Франс прес и Асошиейтед прес с първи коментари за изборите в България

АФП акцентира върху отказа на Кирил Петков за "всякакъв съюз" с Бойко Борисов, а АП - върху апатията при гласуването

Обратно в новината

Коментари - Франс прес и Асошиейтед прес с първи коментари за изборите в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясният изборен ден черната нощ прекатурна. С ясния изборен ден - наплив пред всякоя урна. Ясният изборен ден гледа усмихнат, учуден. В ясния изборен ден - вижте народа пробуден! В ясния изборен ден радост, молби и уплаха! С ясния изборен ден колко мераци умряха! В-к "Хоровод", март 1938 г.

Франс прес напомня, че България е най-бедна държава в ЕС, с инфлация 20%. Припомнихте ли си?

Това че 1/10 от младите са избягали е точно политика на ЕС Там са предимно старци. Съответно кризата и бедността тук е добре за тях. Реално нашата държава нищо не може да направи. Няма друг пазар. Не можем да се изолираме. Може да караме на оцеляване и да тъпчем на място като аграрна държава, която захранва себе си, без да печели. Подобно на индийци. Ние сме индийци.

Преписали са от БТА. Инфлацията е 4 пъти по голяма от тази в европа. Благодарение на Кирчо и Кокорчо!

Мутрата Боко е като ТОКСИЧНА ОТРОВА никой НЕ иска да су коалира с ДЯВОЛа от Банкя

Не може да игнорираш едни 700 000/800 000 'мутри' хей така. Видяхме за две години какво се получи. ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!

Народът заслужено наказа лигльовците от "Има такъв народ" и ги изхвърли завинаги от Парламента. Но и повечето от тези, които удостои с доверието си не са читави. Затова съставянето на поредното правителство ще бъде много трудно и за кратко. Единственото хубаво нещо в случая е, че многопартийната коалиция ще има много по-голям вътрешен самоконтрол, а не както досега - "АЗ и Господ"! И така, по трудният начин, народът ще принуди нашите политици да преминат от Абсолютизъм (като Сл. Трифонов) към Коалиционизъм. А това означава - по-голямо вслушване в гласа на народа и публична и директна отчетност пред него. Така може наистина политиците да станат СЛУГИ НА НАРОДА!

трънкина. На припек.

България никога няма да се оправи с тез мноу партийки и онази чуждата дпс

сега гербаджиите, като почнат Просто Кирчо и Кокорчо за газта и другите им глупостите и на следващите избори ще идат у канала.

На следващите избори кривоглав Копейкин ще прави компания на Сайдера. Демек-до тук беше Косто.

а, твоя задник пак ще реве геройски че са му го набутали брутално

След тия изборни резултати България трябва да бъде изключена от ЕС. Всички емигранти да бъдат депортирани обратно в родината. И България да бъде осъдена заедно с Руската федерация да плаща репарации за следващите 100 години.

С машинките праим квото си искаме- Славчо е тъп нема го! Внимавайте че който е тъп отива да храни гаргите! Отлична операция.Остава Мадуро да бъде въведен в Италия и Франция после вече Е лесно!

Най-бедната страна която има най-нисък дълг към БВП след Естония. Най-бедната страна, където процента на изплатени жилища и липса на ипотечни кредити е един от най-ниските в ЕС.

Е те като си живеят с майките си и тъщите си и бабаите си за какво да взимат ипотеки? Пък и как да вземат като не могат да я плащат?

ТУК всеки си кара колата сам, сам си сече дървата за зимата, сам си вари ракията и т.н.т - това е свободата. Демократите от ЕС да си духат супата тая зима, а левите бастуни от лайНАТО ще ги лъскат на тъмно и студено

С АФРИКАНСКИ 900лв заплати в провинцията кви заемеи кви ипотеки

В България няма нормални хора щом гласуват за ГЕРБ и Възраждане

И чалгари и шапкари

За да дръпне държавата напред, ИЗОЛИРАНОТО Чекмедже трябва да влезе в ИЗОЛАТОРА при Бай Ставри.

От снимката се вижда, че Кирил Петков не България го интересува, а има личен проблем.

ЗА СВОБОДНА И БЕЗЗАЩИТНА БЪЛГАРИЯ САМО ВЪЗРАЖДАНЕ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА ПРИСЛУЖНИЦИ НА САЩ

Може да е запек, може да боли, но аз ще се напъна и ще се изсера.

