НО ПОСЛЕДНАТА БИТКА ВСЕ ОЩЕ НЕ СТЕ СПЕЧЕЛИЛИ!

Сега видяхте ли за какво беше натиска за смъртоносни ваксини - ми за да измрете и да се реши проблема окончателно бе хахахаха. Няма по големи дебили от ковид ваксинираните запомнете го.

Така е когато управляват деградирали елементи като джендъри и разни педераси.

За презапасяване с презареждаеми батерии.

Ако се забранят презареждваемите батерии трябва да спрат всички електромобили. Икономията е майка на мизерията.

С кеф наблюдавам разпада и загиването на джендърите. Дано изпукат до последния умнокрасив.

А аз, с УДОВОЛСТВИЕ!

Имам проблем - как в тъмното ще намеря Мулен Руж? А и Мима се оплаква - забранили и през нощта да си зарежда вибратора!И всичко това в Париж !?!?

Русия отдавна трябваше да бъде изхвърлена както Китай Индия Япония и всякакви азиатски смръдливци от Нормалният Свят и да се разработят ресурсите на държавите от ЕС.но мързела затри запада

За другите разбирам, ама Япония са по-напред с материалва във всяко едно отношение от 90% от запада. Виждал си ти япония на картинка.

Кой ти каза,че не си смръдльо?И живееш в нормален свят?Самочувствието ти е голямо,а покритие....никакво!

Целия пакет има още странни неща - забраняват се автомобили на нафта , само Камиони . След 22 часа се спира тока , забраняват се презареждаемите батерии - откриват се обществени зарядни за телефони и лаптопи с лимит 5 минути .

започва се доколкото разбрах в Америка се забраняват домашните любимци котки ,кучета ,а след тока следва водата , вече разрешено и се препоръчва храни от насекоми ,в Италия се предлага официално чипсовоот насекоми, с една дума израждане и погребване на човека ,,,събудете се ..

А какво ще правят французойките без секс и секс играчки. Много енергия се губи при секс и това предизвиква глад. Те могат и без къпане, ама борбата си требе леб...

Докараха им обрязани маймуни, те ще свършат работата.

Все повече се проличава че всички действия на западните правителства са за предизвикване на икономическа криза в техните страни а не толкова да засегнат Русия. Целта е хиперинфлация и унищожаване на спестените пари на хората. Просто има много пари но без покритие. Няма реален продукт срещу тях. Отделно трябва да се обезценят дълговете на държавите защото те са толкова големи че изплащането им е теоритично невъзможно. Населенията на т.н. развити страни свикнаха на стандарт какъвто не могат да си позволят. Вече няма кой да работи за тях. Парите им нямат продукт насреща. Съществуващият икономически модел вече не може да се подържа. Затова са тези игри целящи да обяснят някак си вече започналото обедняване.

Страните от еврозоната живяха богато заради огромните кредити,А СЕГА НИЕ БЕДНО ЖИВЯЛИТЕ ЗАЕДНО ЩЕ ПОКРИВАМЕ СМЕТКИТЕ.ЗАЩО ,,УЖ,,УМНИТЕ ОТ ЕС НЕ СИ МРЪДНАХА ЗАДНИЦИТЕ ПЕДЕРАСКИ ДА СЕ ДОГОВОРЯТ С ПУТИН ЗА НЕЩО НОРМАЛНО,А СЕГА УМИРАТ ХОРА ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ ,А ОСТАНАЛИТЕ ДА ЖИВЕЕМ В ОЩЕ ПО ГОЛЯМА БЕДНОСТ.Шизо политици

Последните 30 години Запада получаваше кръвопреливане от Източна Европа. Вече и това не стига. Русия засега се опъва. Няма свежа кръв.