Най положителното от тези избори е, че чалгарите са отлъчени и няма да помиришат НС. Най отрицателното е, че копелдаците от Президентските Путки са втора политическа сила, а руските шпиони от “Израждане” са четвърти. Правителство не може да се състави и служ-ебаното правителство на селския идиот мунчо ще остане да дерибействува. Няма да има парламент в тежко време, това постигна тъпия народ с лайнения ди вот

А РЕНЕСАНС за България е ИЛИТЕРАТА от Банкя!!?

Герб изселва хората, над 1,5 има избягали в чужбина през тяхното управление. Беднотия и високи цени, подписан договор с ЕС за купуване на газ от борсата и така по-високи цени.

Кога ще арестуват бандита Бойко Борисов.

Сериозна?

след пъргавия динозавър и другарчетата му

Ниската избирателна активност се дължи на неадекватното поведение на партиите - за сериозните проблемите у нас - образование, здравеопазване, необгрижен народ, необгрижена държава. Всички се изтъпанчиха да говорят за "евроатлантически ценности", нещо което на този етап ни носи само негативи - всякакви - въпреки цензурата, въпреки пропагандата.

Трябва правителство само и единствено на Възраждане, така че март месец пак да отиваме на избори

Спасението на България е вкарването на всеки комунист в лагер където да се подлага на системен побой. И когато пукне тялото му да се подлага на побой докато му се разпаднат и наполеонките. Дебилната тъпота на народа надминава телешката.

От роднините си ли ще почнеш? Или от пребоядисания полит-елит? Или си дошъл от Марс?

Дебилната обобщаваща простотия на Кънчо може да се сравни само с нацистката. Повечето младежи залитат по леви идеи, имайки предвд левашката пропаганда на комунистическите медии, в каквато пишем в момента. Ако всички бяха десни щеше да е много лесно, но в тази държава десните са комунистически педераси, а истинските десни са избити или им е отнето имуществото. Няма шанс за дясно в тази кочина. Дясно в кочината означава да умре и последниият беден и свестен комунист, и да останат само ментетата педераси, които ще умрът бавно и мъчително, без да оставят поколение.

Не ни интересува ФРанс ПРес, мнозинството от българите не гласуваха защото БГ депутатите само крадат , не желаем малоумни крадци да храним !!!!

По този начин помагаш на тези, които със сигурност се напъват да крадат най-много, защото те са точно тези, които купуват гласове. Отиди по-добре гласувай за който и да е, отколкото да не гласуваш.

Ти луд ли си робе ,да ида аз да гласувам за сатрапите ни, само маймуна като теб може да гласува за кой да е !!!!

Неутралитет, неутралитет неутралитет, вън от Нато

Тази психопатска усмивка на Кирето е като на обладан в Туин Пийкс на Линч. Да се обаждам ли на ФБР и агент Купър, Мълдър и Скъли за разследване на катастрофите и убийствата на територията, или този играе роля в народния? Приберете го на топло, опасен е за обществото!

САЩ не управляват директно в Европа прекалено далеч им е те използват Германия като водеща сила проблема е че Германия не е инвеститорска държава напротив тя дърпа хора към себе си което създава вакум както в БГ например.Географски има две държави които се интересуват от нас едната е Русия другата Турция.И то първата се интересува от нас само за достъп до Сърбия.Логично след време БГ ще премине пак и завинаги към Турция

да не би да не съм разбрала нещо? Или е вярно това, което се говори за машинното гласуване... Нямам думи...Не е възможно българският народ да е толкова тъп...не е ...

Всичко си рабрала. Влязат ли машините, контролът става абсолютен. Който има желание да търси чии са, с какъв лиценз и чий софтуер е качен в тях.

Нали засичат машинния вот с хартиените разписки? Ако го правят - това е положението - ПП щеше да е съвсем зле при по-висока активност - имаха супер активна къмпания и изкараха всичките си привърженици.

Благодарете на ниската избирателна активност за второто място. Изкарали са всички ЛГТБ привърженици, АБ стипендианти, още някой без дете и коте тук, дето не му пука ще ни има ли като държава. А бежанците нямат право на глас.

Харвардските мастии,шумкарите и меките китки от ДБ претърпяха ПЪЛЕН КРАХ!! ДАЛЕЧ СА ОТ МЕЧТАНИТЕ ОБЩО ...121 депутатски места!!! Трай КОНЬО ЗА ЗЕЛЕНС ТРЕВА ! Сега утре народът трябва да чуе от харвардските надути и некадърни мастии отговори на много въпроси...ЗАЩО ТАКА БЕЕЕЕ ЗАЩО ТАКА СТАНА БЕЕЕ НАЛИ АРЕСТУВАХМЕ БОКО БЕЕЕЕЕР

Ти си тъп селяндур, нали?