НЕ СТЕ ЧЕЛИ ДОСТАТЪЧНО! ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА БЕШЕ ПУБЛИКУВАН ПЛАНЪТ НА ООН "АГЕНДА 2030"!!! ТАМ МНОГО ЯСНО СИ ПИШЕ ВСИЧКО, А ПЪК ПСИХОПАТИТЕ ОТ ДАВОС НАПИСАХА КНИГАТА "ГОЛЯМОТО ЗАНУЛЯВАНЕ"!!! THE GREAT RESET!!! ДА ВЪРВЯТ В ПЪКЪЛА ДАНО! ТЯХНАТА РАБОТА НЯМА ДА СТАНЕ! ТЕХНИТЕ ПЛАНОВЕ НЕ СА ПЛАНОВЕТЕ НА ТВОРЕЦА!

Какво ми остава. След като ерудити като теб не могат да се прежалят да ни просветят ще трябва сами да откриваме топлата вода.

Хахахахахааааа.... Бас държа, че нито един клошар от пишещите коментари не е бил по-западно от Унгария. А ако е бил, е бил на гости на братчеда бояджия и не е излязъл от някое полско или негърско гето.

Лошо е да проектираш себе си върху останалите. Току що разказа какво е твоето ниво, не това на другите :) Жалка картинка!

Ти не си наред бе, повече от половин България работи навън, никой не бил излизал. Ти в кой свят живееш бе, шматарок прост?

Oт много санкциониране на Русия, санкциите се пренесоха върху санкциониращите. По-голямо доказателство за невежа глупащина от това няма.

Франция изнася ток, бе калъфи. Многооооооооооо ток. Французите живеят като царе сравнени с българите. А и дори в това писание не видях дори препоръка, която да лишава някой от нещо. Тръгнал клошаря да се подиграва на милионера.

Във Франция, особено в големите градове се живее много трудно. Като битови условия е сравнително добре ( сравнение с панелка в Плевен или който и да е друг град). Но са все повече полудяващи, а и арабите и негрите стават неконтролируеми ( де факти са си неадекватни в психиката).

Самият факт, че сравняваш Франция с България, ме кара да мисля, че Франция си я гледал само по БТВ.

Е напълно прав :) Бях във Франция няколко пъти и различните региони се различават драматично един от друг. Едно е в Париж, друго е на границата със Швейцария(близо до Женева) и съвсем друго е в Нант и по течението на Лоара. На теб оставям да определеиш къде е нивото на качеството на живот е най-ниско. За Марсиял дори не ми. се говори... Там със сигурност вече е погром.

Затова ли стигнаха до рутерите?

А какво става със замяната на нормалните коли с електрички? Там нали нямаше проблем. Сам колко рутера трябва да спра за да има за колата?

Нивото на развитие на една цивилизация се определя и чрез количеството енергия, която тя ползва. Следователно ЕС е в упадък.

Едно време ни караха да четем книжки в които се разказваше за овчарчето което сложило книжка в торбичката и докато овцете пасат,той чете. Днес света се свършил защото нямало бягащи реклами по пътя. А случайно да знаете,че има деца които не правят разлика между дива и облагородена слива? Деца които се страхуват от калта защото никой не им е казал,че това е нещо естествено.

В БГ пък всички ламчи са ми пуснати.Ток колкот щеш всичко свети като на изложение

Дали? Стане 21 часа и отсрещният блок поръмнява сякаш е 3 сутринта. Явно хората масово не могат да си позволят да плащат сметки.

Идиоти, сър.

Франция пести еленергия, а Германия се отоплява на свещи. Къпането в ЕС, по ЕДИН път месечно. И те така.

Ред сълзи,ред сопили.Ай млъквайте,че станахте банални. Нищо ви няма! Ограничението не означава лишение! Нямало да светят рекламите по пътя.... Голям зор. На баба ти всеки ден и светеше по пътя... Стигнете си задницата и научете децата си как се живее в хармония с природата. Консуматорите да се мъчат!

Защо не си гледат работата?Ние, хората ще правим икономии, защото те са некадърни политици.

Нищо не каза!

Даа, Франция на другаря Макарон шорошки! Гьотверен значи дупедавец, демек съдбата за управляваните от шорошки гьотверени народи не е никак лека. Дежа вю и в днешна мунчова България, и във 'сичкото ЕС (с изключение на Унгария).