Тези от "не подкрепям никого" за малко да влязат в парламента.

Ако слушаш Запада всичко е наред и си независим?! Хахаха Ако не слушаш Запада, си лош и подчинен на Путин!!! Ей, скапаняци!!! От Запада нищо не получихме реално, а от САЩ направо нищо!!! Ние дадохме на Запада и САЩ 2,5 млн. образовани хора, които работят за Западната икономика, раждат деца пак за тяхната икономика, и ни лъжат че ни дават нещо!!! За тези партии гласуват само родители, за които най-важното е да изпратят децата си на Запад, и да няма никакво подмладяване на нацията ни и до 50 г. ще изчезнем. Това са едни хора с промити мозъци от НПО-та от САЩ и ЕС които успяха да ни направят от една образована нация в най-необразованата в ЕС с промити мозъци на повечето млади хора и техните родители, които са вече и едни от най-болните хора, поради лошата Западна храна!!! Учат и децата ни, че не е имало турско робство, а само османско присъствие, т.е. клането в Стара Загора, Батак, Чипровци и т.н. не е имало никога. И това, че Англия и Германия са помагали на турската империя срещу Русия е било борба с Руската империя. Явно Английска империя с огромно количество колонии не е имало явно. Независимо от всички недостатъци на Русия тя единствена ни е давала много евтин нефт, който сме продавали, за да се издържаме през Соца, изкупували са нашите плодове и зеленчуци и консерви и сме развивали селско стопанство, а през смешната "българска демокрация" поличавахме сравнително евтин газ, независимо че нашия любим ЕС получаваше по-евтин газ от нас. Никой не иска от нас да ходим в Русия, а да сме неутрални в малоумната геополитика на САЩ, и да си гледаме интересите!!! Толкова засега!!!

Искаме си служебен кабинет и Радев за президент просто е доказани специалистиа не селташки калинки с купени постове

При всеки народ има някаква разликата между това какво представлява и това какво този народ си мисли че представлява. Винаги в ущърб на реалността. Разликата може да е малка или голяма. При българите е най голяма. Безспорно е че сме най простия народ във Вселената но без дори да се замислим категорично заявяваме че сме най умната нация.

Абе като не ти харесва намери си друг народ!

Защо? Ако синът ти има двойка и повтори годината значи е тъп но това не значи да си търсиш нов син.

отървахме от американските слуги парапети сега можем да сме неутрални.

Борисов е пудела на Путин, 10 години пречеше за изграждането на гръцкият газопровод. За каква неутралност говориш?

А Бойко плаща на сащ да го държат, а се опъне и е изчезнал.

Копeйкин успя да събере гласовете на дебилите, корумпираните държавни служители и техните семейства гласуваха за крадеца от Банкя. Какво неясно има? На Тулупа като му чуят името в ЕС започват да го освиркват и изпразват залата какво да се очаква от него?

Аз в последните 3 години не съм гледал коментарите в студията след избори. Преди ги следях редовно. Сега ги гледам. Новото е , че коментаторите макар и същите като преди (без един дето преди няколко дена умря) вече открито говорят , че бг е колония. И то без никакво смущение.

Агресивната про руска политика била за неутралитет

си неутрален значи да не се месиш в чужд конфликт,който не те засяга,т.е да не гледаш в чуждото канче.Двата народа сами да се оправят ,не е наша работа,нито на Европата.

Ми така де нали за това им се смея

Горко ще е на България през следващите години!

Какво толкова - ще има служебно правителство

А... ти години си написал, а не месеци :-) ... е то е ясно, че няма да е лесно

С тея е ясна тя , И армията не стига за преврат ... Така чрез кой от къде е , освен ако не му се учат чужди езици , турски да речем. Жалка история

Днес гласувах за да няма правителство в новия парламент. Гласувах за партия, която няма да се коалира с никого, но задължително ще влезе в парламента. И като гледам, колкото и разни алармисти да се опитват да внушават, ново правителство няма да има. Днес стана ясно нещо много важно: ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА В ДЪРЖАВАТА НИ Е ЯЛОВА И НЕАДЕКВАТНА. НЕВЪЗМОЖНО Е БЪЛГАРИЯ ДА СЕ РАЗВИВА НАПРЕД С ТАКАВА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА.

"Много българи споделят проруски настроения, което прави страната плодородна почва за агресивна пропаганда на Кремъл..." Асошейтед Прес е дала най-точната рентгенова картина на малоумното българско общество, което 30 години след промените продължава да търпи руски копелета да определят пътя му.

Шило

Ти, от кое общество си? И, ако не си от българското, кво правиш тук?

Бае Ганя

Мога да те попитам същото.

Шило

Явно по нещо се различавам от теб. Аз обичам българите, за разлика от теб!

Бае Ганя

Ти обичаш рублите, за разлика от мен и тези като мен. Българите не понасяме руските отрепки, в това се отличаваме от вас.

Шило

То се вижда....

Бае Ганя

Абсолютно, всичко, което пиша, се вижда, стига да не си руски трол.

Шило

Естествено, включително и определението ти за българите. Прочети си последния абзац! Показателен е!

Бае Ганя

В тая графа поставям българите с руско самосъзнание. За съжаление, тези нищожества са с български паспорти, затова и ги наричам българи, макар реално да не са.

Шило

"Асошейтед Прес е дала най-точната рентгенова картина на малоумното българско общество, което 30 години след промените продължава да търпи руски копелета да определят пътя му."...Нима? Започна с обясненията!

Ето, циганите зацъкаха минуси след инструкции от посолството на Кочината.

Е, щом си за едни минуси. Те всички ти виждат, че си комплексар

Бае Ганя

Минусите са показателни за дебилите, които четат това. Комплексарите сте в съветските партии.

Минусите са показателни за дебилноста ти, ае сиктир!

Сигурно е така, защото евроатлантиците за тези 32 години успяха да разорат всичко създадено и да откраднат повече от държавата ни, отколкото СССР направи за 45 години.

Бае Ганя

Не знаех, че Луканов, Виденов и Станишев са евроатлантици, но щом казваш...

Бае Ганя

И, доста подходящ ник за текезесар, поздравления!

Бегай да си играеш, промит мозък, оказа се че и валутата на САЩ е с руски дизайн, според "24 часа", а и според много други.

България Агонизира с тая клика окупирала властта.... 70 % могат да изметат всяко управление

Повече са от 70%. Смятай, че поне още 20% процента гласуват от немай къде, не от "страст" по популистите ни .

След 10 процента изборна активност в Американската Колония Българистан, бандите с нашмъркани харвардски педофили и прасета валящи се в злато и евраьи влизат в кочината. На първото заседание на кочината, ще насрочат нови избори, защото се очаква народният гняв да им отприщи много силни хемороиди .

Правете правителство и пращайте оръжие на Украйна да се отсрамим вече, че не сме сибирска колония, докато не е станала късно. ВСУ са пробили днес Херсонския фронт. И скоро ще дойдат и за нашите рашисти.

идиоти ни вкарват в чужда конфликт.

А сега яжте кура на Харалан и другите социални антрополози дет ви ебаха майките и държавата и етноса.

Добре са заснели на главната снимка Просто Киро. Прилича на мистър Бийн-плътен олигофрен с отклонения, криеш ги зад дебилна усмивка.

Правителство-технократи, доказани специалисти в своята област, а не Калинки, Станишеви, Вигенини и т.н!

Изобщо не ми трябва правителство, излъчено от крадливо-олигофренската политическа пасмина на каишки и вериги към кукловоди, Генералът в президентството се справя много по-добре.

Кефи ви Хиперинфлацийката на фатмака?

Харвардските мастии,шумкарите и меките китки от ДБ претърпяха ПЪЛЕН КРАХ!! ДАЛЕЧ СА ОТ МЕЧТАНИТЕ ОБЩО ...121 депутатски места!!! Трай КОНЬО ЗА ЗЕЛЕНС ТРЕВА ! Сега утре народът трябва да чуе от харвардските надути и некадърни мастии отговори на много въпроси...ЗАЩО ТАКА БЕЕЕЕ ЗАЩО ТАКА СТАНА БЕЕЕ НАЛИ АРЕСТУВАХМЕ БОКО БЕЕЕЕЕР

Следващия път още 15% и ДПС стават първи. Столицата я местим в Анкара и толкоз. Много тъп излезе тоя народ.

Шило

Ама вярно Петков изглежда като олигофрен... Всъщност, защо "като"?

Бойко колко ти плаща да ръсиш глупости?

Шило

За Тиквата отдавна съм си казал думата. А ти, ако си свикнал да ти плащат, аз съм про боно!

Няма по големи празнословци от политилозите дето грачат по разни предавания покрай избори. Какви ли не теории за партиите. Идеи и платформи. Пълни глупости. Целта на всички е да крадат и лапат. Нищо друго.

Изборите в колония имат 2 варианта. Или е около 100 % избирателната активност или е нищожна. И в двата случая изборите е видно, че са пародия, щото правителство в колония се назначава, не се избира.